Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jot egy haverom a masik gepemel....
othon varom menyek a magnum utan😞
bocs a sok kepert !
Driver: atyla
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
к.ιηтнуα.
Egyéb ötlet,változtatást,stb szívesen veszem😊
к.ιηтнуα.
Driver: atyla
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Lenne egy kérésem... Egy billencs pótot tudnátok nekem linkelni amit ti is használtok gabonázásra??? Elõre is köszönöm 😊
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Nekem csak az nem tetszik hogy a Scaniahoz képest kicsi az Ikarus C56.
Vagy én látom rosszul?
Más. Legújabb munkám, kérésre készült:
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
fasza képek,egy fasza géprõl <#eljen>#eljen>