Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miki-a papír törlõ mögött 😉
Ki a teleprõl.
Kis szünet.
Mérleg.
Mára ház elõtt alszik a gép 😛
Kösz szépen mindenkinek 😊
Renault Premium 450Dxi & Schmitz 2004
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

King Of The Road SCANIA 124L420
Mindenkinek szép gépe/képe! <#eljen>#eljen>
Révész

Katt. a képre a jobb minõségért 😊
ImIhaver albums
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Ha lehetne kérni, legközelebb ha megoldható, akkor légyszíves 800x600-as JPG képet tegyél fel, mert a számítógépem kis túlzással Krisztus elõtti és mire betölti a PNG-t, addigra nyugdíjba megyek. ( az én hibám )
Szépek az autók!
Nagy baj lesz ha a lesz-ben két "sz" lesz! Nekem ez szórakozás, nem munka! Zmodeler v2.2.5 - Küldjetek nekem két sört, nagyon fontos lenne!
megkeresem, és felveszem veled a kapcsolatot msn-en 😄
www.szobi.picturepush.com
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Szép gépek<#eljen>#eljen>

http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
egyébként fasza gép<#eljen>#eljen>
www.szobi.picturepush.com
egyébként szép szerelvény, csak a MAN-t csupaszítsd le mint ahogy az eredetin van és úgy még szebb lesz!<#eljen>#eljen>
Hivatás az Életért!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
TÖKI: fater cégénél egy sofõrt pont így hivnak,h Fekete Pákó : DD
de fasza lett <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
De tényleg hagyjuk,nem érdemes a fórumtagokat ezzel zaklatni..
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D
Ami a Lertonos DAF-ot illeti lett rajta eszközölve néhány apróság így már hasonlít az eredetire😊

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Trucks in my life. Scania and Volvo the best.
fasza truck😄
Nem is tudom hogy merjek-e feltenni képet,mert lehet hogy ezt is koppintottam?
Nem akarok vitát,és le is zárnám a témát,csak egyet nem értek,miért baj hogy tetszik nekem is az a szerelvény?Akkor a"sóderosokat"(elnézést a kifejezésért)miért nem"bántjátok"?Vagy sorolhatnám még a többit is.
Végül is meg sem egyezik a Tieddel,a festés is más a kidolgozottság is más akkor mi a baj?
Na de mindegy,még egyszer nem akarok vitát,nincs szándékomban,én le is zártam a témát...
Akkor azért dobok egy képet(elnézést a Gartneresektõl)...
Ui.:én azt hittem ez egy szabad fórum...
Elnézést a hosszú szövegért...
HTDT:akela,szazoltan,Melory,phantom,soro63 Italian Design Team:SAX,Jolly,Fabbromix,Strang3r,Paulo`Italianu`...
Rakodás:
Megérkezve:
körbe jártam a kamiont:
a kapu zárva majd reggel pakolnak le:

(Scania R500 V8 & Schmitz cargobul 2009)Kamionos szív,Kamionos lélek,Kamionos leszek amíg csak élek (Sukárszánkó)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
1.800x600-ra méretezd át.
2.Ott van,hogy kép beszurása,oda beszúrod a linket és utána mész csak a mehetre.
к.ιηтнуα.
mûtrágya rakodás:
útközben:
raktárba kell bilenteni:
King Of The Road SCANIA 124L420
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
elõre is köszi 😄D
Gratula mindenkinek a munkájához nagyon szépek lettek😉😄
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Mi equipo favorito: Real Madrid

haza jot a csajom is a szuleitol
varom a telcsit lasuk mit hordjak.