Euro Truck Simulator
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Következõ áldozat, ma vettem olcsón a neten, Oroszországból...
Megy a mûhelybe, új kerekeket, és festést kap...
\"Nem szükséges elpusztítani az ellenséget magát, elég elpusztítani az ellenállásra való hajlamát.\" Walter Scherf Pz.Abt. 503 Königstiger parancsnok
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
a griff legyen nagyobb az oldalán,és a napelenzõ teteje pedig fekete :D
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
LFS World név: Dániel(hunn)
http://kisgyerek.picturepush.com/ ♥Daf XF95,SCANIA,MB-Axor.VOLVO♥
ilyen volt..

Mostanában csak unalom van én meg baszok csinálni magamnak kamiont :D
CB:Mester,Krisztike Scania,Volvo,Man
PL így:
(de ez csak paintos munka:D)
Próbáld már ki pls kíváncsi vok rá h hogy állna neki :D
Így is magyon adja de sztem ha kívülre akarsz Optikai tuningot akkor fénytechnikát válassz sztem :D

http://devid1414.picturepush.com/ Kamionos szív kamionos lélek kamionos leszek amíg csak élek. ~~~~.......~~~
\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Lenne egy MAN amit ki kéne csinosítani egy kicsit.Ebben szeretném a segítségeteket kérni,ha valaki lenne olyan szíves megcsinálni nekem azért hálás lennék.Elõre is köszi

hat ot van de meg lenebb ereszkedet:-s
:|.....bocs ha nem toruljetek le ...