140239
Euro Truck Simulator
  • roller460
    Sziasztok.

Egy kis segítségre lenne szükségem a skinezéssel kapcsolatosan. :/
    Mikor megcsinálom a skint, és behúzpm DXT-be majd elmentem: "Save AS -> DDS Texture" és megnyitom újra, mielőtt behúznám az SCS. fájlba és az egész tiszta homályos lesz... a felíratok , a képek, minden...

Aki érti a gondom, miért van ez és miért nem csinálja minden skinnél, mit tudok tenni ? :( :O

Előre is köszi.
  • kis cukrász
    lupsy jó volvó
  • ekepista
    ezt avolvó kamiont inét letudnám szedni az eurótruckszimulátorba nagyon tetzszik
  • kawasaki kx
    igen oda kell tenni,de előbb csomagold ki es a scs.fájlt tedd a mods mappába
  • ekepista
    elnézést azavarásért de aletöltöt kamionokat amódd mapába kel tenni hogy menyenek ajátékba akamionok
  • luspaydavid
  • sztics
    Sziasztok!

Szép gépek képek grat!
  • Kistódi
    Hát barátom ez nagyon szép!! :D
  • ekepista
    bocsánat látom
    A szemedet ki ne szúrja... Fentről a 5. sor, alulról a 2. sor. És kékkel van írva, hogy LETÖLTÉSEK,KIEGÉSZÍTŐK...
    Nehéz volt igaz?
  • ekepista
    sziasztok holnap leszedem az euró truck szimulátort valaki megtudná nekem írni hogy mejk oldalkról tudok hozzzá kiegészítőket leszedni
  • gumikacsa97
    Szevasztok össze tettem egy szerelvényt íme a képket katt rá a nagyságért

• gumikacsa97
    Ien Géptől nem is lehet
  • Öreg Harcos
    Kiki szép gép valaki be tudná nekem linkelni az 1.0 pachet mert új windowsot raktak s miden el veszett
  • kis cukrász
    kiki fa*** a volvó
  • jungelharcos
    Megértelek!
    csodálatos!
  • kamionoskiki
    Hello....

Luspy:széép

Nemtudok elszakadni tőle :D

Köszi a dícséreteket
  • luspaydavid
    Kép miatt csak, Fh amúgy :)
  • jungelharcos
    Olyan FM volvo beütése van.. A kép miatt vagy tényleg az?
    Amúgy rendben van a gép tesó!
  • luspaydavid
  • CB Csipi
    Sziasztok! Iveco TurboStart vagy rábát lehet valahonnan letölteni, mert én nem találtam...:S
  • Gis80s
    Na, milyen meglepő...ismét új géppel hasítasz?! :) Nem rossz egyébként, de volt már jobb szekered is :)
  • jozsiking
    Köszönöm szépen.

Kamionoskiki Nagyon szép szerelvény.
  • luspaydavid
    Jóféle
  • sztics
    Nem kell létre hozni elvileg a játék első belépéskor létre hozza :/
  • Bzmot288
    Föltettem az 1.3-as patch-ot, létrehoztam egy mod mappát, bele is raktam a scs fájlokat, de semmi sem működik...
  • kis cukrász
    kiki sztics józsi jó gép
  • sztics
    Hol találtad ma fasza :D
    Józsi szép gép kép!
  • kamionoskiki
    Hali...
    Szép gépek

Unalom gép...
  • sztics
    Wáá kérdesztem most jó azt mondtad igen és nem lehetett a merci int bent mert az kamion intjéhez ez írtam:interior_data: interior.man.tgx.exclusive
    tehát nem adhatta be semmi képen a merci intet mert jifagyott volna ha nem lett volna bent az int mod -.-
  • Öreg Harcos
    Tehettél ha nem volt jó mert merci introt mutatott úgy is de rá jöttem , hogy mi lehet a probléma s ma este lehet , hogy meg tudom csinálni
  • jozsiking
    Szép estét mindenkinek.

Gratulálok mindenkinek a szép szerelvényéhez.

Egy kép tőlem.

• sztics
    Szia!
    c/documentumok/euro truck simulator/mod és oda kell betenni az scs-fájlt a maphoz amit írtál pedig 1-03-as pech kell!
  • Bzmot288
    Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. 3 hónapja játszok az ETS-el, de ez idő alatt nem jöttem rá, hogy hogyan kell kiegészítőket berakni a játékba. Letöltöttem egy ún. Mega Mix map-ot, de halványlila fogalmam sincs arról, hogy mihez kezdjek vele. Van benne egy scs.fájl, amit próbáltam kicsomagolni mindenfelé, de nem sikerült.
    Kamionoknál is ugyanez a helyzet. Ott a scs. fájl, nézegetem WinRAR-al, keresem a mod mappát, de pozitív eredményt eddig nem értem el.
    Segítségeteket előre is köszönöm!!!
  • sztics
    Te aztán faszi vagy ám tegnap tettem be neked egyet XD
  • Öreg Harcos
    Valaki segítene egy interiors berakásába mert nem tudom be rakni bár mit csinálok remélem valaki segítene a válaszotokat előre is köszönöm ....

Sztics , Töki , imihaver szép gépek
  • sztics
    Sziasztok!
    Szép gépek képek grat!
    Nah indulás...

Töltésre várok...
  • kis cukrász
    fasza

• 94mike
    Elismerésem
  • R420