nVidia - jön a tripla SLI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok hülye meg megveszi. Nekem 800x600 (CRT) fele medium, fele low beállításokkal túrhetõen megy a Crysis csatákban. De legalább megy, nem fogom most az egész gépet kihajítani az ablakon. Egyébként is én általában ha kijátszok egy játékot, fél évnél hamarább nem veszem elõ újra. Amik nem jöttek be, meg lehet egyszer sem... :)
Az SZDSZ egy náci párt.
Az érdekel, hogy a minimum FPS stabilan 25 fölött legyen.
a ps3 meg most már olcsóbb, csak nem ps2 kompatibilis (az új modellek, amit forgalmaznak). A név ugyanaz, a speckó változik. Nem 2 év alatt... gyorsabban.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
#38 - Tinman egy PS3-ért megéri kiadni 160-at, mert nem 2 évre gyártják le, hanem min. 7 év lesz a PS3 szavatossági ideje, míg az X360-nak bõ 5 év lesz, az Ms tendenciát ismerve. 360-at is érdemesebb venni, mint egy csúcs VGA-t. Példa: X1950XT mai napig jó kártya, de az elkövetkezendõ játkok alatt már megfog halni. Nagyon jó példa erre, a Crysis. És merem állítani, hogy megjelenésig, ha 10-15%-al lesz jobban optimiseolva.
Mindentõl függetlenül 2950pro lesz a köv kártyám <#hehe>#hehe>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ASUS A7N8X-X
AMD Athlon XP 2200+ 1,8 GHz
1 GB Kingston DDR RAM
ATI RADEON 9000 VIVO 128 MB DDR
40+80/rack/ GB SAMSUNG
450 W táp
Pioneer DVD író
... ennyi.
Mióta megvan a gép, azóta csak a giga ramot vettem bele, a többi eredeti konfig. 4 év alatt közel egy millió forintot költöttem minden szarra csak pont a gépre nem pedig irtózatosan nagy kocka vagyok. Nem apuci pénzébõl mert õ meghalt, nem anyuci pénzébõl mert nem õ pénzeli a hóbortjaimat, és ugye ebbõl következik hogy nem a 14 éves kényesztetett kölök kategória vagyok ha mégis van rá. A Quake4 volt az utolsó játék ami úgy igazán érdekelt - és el is futott !közepes! grafikán a gépemen - az összes többi játékot azóta nagy ívbõl le se sz@rom. Hogy miért?
Sokan annyira okosak, közben nem veszik észre, vagy fingjuk nincs róla, hogy nem azért kell egyre nagyobb és nagyobb teljesítményû videókártya mert a játékok egyre faszábbak hanem azért mert ez a csomó idióta b@lfasz játékfejlesztõ egyre jobban el van kényelmesedve a nagyobb és nagyobb teljesítményû videókártyák miatt és b@sznak optimalizálni meg skálázni. 22-es csapdája ha valaki nem vette volna észre. Fable valami gyönyörû szépen fut max grafikán a gépemen, újra és újra elõveszem, aztán felraktam a Gothic3-mat és úgy le kellett vennem minimumra a grafikát hogy legalább ha kicsit akadozva de fusson hogy olyan volt mint egy runescape /flash mmo/. Én azt mondom hogy ezt a tendenciát nem fogom lenyelni, nem fogok úszni az árral nem veszek parasztvakító videókártyákat hogy szarul optimalizált játékokkal izasszam. Ennyi a véleményem az SLI-rõl magáról ... de hogy 3 kártyát egybe .... baromság!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Titkos!!!!
A hír hallatán már tervezik orosz-japán kooprodukcióban az új számítógépekbe szerelhetõ kis méretû fuziós-reaktorokat és az SLI-be köthetõ szekrény méretû gépházakat amikbe 2012-tõl akár 40 VGA kártya is behelyezhetõ SLI-ben ,természetesen a hozzátartozó ( Ez szupertitkos új fejlesztés)10 SLI-be kötött alaplap is kapható lesz.A termék neve ChernobilySLI lesz, ajándékba adnak hozzá egy pöpec folyékony-nitrogénes hûtõrendszert.
Bevezetõ ára pedig olyan olcsó, hogy csak 1 db 10 napos ûrutazást lehet belõle venni...
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
Attól, hogy van pénze, még nem feltétlenül fog pár hónap alatt nullára amortizálódó , elavuló szoftverekre költeni, ha ingyen is meg tudja szerezni. Videókártyát nem lehet crackelni. Ha lehetne, akkor azzal is azt tennék. Már csak egy ilyen világban élünk... A CD-ket a programokat lemásolják, ha ezer év börtönnel fogják fenyegetni az emberek millióit akkor is. Ez van.
Namost ez visszavezethetõ a topik eredeti témájára, magyarul megmondva:
"mi készítõk összedobjuk a játékokat gyorsan, mert az elején amíg sláger egy játék sok fogy belõle... a vidkártyagyártókra bízzuk hogyan oldják meg hogy ezek a játékok "fullon" fussanak az emberek gépén... ha nem elég a csúcskártya vegyél kettõt belõle, vagy hármat... a lényeg hogy megvedd a játékunkat és mire kijátszottad, máris kifo..unk egy újabb bughalmazt egy frappáns névvel..."
Bizony bizony az ultra fogyasztása 250-300 W körül van asszem, a 2900XT_é is majdnem annyi...szal min. 250x3...igen is kell az a "megatáp" :)
max nem játszok azzal a játékkal <#smile>#smile>, ha meg unom a régebbieket, elmegyek tekézni a haverokkal :D
Átlag 30 fps az azt jelenti, hogy néha még kevesebb, pedig már a 30 is lassú (60-tól felfelé kezd igazán folyamatos lenni).
Egyébként nem kell ultramega tápegység, egy Ultra olyan 120W körül fogyaszt. 3*120W + 120W (proci) = 480W. Persze ez sem kevés, de nem több ezer.
+új gépház extra ventillátorokkal
+ultramega tápegység
+a kártyák olyan közel vannak egymáshoz, hogy legalább 2-nél a hûtés is cserélendõ
Ha lesz pénzem rá a sok egyéb kiadnivaló mellett, akkor az inkább egy x2-es processzor lesz, mivel az általam játszott játékok vígan mennek így is 30-50 fps-el és van közöttük új is (pl GRAW2).
És ha valaki megvesz ezekbõl a kártyákból 3-at (ha van rá pénze tegye meg :) ), az egyéb vonzatokkal is jár:
+új alaplap
+erõsebb processzor
+még több ram...
és nyert 20 fps-t, amikor 30-on se szaggat :D
A kocsma már szerintem elég maradi, hacsak nem valami nagyon vidékrõl van szó, vagy kaszinós környékrõl.Mind1, a 21. században talán, már nincs annyi züllés a családapák között...bár gözömsincs.lol
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
AMD Athlon X2 AM2
jó szemed lehet hogy ennyire látod a pixeleket (CRT-t használok), de ezek szerint a többség valamiért felesleges erõforrás pazarlásnak tartja az 1024-nél nagyobb felbontást egy játékban, talán nem véletlenül
HP+
Talán nézd meg a szótárat, mielõtt kioktatsz, mert amit te mondani akartál, azt inkább így kellett volna: "2 éven át spórolt rá", mert ez jelentheti azt is, hogy a többi kiadás mellett mindig félretett valamennyit, és végül 2 év alatt összejött. De hogy valaki 2 évig gürizik valamiért, az azt jelenti, nagy nehezen, mindent ennek álávetve hozta össze.
A #76-osban fikarcnyi irígység sincs...
"Mert ezért gürizett lehet 2 éven át csak?"
Józan ésszel ez azt jelenti hogy erre a konfigra spórolt, de nyilván a gyerekek szájába megvan az étel, rezsit feladja stb. "csak" szó arra utal hogy nem vett a spórolt pénzébõl 5 milliós autót hanem tette félre hogy ha majd eljön az idõ akkor ilyen gépet vesz! Egyszerû logika.
#76-os hozzászólásod látod szín tiszta irigység!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Arról nem beszélve, hogy van a felbontás, és a látószög és az a tény, hogy bizonyos valósághû effekteket csak többszörös rendereléssel lehet elérni. Itt, a technikai sötét középkorban mind a mai napig sokan játszanak 1024x768-ban, holott azt a felbontást már jó 10 éve használjuk, és nagyon pixeles.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Akinek van pénze Ferrarira és Jaguárra, az vegye meg nyugodtan. Szerintem nem milliós mennyiségben fog fogyni. Bár SLI-s és non-SLI-s alaplap ára között csak pár ezer FT eltérés van. Ezért éri meg esetleg ha majdnem ingyen be tudsz szerezni egy msáikat és a kedvenc játékaidat támogatják megfelelõen vga driverrel is.
<#eplus2>#eplus2>
"Most meg már kezd odáig fajulni a dolog, hogy nagyobb felbontásokon még egy csúcskártya is kevés (lásd DX10), és lehet SLI-zni, amit fõleg nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak - csoda, hogy irígykednek a többiek?"
mi a jó anyám 'csájára lehet irigykedni?? fejezzétek már be. sosem tudtam megérteni mit lehet irigyelni egy gépen. egy átlag családban inkább prosztó, ha erre költenének esetleg fél millákat, miközben betonban "élnek", ahol meg különösebb para nélkül megengedhetik, ott meg jóvan' erre is telik, és?^^ mintha csak ez a ratyi fémdoboz lenne az egyetlen szórakozási lehetõség:/
#67 Keldor:
nem tom ki irigykedik itt, és ki nem, dee megvallva õszintén pont nem is érdekel..:) ami igaz, az igaz: ez egy vicc:)
...
És honnan tudod mennyi pénzt költött erre? Nemhiszem hogy minden pénze erre a konfigra ment volna el... gondolkodj már!
P4 P5kC alaplap
P4 E6850 4mb cache 1333mhz FSB (3ghz)
CPNS9500 Zalman hûtõ (lehet a betüsorrend az elején nem stimmel bocsi érte)
Asus 8800ULTRA 768MB
4x1gb 1066 ram
Audigy X-fi
Samsung 226BW LCD-TFT 22"
Chieftec nagytorony 6+2 hely + 550W chieftec táp
500GB winyó
Most erre legyek én is irigy? Mert ezért gürizett lehet 2 éven át csak?
Gondolkodj már.....