Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Kecchaku no toki, Gurimujō no saigo" (決着の時、グリムジョーの最後😉
The New Captain Amagai Shuusuke arc
From episode 168 onwards, the current Hueco Mundo arc will divert to fillers...
168 "The New Captain Appears! His name is Shūsuke Amagai"
"Shin taichō tōjō! Sono na wa Amagai Shūsuke" (新隊長登場!その名は天貝繍助😉 April 23, 2008
169 "New Development, the Dangerous Transfer Student Appears!"
"Shin tenkai, kiken na tenkōsei arawaru!" (新展開、危険な転校生現る!😉 May 7, 2008
...
a 166os nagyon jó volt 😄 mégilyet!!!
\"You are fucking crazy people!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
...
@
...
ebbõl csinálhattak volna duplarészt vagy valami :S
@
oh... Aizent el is felejtettem xD az még jó lehet majd ^^
@
@
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
...
...
...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
köszi h mondod... már megin néztem volna és nem értettem volna :| kicsit sok a volna :|||ww
\"You are fucking crazy people!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
április 1?😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Bar a bleachben meg mindig jobb a helyzet mint a narutoban ... itt legalabb vannak izgalmas harcok, de szivesebben neznem ahogy tovabb haladnak a tortenetben es nem az x+nedik arrancarral harcolnanak. Igaz az utolso 2 resz elegge meggyozore sikeredett, talan majd most :p
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
szal, most valszeg meg fog Grimmjow halni 😞 aminek nem örülnék :C másrészrõl nem lenne Bleach hogyha komolyabb szereplõ meghalna -.- legalábbis eddig nem nagyon haltak meg........
@
@
...
@
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
1:nem tudok önnáló karaktert rajzolni
2:látnom kell amit lerajzolok...koppintás.
3:a kép a naruto manga elsõ kötetérõl van.
azt mondja: "Mert szarul rajzolok". Te kis álszerény 😄