Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
167 "The Moment of Conclusion, the End of Grimmjow"
"Kecchaku no toki, Gurimujō no saigo" (決着の時、グリムジョーの最後😉

The New Captain Amagai Shuusuke arc

From episode 168 onwards, the current Hueco Mundo arc will divert to fillers...

168 "The New Captain Appears! His name is Shūsuke Amagai"
"Shin taichō tōjō! Sono na wa Amagai Shūsuke" (新隊長登場!その名は天貝繍助😉 April 23, 2008
169 "New Development, the Dangerous Transfer Student Appears!"
"Shin tenkai, kiken na tenkōsei arawaru!" (新展開、危険な転校生現る!😉 May 7, 2008

...

Al Age
Epizódok címeinek listájából.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

NeverwinterKING
én is várom a köfi részt^^
a 166os nagyon jó volt 😄 mégilyet!!!

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
nekem pergõs harc kell, de nem a szokásos szánalmas tipikus shounen harc... ez valahogy más volt 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végére mondhatnánk hogy a megszokott meghallja a barátját és superman lesz, de nem... Ichigo akkor kezdett el bénázni mikor látta hogy Orihime fél tõle... ezért nem tudott 100on menni. Miután viszont meghllotta hogy aggódik érte x) az gecijó volt :K

@

ronihun
na hát ezaz h semmi uj nem lett volna a sztoribol hát ha már igy is fillereket akarnak akkor nem fognak ilyenkor dupla részt...v ha vmi lényeg még lettt volna benen azis max 1perc

...

armageddon666
szerintem meg benne lett volna a jövõheti rész is 😛 vagyis jah... a harc tovább húzódik... de most õszintén... nem ez a lényeg? XD szal nekem már nagyon hiányzott egy jó minõségû harc... ez roppant jól volt megkoreografálva...

@

ronihun
abba kb ugyanennyi lett volna csak a harc tovább huzodik inoue sokkal többbet gondolkodott volna stb

...

armageddon666
A zene is odabaszott xD (ez most így esezmbe jutott 2. nézés közben xD)

ebbõl csinálhattak volna duplarészt vagy valami :S

@

armageddon666
Az fordult meg a fejemben hogyha Grimmjow meghal akkor már csak Ulqiorra lesz aki ellen érdekes lesz a harc, de a többi még ismeretlen kemény espada :\ azok valahogy nem izgatnak :S úúútálom mikor szimpatikus gonoszt csinálnak -.-'

oh... Aizent el is felejtettem xD az még jó lehet majd ^^

@

armageddon666
ejj pazdet ez a rász ütött... a vége xD az kész 😄 nagyon durva 😄 várom a kövit O.o (shinigami illustrate book is jóvolt xd)

@

berlinboy6329
Honnan veszed?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Al Age
Következõ rész után fillerek jönnek.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

sweech
hát ez durva rész volt :o

armageddon666
én zoku sdayonara zetsubou senseibõl szedtem le faket :s

@

ronihun
nkeem egy 3 perces kis "rész" jött le amiben irták h We will not upload mkv. vagy vmi ilyesmit nem emlékszme rá letöröltem...de töltsétek le leehet h nálam volt a baj

...

armageddon666
elkezdtem tölteni ^^

@

ronihun
<#taps><#taps><#taps> eza rész nagyon jó volt ... nehogy fillereket rakjanak be! a legujjabb részek nagyon jok <#worship>

...

armageddon666
miért? mibaj a HDval?

@

ronihun
órákat vártam h lejöjjön torrentel a HD minõségû erre...Soha nem fogunk ilyen szart feltölteni h mkv ... tehát SENKI NE TÖLTSE LE A HD MINÕSÉGÛT ...kamu-.-

...

BEAST
yay uj resz <3

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hát Hitsugaya pont ennek az ellenkezõjét kapta😄

NeverwinterKING
😮

wander01
hát, ugy látszik nem? ez is egy skill

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeverwinterKING
te mindenhol ott vagy? 😮 😄

wander01
rossebb megette, hol a zúj rész mán 😞 ápr 9, szopás.

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

NeverwinterKING
😞
köszi h mondod... már megin néztem volna és nem értettem volna :| kicsit sok a volna :|||ww

BEAST
kovetkezo resz majd csak aprilis 9-en lesz japanban

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NeverwinterKING
am hh nem volt most új rész?😮 vagy csak én vagyok hülye 😄D

NEOreg3
akkor letöltöm<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
99,9999%

@

NEOreg3
Bleach Movie Diamond Dust Reballion

április 1?😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Black Hawk
Remélem Ichigo most szétrugja a seggét a zöldszemû kreténnek 😄 Fight, Finish Him

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

NEOreg3
Na megtudtuk az utolsó Arrancar nevét is: Barragan. Mivel másodikként szólította Aizen valószínûleg õ a 2. espada.

BEAST
Nem kulon emlitettem oket, hanem felsoroltam mivel a fillerek ota folyamatosan romlik a sorozat szinvonala, es szerintem az arrancarokkal sem igazan uti meg a mercet ... legalabbis nalam, meg. A vegtelen sorozatokkal leginkabb ez az egyetlen problemam. Ettol fuggetlenul nezem minden heten, kivancsi vagyok mit hoznak ki a sztoribol ...

Bar a bleachben meg mindig jobb a helyzet mint a narutoban ... itt legalabb vannak izgalmas harcok, de szivesebben neznem ahogy tovabb haladnak a tortenetben es nem az x+nedik arrancarral harcolnanak. Igaz az utolso 2 resz elegge meggyozore sikeredett, talan majd most :p

Black Hawk
A modsoul és a bounto részek fillerek gondolom ezt azért tudod és mint fillerek alacsony költségvetésû 10 évesek által írt szarok ne azokhoz hasonlítsd a ssorozat színvovalát. A mostani részekkel meg tökéletesen meg vagyok elégedve.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

BEAST
Nekem annyira nem tetszenek az uj reszek. A heten ujra elkezdtem nezni a sorozatot az elejerol es eszmeletlen mennyivel jobb az elso 60 epizod (foleg a Soul Society reszek) mint az utana kovetkezo modsoul/bantu/arrancar reszek

armageddon666
nem olvasok mangát. ezt így elõre leszögezném 😄 szal csak találgatások ^^

szal, most valszeg meg fog Grimmjow halni 😞 aminek nem örülnék :C másrészrõl nem lenne Bleach hogyha komolyabb szereplõ meghalna -.- legalábbis eddig nem nagyon haltak meg........

@

Black Hawk
2 hét szünet eszméletlen jó részek jönnek utána ez az egy doéog vígasztal.

armageddon666
április 9ig nincs új bleach 😞 a mostani rész naon jó volt x)) de ha minden igaz a köv lesz a nagyon fasza :K ha ennyi szünet van közte remélem eléggé tápos rész lesz.

@

Kösziiii. XDXDXD jó tényleg hülye kérdés volt, nem baj most legaláb tudom, (egyébként én már semmin nem lepõdnék meg 😄 )
asszed utólag pénzt hajthatnának be rajtad? 😄
Sziasztok! Nemrég találtam ezt a Fórumot, éstökjó!!!!tecccik. bocsi, hogy csak Így belekérdezek nem nagyon a mostani témátokhoz kapcsolódik 😄 Az lenne a kérdésem hogy Db rõl szeretnél letölteni lehet hülyeséget kérdezek, de ügye ez ingyenes nem lenne jó ha utánna derülne ki hogy fizetõs, miután én egy csomót letltöttem XD Bleach 164 et szeretném letölteni és ezt azéééé jó lenne tudni. elõre is köszi.
ronihun
behoztam a sorozatot és eljutottam énis a legujjab részig...
hát ez a bleach ez nekem egyre jobban tetszik...miota megy ez az arrancar dolog sokszor olyan mitnha nem is a régi lenne nagyon jok a mostani részek és itt a végén hát ez nagyon jo volt ulquiora karaktere nagyon tetszik

...

armageddon666
zomg új rész O_O

valahogy nem csípem mikor Uryuu harcol. De most ez is tetszett 😄 de a vége... mikor felváltva Grimmjowt és Ulquiorrat mutatják. Aztán a végén mikor XD JAIIIIJJJ 😄😄😄😄 ez nagyon jó 😄 egyre jobb xD vááá de rávok pörögve 😄DDD duplarészt akaróóóók

@

ronihun
160. résznél tartok nem akarom folytatn mert végelesz<#shakehead>

...

ronihun
sztem megint fillernél tartok ezek poénok teccenek😄D sokat nevetek

...

<#idiota>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Black Hawk
mangarajzolás 😄
1:nem tudok önnáló karaktert rajzolni
2:látnom kell amit lerajzolok...koppintás.
3:a kép a naruto manga elsõ kötetérõl van.

NeverwinterKING
nekem csak egy nyúlam van ami szamárnak néz ki 😄

te, ez nagyon jó lett =)
azt mondja: "Mert szarul rajzolok". Te kis álszerény 😄