3291
-
Mirk #1051 egyébként miután végeztek aizenékkel vége lesz a sorozatnak vagy mi? -
#1050 a történet mostantól Karakura városában és Soul Societyben fog játszódni, ha nem jönnek fillerek, de sajnos fognak -
#1049 mi, animében filler jön vagy mi? O.o miaz hogy végetért? :D még épphogy elkezdődött XD vagy mangában?
-
faláb #1048 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyis akik a bannerban vannak Renjin kívül nem nagyon harcolnak a mangában se. -
faláb #1047 Hát a HM-arc ezzel véget ért, aki akar esetleg csinálhat egy új bannert majd. -
#1046 pedig mikor átváltozott a Nnoitora vagy hogyhívják és megszólalt az epic zene >.< azthittem tök jó lesz... de nem :\
meg Yachiru marhasok szövege...
Ken...chan
...
"pergős" harc
...
Ken...chan
...
megint harc...
...
Ken...chan
-.- -
Mirk #1045 ja, gáz volt. -
#1044 omg egyre gázabb lesz ez :\ voltak jó részek benne de a rész nagy részében állnak egymással szemben aztán egyik megvágja a másikat, állnak fél percig, kiderül semmit nem ért, visszavág, jajj kétségbe van esve, imba erő, visszavág egyet, megint állnak, megint semmit nem ért, ismétlés -.- -
skygt90 #1043 hi ! nézem a bleach-et de az 52-53-as duplba ész és az 54-55-ös részneek csszik a felirata :S...tovább már nem is néztem....az animeaddicts-ról való feliratt nemjó sajnos...nektek is csúszik a felirat ? ha valakinek van normális felirata légyszives adjon már egy linket ahol letölthete...köszönöm -
faláb #1042 De akkor normális filler legyen, milyen cím ez már... Focis filler rész már amúgyis volt. -
#1041 a weekly shounen jump most 2 hetes szünetet tart és mivel abban jelenik meg a bleach, így baszhatjuk:\
de lehet kiszivárog majd -
Mirk #1040 mangával nem tudja valaki hogy mi van? már 10 napja nem jött új rész -
#1039 inkább szüneteltessék a sorozatot ha ennyire utolérték a mangát:\
nincs szüksége senkinek egy újabb amagai arc szerű sefülesefarka fillerre -
Mirk #1038 lol -
faláb #1037 2009-02-03
205.
Thump! The Football Tournament of Hollows
Már megint filler, ezt nem hiszem el... -
#1036 nm -
tom36 #1035 ha az animax-on lemegy az az 52 rész ami ki van irva h anyi lesz akor jön töbi rész is vagy hol vetitik még
NeverwinterKING részéröl meg a feliratot kössz
(sajna még 1-2 hét mire evel a csiga tempoval le jön hozá a film is, adig meg halálra unom magam(a lidérc gyártás uj modja)) -
#1034 felirat -
#1033 várható... állítólag ha lemennek az ismétlések jönnek a következő részek szinkronosak. -
tom36 #1032 Üdv
azt szeretném megkérdeni h mit tudtok a szinkronizálásról mer az 52. részig megvan meg meg is néztem mindet tegnap de a töbiröl nem tok semit h várhtoe hogy lesz szinkron
meg esetleg ha tudtok egy jo feliratot akor léci egy linket irjatok
elöre is kössz -
#1031 jaja 201 nagyon bejövős :) -
#1030 Na végre, új rész megint ütősre sikeredett két vadbarom állat :D:D:D -
#1029 Jókis háttérnek valók:) :
-
#1028 Én innen szedem általában, vagy innen, de itt csak az utolsó 5 részt teszik fel. -
Mirk #1027 bármelyik torrent oldalon fent van az összes rész...
elég népszerű anime -
#1026 Innen letölthető az összes rész:
link -
faláb #1025 Hát passz, én is még az endlessről szereztem a részeket, próbálkozz torrenttel. -
skygt90 #1024 akkot tudnátok adni egy linket ahonnan megtudom szerezni az elejétől az egészet ? amiket találtam nagyoon lassan jöttek le....1-2 kb/s-el :S -
faláb #1023 Szerintem megszűnt, már egy jó ideje nem is volt rajta semmi frissítés. -
skygt90 #1022 hi! elkezdtem nézni a Bleach-et ,,,,25-ös résznél tartok de ahonnan töltöttem az endlessanime.hu-ró valamiért pár napja nem jön be az oldal ? nemtudjátok hogy esetleg karbantartás van-e az oldalon vagy valami hasonló ? nagyon szeretnél folytatni a nézését de nemtudom sajnos :S -
#1021 hát nemtom
sztem nem volt annyira jó. nem történt semmi -
#1020 hmmm jó féle manga rész volt :D -
#1019 _AS:_:SDFA
kicsit tényleg homár -
#1018 attól még lehet fasza:) szerintem... -
Mirk #1017 én ezen 4 női arcot látok egykét férfi testtel:) -
#1016 Hát, a képek alapján tényleg inkább szappannal harcolnak, mintsem karddal. -
#1015 -
Fbn Lx #1014 kissé melegem lett :c -
#1013 -
#1012 :DDD