Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fú, de buta vagy. <#smile>#smile>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
tegnap este hitsugaya-t rajzoltam 😄
ma is kell vmit alkotni^^
\"You are fucking crazy people!\"
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
na valami ilyesmire voltam kíváncsi, nem vegeta arctalan arcoskodására. de ezt már megszokhattuk.
Én igazából a kapcsolatukat nem értem.
Hétvége világos délután. Aizen gondol egy nagyot beugrik két cimorájához Gin-hez és Tousenhez.
Aizen: Átugrom Hueco-mundoba hogy korlátlan hatalmat szerezzek, van kedvetek velem tartani?
Gin:"vadul vigyorog mint vadalma" áhááá komám 5.-ik kapitány san végül is miért ne.
Tousen:Az igazság nevében....."félórás monológ" induljunk.
Höseink feltünés nélkül átmennek a Hollowokkal tarkított üres-mundoba.
Hollowok:hmmm shinigamik. Mit kerestek itt hol a hollow sem jár csak repül.
Aizen miközben a kapitányok megértöen bólogatnak mögötte: Gondoltuk elmegyünk világot látni, de ha már itt vagyunk akkor az uralmunk alá hajtunk minden hollowot és átlépjük a korlátainkat ..."2 szezonos monológ a korlátokról ugyanabban a nyugis hangnemben, végül is lazán ráérnek"... szóval hajoljatok meg elöttünk hollowok.
Hollowok: végül is már úgy is hiányzott egy vezéregyéniség az életünkböl kerülj hát beljebb.
A semmiböl elötünik egy alak: A nevem Ulquriora Shiffer és nem árulom el, hogy 4 es a számom és imádok gecizni mindenkivel aki beszól a szexi fönökömnek.
Aizen: Shiffer ez még nem a te évadod gyere vissza késöbb...
Hösies kapitányjaink hazatérnek. Aizen elmegy hogy jelentést tegyen fönökének.
Aizen: Hát a mai nap is eltelt valahogy. Holnap megyünk feláldozható mellékszereplök után kutatni.
K.T.:jól van fiam. Minden a terveim szerint alakul. De vigyázz.. ne becsüld le ellenségeid különösen a pubertás korba belépett epret.
azzal K.T elrakta a tust és elment aludni.
visszaolvasva nem ezt akartam leírni de annyira magával ragadott hogy az csak na😄.
U.I:az internet explorerem fos úgyhogy a hosszú ö így jelenik meg Q... ezért nincsenek hossz Q betqk nem azért mert nem tudok helyesen írni...😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A:SD:_AS_:A_SDA
manga hol tart?😮
akkor h gyakják le?😮 ne mond meg!! csak költõi kérdés volt 😄
de nagyon várom már... 😄
A komolykodás meg: persze lehet olvasni Hemingway-t H.G. Wells-t és Dörmögõ Dömötört is. Ízlések és pofonok. A különbség az hogy kinek szánják. Na meg az hogy azonkívül akiknek szánják kik olvassák😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A berserk neha teljesen atlathatatlan bar igaz vegig nem olvastam soha. 😛
A vagabond is gyakran atlathatatlan, bar itt is igaz nem olvastam vegig sose. Az ennyire komolykodo mangak nem az en mufajom. 😛
Az alitat meg inkabb hagyjuk.
Khmm http://life.oricon.co.jp/news/080304.html
Torijama Akira (鳥山明😉
Ja egyebkent Torijama 29eves volt mikor a Db-t elkezdte. 😊
Csak Pár: Vagabond, Berserk, GUNNM:Battle Angel Alita?
Na szóval ne általánosítsunk és ne egy 23 éves kezdõ munkájából induljunk ki...
bleach jó volt 😮 kár h nem purcant ki az a 2 ribi 😄
(Kurocucsi Majuri a 12-es osztag parancsnoka, Gin utan a legeredetibb karakter a Bleachben, az en nezopontom szerint. 😄)
Sokkal jobb lenne, ha mondjuk a már közel 400 chapteres Naruto mangából úgy 200 résznyi anime készülne, lehetne egy ismétlésmentes, semmi flashbeckes nettó 20 perc élvezet😄 Ugyanez Bleach nél is. Itt még az idióta 3 mellékszereplõ feltûnik és barmulnak effektus is zavaró, ez sajnos valóban a fõ célkorosztály átka. Narutot egy fokkal komolyabbnak érzem, ott azért hullanak az emberek😊
Valamilye szintetn valóan igénytelenek ezek a sokrészes animek, ha Narutot, Bleach et nézzük, egy profi vágót ráállítanánk, a rengeteg részbõl össze tudna vágni egy olyan sorozatot, hogy magunk alá sz@arunk az élvezettõl kb😄 Mert bizony, mint a filmeknél, a "könyv" (manga) jobb😊 Abban csak az a rossz, hogy rohadt nehezen látom át a harci szitukat. Úgy érzem a manga és az anime összképét látva sokkal jobban lehet élvezni ezeket a végenincs dolgokat is😊 uff^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
és miféle egyensúly borulna fel? O.o ez így hülyeség sztem :\ most nem mind1 hogy ki ül ott a trónon mikor eddig nem tudunk róla semmit? perpill úgy néz ki hogy a Lelkek Királya csak ott ül és... és ennyi. Elõtte meg sem említették sztem :\
@
Mert valszeg utána a helyébe akarna lépni és felborulna az egyensúly és a világ megsemmisülne. A gond az lenne hogy az ajtó kinyitásához annyi lélekre van szüksége, hogy Karakura town kiürül. (asszem mangában így lett magyarázva)
Ez meg régebbre visszautaló szal nem teszem spoilerbe:
Aizennek mi is most a célja? A Lelkek királyának megölése? és az miért lenne gond? ...
@
Bucser: Jo munkat kivanok! 😉 De a munkadat inkabb ne keverd bele a forum eletebe. ^^
Arumageddon: Igen erre gondolok. Valemilyen szinten bucsernek igaza van, mert megis csak evekrol van szo, de az evad vagy szezon fogalma mar annyira egybeforrt az amerikai tv-zes fogalmaval, hogy tiszteletlensegnek erzem a japan tvzesel is egyutt hasznalni. Raadasul az animek ritkan bonthatoak fel "egy evnyi" epizodokra. Gondoljunk a 10-15 epizodos tortenetekre vagy a "retesteszta" tortenetekre, ahol egy mangat animalnek le, amiben ertelemszeruen mar rogton kapasbol nincs "evad"okra bontva a tortenet.
Egyebkent szerintem az anime mostanaban nagyon jol hozza a manga hangulatat.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Bucser szerint évad ami egy elkülöníthetõ történetet ad ki (animéknél meg úgy általában 26 epizód)
szerintem mind2 évad de utóbbi az valahogy mégsem... szal tényleg, azt hogy évad azt a fentebbire szokták alkalmazni. ellenben nem tudok jobb szót az animék esetére, így jó lesz az is évadnak :C
@
"Bocs, hogy elveszem a hobbidat. Nálam ez munkahelyi ártalom."
Ezt nemertem, de talan jobb is igy."
az adatlapodon pedig:"Hobby: Kritizalas felsofokon"
Én meg banki kockázatkezelõ vagyok és nekem ez a munkám ezért fizetnek, hogy a normálistól eltérõ dolgokat vegyem észre és kritizáljam😊
többiben meg legyen igazad. Ízlések és pofonok. De azt fenntartom, hogy szerintem Japánban is vannak évadok. (egyébként hogyan értékelnék adott sorozat sikerét és nézettségét?)
A DB-t belekeverted, itt mindig kotelessegemnek erzem hogy megvedjem. Egy Naruto-hoz vagy Bleach-hez kepest a DB az amiben az idohuzas egyaltalan nem szerepel. A harcok kicsit elnyujtottak igaz, de a sztori nagyon gyorsan halad. Rengetegmindenrol van szo benne ellenben a Narutoban még mindig Szaszukéznek a Bleachben még mindig az Aizen a fõgóré. Szoval peldad/osszehasonlitasod helytelen. Egyebkent mindkettotoknek ajanlom hogy egyeb shounen alkotasokat is tapasztaljatok meg. 😊
Bucser:
"Bocs, hogy elveszem a hobbidat. Nálam ez munkahelyi ártalom."
Ezt nemertem, de talan jobb is igy.
"Én azért láttam igencsak érdekes összefüggéseket. (nekem a Kenshin közepe is unalmas volt)
Szerintem 50 rész elég egy témára. Ezek a 150-200 részes vackok túl hosszúak és unalmasak."
Ezzel sem ertem mi a fenet akarsz mondani. Azert valamit le kene szogezni, valami nem attol lesz igenytelen mert NEKED nem tetszik. Ugye ebben egyetertesre tudunk jutni? Hogy mennyi epizod eleg egy temara ezt maga a tema es a tema elmeselesenek a modja hatarozza meg. Megint abszolutsagot probalsz olyan helyre rendelni ahol az nem letezik.
"Ezt pedig honnan vetted???"
Bevallom egy kicsit igazad van az elejetol fogva. A gond velem van, mert en nem szeretem ha egy amerikai tv-s fogalmat egy masik orszag, teljesen mas sugarzasi rendszerevel azonositjak. Szamomra egy evad csak es kizarolag osztol-nyarig tarto illetve nyari szezon lehet. Az animek sugarzasa ehhez kepest teljesen rendszertelen, hiszen evszakonkent kerulnek uj animek adasba es a sugarzas nagyjabol egesz evben tart.
"Business és lehúzás as usual..."
Japanban minden uzlet es ott barmit el lehet adni.
Mert akkor nem lehetne Ririn-es Cloudos és az alakváltozós faszról mintázott kulcstartót árulni a 14 éves pattanásos japó kölköknek és a hamburgerzabáló amerikai hízottaknak...
Business és lehúzás as usual...
Bocs, hogy elveszem a hobbidat. Nálam ez munkahelyi ártalom.
"Egy alkotas minosege egyaltalan nincs osszefuggesben annak hosszaval"
Én azért láttam igencsak érdekes összefüggéseket. (nekem a Kenshin közepe is unalmas volt)
Szerintem 50 rész elég egy témára. Ezek a 150-200 részes vackok túl hosszúak és unalmasak.
" Ha valaki evadot vagy szezont emlit, akkor az amerikai tv sugarzast kell figyelembe vennunk."
Ezt pedig honnan vetted??? Japánban, Kínában, Európában nem pörögnek az évek? nem mennek szünetre a dolgozók? Érdekes dolgokat mondassz te itten.😊 Pedig a Barátok Köztnek is Vannak évadjai. (tudod a szünet akkor van amikor nyáron ismételnek egy csomót, vagy az angol sorozatoknál is a Dr-Who is bontható szezonokra vagy más angol sorozatok).
Attól, hogy nem mondják ki még kiszámítható bõven, hogy a Bounto egy teljes évig ment (cirka 50 rész) Ami egy heti rendszerességû sorozatnál egy évad. Vagy nem? Mert eddig példát érvet nem hoztál arra, hogy amit állítok nem igaz.
mikor visszagondolok 3-4 részt bleachben akkor számomra is zavaró ez a senki nem hal meg, mindenki túléli effektus -.- a kis 0 szereplõkön kívül még senki komolyabb nem halt meg sztem :\ egyedül talán a Bountok de azok is csak azért mert filler és hogy a mangához visszatérhessünk ki kell írtani õket. Ebben az esetben viszont nem értem hogy a 3 idegesítõ modsoult faszé nem lehetett megölni vagy valami -.-
másrészrõl mikor nézem az új részt... valahogy... kurvára nem zavarnak az ilyen fight animék sablonjai/hibái... persze hogyha jó körítésbe van. Egy DB-t mondjuk nem tudnék megnézni.
@
Nincsennek annyira elkulonitheto evadok, az animek sugarzasa nagyjabol egesz evben tart megszakitasok nelkul, kisebb szunetekkel. Ha valaki evadot vagy szezont emlit, akkor az amerikai tv sugarzast kell figyelembe vennunk. Naluk pedig az evad osztol-nyarig tart, illetve van egy nyari szezon, de az csak a nem orszagos csatornaknal.
A japan tv sugarzas kicsit.. najo teljesen mas felepitesu. Szoval erdemes a kettot kulon asztalon kezelni.
Amit kozepen mondasz hosszasan, az total ertelmetlen. Egy alkotas minosege egyaltalan nincs osszefuggesben annak hosszaval.
Igen jól elkülönülõ évadok vannak egy-egy anime sorozatban. Vegyük alapul az 50-52 részes animeket amik minden évben 6 hónapon át mennek kéthetente adásba 2 hétig. Egy sorozat egy történetet dolgoz fel, de 2 évadban. ha hoszabb lenne már rétestészta lenne, ha rövidebb nem biztos hogy ugyanolyan jól kimunkálhatóak lennének a motivációk és személyiségek. Ha megnézed a 24 részes sorozatokban már kész karakterekbe ültetnek be akik a sorozatsorán sokat már nem fejlõdnek inkább csak megismered õket, míg egy 52 részes sorozat esetén folyamatosan érnek be úgymond a karakterek. Aztán a 150-200 részes borzalmakban ez totál kimarad.
Elsõ évad (a sorozat közepe) általában cliffhangerrel végzõdik míg a 2. évad (általában 25-26-ik résztõl) összefoglalóval kezdõdik.
Mond ha rosszul tudom...
(mondjuk az érdekelne, hogy honnan veszed, hogy a japán Broadcasting nem ismeri az évad fogalmát...)
Hosszat irtal, de tartalma nulla. Ket mondatot ajanlok szamodra ertelmezes celjabol:
"Az meg hogy kinek mi az igenytelen csak nezopont kerdese."
"Mert akkor tovabbiakban befejezhetjuk."
Tipikus akciósorozat. Igénytelen mindenben szinte. Az elején vonzóak a karakterek de szép sorban vesztik el minden szépségüket. ichigo görcsösen csak az "erõsbb akarok lenni" motívum megszállotja, Orihime a tipikus "nem akarom hogy bárki szenvedjen miattam, mindenkinek a terhére vagyok" heroin, Sado a "nagy vagyok erõs vagyok és meg kell tanulnom, hogy hogyan üthetek vissza" ember. A Shinigamikból kb mindenféle személyiség hiányzik.. motívumaik, miértjeik ismeretlenek.
IMO a Bleach több lett volna ha kevesebb. 50 részbe + 4 rész OVA-ba minden belefért volna ami kell ebbe a világba. Nemhogy egy Bounto filler.... ami teljes szezon... hosszú.. bloahhh
HA meg igényességrõl beszélünk (bár kinek mi az de én a történet karakterek igényességérõl beszélek): Nézd meg a Cowboy Bebop, Eureka Seven, Samurai Champloo (bár ezt nem szerettem annyira az idegesítõ rap miatt) Jin-Roh, Akira, vagy bármelyik nem rétestészta anime karaktereit. mindnek van múltja jelene és lehet nem lesz jövõje.
A bleachben meg mindenki harc után fullra gyógyul... 15 évesen még élveztem ezt a stílust (kbakkor tolták elõször RTL2-n a DB-t), de így 26 éves fejjel ez nekem kevés és gagyi... ennyi erõvel nézhetem a CN-en a powerpuffgirlst is...
#391: Anime vagy manga spoiler? 😄
#392:
En meg mindig Icsimarut csipem a legjobban. 😄 Nameg Majuri ofkoosz. 😄 Asszem azt a kotetet amikor majd
ismet meg fogom vasarolni. Eddig a 9 es 20as koteteket vettem meg. 9est mert Icsimaru rulz 20ast mert az az eddigi legzsenialisabb kotet. Ott mindenre feny derul. ^^