3291
-
#1091 mekkora oltás lenne :D amint Ichigo Cero-t lövöldöz :D -
faláb #1090 De ha mégis akkor használja a többi képességet is, a gyors regenerációt meg a cerot :D -
faláb #1089 Ez szerintem nem az. -
#1088 Mikor Hollowként Love ellen harcolt akkor is ezt csinálta ... -
#1087 már láttam régebben :D -
faláb #1086 Amúgy mit szóltok Ichigo új technikájához? -
#1085 Unohana jószívűen Gantenbainne-t is meggyógyította Chad után, szal esélyes, hogy amikor Kenpachit is rendberakja, utána Grimmi fog következni :) -
#1084 Orihime meggyógyította sunyiban >.< vagy csak jól regenerálódik :D -
#1083 Leszúrták megvagdalták nem igazán harcképes szerintem -
Mirk #1082 grimmjov esélyes:) -
#1081 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagy Nell^^ -
#1080 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát én nagyon remélem, hogy Grimmjow :) -
faláb #1079 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigonak már sok lesz ez, kiváncsi vagyok ki fog jönni segíteni neki. -
#1078 Manga Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na akiki hiányolták Yami-t, most itt van, és támadni akar :) -
#1077 206 ig asszem filler jön -
#1076 már megin lesz vagy mi? -
#1075 jaaaaaaa már emléxem xD fillerből néztem kb 7 részt >.< -
#1074 Vele nincs semmi bajom, csak a testoreitol kerulget a hanyinger :S -
faláb #1073 Egy filler karakter. -
#1072 és ez ki? -
#1071 ő
-
#1070 lurichiyo? az ki? -
#1069 ki akar szerinted? -
#1068 nem akarok lurichiyos fillert, nem, nem NEEEEEEEEEM!!!!
[zokog] -
#1067 Simán lehet, Arnilo is ott volt az Espadak közt, pedig ő is csak Gillian. Meg amúgy is a sima hollowok közt is vannak trükkös fajzatok. Noinoi lehet hogy erős, de olyan nagyon intelligensnek nem mondanám :) -
faláb #1066 Igazából máshol olvastam hogy az egy VL volt, de mostmár nem tudom :D -
#1065 akkor még gyengébb volt esetleg, meg sokan voltak, meg ilyenek... Nel is sokkal erősebb mint Nnoitora mégis le tudta csapni... sunyin, lesből... -
faláb #1064 Egy espadat csak nem ver le egy sima gillian/adjuchas... -
faláb #1063 Ja egy sima hollow leverte Noitorát, ugyanmár. -
#1062 Nell egy Wastot se győzött le :p, amikor Noinoi visszaemlékezett, mellette nem egy wasto feküdt. Ha fellapozod az arrancar-enciklopédiát akkor megtudod, hogy a wastok kb. ugyanakkorák mint az emberek, annak a valaminek meg a keze volt csak akkora mint Noinoi meg Nell együtt. -
#1061 az a gáz h még egy VLt se mutattak be :P -
faláb #1060 Egy sima VL gyengébb mint egy espada, ugye most volt az új részben hogy Neliel legyőzött egy VL-t. Viszont ha a VL-t arrancarrá változtatják a hogyoku segítségével, akkor tényleg erősebb lesz mint egy adjuchas arrancar. -
#1059 Vasto Lorde-k erősebbek elvileg a kapitányoknál is, a kapitányok meg kb egy szinten vannak az espadakkal -
Mirk #1058 a vasto lordok akkor most erősebbek mint az espada, vagy hogy van? -
Mirk #1057 :D
az annyira gáz volt -
faláb #1056 De hisz láthattuk, az is elég neki ha két kézzel fogja a kardot :D -
#1055 egy Vasto Lorde ellen lehet szükség lenne rá:) -
Mirk #1054 előbb tanulja meg zaraki a bankai-t aztán vége lehet:) -
#1053 ki tudja? jelenleg ő és a csapata az egyetlen ellenség, szóval ha nem hoz be a mangaka valami új főgonoszt, akkor vége lesz -
faláb #1052 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mangában pont most folytatódott, de ott most csak Ichigo, Rukia, Chad és Renji harcol.
Eygébként csak 2 rész filler lesz, mert:
2009-02-10
206.
The Past Chapter Begins! The Truth from 110 Years Ago