Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ichigo olyan sebességgel mozgott mint én kaja után
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
a történet elég lapos, és a harc sem volt valami jó a bérgyilkossal:\
inkább Agamai tájcsóra koncentrálnának😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A 36-7-8-adik részben(tehát nagyon az elején, bankai, hollow, maszk meg minden nélkül) Ichigo legyõzi Kenpachit(aki levette a kis szemkötõjét is tehát komolyan harcolt). Azt a Kenpachit akit aztán pár rész múlva 2 kapitány 2 bankai-val nem tud legyõzni. Aztán Ichigo legyõzi Byakuyat is. Aztán Ichigo szar. Kegyetlenül. A fillerekben a bountoknál minden második részben elverik, aztán meg az arrancarok ellen se teljesít túl jól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Akkor hogy is van ez? Bankai meg maszk nélkül leveri Kenpachit, aztán bankai+maszkkal Byakuyát, de Grimmjovval ali tud mit kezdeni. Még a táncolós former espada ellen is csak szívott amíg fel nem vette a maszkot.
De akkor hogy tudta "gyerekfejjel" legyõzni Kenpachit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
néha sírtam néha röhögtem de amikor meghallottam kenpachit egy 15 éves gyerek hangján megszólalni inkább kikapcsoltam...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)
a nagyfogú, franciafejû szõke, aki durvajól harcol. Meg a komikus, de titokban rohadterõs kutató. Azért szeretem ezeket, mert mindkettejüknek érdekes egy jelleme van 😊
...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
edit: Ja igen a komédia is 😊 mikor az arrancarok ellen küzdöttek felnevettem többször hogy szivatta a 10est asszem bár már nem nagyon emlékszem
...
ronihun: jaj urahara barátunkat kifelejtettem^^ az egyik legnagyobb^^ szinte nincs olyan jelenete amelyikben ne komédiázna, de valószínûleg nagy harcos lehet
...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Annyi, hogy nálam Ichigo és Hitsugaya a favorit, és Sado is azért nagy tag, fõleg az utóbbi részekben, és én még a movie-t nem láttam😄
Kábé 2 hete szántam rá magam erre az animére és már túl vagyok a 169 részen, a movien, meg a mangán is.
Nagyon tetszik, szerintem jobb a death notenál is. Ami már az elején is feltûnt az az, hogy milyen jó zenék vannak benne. Meg is van az összes ost meg endingek, openingek^^
Karakterekrõl...
Lehet hogy megköveztek de én ki nem állhatom Sadot meg Ushidát😄 Számomra õk olyanok mint bountos részek, fillerek, hogy ne csak a shinigamik gyakjanak le mindenkit. Orihimevel se voltam soha jóban, de a 166-odik részben a Grimmjovos harcban megmutatta milyen szerencsétlen is valójában. Ha nem lett volna ott Nel, annyi lett volna Ichigonak.
Szóval megértem hogy õk is kellenek a történetbe, de én mindig pörgetem ezeket a részeket😊
Taichouk:
Byakuya rulz(mert teljesen olyan mint Sesshoumaru^^), Hitsugaya is jó(bár sokszor elég gyengének tûnik). Zaraki Kenpachi a kedvencem, mert bár a többi kapitány megveti õt, meg mindennek elmondják, mégsem tudták õt legyõzni ketten sem (Tousen+Komamura). Azon kívül sokszor õ mondja meg a frankót, meg különben is van stílusa😊
És persze Ichimaru mert õ nagyon eredeti karakter. És mert piros szeme van. Az egész animében csak egyszer nyitotta ki a szemét, amikor harc közben Hitsugaya lefagyasztotta a bal karját.
A többiek valahogy semlegesek. Mondjuk szívesen megnézném már végre Yamamotot harc közben.
Favorit espada Ulquiorra. Mert olyan szomorúan néz és nem jár annyit a szája mint a többinek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
filler
+nemvoltak bountos idegesítõ plüss kecyk
-MI A WATTAFAKK VAN MOST?! nemvágom... nagyon nem vágom... nem kifejezés hogy mennyire -.- nem vagyok képes beilleszteni sehova ezt a fillerrészt, és ez kikészít, így nem tudom élvezni x.x
a 2 új karakter szvsz elég sablonos... ahogy a kawaii hercegnõ is :\ ettõl függetlenül még jó is lehet... megvagyok elégedve azért a résszel csak tudnám hova helyezni :S
@
mekkora geciség =)
\"You are fucking crazy people!\"
A bal oldalán van az alap zanpakutója (egy katana) és a jobbján ez a kis izé.
Komamura ezt látva jegyezte meg szerintem, hogy rövid kard a zanpakutója.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
@
Egyébként ezzel a résszel nekem sem volt bajom, összességében tetszett.
Mondjuk borítékolható volt, hogy az új tájcsó tuti megmutatja mekkora faszagyerek. :-)
Az a kis kardja viszont nagyon ratyin néz ki, de legalább érdekes. Olyan, mintha ötvözné a kardot azzal a mágiával, amit a shinigamik szoktak használni. Talán Mayuri valami új fejlesztése lehet...
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.