3291
-
#1131 nem úgy van hogy abszolut nem tudja használni a kardját? >.< szal csak brutális erő azt ennyi, nem? -
faláb #1130 Remélem nem nagy spoiler, ha leírom hogy Kenpachi nem tudott eddig még bankait a mangában se. -
#1129 az animere, nem olvasom el elore a mangat -
#1128 szóval akkor kenpachi nem mutatja meg a bankaiat :(, pedig hogy reménykedtem hogy a késöbbi részekben megtalálja :) -
#1127 206-ig -
#1126 medig láttad a bleachet? :) -
#1125 nem -
#1124 lene egy kérdésem, látható egy jelent ezen az EDn 00:21-00:34, csak azt akarom megtudni hogy amit 0:27-0:34 ig látható az endingben, az látható az animében? -
#1123 mire gondolsz? :D -
#1122 az eheti resz is jo volt, mostmar lassan kozeledunk az igazsag fele, kivancsi vagyok mi fog meg kiderulni ;)
-
#1121 a szentségit ezt most vagy 6 részen keresztül húzni fogják de majd fokhagymával meg karóval megoldja :D -
Mirk #1120 nagyon zsír:)))
őt most már tényleg nem kéne legyőznie ichigonak...
ulquiorra első támadásánál majdnem ott maradt a fél feje. -
#1119 kosz hogy eloszlattad a ketsegeimet
-
#1118 igen -
#1117 Egy valami nem vilagos: Urahara a masodik osztagban, Yoruichi osztagaban volt harmadik tiszt? Mert ugye Yoruichi ajanlotta ot a 12. osztag uj kapitanyanak. -
#1116 Áhháhá ulquiorra the batman :) -
faláb #1115 Ebben is volt filler, de ilyen formában jöhet. -
#1114 Nekem is tetszett, jo volt ismeros arcokat latni a multban :D -
#1113 Igazi feludules volt a mai resz a ket filler utan. Szerintem erdekes reszeknek nezunk elebe, vegre feny derul a multra. -
Mirk #1112 véééégre
amire vártam -
#1111 a következő manga nagyon jónak ígérkezik:) -
#1110 Innen. -
#1109 Annyira nem volt rossz, legalabbis a multhetihez kepest.
Mar varom a jovohetet, legalabb rendes reszek lesznek, es egy kicsit betekinthetunk a multba... -
Mirk #1108 Tórent -
p5775 #1107 üdv nekem volna egy kérésem kérdésem nem tudnátok megmondani nekem hogy honnan tudom letőlteni a mozi verziót?? meg egyáltalán abból csak 1 van vagy van több is
válaszotokat köszönöm előre is -
laylahamilton #1106 imádom ichigot
-
#1105 Átpörgettem a raw-ot, atomot nekik.-.-. De legalább jövő héten végre normális rész jön. -
#1104 Lehet jobban jartal. Az elozo reszeket mikor elkezdtem nezni kis ido mulva mar latom hogy to be continued (mikor telt el az a 20 perc?) ennel meg mar azt hittem hogy fel oraja nezem, kozbe csak 15 perce. -
Mirk #1103 Én meg se néztem ezt a részt, csak belepörgettem, mondtam néhány jézusomot, meg úristent aztán bezártam. -
#1102 Koszi. Mangak linkjet nem tudnad megadni? Angolul is jo. -
faláb #1101 http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4240&page=25
Itt mindig ki vannak írva a címek előre, 206. rész az már a Pendulumot fogja feldolgozni :) -
#1100 Filleren kivul johet, de a mostani filler resz kicsit idegesito volt. A multkoriakat mind megneztem, mondjuk az is kicsit elnyujtottra sikerult, de a vege az tetszett. De oszlassatok el a ketsegeim: ugye a 206. resz mar nem lesz filler? -
faláb #1099 Tuti fog még szerepelni fillerben, de lehet filleren kívül is lesz mint Nova, Cloud meg Ririn :O -
#1098 Tenyleg zsar volt az eheti resz, de remelem a jovoheti lesz az utolso filler resz, es az utolso alatt azt ertem, hogy tobbet nem veszik elo Lurichiot. -
faláb #1097 Én megnéztem a részt, kritikán aluli a rajzolás, a rész szintén...
De a focis rész jónak ígérkezik :D -
#1096 Hát jah... Ezt még én se bírtam ki, pedig..:D -
#1095 filler? azt kihagyom megint asszem xD -
#1094 Amikor az ember azt hinne hogy az anime melyebbre mar nem sullyedhet... :/ -
#1093 nincs felirat -
skygt90 #1092 hi ! a Lunar és a l33t-raws féle verziókhoz tudnátok nekem adni felirat linket ?