Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
igazad van a grafika jó. Legalább szép fost kapjunk már. Anno a bounto-s részeknél voltak olyanok gagyi ábrázolások ... de büszkén kihúzom magamat mert végignéztem az összeset. 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

a harc igen gagyi volt
ichigo olyan sebességgel mozgott mint én kaja után
armageddon666
az lesz. legalább grafikailag jó xD még új részt nem láttam... elsõ 2 filler alapján bizakodok :S

@

Black Hawk
170 elég szánalmas lett 😞 ha ez is egy bounto sagahoz hasonló hosszúságú filler lesz akkor felakasztom magam. :S

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

NEOreg3
szerintem ez az új rész nagyon rossz volt😞

a történet elég lapos, és a harc sem volt valami jó a bérgyilkossal:\

inkább Agamai tájcsóra koncentrálnának😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Black Hawk
Ichigo "maszkkal" gyõzte le kenpachit. Legalább is bizonyos szempontból nézve. Mikor összecsaptak Kenpachi mögött egy szellemi energiából álló koponya jelent meg, míg ichigo mögött a hollow maszk+miután magához tért megint nála volt a maszk.

hm nem is tudom ki írta már de így most nekem is eszembe jutott ez, hogy mennyire meghatározhatatlan/változó Ichigo ereje.
A 36-7-8-adik részben(tehát nagyon az elején, bankai, hollow, maszk meg minden nélkül) Ichigo legyõzi Kenpachit(aki levette a kis szemkötõjét is tehát komolyan harcolt). Azt a Kenpachit akit aztán pár rész múlva 2 kapitány 2 bankai-val nem tud legyõzni. Aztán Ichigo legyõzi Byakuyat is. Aztán Ichigo szar. Kegyetlenül. A fillerekben a bountoknál minden második részben elverik, aztán meg az arrancarok ellen se teljesít túl jól.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miközben a mangában már byakuya simán leveri a hetediket(?), kenpachi meg noitorát az ötödiket.

Akkor hogy is van ez? Bankai meg maszk nélkül leveri Kenpachit, aztán bankai+maszkkal Byakuyát, de Grimmjovval ali tud mit kezdeni. Még a táncolós former espada ellen is csak szívott amíg fel nem vette a maszkot.
De akkor hogy tudta "gyerekfejjel" legyõzni Kenpachit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kenpachit aki végzett az ötös espadával
jajj nekem megnéztem 2 részt szinkronosan...
néha sírtam néha röhögtem de amikor meghallottam kenpachit egy 15 éves gyerek hangján megszólalni inkább kikapcsoltam...
NeverwinterKING
zarakival teljesen egyet értek veled ^^

\"You are fucking crazy people!\"

BEAST
<#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Androsan666
Nos ebbe belekezdtem még anno, de jó régen nem folytattam. Talán egyszer. De nem rossz anime, megvan a hangulata.

\"A férfi addig vadászik a nőre míg a nő elejti\" (Japán közmondás)

shijinél nekem a ceroja tetszett legjobban^^ az egy jó jelenet volt
ha már kedvenc karaktereknél járuk, Hirako Shinji & Urahara for prezident! o.O
a nagyfogú, franciafejû szõke, aki durvajól harcol. Meg a komikus, de titokban rohadterõs kutató. Azért szeretem ezeket, mert mindkettejüknek érdekes egy jelleme van 😊
ronihun
hát igen aizen is erõs de neki nem tetszik annyira a karaktere persze amikor kiderült h árulok akkor ledöbbentem de aizen az olyan aki nem nagy harcos gyorsan elintézi és kész mert ö benne van erõ valszeg ha már uralja hueco mundot

...

Bulykin
jaaaah😄 thx

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
még Aizenre is kiváncsi vagyok...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szõrös arc, rózsaszín kimonó, szeretne prütykölni a szigorú arcú lieteunantjával, és inkább inna egy szakét sadoval harc helyett
sweech
ja tényleg, Urahara is jófej 😄 a legjobb karaktereket nem harcoltatják :-c

ronihun
pont azokat a karaktereket szeretm (ulquiora,urahara,gin) akik nem mutatják annyira az erejüket de tudni lehet h nagyon erõsek pl ulquiora a nyugodtságával ... ö nem a legerösseb de nagyon jo karakter,ichimaru hát õ a legjobb kiváncsi vagyok az erejére és kisuke-san is eléggé erösnek tünik azza la multtal
edit: Ja igen a komédia is 😊 mikor az arrancarok ellen küzdöttek felnevettem többször hogy szivatta a 10est asszem bár már nem nagyon emlékszem

...

Bulykin
Shunsuira...õ kicsoda? nem ugrik be😄

hát õ meg Ukitake amolyan békés öregrókák, õk is szimpik. De például Soi Fong egy arrogáns agresszív ribanc😊

ronihun: jaj urahara barátunkat kifelejtettem^^ az egyik legnagyobb^^ szinte nincs olyan jelenete amelyikben ne komédiázna, de valószínûleg nagy harcos lehet
Bulykin
mind1, majd egyszer akkor😄

ronihun
énis egyetértek...nekem is kedvenc espada ulquiorra,kedvenc taichou ichimaru gin és a kedvenc karakterem Urahara Kisuke ^^

...

sweech
szerintem fillerekben pont, hogy nem lesz róla szó 😛

Bulykin
most fillerek vannak, hátha lesz róla szó😄

BEAST
Ichogo apjara enis kivancsi lennek hogy pontosan ki vagy mi is volt o ;p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bulykin
<#eljen>nem 100%-ig, de egyetértek😄
Annyi, hogy nálam Ichigo és Hitsugaya a favorit, és Sado is azért nagy tag, fõleg az utóbbi részekben, és én még a movie-t nem láttam😄

sweech
én már Shunsuira lennék kíváncsi harc közben, legszimpatikusabb karakter számomra =) nameg Ichigo apjára 😄

BEAST
nagyon igazad van 😊 <#eljen>

Hmm.
Kábé 2 hete szántam rá magam erre az animére és már túl vagyok a 169 részen, a movien, meg a mangán is.
Nagyon tetszik, szerintem jobb a death notenál is. Ami már az elején is feltûnt az az, hogy milyen jó zenék vannak benne. Meg is van az összes ost meg endingek, openingek^^

Karakterekrõl...
Lehet hogy megköveztek de én ki nem állhatom Sadot meg Ushidát😄 Számomra õk olyanok mint bountos részek, fillerek, hogy ne csak a shinigamik gyakjanak le mindenkit. Orihimevel se voltam soha jóban, de a 166-odik részben a Grimmjovos harcban megmutatta milyen szerencsétlen is valójában. Ha nem lett volna ott Nel, annyi lett volna Ichigonak.
Szóval megértem hogy õk is kellenek a történetbe, de én mindig pörgetem ezeket a részeket😊

Taichouk:
Byakuya rulz(mert teljesen olyan mint Sesshoumaru^^), Hitsugaya is jó(bár sokszor elég gyengének tûnik). Zaraki Kenpachi a kedvencem, mert bár a többi kapitány megveti õt, meg mindennek elmondják, mégsem tudták õt legyõzni ketten sem (Tousen+Komamura). Azon kívül sokszor õ mondja meg a frankót, meg különben is van stílusa😊
És persze Ichimaru mert õ nagyon eredeti karakter. És mert piros szeme van. Az egész animében csak egyszer nyitotta ki a szemét, amikor harc közben Hitsugaya lefagyasztotta a bal karját.
A többiek valahogy semlegesek. Mondjuk szívesen megnézném már végre Yamamotot harc közben.

Favorit espada Ulquiorra. Mert olyan szomorúan néz és nem jár annyit a szája mint a többinek
NEOreg3
nem tudunk

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

?????????
sziasztok.....vki nem tud egy jo bleach weboldalt???????
armageddon666
max camrip van, azis torrenten. nem éri meg szvsz.

@

Senki nem tudja honnan lehetne valahogyan leszedni a Diamond Dust rebellion-t?
davidka003
Már nem kell, találtam egy ingyenes FTP-t ahol fent van.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Tudnátok adni privátban egy címet ahonnan letudnám tölteni az eddigi részeket japánul?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ronihun
ezért nem is nézem ezeket a részeket

...

armageddon666
újrész
filler
+nemvoltak bountos idegesítõ plüss kecyk
-MI A WATTAFAKK VAN MOST?! nemvágom... nagyon nem vágom... nem kifejezés hogy mennyire -.- nem vagyok képes beilleszteni sehova ezt a fillerrészt, és ez kikészít, így nem tudom élvezni x.x

a 2 új karakter szvsz elég sablonos... ahogy a kawaii hercegnõ is :\ ettõl függetlenül még jó is lehet... megvagyok elégedve azért a résszel csak tudnám hova helyezni :S

@

fizetõs torrenten fake fájlok? D:
mekkora geciség =)
Sziasztok! nem tudja véletlenül valaki h le tuddnám e vhonnan tölteni a Diamond Dust Rebellion-t? mert én csak fizetõs torrenteken találtam meg:s! elõre is kösz a segítséget ha lehetséges egyáltalán😄😄😄
NeverwinterKING
igazad lehet. kösz

NEOreg3
az gondolom a Diamond Dust Rebellion azaz a Bleach Movie 2

NeverwinterKING
muszáj megkérdeznem:
ami ebbe a videoba a 2:00tól megy az mi?
klikk

NeverwinterKING
nekem az openje teccett nagyon^^
mind a zene mind a grafika.

Al Age
Igen, kettõ kardja van.
A bal oldalán van az alap zanpakutója (egy katana) és a jobbján ez a kis izé.
Komamura ezt látva jegyezte meg szerintem, hogy rövid kard a zanpakutója.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

armageddon666
én arra figyeltem fel hogy mintha 2 kardja is lenne, nem? O.o maga a rész nem volt rossz de az új karakterek nem jönnek be :S és ahogy opot elnéztem lesz még pár új. vagy azok csak filler szereplõk lesznek? XD Ha megint ilyen bounto arc szerû lesz O.o hát sok sikert -_- akár még jó is lehet. csak így valahogy nem olyan folyamatos az egész :K

@

Al Age
Hát a fene tudja, minden esetre elég szarul jött, hogy most kellett fillereket beiktatni. Ja egyébként szerintem valami olyasmi a helyzet, amit írtál, vagyis filler a fillerben. Az anime alkotói gondolhatták úgy, hogy kicsit többet megmutatnak régebbi (?) idõkbõl, amik eredetileg nem voltak betervezve, de most mégis említésre méltónak ítéltettek. :-)

Egyébként ezzel a résszel nekem sem volt bajom, összességében tetszett. rilíz ráadásul tetszetõs minõségbeli javuláson ment (bár szerintem az eddigi is pöpec volt).
Mondjuk borítékolható volt, hogy az új tájcsó tuti megmutatja mekkora faszagyerek. :-)
Az a kis kardja viszont nagyon ratyin néz ki, de legalább érdekes. Olyan, mintha ötvözné a kardot azzal a mágiával, amit a shinigamik szoktak használni. Talán Mayuri valami új fejlesztése lehet...

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

armageddon666
ezt a részt úgy éreztem hogy a készítõk kitettek magukért :K hamár filler (+ May7 a köv rész :S) akkor legalább valami menõ legyen xD az egész rész valahogy egy filmre emlékeztetett ^^ mármint az elrendezése olyan volt mint a movieké. inkább egy fél movie na 😄

@