3291
-
#1171 kihagytad a Kuroszaki kúúún tasketeeeee részt -.- :D -
#1170 Lefordítom neked:D
neeeee - kevés vagy ehhez kicsirigó
-pedig te voltál a legnyugodtabb a bagázsból
-ez igy is van ezért tudok harcolni ellened
-jajmicsinaljakjajajajaj aszittem győznifogichigo jaaaj
-neféljél már nemvérzek, foglalkozzál az ementáli gyerekkel
micsinaljak jajaj
(vajh mi lesz ichigoval omg) -
#1169 -.-"
nekem az nem jóú -
#1168 englishe :D -
#1167 ti hol találtatok új mangát? g-portálon nem látom :( -
#1166 -
#1165 ez most Full hollow forma lesz :D nem csak maszk -
#1164 ? o.o -
#1163 omg... DragonBall 2 ... hosszú haj nagy erő wtf?? -
#1162 muhaha :D erre a mangára vártam most el lesz kenve a denevér pofája :D -
#1161 xDD tudtam h vmi nem stimmel :DD -
#1160 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát, én úgy tippelem, hogy Ulquiorra a legerősebb az összes espada közül, ugynis mondta Ichigo barátunknak, hogy a 2. alakjáról még Aizen sem tud, szóval szerintem csak rejtegeti a többiek elől az igazi erejét. -
#1159 :D:DDDDDD Igaz! Néztem én is de mondom majdnem ugyanaz :D -
faláb #1158 Yamato a Narutoban van :D Itt Yamamoto-ra gondolsz. -
#1157 de a kapitányok igazi erejét még nem láttuk. legalábbis a legtöbb kapitányét. és ott van még yamato(asszem :D) -
Mirk #1156 ha ekkora különbség van grimmjow és ulquiorra között hogy grimmjowot legyőzte ichigo, ulquiorraval szemben pedig pont annyit ér mint egy rongybaba, akkor milyen lesz baragan? és stark? pislog egyet és /godmode on, meghal mindenki? nem tudom hova lehet ezt már fokozni. -
#1155 hát hitsugaya tényleg nem tudja legyaki halibelt. -
faláb #1154 Tudom, de úgy magában semmi hírértéke nincs. -
#1153 utolsó mondat nem spoiler:D -
faláb #1152 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De amúgy sajnálom Ichigot, kb egy éve egyáltalán nem szerepelt, aztán most kapott egy kis műsoridőt, aztán x chapterből összesen egyben volt jobb Ulquiorránál, a többiben meg szét lett alázva, most meg meghal nagy valószínüség szerint(de csak egy időre szerencsére...).
Ennyit érne hogy ő a főhős? Akkor remélem Hitsugaya is így fog járni Halibel ellen.
-
#1151 megnéztem...
apró luk... minden hollowon van :C
-
faláb #1150 Ha nem olvasod a mangát, akkor nézd meg az utolsó oldalt, eléggé egyértelmű a helyzet... Shinigamiból meg hogy lenne már shinigami a halála után egyből? Ennyi erővel az összes halálisten halhatatlan, mert halálakor újjászületik :O Ha az emberi testében hal meg csak akkor lesz teljes állású shinigami szvsz... Így max hollow lehet, vagy megeszi egy Aaroniero-féle gillian. -
#1149 én nem olvasom mangát, de valszeg túléli :\ vagy feléled... vagy valami... de olyan nincs hogy meghaljon :D vagy ha meg is hal akkor is mi van? :D Shinigami lesz, paff neki :) sokon nem változtat xD -
faláb #1148 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt hogy élné már túl? Most jön majd egy Orihime rage aztán majd feltámasztja úgyis, de tuti meghal. Ha meg előjön a hollow akkor elég hülyén venné ki, hogy egy kisebb lyuknál meg nem bírt előjönni. -
#1147 votmá :D:DD:D -
#1146 izé... shounen... mond neked valamit? :D halhatatlan főhősők? valami hasonló? :D gonoszok is ritkán meg nehezen halnak XD -
#1145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már megint? :) -
faláb #1144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát Ichigo szerintem ezt nem éli túl... -
faláb #1143 Mármint Ulquiorra fog ráfázni:D -
faláb #1142 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ulquiorra simán nyerésre állt, erre most megint átalakul, erre még rá fog fázni szerintem. -
#1141 Vááá :D jól szarrá vérték megint ichigot -
faláb #1140 A "vége" nem kell oda :D -
faláb #1139 Hát mivel vége a banneren lévő szereplők mostanában nem nagyon lesznek az animében, megkérdezném hogy kell-e új banner, de mivel ki van halva a topik, tárgytalan :P -
#1138 úgy értem h milyen igazság? -
faláb #1137 Szerintem is így van. -
#1136 ezt találtam róla, itt semmit nem mond arról, hogy ez shikai-e vagy sem, vagy lehet saját maga sem tudja, hogy a kardja milyen formában van
itt meg azért hasonlítja Ichigo Kenpachi kardjához a sajátját, mert (még) ő maga sem tudja megváltoztatni a formáját -
Mirk #1135 Állandóan shikai formában van a kardja mint ichigonak, metr túl nagy a reiatsu-ja, de nem hallja a hangját és sosem lenne képes egy bankai-ra -
faláb #1134 Yoruichi nem azt mondta Ichigonak, hogy csak neki is Kenpachinak van állandóan shikai formában a kard? -
#1133 a kardja csak egy darab kard, ő maga mondta, hogy képtelen hallani a kardja hangját -
faláb #1132 Elvileg shikai-ban van a kardja, de lehet csak úgy mint Yumichikának.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye Coolhorn ellen megmutatta a kardja valódi shikai formáját.