Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
irtam tegnap este bár nagyon fáradt voltam nem tudom már h mindent leirtam e 😊

...

Black Hawk
írd a mailt szerintem senkinek se lesz ellenvetése.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
legyél és töröld a hsz-t😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ronihun
legyek? mert akkor irok mailt.

...

Black Hawk
azt hittem mondtuk már roninak hogy legyen õ a "gazda" aki cipeli a topikot és a drágaszágot a hátán😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bulykin
bazz, nem gondoltam, hogy ekkora baj, tényleg sajnálom...<#falbav>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
vagy témanyitó legyen mondjuk házigazda és akkor tud moderálni meg majd bannert cserélni, illetve nem tudom mennyire lehet átalakítani a topicot XD

@

del hsz, plz.
valakiszóljonegymoderátornak.
armageddon666
ha 13 napon belül kifüstöl a Gõz akkor megleszel lincselve -.-

@

Black Hawk
privátban segíts neki.

Bulykin
jah, akkor sry<#zavart1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sweech
ne reklámozd :C

NEOreg3
azért ez eléggé nem publikus-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Bulykin
usteam, a total commander segítségével ftp-vel
usteam itt regelj vhol😄

Black Hawk
Hát ez a rész most normálisabb volt.😄 hála az égnek.

sziasztok én azt szeretném mekérdezni honnan tudom leszedni a bleach összes részét és milyen progival lehetöleg magyar felirattal kössz az infot elõre is üdv
nagyon jó lett =)
írj moderátori topigba, hogy rakják be.
ronihun
nem kreativ 😊
nincs ötletem de majd ha lesz csinálok

...

ronihun
nem

...

Black Hawk
Csináljon még párat oszt döntünk 😄 biztos kreatív

armageddon666
persze, csinált már jobbat, de most van banner? nincs :C akkor?

@

Black Hawk
nekem se tetszik.
Ronihuntól meg már láttam sokkal jobb munkákat.

armageddon666
nem túl magas. szólj modinak rakja be -.- ne add már fel mindig elsõ rossz szóra :\

@

ronihun
minem?

...

armageddon666
szerintemmegnem...

@

ronihun
k akkor hagyjuk

...

Al Age
Bannernak szerintem túl magas. :-\

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Bulykin
<#eljen>

sweech
szerintem mehet =)

ronihun

...

ronihun
ez esetleg bannernak? már régebben csináltam

...

macleod2005
én még bele is mentem volna <#idiota>

(nálunk Dunaújvárosba amúgy is gyakori dolog a fõiskolások közt a sörpárbaj...)

RelakS
Ekkora állatságot XD
Valakit bele akarsz döngölni a földbe, erre meghív piálni, csak hogy ne kelljen harcolni <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

NeverwinterKING
sealed sword frenzy.

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
melyiket? Memories in the Rain vagy Sealed Sword Frenzy? 😛 am mind2t

@

NeverwinterKING
jump festát láttátok? egész jó lett csak rövid lett a harc benne. 😞

\"You are fucking crazy people!\"

hát nem ártott volna valami fasza kis teknika de amikor elõjöttek azok a virágok.... megpróbálják nagyon elmhumorizálni a dolgot
armageddon666
A mostani rész egész jól indult, tetszenek az assassin fegyverek, de a Kenryuu vagy melyik zanpakutoja... az kész volt... tönkretette az egészet :\\\ pedig ebbõl a felállásból egész jót ki lehetne hozni :S

@

Bulykin
pedig én rádnéztemXD de mégis...

ronihun
énha vkinél uj logot látok és nem ismerem fel ránézek ki az...

...

armageddon666
neröhögjetek engem is megtévesztett az õ logója mikro elõször láttam -.-

@

én a helyedben azt hazudtam volna, hogy tudtamén, csak poénkodtam -.-
Bulykin
ááhXD
sry😄😄

Count Adyn
😄DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ronihun
ronihun te mit szolnál hozzá?
hát felölem ok...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
én vok ronihun😉

...

Bulykin
ronihun-t kérdezd, övé a topic...amúgy részemrõl oksa😄

ronihun
csináltam bannert. Szerintetek esetleg lehetnék házigazda? vagy felesleges? kiírnám mikor jön új rész hol tart az anime stb.

...

Black Hawk
De határozottan jól áll neki😄

Igen, szerencsére😄

Black Hawk
😮
Hitsugaya új szinkront kapott a magyarban? 😄