3291
-
#1211 oh, ezt én a fillereknél hallottam először... akkor azt hittem hogy ez a filler évad jobb lesz mint a Bountos... aztán visszasírtam a Bountokat és abbahagytam a fillerezést XD
de jah, ez jó szám benne ^^ epic :D -
#1210 ha egy spoiler képtől 19 hsz jött akkor teszek még be párat :) (úgyse tesz ) -
#1209 _ADS:FS_DF -
#1208 nem rossz, de én inkább ezt szeretem, mert még pörgősebbé teszi a harcokat:) -
#1207 Ezt hallgassatok meg, az egyik kedvenc zenem az animebol. -
#1206 először amúgy azt gondoltam hogy várom már hogy animálják :D
aztán rájöttem hogy agyon lesz cenzúrázva :\ mikor a belső énjével harcolt Ichigo hogy megszerezze a maszkot az is tök más volt mangában O.o meg volt még pár rész amit eléggé "lebutítottak" ... -
#1205 #1185 -
#1204 a fenébe... hát lebuktunk... töröljük a képet >.< -
#1203 akkor mi látszódik? -
#1202 hát nagyonnem -
#1201 látszok hogy nem látsz jól, látszik a képböl hogy byakuya van rajta és hogy meghalt -
#1200 és mit spoilerez el? :) random szarvas lukas hollow áll a képen... előfordult már párszor :C -
#1199 ebbe igazad van de akkor is spoiler. -
faláb #1198 Senki se mondta hogy ki van a képen. :D -
#1197 de hülye vagy. én spec még nem olvastam a mangát. szal nekem kurva nagy spoiler. és sztem ezzel nem csak én vagyok így. -
#1196 nincs :D
am kinek spoiler? mangások simán számíthattak rá...
animések meg úgyis elfelejtik fillerek alatt :C -
#1195 SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
hg törölje... -
faláb #1194 Viszont 2 rész filler tuti lesz, de nem hiszem hogy erre gondoltak volna mint új cselekményszál. -
faláb #1193 De most a rész végén azt mondta Rukia, hogy Ichigo az új történetszál alatt is marad a Goldenben, hosszabb fillerből meg nem hinném hogy kihagynák Ichigot, viszont a fake Karakurás részekben a többség tudja mennyit szerepelt... :D -
ha már nem temettem volna el komolyság szempontjából az animét mondtam volna hogy ejnyebejnye spoiler :D de hogy őszinte legyek már nem nagyon zavar x)
jah, animében flashback után filler xD -
#1191 végül is alig spoiler kép -
#1190 -
#1189 váá ez a Lust 4 kuwa jó volt :D -
#1188 áááh :D ideges Urahara ^^ jó lesz...
kiderül hogy változtatja át Aizen a shinigamikat? :S -
Mirk #1187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem meg teljesen az
ő lesz a félig hollow félig ember félig shinigami félig fiú félig lány 18 féle alakkal rendelkező érzékeny szuperhős -
faláb #1186 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De most Ichigo harcolt vagy a hollow? -
#1185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem Ichigo már egy Vasto Lorde szintjén mozog, sőt mi több, félig az is -
#1184 nem is rossz a manga... lehet el kéne kezdenem olvasni? :D most a The Lustos részeket megnéztem... és omg -.- imba ^^ végre történik valami :D -
Mirk #1183 Hát valami ilyesmire számítottam a mangától:) -
#1182 én egy jo hosszu szünet után :168-189 filler áradat amit kihagytam meg aztán sok ideig ezek miatt bleachtöl elment a kedvem, most ujra folytattam a 190. résztöl és ezek a harcok elég jok voltak bár talán tul volt nyujtva egyik másik,a 206. nál járok most kezdödnek a flashbackek. Nem jár tul közel a mangához egyébként az anime? mert a pendulumos részek után "nemsokkal" beéri . mondjuk remélem nem kezdik nyomatni a fillereket mert a bleach az olyan amit én mangában nem annyira élvezek sokkal jobb animében. -
#1181 flashback? -
#1180 csak 2 filler ersz volt, a 204. es a 205., es mar lement 6 turn back the pendulum resz (rendes reszek, a mangaban is benne vannak), ami igazi csemege, foleg az eheti resz, nezd meg oket feltetlenul. -
#1179 Az eheti resz eleg jo volt... erre meg nem is gondoltam, de jo tudni hogy honnan jottek azok a bizonyosok :d -
#1178 Már nem hálisten, ezek fincsi részek mostanság:) -
#1177 az anime most filler részeket nyomat? már vagy 10 résszel le vagyok maradva, és ha most fillerek vannak akkor még várok^^ -
#1176 csak mangásoknak SPOILER
(a köröm alapján elvileg megbízható a kép)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mintha ichigo kezébe Ulqu keze lenne :) -
faláb #1175 Várd meg a Karakuraizer részeket XD 2 rész Pendulum rész után jön XD -
#1174 Bleach ismét nézhető x) ezek a past részek faszák :D bár msot tök nyomasztó :S ijesztők így maszkban a sötétben :S -
#1173 várok míg nem lesz a g-portálon. -
faláb #1172 uraharashop-on nézd meg akkor.