Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
jaaaa... az már az elõzõ elõtti vag ymelyik részben is látszott -.- meg úgyis olyan Szayel Apollo vagy hogyhívják feje van 😄

@

A lila szemüveges shinigami, Amagai kapitány osztagában van.

Bucser
Nincs vége. egyszerûen csak "Stop the pendulum for now"

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
melyik az a kifune? XD
amúgy csak szerintem szánalmas hogy Ishida használja az 5 Seele Schneideres trükköt, Chad a fehér karját, Ichigo meg a Hollow maszkot? :\\\ de már eleve a legelején hogy ilyen apró hollowok ellen is bankaijal ment ... ez kész :\

Ez a mostani fillerszezon szerintem rosszabb mint a bountos -.- talán rövidebb is lesz ha minden jól megy ^^

@

Én már megnéztem a RAW-ot,
elsõ 10 perc megint elõhozták az Ichigo anyuka szálat,utána egy közepes harc, ami során ichigo elõveszi a hollow maszkot, aztán a lila hajú emberünk felrobbant, utána az egyetlen túlélõ(?) aki Ishifával harcolt visszavitte a kardokat majd megtámadta a fõgonosz vénembert, akit megvédett Kifune, aki úgy néz ki hogy áruló.

Mindent összevetve nem volt valami jó rész.

Bulykin
Amit tudni lehet az eheti részrõl: valószínûleg a múlt héten elkezdett harcok befejezését láthatjuk, illetve, hogy pontos legyek, Ichigo harcát, úgyhogy aggodalomra semmi ok, jó rész lesz az eheti is😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kas123
köszi, nem is kellett semmit tölteni, ez már viszi 😊

Bulykin
használj GOM playert, az mindig figyelmeztet ha nincs fent vmilyen codec(vagy mi) és ad linket a letöltéshez(legalábbis nálam😄)

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kas123
a 168dik résztõl fölfelé mit kell letöltenem h megtudjam nézni a részeket?
vmi codec féleséget?

Black Hawk
Itt volt már az ideje remélem sok jól szét rugják egymás seggét és megérte ennyit várni 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ja
ryujin jakka
NEOreg3
na a manga kezd végre felpörögni😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nah számomra az új fillerben eddig a 175. rész volt a legidegesítõbb
ez a rész arról szól, hogy mirõl fog szólni a következõ rész. ezen kívül más nem történik benne
reggel megnézen a duplát
armageddon666
nemtom észrevettétek-e de eösszesen 4 ilyen extra kard van... nem több... ezért vitték mindig vissza -.-

@

Az a "kardsuhintás után fal keletkezik" effektes kard is volt már...

armageddon666
jah és a végén a Quincy bemutatós rész is volt már sztem O.o elõszedik újra a régi cuccokat vagy mi a fene van? :\

@

armageddon666
a 2. része a duplaepizódnak jó volt. Chad és Rukia harca tetszett ^^ (meg a zene alattuk)
Ichigo fillerekben nagyon béna.
kiváncsi vagyok most wtf van :\\ Chadonak ott az óriás meg az ördög keze, ishidanak a seele schneidere...

@

Black Hawk
Sado harca nagyon jóra sikeredett a mostani részekben. És a többiek se voltak vészesek. De számomra kezd egy csöppet elcsépeltnek tûnni a kardon a tükör efekt.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Bleach 176-177

Végre komoly harcok, jó részek voltak.

biomage
a fájl CRC-jére rákerestem az anidbn, és nincs irva sub 😊 úgy hogy kösz a gyors segitséget

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Black Hawk
l33t raw-ok nem tudom milyen gyorsan jön de én csak róluk tudok...

biomage
egy nagy kérésel fordulok hozátok, olyan video fájlt szeretnék a 41 részböl amiben nincs sub vagy kikapcsolható "pl MKV" nagyon gyorsan kéne, segitsen valaki

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Black Hawk
vége van a flashback mangáknak😄
A jelen meg úgy folytatódik ahogy nagyon reméltem 😄 A Vaizardok beszállnak Aizen ellen a háborúba.

NeverwinterKING
a hadnagya hívja mindig így 😄

\"You are fucking crazy people!\"

ronihun
én addig mást nézek. majd ha lesznek normális részek akor majd nézem de ilyen baromságot én nem fogok letölteni

...

NEOreg3
én nem hagytam abba, majd ha összejön olyan 10 rész megnézem egyben

Narutoval is így vagyok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
szerintem hülyeség fillerek miatt abbahaagyni :\ én csakazért is végigszenvedem :K (heti 20 perc lazán belefér...)

@

biomage
ugy éreztem nem tudná lenyomni kenpachit 😄
amikor megnöt a róka arcu, hogy mosolygot kenpachi 😄

ja igen hogy merészeled kenpachi kapitányt chan ak szólitani <#boxer> a helyes megszólitás kenpachi kapitány <#eplus2>

NeverwinterKING
😄D
tousen milyen nagyra volt a bankai-ával pfff...ken-chan simán lenyomta 😄
meg a rókafejû is, de ott megijedtem h baja lesz kenpachinak 😄

NeverwinterKING
😄D
tousen milyen nagyra volt a bankai-ával pfff...ken-chan simán lenyomta 😄

biomage
ez igy van 😄 azon a viccen nagyot nevetem amikor tousen meg az a kutya arcu megtámadta kenpachit 😄 mondta, tévedtem ez a támadás még anyira sem volt erös mint a nap bemelegitö kurája 😄

ronihun
ezért nem is nézek bleachet.

...

NeverwinterKING
én ott azt vártam h leverik aizent is. 😞 tök gáz h nem 😞

NEOreg3
engem is, nem gondoltam volna, hogy a bountos részeknél van lejjebb is, hát van:C

davidka003
Nagyon felbasz engem, hogy a Hueco Mundo részek helyett ilyen hülyeségeket adnak.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

armageddon666
Filler duplarész? pfff remélem ez azt jelenti hogy hamarabb lezárul -.

@

Bulykin
a jövõ héten DUPLA rész érkezik...remélem nem lesz untató😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeverwinterKING
kenpachi a király :]

semmi köze nincs a számozásnak az erõhöz :c
ronihun
ja télleg. akk mind1.a lényeg h ichimaru a legjobb <#gonosz1>

...

NeverwinterKING
sztem nem. mer a 10. csapat a legerõsebb. a 4. meg a leggyökerebb mer azok takarítanak meg gyógyítanak.

ronihun
én mostmár nemtudom mivan rég volt dee kenpach ia 10. csapat kapitánya.nem tudom h mi alapján jönnek sorba a kapitányok beugrott h talán erejük szerint csökkenek de már nem tudom teljesen elfelejtettem a régi részeket

...

NeverwinterKING
sztem kenpachi mindenkit szétvágna 😄
yamamotonak meg is láttuk az igazi erejét. mivel nem fejezte be a harcot.

biomage
igen jól emlékszel van egy erölista amin kempachi a 10 helyen van 😄, ki tudja miért 😄

ronihun
öö sztem kenpachit ichimaru szétszedné ^^

...

armageddon666
kb 34 filler részt kell kibírni sztem ^^ aztán lehet hogy kevesebbet 😄

@

ronihun
jaaa ok elnéztem erölista akkor ok

...

ronihun
öö lehet h én emlékszem rosszul de a 3. Ichimaru
és a 10.Kenpachi nemde? a többit nem vágom nagyon

...

armageddon666
te raktad össze? 😄 sztem nem... igazából én úgygondolom mindengyik kapitány másfajta harcmodorban erõs... Kenpachi odaáll aztán csapkodod, mikor megunja 2é szel... ellenben Byakuya szintúgy odaáll viszont nem bírod eltalálni sem ^^

@

biomage
Seth:nem te voltál 😊

Eszembe jutot még1 kérdés 😊
Ez igy jó? ha nem esett volna le ez egy erö lista kapitányokból
1. Yamamoto Genryuusa
2. Aizen Sousuke
3. Zaraki Kenpachi
4. Ichimaru Gin
5. Soi Fong
6. Komamura Sajin
7. Kyouraku Shunsui
8. Kuchiki Byakuya
9. Ukitake Juushirou
10. Kaname Tousen
11. Hitsugaya Toushirou
12. Kurotsuchi Mayuri
13. Unohana Retsu

ez a spoiler is 64 felettieknek ajánlott 😄