Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy csak szerintem szánalmas hogy Ishida használja az 5 Seele Schneideres trükköt, Chad a fehér karját, Ichigo meg a Hollow maszkot? :\\\ de már eleve a legelején hogy ilyen apró hollowok ellen is bankaijal ment ... ez kész :\
Ez a mostani fillerszezon szerintem rosszabb mint a bountos -.- talán rövidebb is lesz ha minden jól megy ^^
@
Mindent összevetve nem volt valami jó rész.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
ryujin jakka
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ez a rész arról szól, hogy mirõl fog szólni a következõ rész. ezen kívül más nem történik benne
reggel megnézen a duplát
@
@
Ichigo fillerekben nagyon béna.
kiváncsi vagyok most wtf van :\\ Chadonak ott az óriás meg az ördög keze, ishidanak a seele schneidere...
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Végre komoly harcok, jó részek voltak.
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
...
Narutoval is így vagyok
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@
amikor megnöt a róka arcu, hogy mosolygot kenpachi 😄
ja igen hogy merészeled kenpachi kapitányt chan ak szólitani <#boxer>#boxer> a helyes megszólitás kenpachi kapitány <#eplus2>#eplus2>
tousen milyen nagyra volt a bankai-ával pfff...ken-chan simán lenyomta 😄
meg a rókafejû is, de ott megijedtem h baja lesz kenpachinak 😄
\"You are fucking crazy people!\"
tousen milyen nagyra volt a bankai-ával pfff...ken-chan simán lenyomta 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
...
yamamotonak meg is láttuk az igazi erejét. mivel nem fejezte be a harcot.
és a 10.Kenpachi nemde? a többit nem vágom nagyon
...
@
Eszembe jutot még1 kérdés 😊
Ez igy jó? ha nem esett volna le ez egy erö lista kapitányokból
2. Aizen Sousuke
3. Zaraki Kenpachi
4. Ichimaru Gin
5. Soi Fong
6. Komamura Sajin
7. Kyouraku Shunsui
8. Kuchiki Byakuya
9. Ukitake Juushirou
10. Kaname Tousen
11. Hitsugaya Toushirou
12. Kurotsuchi Mayuri
13. Unohana Retsu
ez a spoiler is 64 felettieknek ajánlott 😄