3291
-
#1291 nekem is nagy fav de a legjobb mégiscsak urahara meg gin -
#1290 Kenpachi az jó arc !!Egyedi a mosolya...:D -
#1289 nekem fav. -
faláb #1288 Mit bírsz benne? Szerintem semmi egyedi nincs benne... -
Mirk #1287 pl.: Kenpachi -
Mirk #1286 mindig is ő volt a legjobb, mióta csak megjelent -
faláb #1285 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Grimmjaw még nem halt meg, Ulquiorra meg mióta jó karakter? :O -
#1284 hát igen... -
#1283 vicces lenne basszus ha itt mindenki túl él mindent -.- :D
Ilyen szempontból vicc ez a sorozat... egy egy karakternek egy vérbankra elegendő nafta van a testében :D -
#1282 grimmjow meghalt végülis? :D mikor? XD sztem túlélte... -
#1281 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a legjobb karik mind meghalnak: grimmjow, ulquiorra vagy h kell írni. ez tök nem fer :((( -
#1280 ok kosz -
faláb #1279 Míg megy a manga, addig az anime is fog. -
#1278 azt lehet tudni, hogy kb hany reszes lesz a sorozat? remelem meg nem tervezik a befejezest ;) -
#1277 Pedig a vége jó:) -
#1276 én meg megint nem tudtam végig nézni,ez így kurvára gyerekes bár az a lezbi harc jó volt de ott se mutattak semmit.
ilyet többet ne,nem az ilyen részekért lett sikeres a story -
#1275 szerintem is -
#1274 Hu ez igy tök jól jött ki, nemhittem volna:o:) -
faláb #1273 Nekem is :D Az külön pluszpont hogy összefonták az egészet a manga-sztorival. -
#1272 új rész nekem tetszett megint -
faláb #1271 Spoilerek alapján az új fejezet FAIL lesz, nem is kicsit... -
#1270 Ez a Karaku-raiser jobb volt mint néhány komoly rész xDDD de remélem hogy Kubo nem gondolta komolyan ezt >.< -
#1269 most hogy elkezdtem olvasni a mangát, rájöttem hogy idegesítően lassan halad XD -
#1268 ekkora 1 szar részt...
a felénél kikapcsoltam -
#1267 huha, most bajban vagyok :D
mindjá megnézem :D mer nem ugrik be
edit: google a barátom :D -
faláb #1266 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akivel most harcol HM-ben Rukia. -
#1265 ki az a rudobon?:D -
faláb #1264 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigot nem volt túl jó állapotban a Grimmjaw elleni harca után, ha 100%-os lett volna akkor elég hamar végzett volna Noitorával is... Amúgy a kapitányok mind gyengébb arrancarokkal harcoltak mint Ichigo, Kivéve Kenpachi de vele kapcsolatban már írtam fentebb.
A hadnagyok meg csak gyenge, lúzer arrancarokat(fraccionokat) vertek le, kivéve a rang nélküli Rukia aki egy espadat... Ja és hány hadnagy kapott ki a végén Allentől? De Ikkaku is kikapott mert nem használt bankait... Renji meg csak Rudobon bábjait verte le, hát nagy szám, azok kb olyanok egyenként mint egy sima lúzer hollow... -
#1263 hát... Ichigo elveri kapitányokat, aztán Ichigot elverik Arrancarok, aztán Arrancarokat elverik kapitányok, aztán hadnagyok simán végeznek arrancarokkal, meg Renji a sokarrancart egycsapással elküldi, meg ilyenek :C
ha megpróbálod <>= jelekkel ábrázolni az erőviszonyokat ellentmondásra fogsz jutni ^^ -
faláb #1262 Miért vannak az erőviszonyok hülyén? -
#1261 Nah... így manga alapján...
félfiller után faszán elindul, aztán nagyon gyorsan gagyi harcok jönnek... ok, vegyesek :\ charlotte szánalmas... meg a nagy is, meg úgy az erőviszonyok hülyék... aztán jönnek fasza részek...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rangikus rész vajon mennyire lesz cenzúrázva? XD kicsit szétkapták :S
aztán mikor megint jön a tetőpont
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Primera
akkor megint váltás, és jön megint uncsi rész -.- Aztán a fénypont, Ichigo vs Ulquiorra ^^ ami igazából
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!abból áll hogy ichigot elpicsázzák, aztán berzerk, hosszúhaj, és instantkilleli ulquiorrat :\
de jó lesz ^^
Az a legnagyobb gondom (a fillerek után), hogy az erőviszonyok nagyon hülyén vannak... de tényleg :S -
#1260 en is rosszabra szamitottam, de eleg jo resz volt, kellemeset csalodtam :) -
faláb #1259 Az arrancar ellen lehet beszáll majd egy shinigami a harcba(Urahara vagy Yoruichi) -
#1258 na belenézek már a mangába hogy mire számíthatok majd :D
Ulquiorrás harcokat láttam, szal az előtte és a pendulum köztieket megném gyorsan x) -
#1257 ja :) nekem is tetszett,rosszabbra számitottam,bár jobban örülnék shinigami harcnak inkább -
faláb #1256 Ez a 213. rész szerintem jó volt :D -
#1255 -
faláb #1254 213-214 az nem egészen filler, mert volt az omake-mangában...
215-től új opening és megy tovább a manga-vonal. -
#1253 mármint most jön vmi karakura hero meg ilyenek sorry a dupla posétrt -
#1252 az nem filler?