Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"You are fucking crazy people!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
úgy kb. 246-tól 289-ig nincsenek magyar fejezetek?
amúgy az oldalat már ismerem csak azt hittem, h. valahol van több is.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
hát ez valami hihetetlenül szar ^^ szánalmas hogy Hollow maszkot is használni kellett és még így sem õ gyõzte le xD na mind1... remélem nem lesz rá utalás... ennél még a Bounto fillerek is jobbak voltak.
@
köszi az infot ! hát már nincs olyan mesze
remélem hogy enek a Filler story-nak is hamar vége lesz !
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Year:2005
Directed:Takuya Hiramitsu
Genre:Musical
Runtime:2 hrs 20 min
Country:Japan
Language:Japanese
Ichigo Kurosaki -Tatsuya Isaka
Rukia Kuchiki - Miki Satō
Orihime Inoue - Rei Yoshii
Yasutora Sado - Naofumi Yoshida
Kisuke Urahara - Yousuke Ito
Gin Ichimaru - Yuichi Tsuchiya
Sōsuke Aizen - Kengo Ohkuchi
Momo Hinamori - Kumiko Saitō
Byakuya Kuchiki - Shūji Hayashi
Renji Abarai - Eiji Moriyama
Tōshirō Hitsugaya - Takashi Nagayama
Rock Musical BLEACH is a rock musical jointly produced by Studio Pierrot and Nelke Planning, based on the Bleach manga by Tite Kubo. The musical is directed by Takuya Hiramitsu, with a script adaptation by Naoshi Okumura. The music is written by playwright Shoichi Tama; the music in the show is completely original and not taken from the anime soundtrack. The initial performance run of the Bleach musical was from August 17 to August 28, 2005 at the Space Zero Tokyo center in Shinjuku.
This first musical centers around Ichigo Kurosaki becoming a shinigami, Rukia Kuchiki going back to Seireitei, and the trio of friends arriving in Seireitei, ending when Abarai Renji is defeated by Ichigo.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ilyet se láttam még
az gáz. de az h van 43at kihagytak és utána fojtatták? 😄
am thx
...
Brumi, Tündérke, Gorilla, Pálcika
Ezek, meg még egyéb dolgok ütöttek rendesen XD
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE