Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
én is tudom mi van nellel de nem olvasom a mangát pedig amugy énlegszivesebben olvasnám csak asszem ahol most jár az anime az mangába nincs leforditva

...

én azért kíváncsi vagyok😄
Count Adyn
Mozgásközben jobb lesz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
meg amúgy is televan a net bögyös képekkel szal nem nagy titok szerintem 😄

@

DE a záró kép Ichigoról, nagyon gáz!
Egyébként én is várom már, fõleg a 192. részt, amiben...
Mangások tudják miért Nel titka a címe a résznek 😄

Black Hawk
szerintem ez az ending lett az eddigi legjobb

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Timbo
na akkor most hagyom abba a bleach fórumozást 😄 minnyá jön egy spoiler és végem 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

hát én már nagyon várom azokat a részeket
Black Hawk
hogy meg fog lepõdni két-három rész múlva 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

hiba😊
de legalább lesz meglepetés
Timbo
hát nem nagyon 😄

Black Hawk
ja hogy te nem olvasol mangát 😄😄😄

Timbo
hát igen 😄 nagy ismétlés volt az egész 😄

amugy ha innen kivágja magát Ichi 😄 akkor õ vmi ûberbrutál xd

Black Hawk
várható volt viszont op az nagyon fasza lett 😄

BEAST
Viszont az uj Op es Ending nagyon jo lett <#szeret>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3
hát többet vártam ettõl a résztõl, az elsõ 16-17 perc csak ismétlés D:

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hitsugaya nagyot fog nõni a szememben ha képes lesz legyõzni Halibel-t😊 ha még emlékeztek rá Luppi-t még kifárasztani sem tudta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Timbo
www.zomganime.com

remélem nem reklám 😊 ajánlom mindenkinek .. rengeteg animet lehet online nézni 😊

Sziasztok valaki tudna nekem olyan oldalt adni ahol letudok szedni Bleach történetet PL:
Ichigo miért Vaizard (remélem jót mondok 😊 )
Ichigo apja honnan ismeri uraharat és õ miért shinigami meg ilyenek.
oldal is jó lenne mert van még pár anime ami érdekelne
BEAST
Az utolso par perc nagyon tetszett 😄D

armageddon666
akkor befejezem Cowboy Bebopot, befejezem D. Gray-Mant, megnézem Bleach Moviet és folytatom BleacheT XD

@

NEOreg3
hála az égnek.

Black Hawk
JEEEEE jövõhéttõl Hueco mundo 😄😄😄:😄😄
mondjuk az utolsó 2 rész egész jó volt a fillerbõl.

nekem Byakuya is tetszik, most attól mert gyerekes lett az arca... 😄
armageddon666
Jaja, Byakuya elég gáz ^^ de a többi menõ 😄

@

Black Hawk
byakuya kivételével az összes rohadtul jó de Halibel a legprofibb 😄

armageddon666

Szééép kéépek ^^

@

Black Hawk
Stark és Linett VS. Ukitake és Kyoraku. 😄 de a többi felállás se semmi.

Hallo!
Azt a kérdést hogy hogy "szereti itt valaki a Bleach-t" nem teszem fel 😄
Viszont kutatgattam a neten Bleach pc game után és elkeseredetten vettem tudomásul hogy egy darab sincs :S
Ugyanakkor találtam infokat egy készülõ hl2 mod-ról.
Jelenleg több posztra is keresnek embereket, mint: mapper,coder / c++,3d / 2d artist stb-... ugyanakkor szivesen vesznek mindenféle segitséget!
Szóval ha valamelyikõtök úgy érzi hogy valamilyen módon hozzá tudna járulni ahoz hogy immár pc-n is megforgathassuk az ellenség húsában a Zanpakutoinkat akkor látogassatok el a mod honlapjára ^^
http://www.bss.f-sw.com

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Akár...

armageddon666
az elõzõek nélkül? 😄

@

Az legutóbbi két filler részt azért érdemes megnézni!

armageddon666
majd con után valamikor meglesem moviet azt folyta...izé...szal folytatom a BLEACHET! nem a szarfosetccenzor fillereket ^^

@

2008-10-14
190.
Hueco Mundo Chapter, Restart!
Weko Mundo hen, saikai!
堕ウェコムンド編、再開!
2008-10-21
191.
Sayel Aporro's Theater
(堕ザエルアポロ劇場😉
Zaeruaporo gekijou
2008-10-28
192.
The Secret of Nel
(堕ネルの秘密😉
Neru no himitsu

192. részt már várom!

NeverwinterKING
vagy csak elfelejtették a megrajzolni 😄

\"You are fucking crazy people!\"

macleod2005
Már akkor eltûmtek neki, amikor Luppi ellen harcolt

190. résztõl új opening lesz, szóval már csak 1 rész van hátra, de az október 7-én lesz 😞

Timbo
nah megvolt a 188. rész is 😄 még 2 rész fight 1 rész haldoklás és sztem vége a fillernek 😊

biztos megtanulta már használni
Black Hawk
Hitsugayanak bankai formában nem volt egy szál jégvirága sem 😄

Bulykin
azt még meg se néztemXD pedig meg van, ki is van írva^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeverwinterKING
nekem az elsõ jobban teccett

Bulykin
Bleach Movie 2: A gyémántpor lázadás
10/9
Nagyon szépre sikeredett, és minden nagyon részletesen ki van dolgozva, korrekt<#eljen>
Hitsugaya a kedvencem, szal nagyon örültök hogy õ volt a középpontban^^
Egyetlen negatívum számomra, hogy nem tetszett az
amivé átalakult a holottnak hitt shinigami(a neve nem jut eszembe, de talán Kosaka) szöveg
azt jobban is megcsinálhatták volna, de végülis így is élvezhetõ volt szal no problem^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

NeverwinterKING
persze h van! mér kérdezel hülyeséget? omg...

NeverwinterKING
van már felirat?😮

nekem nagyon tetszett a film, a rajzolás is kitûnõ volt nem úgy mint az elsõ filmben
Black Hawk
ez a movue messze felülmúlta az elõzõt le a kalappal jó munkát végeztek vele. Megérte eddig várni rá 😄 most újjabb egy év a fade into blackre 😄

BEAST
Enis pont erre gondoltam <#hehe><#eljen>

Count Adyn
Egész jó volt ez a muvi, nem volt benne tökölõdés mint az sorozat részekben😄 Jobb lenne ha inkább havonta csinálnának egy ilyet😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"