Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Én nem ilyennek képzeltem volna el a hangját, ha a teste visszatért a régi állapotába akkor a hangja miért nem? Kiváncsi leszek a flashbackjében milyen hangja lesz, ha mélyebb akkor talán elfogadható lesz számomra.
na megnéztem a részt, sztem nem olyan szörnyû... ha elengedné a hangját a seiyuu akkor tökéletes lenne... mikor a duplacerot ellõtte akkor jó volt 😄 illetve mikor ráugrott Ichigora, bár ott már talán kicsit vékonyabb votl mint kéne ^^"... de sztem csak azért lett ilyen mert váltás az elõzõ szereprõl aztán még nem állt rá vagy valami... sztem ez még meg fog változni...
@
@
ez a mostani elég gyönge
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
akcentusa (vagy beszédhibája inkább 😄) is megmaradt?
am néztem egy PSPs játékról is videt, ott is ilyen kislányos hangja van, de ott nem volt olyan torz mint másik videón láttam és nem volt rossz.
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet vannak benne hibák de a lényeg benne van.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mayuri
A flashback megy egy visszatekintõs sorozat, a múltból mutat be pár dolgot, most nem írom le mirõl is szól.
--
Dokikapitány harcol? 😄 wow...
izééé... Ichigo nem fog harcolni? <_<
ééés õõõ milyen flashback lesz?
@
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Esetleg míg ronihun nem csinál, addig itt van ez, benne azok
csak húzzák az idõt halibel meg hitsu harca elõtt
köcsögök
@
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"