3291
-
faláb #1411 Noitora óta nem mutatták egy kép elejéig se a mangában... -
#1410 a kenpachi vs nnoitra harc óta nem lehetett látni -
#1409 Neliel megjelenik a kozeljovoben? animezek, szoval a mangaval nem vagyok napirenden. -
#1408 Szép is volt meg nagyon jóra sikeredett Hisagi harca Klasz kis harc volt :D -
#1407 csutortokon megjelent a Bleavh Heat The Soul ^ jatek psp-re. mindenki nagy oromere Halibel is helyet kapott a jatszhato karakterek kozott.
az elobb keresgelve bukkantam erre a kepre. hatha megerjuk azt az idot amikor igy neznek majd ki a jatekban a karakterek (az animeben maradhatnak, nekem ugy is bejonnek)
-
#1406 köszi ^^ -
#1405 bár nem nézem egy ideje az anime-t, de ha Ikkakuval történt valami, akkor az a 326. rész a mangában -
#1404 valaki megtudná nekem mondani hogy az mangában hányas ahol most tart az anime:D ? köszi :P -
#1403 jajj bazz, tényleg állat rész volt, ikkakura én is nagyon kivi vagyok, elvégre egyik nagy kedvenc... -
faláb #1402 Nézd meg mihamarabb, mert nagyon jó rész volt... És végre nem fekete, hanem vörös volt a vér XD -
#1401 csak annyi hogy fasz :\ mindennemű spoiler nélkül...
egyébként meg 1399 ^^
új részt meg még nem láttam :D -
#1400 arra en is. nem olvastam el a spoilert -
faláb #1399 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem használt bankait. -
#1398 ikkakura kiváncsi leszek mi történt :\ -
#1397 jo volt az eheti resz, tetszett a harc ;) -
#1396 holnap uj resz, holnaputan uj bleach jatek psp-re... varom :P -
#1395 hülyeség :|
barragan viszont nagyon kemény :O -
#1394 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!reméltem is, hogy Hitsugaya meg fogja úszni:)
Soi Fong meg lassan megmutathatná a ban-kai-át -
#1393 nem :C de itt keresgélhetsz... -
#1392 Azt tudja valaki, hogy a 166. részben 04:30-tól ami megy zene, annak mi a címe és (vagy) melyik ost albumon található meg?
A választ előre is thx :) -
faláb #1391 Még mindig jobb mintha filler lenne. -
#1390 csak engem zavar hogy egy rész 20%-t elveszi a flashback és az op meg ending?... -
faláb #1389 Méret és szín tényleg elüt, de csak gyorsan összeraktam egy Karakurás képből meg renderekből amiket találtam...
Amúgy szerintem se a legjobb ötlet ennyi szereplőt rátenni, eléggé zsúfolt így, de hát nincs más ötletem, így vagy csinál valaki normálisat, vagy ha írtok ötletet hogy milyen legyen megpróbálom megvalósítani, bár hozzáteszem nem vagyok egy nagy PS-guru. -
#1388 hát ez sztem nagyon más :D meg nekem nem tetszik :C meg ennyi erővel minden táncos videót lehetne egy kalap alá venni...
Capu2 op meg még másabb és jobb mind2nél :D
nem rossz a banner, csak kis utómunka kéne még rá... nagyon elüt egymástól néhány karakter... méretben, színben, etc... egyébként jó is lehetne... ha ragaszkodunk a sokszereplőshöz :C
sztem elég lenne egy egyszerű logó, ami mindig az aktuális arc stílusához igazodna... hogy hogy azt már nemtom :D -
#1387 izé, ha számít valamit, akkor nekem tetszik ez a banner -
faláb #1386 Mert a mostanit is én csináltam, ígért ronihun is bannert, de azóta se híre se hamva. -
#1385 nahh sztem zsír lett :D olyan van mint ami most van :D -
faláb #1384 De nem is jó -
#1383 hehe "TOP4":D
amúgy nem rossz -
faláb #1382 Amúgy valaki nem üt össze egy aktuálisabb bannert? Ez még a HM-archoz van.
Összeütöttem gyorsan egyet arra az esetre, ha nem lesz jobb,íme egy a TOP4 espada elleni harcokhoz. -
faláb #1381 Ennyi erővel az összes táncos openinget-endinget fel lehetne sorolni...
Studio Pierrot csinálja a Bleachet és a Shippudent is, ugyanazt próbálták két helyen, de a Narutonál jobban sült el szerintem. -
#1380 ez meg Rosario + Vampire Capu2 - OP -ra hasonlít :D -
faláb #1379 http://www.youtube.com/watch?v=Akvd-crpQq0
Szerintem ez legalább jó XD -
#1378 egyébként melyik Naruto ending? :D megnézném xD -
faláb #1377 Ha már a fél mellét is cenzúrázták, akkor az egészet tuti nem fogják mutatni. -
#1376 azt azért csak nem cenzúrázzák... UGYE?????? -
#1375 neki teljes mellvértje lesz :D ebben majdnem 80% ig biztos vagyok :D ha meg nem akkor vagy deréktól lefelé vagy válltól fölfelé fogják mutatni :D -
faláb #1374 Ha már cenzúra, Halibel számát kiváncsi vagyok hová fogják tenni XD -
#1373 Most már megdögölhetne a jófiúk közül valaki ez a sorozatban az egyik olyan momentum amit ki nem állhatok :D mindenkinek egy Hekto vére van és mindenki halhatatlan :D kivéve a rossz fiúk. Matsumoto is belehalhatna a plasztikai beavatkozásába :D -
#1372 simán ^^ egyébként az úgyis censored lesz :\