Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
ez egy nagyon "odabaszós" rész volt 😄 csak Nel hangjától kapartam a falat 😄 de meg lehet szokni 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

BEAST
Szerintem annyira nem rossz a hangja, meg lehet szokni. Melyebb, komolyabb hang nem is passzolna a nyakbaugralos-kisbugyuta stilusahoz 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
hááát nemtom... sztem meg pont akkor gáz ha a régi más 😄 mert akkor tényleg, teste visszatért hangja nem? de amúgy szerintem következõ... hát következõ részben nem hiszem hogy szerepelni fog, de a következõ olyan részben mikor szerepelni fog már normálisabb lesz a hangja szerintem.

@

Azonnal kellett volna mélyítenie, mert már nem szerepel sokat ebben a formában...
Én nem ilyennek képzeltem volna el a hangját, ha a teste visszatért a régi állapotába akkor a hangja miért nem? Kiváncsi leszek a flashbackjében milyen hangja lesz, ha mélyebb akkor talán elfogadható lesz számomra.

armageddon666
nem feltétlen meghatározó a kor hang szempontjából..

na megnéztem a részt, sztem nem olyan szörnyû... ha elengedné a hangját a seiyuu akkor tökéletes lenne... mikor a duplacerot ellõtte akkor jó volt 😄 illetve mikor ráugrott Ichigora, bár ott már talán kicsit vékonyabb votl mint kéne ^^"... de sztem csak azért lett ilyen mert váltás az elõzõ szereprõl aztán még nem állt rá vagy valami... sztem ez még meg fog változni...

@

Halibelnek se ilyen egérhangja van, pedig ebben a formában nem lehet nagy korkülönbség köztük.

armageddon666
jah, eleinte énis mélyebbre gondoltam, de a Heat the Soul 5ös hang nem rossz sztem 😄 meg attól hogy széles csípõje meg nagy mellei vannak még nem kell neki egybõl valami mély hang... vékonnyal kicsit extra ^^ ettõl függetlenül a mostani vékony... hát... most szedem majd meglátom...

@

armageddon666
esetleg egybõl többet is 😄 legyen mibõl választani.

@

armageddon666
csinálj, csinálj 😊

@

Mostani részekhez illõ banner kellett.

Csinálj.

biomage
mi történt azal a szuper jó banner képpel?
ez a mostani elég gyönge

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

ronihun
csinálok ha még kell?

...

Mélyebb hang illene hozzá, végülis egy kész nõ ebben a formában *.*

mintha elnagyolt lett volna az alakja nem?
armageddon666
tulképp nem változott :C (csak youtubes gagyi verzióba néztem bele 10 secet)

akcentusa (vagy beszédhibája inkább 😄) is megmaradt?

am néztem egy PSPs játékról is videt, ott is ilyen kislányos hangja van, de ott nem volt olyan torz mint másik videón láttam és nem volt rossz.

@

hát tényleg nagyon😞
Készüljetek fel Neliel hangjára, mert nagyon gáz :S

Black Hawk
most nézem hogy a 289 es mangánál vagyunk és eddig 331 jött ki :S nagyon nagyon kevés :S

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hol van itt a HM hangulat <#sir>

de ezeken a legbénább szereplõk vannak...
Bulykin
ezeket guglival találtamXD
01
02

az elsõ az jó sztem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a nem hentaios jobb
Bulykin
hát nem a hentaiosatXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Na akkor melyik bannert szeretnétek?

Bocs nem olvastam el mi a kérdés XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na hát az elsõ kettõ benne van, a vaizardok kapitányok és hadnagyok voltak akkoriban, Urahara és Yoruichi szintén kapitányok, Tessai pedig a kidou corps kapitánya, hadnagya pedig Hacchi volt. Shinji kapitány volt pl, ja és a hadnagya Aizen volt XD Aizen, Ichimaru és Tousen már akkoriban is kavarta a sz*rt, Kenseiéket hollow-vá változtatta, akiken csak Urahara tudott segíteni a hyoguko(vagy mi)segítségével valamint Tessai aki egy tiltott démonmágiát alkalmazva átteleportálta õket Urahara laborjába. A tanács azt hitte hogy Urahara kísérletezett shinigami és hollow keresztezésével, ezért elítélték de Yoruichi segítségével elmenekült. A flashback után pedig a vaizardok is elindultak a nagy csatába, ami azóta már régóta megy de még mindig nem tûntek fel.

Lehet vannak benne hibák de a lényeg benne van.

armageddon666
pedig pont az érdekelt hogy mirõl szólt 😛 Aizen múltja? Uraharaé? Ichigo apjáé?

@

BEAST
Ha mar Nel a tema :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nelt majd meglátod kedden XD
Mayuri
Nemuval HM-be megy segíteni Ishidának és Renjinek Szayel ellen.

Ichigo még a köv részben fog szenvedni egyet, aztán azóta a mangában se harcolt még komolyabban, igaz az ezequias megtámadta, de Rukia, Chad és Renji kisegítette, így Ichigo ment kiszabadítani Orihimét Ulquiorrához, és ott tartunk hogy farkasszemet néznek egymással, de már jópár chapter óta semmit nem mutattak a harcukból.

A flashback megy egy visszatekintõs sorozat, a múltból mutat be pár dolgot, most nem írom le mirõl is szól.

Kicsit hentaios XD

tetszõs :0
kas123

nekem sajna csak ennyire futja

armageddon666
Várom már Nelt 😄 hogy változik vissza? szokásos bedühödik és nagy fényjelenség meg minden és átváltozik, vagy pedig Orihime meggyógyítja a maszkját ? 😄
--
Dokikapitány harcol? 😄 wow...
izééé... Ichigo nem fog harcolni? <_<
ééés õõõ milyen flashback lesz?

@

van neki vezetõoldali légzsák, kettõ is
Már benne volt animében is kiderült hogy ex espada volt Nel, úgyhogy remélem nem nagy spoiler.

Bulykin
az a zöld hajú csaj az akire gondolok??? áááááá.....

Esetleg míg ronihun nem csinál, addig itt van ez, benne azok
akik a flashbackig a legtöbbet harcolnak az espadak ellen.

jajjdeutálom ezt az új mangarészt
csak húzzák az idõt halibel meg hitsu harca elõtt
köcsögök
armageddon666
ronihun ha élsz még, nem szeretnél új bannert csinálni? ^^ olyat ami passzol a mostani archoz.

@

armageddon666
vajon mikor jön ki az új op single? :ccc kell az új op xD

@

Hát a 191. részben milyen jó volt a hangulat XD

armageddon666
Bleach 190, im back 😄 végre vége a fillereknek ^^ bár recap volt csöppet sem zavart, sõt 😄 ha nem az lett volna akkor elõtte meg kellett volna néznem az uccsó pár nemfiller részt de azok már nem voltak meg <_< na mind1 😄 jó volt 😄 új op meg ed is kurvajók 😄 a hangulat is ott volt...

@

macleod2005
Az új opening és ending elég tetszetõs lett.
Legalábbis nekem tetszik <#taps>

Azért az idõhúzást leszámítva nagyon ott volt ez a rész.

BEAST
Jaj, nagyon huzzak az idot,de mar csak egy het es eljon aminek jonnie kell 😮

Count Adyn
Amugy szerintem butaság volt pont itt abbahagyni az animet fillerezni, mikor nemsoká itt a flesbekk rés, és megint megszakad kicsit a történet. flesbekk részig el kellett volna menniük, igy nagyon szaggatott lesz...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kas123
287 volt az a manga ami a mostani anime részbe volt (fejbõl mondtam, nemtuti h pont az)

ronihun
bár ahogy nézem a dátumot :S

...

ronihun
ja de már forditják azthiszem 😊 és pont fentvan a kövi rész fejezete

...