Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Grimmjow a 6. és még életben van, csak kicsit megfeledkeztek róla

viszont Yami (10. espada) mintha nem is létezne, utoljára az espada gyûlésen láttuk, azóta semmi hír róla, szerintem valami nagy dolog van készülõben

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

macleod2005
Hitsugaya az no.1. favorit a rajongók körébe, szal neki biztos nem lesz baja.
(Grimmi meg a 4. és remélem õ is megússza élve. Rangiku meg személyes favorit, neki se kéne hogy baja legyen <#idiota>, többiek nem érdekelnek annyira)

NeverwinterKING
számozáson én is azt hittem h a vén ember az elsõ 😮
halibelt sejtettem h a 3dik

\"You are fucking crazy people!\"

bénázik*
számomra hitsugaya tûnik a leggyengébbnek a taicho-k közül, mindig csak bénzik meg vicsorog, de valahogy minddig megússza. szal remélem leverik(bár ez úgyse történik meg, mert ebben a mangában soha senki nem hal meg)

viszont meglepõdtem az espadák számozásán
NeverwinterKING
elég ütõs. meg is lepõdtem.
hitsugayát lekéne h verje szvsz

Ez az új moviet reklámozza 😄

Ez az új opening most mégegy fillert jelent?? Ugye nem??
NEOreg3
na végre tudjuk az összes espada számát

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

halibel marha jól néz ki😊
armageddon666
könnyedén C:

@

biomage
<#idiota> könyedén <#mf2>

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

armageddon666
ügyes vagy O.o hogy csináltad? 😄

@

biomage
Aki nem tudná kiadtam egy új filmet a Bleachböl 😊 a cime Bleach - Fade to Black: Kimi no Na wo Yobu

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Huh az új chapter nagyon ütõsre sikeredett!

Ha animében lemegy ez a saga akkor csinálok új bannert, de jó lenne egy HG hogy ne kelljen mindig a moderátorokat kérni hogy tegyék be a bannert.

NeverwinterKING
😄

Majd ha azt mondja bankai akkor ok.
NeverwinterKING
nekem tetszett h yamato mutatott végre vmit

Szerintem Mayuri garantálta a jó hangulatot az animében, én azzal elégedett voltam, viszont a manga no comment. 3-4 oldallal el lehetett volna rendezni a harcot, erre rámegy egy egész chapter, már kezd unalmassá válni ez az idõhúzás...

Black Hawk
ez a hét anime és manga szempontjából is gyenge volt

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

ja, le is adott egy másodperc alatt 2-3 kilót az oldalából😊
macleod2005
Hát ajánlom is hogy Rangikunak ne legyen baja 😊 bár most kicsit "fogyókúrára" fogta Allon.

armageddon666
Mayurinak amúgy mi most ez az idióta kinézete? 😄

@

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Kenpachi harc jó lesz, Mayuri vs Szayel meg abszolút tudósok közötti harcként zárul...
Utána flashback, majd jönnek a tömény harcok, vagy a fillerek.

armageddon666
Senbonzakura Kageyoshi...
Bleach197, nem volt rossz... bár valahogy egyre uncsibb az egész :\ de a vége jó volt ^^ Byakuyát bírom 😄

@

Black Hawk
ez a manga rész most nagyon jó volt 😄 az egyedüli ami bosszant hogy mindenki túl fogja élni

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Timbo
hát annyira ez a rész sem volt nagyszám 😄 ezek a harcok is még vagy 3 részen át fognak tartani 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

NEOreg3
szerencsére már csak az a 3 ribanc fraccion maradt, ha azoknak kampec, akkor jöhetnek az igazi csaták >😊

én inkább a mangát várom ulquiorra/halibel/stark/baragan released formját😊
Black Hawk
nem tudod ... 😄

armageddon666
na végre normális rész... várom következõt ^^

bár nem volt valami eredeti ez a jönnek imbulni, aztán jajjszarban vannak aztán kiderül hogy mégsem mert sokkal imbábbak...

köv rész végén gondolom benyomják az ébredésüket az espadak (kivéve Szayel Apollot XD õ már lámul :\) aztán az azutáni rész közben vagy végén shinigamik a bankait azt vége :\ vagy nemtom ^^

@

BEAST
Jah :d nagyon varom mar a kovetkezot 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Black Hawk
Ez a rész kellemesen odabaszós volt 😄

NeverwinterKING
én már el is felejtettem h létezik 😄

BEAST
Omg ez az uj resz erdekes volt, semmi kulonos, egeszen a vegeig... meglepodtem 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3
a fasza részek után végre jönnek a mégfaszább részek=)

Az elsõ kockákon most is eléggé zavart volt az arckifejezése, és most se hagyta ki az "Aizen taicho"-t...
De azért remélem a támadása végzett a 3 fraccionnal és jöhetnének már a fontosabb harcok 😊

Black Hawk
beszarááás 😄 tényleg õ 😄

Black Hawk
kint van a 3ik OST

Timbo
ezért kell több animet nézni egyszerre 😄

nem bírom már.
a manga részeket is várom mint a marha, alig bírom kivárni az egy hetet amig kijön a legújabb rész és akkor az ikszedik mellékszereplõ mellékharcának a legmellékesebb jelenetét mutatják egy csokor nevetséges és oda nem illõ poénnal, 18 oldalon keresztül
Timbo
nagyon igaz..

de még mindig csak húzzák az idõt ahelyett hogy történne valami
macleod2005
Na végre, kezd emelkedni a színvonal 194 es rész kegyetlen jó lett

A spekulációk szerint Hinamorit. Hát nem tudom tényleg õ-e, legutoljára mikor szerepelt a mangában nem nézett ki bevethetõ állapotúnak.

Black Hawk
vajon kit látotott Matsumoto? Mondjuk azt hittem Halibel frakciójával elbír

ronihun
most értem haza megprobálok csinálni egy-kettöt

...

Nyakbaugrálósnál még véknyított is, de a végén már elfogadható volt a hangja mikor Noitora feltûnt megint.

194.
Neliel's Past