Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont Yami (10. espada) mintha nem is létezne, utoljára az espada gyûlésen láttuk, azóta semmi hír róla, szerintem valami nagy dolog van készülõben
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(Grimmi meg a 4. és remélem õ is megússza élve. Rangiku meg személyes favorit, neki se kéne hogy baja legyen <#idiota>#idiota>, többiek nem érdekelnek annyira)
halibelt sejtettem h a 3dik
\"You are fucking crazy people!\"
viszont meglepõdtem az espadák számozásán
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utána flashback, majd jönnek a tömény harcok, vagy a fillerek.
Bleach197, nem volt rossz... bár valahogy egyre uncsibb az egész :\ de a vége jó volt ^^ Byakuyát bírom 😄
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
bár nem volt valami eredeti ez a jönnek imbulni, aztán jajjszarban vannak aztán kiderül hogy mégsem mert sokkal imbábbak...
köv rész végén gondolom benyomják az ébredésüket az espadak (kivéve Szayel Apollot XD õ már lámul :\) aztán az azutáni rész közben vagy végén shinigamik a bankait azt vége :\ vagy nemtom ^^
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De azért remélem a támadása végzett a 3 fraccionnal és jöhetnének már a fontosabb harcok 😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
a manga részeket is várom mint a marha, alig bírom kivárni az egy hetet amig kijön a legújabb rész és akkor az ikszedik mellékszereplõ mellékharcának a legmellékesebb jelenetét mutatják egy csokor nevetséges és oda nem illõ poénnal, 18 oldalon keresztül
Neliel's Past