3291
-
#1451 azok az evadok nem tartoznak bele az alaptortenetbe (ertsd nincs benne a mangaba ami alapjan keszul az anime), foleg a 9. -
#1450 pedig azok már a bountok ha minden igaz :D -
#1449 ilyen rosszul sikerültek a 4.,5. illetve a 9.évadok? D:
(én még csak a 70.résznél járok és eddig minden tetszett benne) -
#1448 nemtom de 4. és 5. évadot semmiképp ne vedd meg :) kilencediket meg égesd el ha látod x) -
#1447 Hi all!
Nem rég kezdtem ismerkedni ezzel az animével és eléggé magával ragadott, ma rendeltem meg az első évadot díszdobozos DVD kiadásban.Esetleg nincs vmi info arról,h mikorra várható a 2. évad díszdobozos DVD kiadásban? ^_^ -
#1446 nem de gondolom mindent befagyaszt és fagyott is marad mert ilyen hypeolt hülye imba szar -.-
egyébként bírom a seiyuut is meg a srác képességeit meg a karakter sem rossz, ahogy bánnak vele az a gondom :\ elkényeztetett story oldalról... -
faláb #1445 Láttad már a spoiler képet a technikájáról? -
#1444 hülye nyálas pöcs kis HitsuGAYanak kitaposhatná már a belét az Elfelejtettemnevét csaj -.- szánalmas ez a jók sosem vesztenek mainstream shounen pestis :\ -
#1443 Ha megnézed mindenki olyan ellen harcol aki hasonlít rá, de mégis a Shinigami részről jobbak... pl. A Reina de Rosas... jééé eltakarja Yumichikát, aki tudja használni a durva képességét... Ugye a Hitsugaya vs víz... meg még van... -
faláb #1442 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De érted, ott volt Ishida akit leszúrt, de nem a haverjával törődik, hanem azzal a majommal...
De Orihime is ott volt a szeren...
Ulquiorra nézzük miket is tett: kicsinálta Ichigot(kétszer is), levágta Ishida kezét, a végén ha nem porlad el akkor megy és levágja Ichigo végtagjait...
Erre mit vág be Orihime? Hogy nem fél Uqluiorrától, plusz még nyújtja is a kezét neki, eszem megáll, tudom hogy naiv de azért ez már túlzás volt.... Nem tudom mi értelme volt akkor egy fejezetet elpazarolni hogy lássuk Orihime kétségbeesését miután Ichigot átlyukasztotta a cero...
Hitsugaya meg szánalmas ahogy most fel van értékelve, ráadásul most nem kicsit érzek a hangjából arroganciát...
Amúgy a sok fanja miatt le merném fogadni hogy ő fog győzni, Kubo előkészített neki egy víz beállítottságú ellenfelet, hogy tudjon nyerni, mert szerintem pl. Ulquiorra ellen semmi esélye nem lett volna... -
#1441 na igen :D -
#1440 hát... nekem jobban betett hogy
"vágd le a karom! fair harcot akarok"
-
#1439 :DD
hát igen ezek tényleg durva dolgok.
az ulquiorra harcnál még az volt jó h ichigo átváltozott. és mikro vissza akkor eltünt a lyuk a mellkasáról. kicsit már kezd túlzásokba esni -
#1438 Nyomokban spoilert tartalmaz:
hát az szánalmas volt... tököm tele a "hú aszitted meghaltam, DE NEM MERT VAN EGY SZUPERKÉPESSÉGEM AMITŐL NEM! persze csak egyszer használhatom... na kezdjük az igazi harcot!!!!44" dolgokkal -.- ennél talán Ulquiorra volt viccesebb :D Nem tetszik a Resurreccion? hmmm én faszagyerek vagyok, és tudod van még1!!! én vagyok az egyetlen ilyen és Aizen sem tud róla!!!!4... najó... A nagydarab 10=0 túltesz rajta... "Ki mondta hogy 1-től van a számozás, ASDASDASDASD"... de talán Kenpachi "tudtad hogy két kézzel erősebbet csapsz?" fassága mindenen túltesz XD -
#1437 már elegem van h nem döglik meg :|
én úgy láttam h levágta a kezét. erre az is ott van.
én se vettem észre a virágokat... -
#1436 eddig nem láttam a jég virágokat vagy csak vak voltam? -
faláb #1435 Hát én nem tudom, de gondolom a Jump-ban fejezetenként, amúgy meg kötetenként. -
#1434 a manga hogyan jelenik meg? kotetenkent, vagy pedig fejezetenkent? -
#1433 majd szeptemberbe, csak gyozzuk kivarni. szemezgess meg a szamok kozott, mert vannak meg ilyen epic battle-hoz illok. -
#1432 no igen... Fade to Black >.< de meg akarom nézni :D -
#1431 huuu kemeny 12 percembe kerult mire megtalaltam
ez az
jobb oldalt az infoba van letoltolink is -
#1430 ez engem is erdekelne -
#1429 219. rész 16:21-18:58 megy egy zene harc alatt... azt mondja meg valaki melyik >.< le kéne már szednem OSTket csak annyi van ^^" és azért elég sok a gagyi zene is benne :\ -
#1428 te jó ég... erre előbb is gondolhattak volna -.- -
#1427 legalabb nem lesz olyan ... mint az elozok. amugy meg 2 vagy 3 resz asszem lesz a shinigami vs arrancar harcokbol. -
#1426 az jó
azt meg is nézem -
#1425 Na, valami épkézláb ötlet.
Végre nemcsak a pedofil, meg a babamániás rajongók kielégítése a cél. :) -
faláb #1424 De most megint hosszú filler lesz, kb. 20 rész vagy több...
Ha minden igaz a témája a kardok szellemének/lelkének bemutatása lesz, mint már láthattuk SS-sagában Zangetsut és Zabimarut.
És hogy ne barmoljanak szét semmit, Kubo is közreműködik benne. -
#1423 megint filler? akkor biza nem lesz :D de bazz most volt filler :\ nem akarok többet >.< vagy ha lesz akkor legyen valami hülye slice of life :D aminél kiemelik hogy csak a karakterek azonosak egyébként tök más anime xD
Valaki csinálhatna egy Bleach logót ami ugyan olyan mint a mostani, csak BLEACH helyett FILLER vagy beleírva -.- találóbb cím lenne... -
faláb #1422 Júliustól ha minden igaz filler, kiváncsi vagyok Ichigo harca lesz-e még előtte... -
#1421 aaa... ertem a gondolatmeneted. de az ikkakus resztol tenyleg ne varj sokat, mert nem fogsz leesni a szekrol -
#1420 jaja. általában egy résszel le vagyok maradva :D Ulquiorrásnál majd többel is lemaradok... azt egyben akarom ^^ -
#1419 te a 219. reszt nezted meg akkor, nem? ma volt a 220as. ikkakun tulestunk es jo szar volt :D -
#1418 Exacta csávós elleni harcos rész kurva jó volt... tud még kellemes meglepetést okozni a Bleach :) köv részt nem várom mert ratyi az egész Ikkakus cucc :\ majd mikor Matsumoto jön x) meg... nem spoilerezek xD
Ulquiorras harcnál ajánlom hogy legalább ilyen legyen a szint -.- -
#1417 teljes mertekben egyetertek veled. es az elozetes tenyleg biztato volt -
#1416 Esküszöm, az előző 3-mon jobban izgultam mint a mai részen, nem volt valami nagy szám, de ha jól látom az előzetest a nagyok is mozgásba jönnek majd, még ha csak egy kicsit is. -
#1415 az eheti resz sokkal pusztabb volt mint a multheti, de hatha beindulnak mar egy kicsit az esemenyek. -
#1414 de nezd ezt a kepet... -
#1413 Kezd kissé sok lenni az egy karakterre jutó tejcsarnokok száma... :) -
#1412 kar. na majd halibel karpotolni fog minket erte