Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
a weekly shounen jump most 2 hetes szünetet tart és mivel abban jelenik meg a bleach, így baszhatjuk:\

de lehet kiszivárog majd

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mangával nem tudja valaki hogy mi van? már 10 napja nem jött új rész
NEOreg3
inkább szüneteltessék a sorozatot ha ennyire utolérték a mangát:\

nincs szüksége senkinek egy újabb amagai arc szerû sefülesefarka fillerre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

lol
2009-02-03
205.
Thump! The Football Tournament of Hollows
Már megint filler, ezt nem hiszem el...

NeverwinterKING
nm

\"You are fucking crazy people!\"

ha az animax-on lemegy az az 52 rész ami ki van irva h anyi lesz akor jön töbi rész is vagy hol vetitik még

NeverwinterKING részéröl meg a feliratot kössz
(sajna még 1-2 hét mire evel a csiga tempoval le jön hozá a film is, adig meg halálra unom magam(a lidérc gyártás uj modja))
NeverwinterKING

Black Hawk
várható... állítólag ha lemennek az ismétlések jönnek a következõ részek szinkronosak.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Üdv
azt szeretném megkérdeni h mit tudtok a szinkronizálásról mer az 52. részig megvan meg meg is néztem mindet tegnap de a töbiröl nem tok semit h várhtoe hogy lesz szinkron
meg esetleg ha tudtok egy jo feliratot akor léci egy linket irjatok
elöre is kössz
Black Hawk
jaja 201 nagyon bejövõs 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

macleod2005
Na végre, új rész megint ütõsre sikeredett <#idiota> két vadbarom állat 😄😄😄

Count Adyn
Jókis háttérnek valók😊 :

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RAZOR27
Én innen szedem általában, vagy innen, de itt csak az utolsó 5 részt teszik fel.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

bármelyik torrent oldalon fent van az összes rész...
elég népszerû anime
davidka003
Innen letölthetõ az összes rész:
link

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Hát passz, én is még az endlessrõl szereztem a részeket, próbálkozz torrenttel.

akkot tudnátok adni egy linket ahonnan megtudom szerezni az elejétõl az egészet ? amiket találtam nagyoon lassan jöttek le....1-2 kb/s-el :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

Szerintem megszûnt, már egy jó ideje nem is volt rajta semmi frissítés.

hi! elkezdtem nézni a Bleach-et ,,,,25-ös résznél tartok de ahonnan töltöttem az endlessanime.hu-ró valamiért pár napja nem jön be az oldal ? nemtudjátok hogy esetleg karbantartás van-e az oldalon vagy valami hasonló ? nagyon szeretnél folytatni a nézését de nemtudom sajnos :S

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

NeverwinterKING
hát nemtom
sztem nem volt annyira jó. nem történt semmi

Black Hawk
hmmm jó féle manga rész volt 😄

NeverwinterKING
_AS:_:SDFA
kicsit tényleg homár

Bulykin
attól még lehet fasza😊 szerintem...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

én ezen 4 nõi arcot látok egykét férfi testtel😊
0Fritz0
Hát, a képek alapján tényleg inkább szappannal harcolnak, mintsem karddal.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Bulykin
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

kissé melegem lett :c
Bulykin

NeverwinterKING
😄DD

macleod2005
Ha nem olvasod a mangát, akkor se lesz nehéz kitalálni 😊

Nemut meg, fogalmazzunk úgy hogy ......"felcsinálta"...... <#idiota><#idiota><#idiota>

Bulykin
200.rész fasza, kíváncsi vagyok hogy alakul Kenpachi harca...
Mayuri tájcsó meg mit csinált már Nemuval😄😄😄

armageddon666
199. rész opja üt 😄 sztem ez lesz a legjobb movie x))

@

ishida az 5. jézusom.
õ is felesleges karakter
nekem ulquiorra a fav az espadák közül, aztán kenpachi meg byakuya
macleod2005
Ha megeszik a lelkét, akkor a lelke megszûnik létezni.(kiv.: Arnilo)
Inoue bátyja is azért változott hollowá, mert inoue nem foglalkozott már vele annyit, mesélt neki ichigoról (irigység, féltékenység, magány), ezek szerintem nem jellemzik ichi anyját.
Még ha esetleg fel is tûnne hollowként, nem valószínû hogy valami ûberbrutál hollow lenne. Az adjuchasokról is kiderül a Grimmjowos részeknél, hogy nagyon régen születtek, Wasto Lorde-t meg csak megemlítették hogy elvileg létezik. így arrancarként megint nem tûnhet fel, mert az espadak Arnilo kivételével mint adjuchasok.

NEm hiszem mivel már meghalt GF.

macleod2005
sry 😄😄😄

armageddon666
én írtam <#idiota>

@

0Fritz0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ichigo anyja még felbukkanhat ellenségként, mivel az õ lelkét is megette egy hollow?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Black Hawk
b+ de tényleg te kecy 😊

Karácsonyi Bleach ték
nem Hirako az elsõ, és nem Urahara a második? 😮Oo
szemetek.
macleod2005
Gondolom az van, amit lejjebb írtak fangirl-ek...
1. Hitsugaya, gondolom pont ezért, 2. Rukia, hát nézz körül bármilyen cosplay-es rendezvényen, bleach fangirl-ök minek vannak nagy részben beöltözve.. vagy ha be sincs öltözve, akkor is úgy néz ki mint Rukia 😊
3. Ichigo, hát a fõszereplõ is benn kell hogy legyen a top 3 ba. aztán végre Grimmjow, a legjobb 😊
aztán Ishida, gondolom azért mert sasuke hangja van.
Hinamori... no komment...(inkább Rangiku)
Byakuya õ mondjuk top 3 as lenne, Orihime megint fõszereplõ.
Kira nem sok mindent csinált eddig, akkor már inkább Gin.
Ulqu, háát, még sok mindent nem tudtunk meg róla, de hogy nem a 10. nek kéne lennie az fix

armageddon666
mit keres Grimmjow 4. helyen???
Õ a legjobb aztán Ulquiorra aztán Byakuya aztán Kenpachi a kis rózsaszínhajú hadnagyával együtt utána meg jöhet a többi random karakter 😄

@

macleod2005
Nem mint espada gondoltam, hanme a rajongók körében a 4. legnépszerûbb karakter (Pont én ne tudnám hogy ki hányadik???<#idiota>)

Amúgy a 307es manga elején található, az akkori aktuális, "kitszeretnek a legjobban" lista:
10. Ulquiorra (3751)
9. Kira (3852)
8. Orihime (3975)
7. Byakuya (4010)
6. Hinamori (4102)
5. Ishida (4710)
4. Grimmjow (4987)
3. Ichigo (7829)
2. Rukia (7895)
1. Hitsugaya (8278)

Ha meg Yammi-t hiányolod akkor nézd meg ez: Yammi-chan <#idiota>, de felelõsséget nem vállalok érte 😊😊😊

Cserébe jövõhéten nem lesz új rész.

Black Hawk
egész szép karácsonyi ajándék bleach jubileumi 200 adik rész 😄

armageddon666
fangirlök? ...

@

nem értem miért, szerintem elég béna