Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de lehet kiszivárog majd
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs szüksége senkinek egy újabb amagai arc szerû sefülesefarka fillerre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
205.
Thump! The Football Tournament of Hollows
Már megint filler, ezt nem hiszem el...
NeverwinterKING részéröl meg a feliratot kössz
(sajna még 1-2 hét mire evel a csiga tempoval le jön hozá a film is, adig meg halálra unom magam(a lidérc gyártás uj modja))
\"You are fucking crazy people!\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
azt szeretném megkérdeni h mit tudtok a szinkronizálásról mer az 52. részig megvan meg meg is néztem mindet tegnap de a töbiröl nem tok semit h várhtoe hogy lesz szinkron
meg esetleg ha tudtok egy jo feliratot akor léci egy linket irjatok
elöre is kössz
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
elég népszerû anime
link
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nemut meg, fogalmazzunk úgy hogy ......"felcsinálta"...... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Mayuri tájcsó meg mit csinált már Nemuval😄😄😄
õ is felesleges karakter
Inoue bátyja is azért változott hollowá, mert inoue nem foglalkozott már vele annyit, mesélt neki ichigoról (irigység, féltékenység, magány), ezek szerintem nem jellemzik ichi anyját.
Még ha esetleg fel is tûnne hollowként, nem valószínû hogy valami ûberbrutál hollow lenne. Az adjuchasokról is kiderül a Grimmjowos részeknél, hogy nagyon régen születtek, Wasto Lorde-t meg csak megemlítették hogy elvileg létezik. így arrancarként megint nem tûnhet fel, mert az espadak Arnilo kivételével mint adjuchasok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szemetek.
1. Hitsugaya, gondolom pont ezért, 2. Rukia, hát nézz körül bármilyen cosplay-es rendezvényen, bleach fangirl-ök minek vannak nagy részben beöltözve.. vagy ha be sincs öltözve, akkor is úgy néz ki mint Rukia 😊
3. Ichigo, hát a fõszereplõ is benn kell hogy legyen a top 3 ba. aztán végre Grimmjow, a legjobb 😊
aztán Ishida, gondolom azért mert sasuke hangja van.
Hinamori... no komment...(inkább Rangiku)
Byakuya õ mondjuk top 3 as lenne, Orihime megint fõszereplõ.
Kira nem sok mindent csinált eddig, akkor már inkább Gin.
Ulqu, háát, még sok mindent nem tudtunk meg róla, de hogy nem a 10. nek kéne lennie az fix
Õ a legjobb aztán Ulquiorra aztán Byakuya aztán Kenpachi a kis rózsaszínhajú hadnagyával együtt utána meg jöhet a többi random karakter 😄
@
Amúgy a 307es manga elején található, az akkori aktuális, "kitszeretnek a legjobban" lista:
10. Ulquiorra (3751)
9. Kira (3852)
8. Orihime (3975)
7. Byakuya (4010)
6. Hinamori (4102)
5. Ishida (4710)
4. Grimmjow (4987)
3. Ichigo (7829)
2. Rukia (7895)
1. Hitsugaya (8278)
Ha meg Yammi-t hiányolod akkor nézd meg ez: Yammi-chan <#idiota>#idiota>, de felelõsséget nem vállalok érte 😊😊😊