3291
-
#1531 ez azért durva, hogy pont Ő lenne a legerősebb arrancar annak ellenére hogy nem is espada:D -
#1530 Ajh... annyira imba volt az anime most, hogy már sejteni lehetett, hogy megint váltás lesz... fasza :/ -
faláb #1529 Már van RAW manga, ütős lesz a fejezet
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wonderweiss átdöfi Ukitakét hátulról, Stark lelövi Kyorakut, Halibel és Barragan visszatérnek úgy néz ki sérülés nélkül, Aizenék kiszabadulnak, a végén meg feltűnnek a vaizardok... -
faláb #1528 Na az eheti rész jó volt szerintem A vége meg nagy poén volt :D -
#1527 nooooooo >.< -
#1526 ami azt illeti en is. de azert remenykedtem -
faláb #1525 Csak ott cenzúrázták ahol eddig is, én rosszabbra számítottam. -
#1524 Ettol azert egy csoppet messze all. -
#1523 Elosszor majdnem azt hitem Ichigo mellekkel hollow formaban -.- -
faláb #1522 Halibel cenzúra a RAW-ból... -
#1521 geiv:D -
#1520 -
#1519 tééényleg a nagy szem... köszi el is felejtettem -
faláb #1518 Nem tudom hogy az mi, de már ott volt akkor is mikor Aizen elszökött SS-ből. -
#1517 ahhoz túl nagy -
#1516 új manga vélemények? vasto lord lenne? :) -
faláb #1515 2009-07-14
228.
Summer! Sea! Swimsuit Festival!!
Úgy látszik a Bleachből se maradhat ki a tengerpartos-fürdőruhás rész XD -
faláb #1514 A részek végén az csak olyan mint az arrancar enciklopédia... -
#1513 jo hisagi harca az valoban jo volt. a kardos filler meg nemtudom, mert most a reszek vegen mar bemutatjak a kardokat, szoval lehet, hogy az a filler? -
faláb #1512 Erről a kék hátteres gagyiságról leszokhatnának már. -
#1511 Ezaz, nem akar valaki PS mester csinálni egy logót ami tök ugyanolyan mint a mostani (BLEACH) csak bleach helyett FILLER van ráírva? :DDDD -
#1510 sztem BLEACH lesz a címe, ezt meg utólag átnevezik FILLER-re...
-
#1509 Előbb utóbb az lesz, mint a Dragon Ball Z-nél, hogy ebből is kiadnak filler mentes verziót. Az vajon hány részes lenne? :D És mi lenne a címme? Bleach Z, vagy Bleach X :D -
#1508 Igazabol, azon felul hogy ugy huzzak halasztjak a dolgokat ahogy csak tudjak, azt mar vegkepp pofatlansagnak tartom, hogy minden resz elso 10 percet elveszi az elozo resz (reszek) ismetlese/felelevenitese... persze, igaz ott van az opening is, meg lassitani kell az animen mert utoleri a mangat es jaj fillert kell kesziteni... de akkor is :D -
faláb #1507 Azt ne mondd hogy Hisagi harca nem volt jó :O A fillerről meg már írtam, olvass vissza. -
faláb #1506 Jövőheti részt állítólag az az animátorcsapat csinálta mint amelyik a HM-beli Ichigo vs. Grimmjaw csatát, csak jó lesz végre...
-
#1505 szerintem is nagyon pusztak ezek a reszek. Pendulumos reszek nagyon tetszettek, de ezek... es megint milyen filler jon? -
#1504 innen már hova csúszhat? :D -
#1503 ezek szerint vészesen közelít a filler ... ez a sorozat is csúszik le a lejtőn... -
#1502 azt mindig kihagyom de most megnezem. -
#1501 nezd meg a vegen az ajanlot, benen van ulquiorra meg ichigo 23:30. azt nem mondtam, hogy o lesz a resz kozeppontjaban, de megjelenik. -
#1500 hat ma h lenne a kovetkezobe nem lattad h Jama neki vetkozik? -
#1499 kovetkezo reszbe lesz -
#1498 basszakmeg megint h lett vege...
es a foszereplo hol van ma miota.... -
#1497 :DDDD -
#1496 Halibel igy kene kinezzen(dekoltazs) ha nem lenne cenzurazva. ehelyett a ruhaja takarja az egesz mellet, sot meg a lababol sem mutatnak semmit. -
#1495 ok kosz,nekem kimaradt ez a hatalmas csocs. -
faláb #1494 Ez még a múltheti részből van. -
#1493 ez melyik reszbol van?
csak holnap jon vagy nem? -
faláb #1492 katt