Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
mekkora oltás lenne 😄 amint Ichigo Cero-t lövöldöz 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

De ha mégis akkor használja a többi képességet is, a gyors regenerációt meg a cerot 😄

Ez szerintem nem az.

Black Hawk
Mikor Hollowként Love ellen harcolt akkor is ezt csinálta ...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
már láttam régebben 😄

Amúgy mit szóltok Ichigo új technikájához?

macleod2005
Unohana jószívûen Gantenbainne-t is meggyógyította Chad után, szal esélyes, hogy amikor Kenpachit is rendberakja, utána Grimmi fog következni 😊

armageddon666
Orihime meggyógyította sunyiban >.< vagy csak jól regenerálódik 😄

@

Black Hawk
Leszúrták megvagdalták nem igazán harcképes szerintem

grimmjov esélyes😊
Count Adyn
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vagy Nell^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

macleod2005
Hát én nagyon remélem, hogy Grimmjow 😊

Ichigonak már sok lesz ez, kiváncsi vagyok ki fog jönni segíteni neki.

macleod2005
Manga Spoiler:
Na akiki hiányolták Yami-t, most itt van, és támadni akar 😊

Black Hawk
206 ig asszem filler jön

NeverwinterKING
már megin lesz vagy mi?

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
jaaaaaaa már emléxem xD fillerbõl néztem kb 7 részt >.<

@

BEAST
Vele nincs semmi bajom, csak a testoreitol kerulget a hanyinger :S

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Egy filler karakter.

armageddon666
és ez ki?

@

NEOreg3
õ

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
lurichiyo? az ki?

@

Black Hawk
ki akar szerinted?

NEOreg3
nem akarok lurichiyos fillert, nem, nem NEEEEEEEEEM!!!!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

macleod2005
Simán lehet, Arnilo is ott volt az Espadak közt, pedig õ is csak Gillian. Meg amúgy is a sima hollowok közt is vannak trükkös fajzatok. Noinoi lehet hogy erõs, de olyan nagyon intelligensnek nem mondanám 😊

Igazából máshol olvastam hogy az egy VL volt, de mostmár nem tudom 😄

armageddon666
akkor még gyengébb volt esetleg, meg sokan voltak, meg ilyenek... Nel is sokkal erõsebb mint Nnoitora mégis le tudta csapni... sunyin, lesbõl...

@

Egy espadat csak nem ver le egy sima gillian/adjuchas...

Ja egy sima hollow leverte Noitorát, ugyanmár.

macleod2005
Nell egy Wastot se gyõzött le :p, amikor Noinoi visszaemlékezett, mellette nem egy wasto feküdt. Ha fellapozod az arrancar-enciklopédiát akkor megtudod, hogy a wastok kb. ugyanakkorák mint az emberek, annak a valaminek meg a keze volt csak akkora mint Noinoi meg Nell együtt<#ejnye1>.

NeverwinterKING
az a gáz h még egy VLt se mutattak be 😛

\"You are fucking crazy people!\"

Egy sima VL gyengébb mint egy espada, ugye most volt az új részben hogy Neliel legyõzött egy VL-t. Viszont ha a VL-t arrancarrá változtatják a hogyoku segítségével, akkor tényleg erõsebb lesz mint egy adjuchas arrancar.

NEOreg3
Vasto Lorde-k erõsebbek elvileg a kapitányoknál is, a kapitányok meg kb egy szinten vannak az espadakkal

a vasto lordok akkor most erõsebbek mint az espada, vagy hogy van?
😄
az annyira gáz volt
De hisz láthattuk, az is elég neki ha két kézzel fogja a kardot 😄

NEOreg3
egy Vasto Lorde ellen lehet szükség lenne rá😊

elõbb tanulja meg zaraki a bankai-t aztán vége lehet😊
NEOreg3
ki tudja? jelenleg õ és a csapata az egyetlen ellenség, szóval ha nem hoz be a mangaka valami új fõgonoszt, akkor vége lesz

Mangában pont most folytatódott, de ott most csak Ichigo, Rukia, Chad és Renji harcol.

Eygébként csak 2 rész filler lesz, mert:
2009-02-10
206.
The Past Chapter Begins! The Truth from 110 Years Ago

egyébként miután végeztek aizenékkel vége lesz a sorozatnak vagy mi?
NEOreg3
a történet mostantól Karakura városában és Soul Societyben fog játszódni, ha nem jönnek fillerek, de sajnos fognak

armageddon666
mi, animében filler jön vagy mi? O.o miaz hogy végetért? 😄 még épphogy elkezdõdött XD vagy mangában?

@

Vagyis akik a bannerban vannak Renjin kívül nem nagyon harcolnak a mangában se.

Hát a HM-arc ezzel véget ért, aki akar esetleg csinálhat egy új bannert majd.

armageddon666
pedig mikor átváltozott a Nnoitora vagy hogyhívják és megszólalt az epic zene >.< azthittem tök jó lesz... de nem :\

meg Yachiru marhasok szövege...

Ken...chan

...
"pergõs" harc
...

Ken...chan

...
megint harc...
...

Ken...chan

-.-

@

ja, gáz volt.
armageddon666
omg egyre gázabb lesz ez :\ voltak jó részek benne de a rész nagy részében állnak egymással szemben aztán egyik megvágja a másikat, állnak fél percig, kiderül semmit nem ért, visszavág, jajj kétségbe van esve, imba erõ, visszavág egyet, megint állnak, megint semmit nem ért, ismétlés -.-

@

hi ! nézem a bleach-et de az 52-53-as duplba ész és az 54-55-ös részneek csszik a felirata :S...tovább már nem is néztem....az animeaddicts-ról való feliratt nemjó sajnos...nektek is csúszik a felirat ? ha valakinek van normális felirata légyszives adjon már egy linket ahol letölthete...köszönöm

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

De akkor normális filler legyen, milyen cím ez már... Focis filler rész már amúgyis volt.