Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk
Vááá 😄 jól szarrá vérték megint ichigot

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

A "vége" nem kell oda 😄

Hát mivel vége a banneren lévõ szereplõk mostanában nem nagyon lesznek az animében, megkérdezném hogy kell-e új banner, de mivel ki van halva a topik, tárgytalan 😛

NeverwinterKING
úgy értem h milyen igazság?

\"You are fucking crazy people!\"

Szerintem is így van.

Állandóan shikai formában van a kardja mint ichigonak, metr túl nagy a reiatsu-ja, de nem hallja a hangját és sosem lenne képes egy bankai-ra
Yoruichi nem azt mondta Ichigonak, hogy csak neki is Kenpachinak van állandóan shikai formában a kard?

NEOreg3
a kardja csak egy darab kard, õ maga mondta, hogy képtelen hallani a kardja hangját

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Elvileg shikai-ban van a kardja, de lehet csak úgy mint Yumichikának.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ugye Coolhorn ellen megmutatta a kardja valódi shikai formáját.

armageddon666
nem úgy van hogy abszolut nem tudja használni a kardját? >.< szal csak brutális erõ azt ennyi, nem?

@

Remélem nem nagy spoiler, ha leírom hogy Kenpachi nem tudott eddig még bankait a mangában se.

LeventeV
az animere, nem olvasom el elore a mangat

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

biomage
szóval akkor kenpachi nem mutatja meg a bankaiat 😞, pedig hogy reménykedtem hogy a késöbbi részekben megtalálja 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

NEOreg3
206-ig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

biomage
medig láttad a bleachet? 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

NEOreg3
nem

biomage
lene egy kérdésem, látható egy jelent ezen az EDn 00:21-00:34, csak azt akarom megtudni hogy amit 0:27-0:34 ig látható az endingben, az látható az animében?

NeverwinterKING
mire gondolsz? 😄

\"You are fucking crazy people!\"

LeventeV
az eheti resz is jo volt, mostmar lassan kozeledunk az igazsag fele, kivancsi vagyok mi fog meg kiderulni 😉

Black Hawk
a szentségit ezt most vagy 6 részen keresztül húzni fogják de majd fokhagymával meg karóval megoldja 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

nagyon zsír😊))
õt most már tényleg nem kéne legyõznie ichigonak...
ulquiorra elsõ támadásánál majdnem ott maradt a fél feje.
LeventeV
kosz hogy eloszlattad a ketsegeimet

Black Hawk
igen

LeventeV
Egy valami nem vilagos: Urahara a masodik osztagban, Yoruichi osztagaban volt harmadik tiszt? Mert ugye Yoruichi ajanlotta ot a 12. osztag uj kapitanyanak.

Black Hawk
Áhháhá ulquiorra the batman 😊

Ebben is volt filler, de ilyen formában jöhet. <#eljen>

BEAST
Nekem is tetszett, jo volt ismeros arcokat latni a multban 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
Igazi feludules volt a mai resz a ket filler utan. Szerintem erdekes reszeknek nezunk elebe, vegre feny derul a multra.

véééégre
amire vártam
NEOreg3
a következõ manga nagyon jónak ígérkezik😊

gandrus
LeventeV
Annyira nem volt rossz, legalabbis a multhetihez kepest.
Mar varom a jovohetet, legalabb rendes reszek lesznek, es egy kicsit betekinthetunk a multba...

Tórent
üdv nekem volna egy kérésem kérdésem nem tudnátok megmondani nekem hogy honnan tudom letõlteni a mozi verziót?? meg egyáltalán abból csak 1 van vagy van több is
válaszotokat köszönöm elõre is
imádom ichigot
Count Adyn
Átpörgettem a raw-ot, atomot nekik.-.-. De legalább jövõ héten végre normális rész jön.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

LeventeV
Lehet jobban jartal. Az elozo reszeket mikor elkezdtem nezni kis ido mulva mar latom hogy to be continued (mikor telt el az a 20 perc?) ennel meg mar azt hittem hogy fel oraja nezem, kozbe csak 15 perce.

Én meg se néztem ezt a részt, csak belepörgettem, mondtam néhány jézusomot, meg úristent aztán bezártam.
LeventeV
Koszi. Mangak linkjet nem tudnad megadni? Angolul is jo.

http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=4240&page=25
Itt mindig ki vannak írva a címek elõre, 206. rész az már a Pendulumot fogja feldolgozni 😊

LeventeV
Filleren kivul johet, de a mostani filler resz kicsit idegesito volt. A multkoriakat mind megneztem, mondjuk az is kicsit elnyujtottra sikerult, de a vege az tetszett. De oszlassatok el a ketsegeim: ugye a 206. resz mar nem lesz filler?

Tuti fog még szerepelni fillerben, de lehet filleren kívül is lesz mint Nova, Cloud meg Ririn 😮

LeventeV
Tenyleg zsar volt az eheti resz, de remelem a jovoheti lesz az utolso filler resz, es az utolso alatt azt ertem, hogy tobbet nem veszik elo Lurichiot.

Én megnéztem a részt, kritikán aluli a rajzolás, a rész szintén...
De a focis rész jónak ígérkezik 😄

Count Adyn
Hát jah... Ezt még én se bírtam ki, pedig..😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
filler? azt kihagyom megint asszem xD

@

BEAST
Amikor az ember azt hinne hogy az anime melyebbre mar nem sullyedhet... :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3
nincs felirat

hi ! a Lunar és a l33t-raws féle verziókhoz tudnátok nekem adni felirat linket ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb