3291
-
faláb #1571 Még letudták filler előtt. -
#1570 Grimmjow harc filler előtt vagy után volt? -
faláb #1569 Ha már úgyis hosszú filler jön, Ichigo harcát még betehették volna előtte -
#1568 Nnnna... és filler -.- tudhattam volna :D de legalább viccesen adták elő -.-" -
Úgy látom azért, hogy az Ulquiorás harcra összedobják a pénzt majd :) ez a kis kb. 3 perc nagyon jó volt :D (ep 226)
-
#1566 tuti h shinji volt -
#1565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen túlságosan hidegvérű hogy így támagyon. -
#1564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg kétesélyes... bár kétlem hogy Aizen megvárta volna hogy levegye a maszkját, szal sztem Shinji támadt... -
#1563 Ez az, ami már csak jövőhéten derül ki :D -
#1562 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most Hirako Shinji éppen lecsapott Aizenre, vagy őt érte támadás? nem igazán tudom kivenni -
#1561 Bleachet sztem folytatom majd ha kijött subolva nem camos Fade to Black ^^ -
#1560 nekem az alagút ásós meg a jéggyártós rész amúgy nagyon gáz volt -
#1559 Ajj, de elborult rész volt bazz xDDD de tetszett nagyon :D főleg a legelején soifon xDDDD -
folytatni kéne -
#1557 a 230. resz cime: "The Materialization of Zanpakutō" -
#1556 filler ok de milyen zanpaktous ? -
#1555 en is kivancsi leszek a kovetkezo reszre.
ket het mulva indul a zanpaktous filler. szerintem nem lesz gagyi, de azert varjuk ki a veget. -
#1554 -
#1553 Hát ez egy lóf@sz volt... jövőheti rész talán jobb lesz (sőt...xD) -
faláb #1552 Ja, ilyen kiegészítő fejezetekből(Omake) lett összerakva a rész... De engem még így se érdekel most :) -
#1551 ez a rész volt a mangában is... -
faláb #1550 Áttekertem tegnap a RAW-ot, hát max a fürdőruhás résszel együtt fogom megnézni az eheti részt :S -
#1549 gondolom ez valami egyrészes filler lehetett, de attól még:
-
faláb #1548 Bár most a vihar miatt nincs hang csak kép, de ahogy hallom az Animaxen torzítják Ogichi hangját :) Ideje volt :) -
#1547 jo, legyen akkor filler, de legyen jo a tortenete. -
faláb #1546 Hát pedig lesz annyi... -
#1545 ha tippelnem kéne én azt mondanám, hogy ősz végéig ki fog tartani, de ne legyen igazam -
#1544 aztan ez a filler hany reszes lesz? remelem nem 15-20 -
#1543 hát minőségben sztem 1000x jobb a naruto filler :D -
faláb #1542 Nem pont a minőségre gondoltam, hanem ott most is volt majdnem 100 fejezetnyi előnye a mangának, aztán még úgyis hosszabb fillerbe kezdtek, itt a Bleachnél azért tényleg csak akkor kezdenek bele hosszabba ha vészesen közel van a manga... -
#1541 hát úgy hallottam ott színvonalasabbak pl. mi van a maszkos csávó maszkja mögött xD -
faláb #1540 Örülnél inkább hogy itt nem úgy állnak a fillerhez mint a Narutonál -
#1539 mar megint filler. k.rva elet. na most nagyon elgondolkodtam a mangan. -
#1538 na gecc tényleg! köszi!
most kezdődik az igazi harc!! :D hejj de jó lesz :D -
faláb #1537 Uraharashopon nézd. -
#1536 364ről beszélünk most? g-portalről szoktam szedni és ott még nincs. -
faláb #1535 Magyarul is van már. -
#1534 de magyarba még nem. vagy igen?:O megis nézem gyors -
faláb #1533 Már kijött a manga :) -
#1532 most felmerült a kérdés benne h kicsoda? :O spoilert el nem olvasom... várom már a péntek estét :D