Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
végül is alig spoiler kép<#smile>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Black Hawk
váá ez a Lust 4 kuwa jó volt 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
áááh 😄 ideges Urahara ^^ jó lesz...
kiderül hogy változtatja át Aizen a shinigamikat? :S

@

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem meg teljesen az
õ lesz a félig hollow félig ember félig shinigami félig fiú félig lány 18 féle alakkal rendelkezõ érzékeny szuperhõs
De most Ichigo harcolt vagy a hollow?

NEOreg3
szerintem Ichigo már egy Vasto Lorde szintjén mozog, sõt mi több, félig az is

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
nem is rossz a manga... lehet el kéne kezdenem olvasni? 😄 most a The Lustos részeket megnéztem... és omg -.- imba ^^ végre történik valami 😄

@

Hát valami ilyesmire számítottam a mangától😊
ronihun
én egy jo hosszu szünet után :168-189 filler áradat amit kihagytam meg aztán sok ideig ezek miatt bleachtöl elment a kedvem, most ujra folytattam a 190. résztöl és ezek a harcok elég jok voltak bár talán tul volt nyujtva egyik másik,a 206. nál járok most kezdödnek a flashbackek. Nem jár tul közel a mangához egyébként az anime? mert a pendulumos részek után "nemsokkal" beéri . mondjuk remélem nem kezdik nyomatni a fillereket mert a bleach az olyan amit én mangában nem annyira élvezek sokkal jobb animében.

...

NeverwinterKING
flashback?

\"You are fucking crazy people!\"

LeventeV
csak 2 filler ersz volt, a 204. es a 205., es mar lement 6 turn back the pendulum resz (rendes reszek, a mangaban is benne vannak), ami igazi csemege, foleg az eheti resz, nezd meg oket feltetlenul.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

BEAST
Az eheti resz eleg jo volt... erre meg nem is gondoltam, de jo tudni hogy honnan jottek azok a bizonyosok :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
Már nem hálisten, ezek fincsi részek mostanság😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bulykin
az anime most filler részeket nyomat? már vagy 10 résszel le vagyok maradva, és ha most fillerek vannak akkor még várok^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

macleod2005
csak mangásoknak <#idiota> SPOILER
(a köröm alapján elvileg megbízható a kép)
Mintha ichigo kezébe Ulqu keze lenne 😊

Várd meg a Karakuraizer részeket XD 2 rész Pendulum rész után jön XD

armageddon666
Bleach ismét nézhetõ x) ezek a past részek faszák 😄 bár msot tök nyomasztó :S ijesztõk így maszkban a sötétben :S

@

NeverwinterKING
várok míg nem lesz a g-portálon.

uraharashop-on nézd meg akkor.

Black Hawk
kihagytad a Kuroszaki kúúún tasketeeeee részt -.- 😄

Count Adyn
Lefordítom neked😄
neeeee - kevés vagy ehhez kicsirigó
-pedig te voltál a legnyugodtabb a bagázsból
-ez igy is van ezért tudok harcolni ellened
-jajmicsinaljakjajajajaj aszittem gyõznifogichigo jaaaj
-neféljél már nemvérzek, foglalkozzál az ementáli gyerekkel
micsinaljak jajaj
(vajh mi lesz ichigoval omg)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NeverwinterKING
-.-"

nekem az nem jóú

Black Hawk
englishe 😄

NeverwinterKING
ti hol találtatok új mangát? g-portálon nem látom 😞

Black Hawk

Black Hawk
ez most Full hollow forma lesz 😄 nem csak maszk

BEAST
? o.o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
omg... DragonBall 2 ... hosszú haj nagy erõ wtf??

@

Black Hawk
muhaha 😄 erre a mangára vártam most el lesz kenve a denevér pofája 😄

NeverwinterKING
xDD tudtam h vmi nem stimmel 😄D

Dani182
Hát, én úgy tippelem, hogy Ulquiorra a legerõsebb az összes espada közül, ugynis mondta Ichigo barátunknak, hogy a 2. alakjáról még Aizen sem tud, szóval szerintem csak rejtegeti a többiek elõl az igazi erejét.

Black Hawk
😄😄DDDDD Igaz! Néztem én is de mondom majdnem ugyanaz 😄

Yamato a Narutoban van 😄 Itt Yamamoto-ra gondolsz.

NeverwinterKING
de a kapitányok igazi erejét még nem láttuk. legalábbis a legtöbb kapitányét. és ott van még yamato(asszem 😄)

ha ekkora különbség van grimmjow és ulquiorra között hogy grimmjowot legyõzte ichigo, ulquiorraval szemben pedig pont annyit ér mint egy rongybaba, akkor milyen lesz baragan? és stark? pislog egyet és /godmode on, meghal mindenki? nem tudom hova lehet ezt már fokozni.
NeverwinterKING
hát hitsugaya tényleg nem tudja legyaki halibelt.

Tudom, de úgy magában semmi hírértéke nincs.

NEOreg3
utolsó mondat nem spoiler😄

De amúgy sajnálom Ichigot, kb egy éve egyáltalán nem szerepelt, aztán most kapott egy kis mûsoridõt, aztán x chapterbõl összesen egyben volt jobb Ulquiorránál, a többiben meg szét lett alázva, most meg meghal nagy valószínüség szerint(de csak egy idõre szerencsére...).

Ennyit érne hogy õ a fõhõs? Akkor remélem Hitsugaya is így fog járni Halibel ellen.

armageddon666
megnéztem...
apró luk... minden hollowon van :C

@

Ha nem olvasod a mangát, akkor nézd meg az utolsó oldalt, eléggé egyértelmû a helyzet... Shinigamiból meg hogy lenne már shinigami a halála után egybõl? Ennyi erõvel az összes halálisten halhatatlan, mert halálakor újjászületik 😮 Ha az emberi testében hal meg csak akkor lesz teljes állású shinigami szvsz... Így max hollow lehet, vagy megeszi egy Aaroniero-féle gillian.

armageddon666
én nem olvasom mangát, de valszeg túléli :\ vagy feléled... vagy valami... de olyan nincs hogy meghaljon 😄 vagy ha meg is hal akkor is mi van? 😄 Shinigami lesz, paff neki 😊 sokon nem változtat xD

@

Ezt hogy élné már túl? Most jön majd egy Orihime rage aztán majd feltámasztja úgyis, de tuti meghal. Ha meg elõjön a hollow akkor elég hülyén venné ki, hogy egy kisebb lyuknál meg nem bírt elõjönni.

Black Hawk
votmá 😄😄D😄

armageddon666
izé... shounen... mond neked valamit? 😄 halhatatlan fõhõsõk? valami hasonló? 😄 gonoszok is ritkán meg nehezen halnak XD

@

0Fritz0
Már megint? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát Ichigo szerintem ezt nem éli túl...

Mármint Ulquiorra fog ráfázni😄

Ulquiorra simán nyerésre állt, erre most megint átalakul, erre még rá fog fázni szerintem.