Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit bírsz benne? Szerintem semmi egyedi nincs benne...
pl.: Kenpachi
mindig is õ volt a legjobb, mióta csak megjelent
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Grimmjaw még nem halt meg, Ulquiorra meg mióta jó karakter? 😮
vicces lenne basszus ha itt mindenki túl él mindent -.- 😄
Ilyen szempontból vicc ez a sorozat... egy egy karakternek egy vérbankra elegendõ nafta van a testében 😄
Ilyen szempontból vicc ez a sorozat... egy egy karakternek egy vérbankra elegendõ nafta van a testében 😄
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
a legjobb karik mind meghalnak: grimmjow, ulquiorra vagy h kell írni. ez tök nem fer 😞((
\"You are fucking crazy people!\"
Míg megy a manga, addig az anime is fog.
azt lehet tudni, hogy kb hany reszes lesz a sorozat? remelem meg nem tervezik a befejezest 😉
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Pedig a vége jó😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
én meg megint nem tudtam végig nézni,ez így kurvára gyerekes bár az a lezbi harc jó volt de ott se mutattak semmit.
ilyet többet ne,nem az ilyen részekért lett sikeres a story
ilyet többet ne,nem az ilyen részekért lett sikeres a story
Hu ez igy tök jól jött ki, nemhittem volna:o😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Nekem is 😄 Az külön pluszpont hogy összefonták az egészet a manga-sztorival.<#eljen>#eljen>
Spoilerek alapján az új fejezet FAIL lesz, nem is kicsit...
Ez a Karaku-raiser jobb volt mint néhány komoly rész xDDD de remélem hogy Kubo nem gondolta komolyan ezt >.<
@
huha, most bajban vagyok 😄
mindjá megnézem 😄 mer nem ugrik be
edit: google a barátom 😄
mindjá megnézem 😄 mer nem ugrik be
edit: google a barátom 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Akivel most harcol HM-ben Rukia.
Ichigot nem volt túl jó állapotban a Grimmjaw elleni harca után, ha 100%-os lett volna akkor elég hamar végzett volna Noitorával is... Amúgy a kapitányok mind gyengébb arrancarokkal harcoltak mint Ichigo, Kivéve Kenpachi de vele kapcsolatban már írtam fentebb.
A hadnagyok meg csak gyenge, lúzer arrancarokat(fraccionokat) vertek le, kivéve a rang nélküli Rukia aki egy espadat... Ja és hány hadnagy kapott ki a végén Allentõl? De Ikkaku is kikapott mert nem használt bankait... Renji meg csak Rudobon bábjait verte le, hát nagy szám, azok kb olyanok egyenként mint egy sima lúzer hollow...
A hadnagyok meg csak gyenge, lúzer arrancarokat(fraccionokat) vertek le, kivéve a rang nélküli Rukia aki egy espadat... Ja és hány hadnagy kapott ki a végén Allentõl? De Ikkaku is kikapott mert nem használt bankait... Renji meg csak Rudobon bábjait verte le, hát nagy szám, azok kb olyanok egyenként mint egy sima lúzer hollow...
hát... Ichigo elveri kapitányokat, aztán Ichigot elverik Arrancarok, aztán Arrancarokat elverik kapitányok, aztán hadnagyok simán végeznek arrancarokkal, meg Renji a sokarrancart egycsapással elküldi, meg ilyenek :C
ha megpróbálod <>= jelekkel ábrázolni az erõviszonyokat ellentmondásra fogsz jutni ^^
ha megpróbálod <>= jelekkel ábrázolni az erõviszonyokat ellentmondásra fogsz jutni ^^
@
Miért vannak az erõviszonyok hülyén?
Nah... így manga alapján...
félfiller után faszán elindul, aztán nagyon gyorsan gagyi harcok jönnek... ok, vegyesek :\ charlotte szánalmas... meg a nagy is, meg úgy az erõviszonyok hülyék... aztán jönnek fasza részek...
aztán mikor megint jön a tetõpont
akkor megint váltás, és jön megint uncsi rész -.- Aztán a fénypont, Ichigo vs Ulquiorra ^^ ami igazából
de jó lesz ^^
Az a legnagyobb gondom (a fillerek után), hogy az erõviszonyok nagyon hülyén vannak... de tényleg :S
félfiller után faszán elindul, aztán nagyon gyorsan gagyi harcok jönnek... ok, vegyesek :\ charlotte szánalmas... meg a nagy is, meg úgy az erõviszonyok hülyék... aztán jönnek fasza részek...
Rangikus rész vajon mennyire lesz cenzúrázva? XD kicsit szétkapták :S
aztán mikor megint jön a tetõpont
Primera
akkor megint váltás, és jön megint uncsi rész -.- Aztán a fénypont, Ichigo vs Ulquiorra ^^ ami igazából
abból áll hogy ichigot elpicsázzák, aztán berzerk, hosszúhaj, és instantkilleli ulquiorrat :\
de jó lesz ^^
Az a legnagyobb gondom (a fillerek után), hogy az erõviszonyok nagyon hülyén vannak... de tényleg :S
@
en is rosszabra szamitottam, de eleg jo resz volt, kellemeset csalodtam 😊
Az arrancar ellen lehet beszáll majd egy shinigami a harcba(Urahara vagy Yoruichi)
na belenézek már a mangába hogy mire számíthatok majd 😄
Ulquiorrás harcokat láttam, szal az elõtte és a pendulum köztieket megném gyorsan x)
Ulquiorrás harcokat láttam, szal az elõtte és a pendulum köztieket megném gyorsan x)
@
Ez a 213. rész szerintem jó volt 😄
<#vigyor2>#vigyor2>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
213-214 az nem egészen filler, mert volt az omake-mangában...
215-tõl új opening és megy tovább a manga-vonal.
215-tõl új opening és megy tovább a manga-vonal.
Na kikerültek a részcímek, nem lesz filler, jönnek a fake-Karakurás harcok<#hawaii>#hawaii>
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
igen es akkor fog jonni az a valasz mint altalaban:"A fiuknak mindig csak a szexen jar az eszuk"...de konyorgom ha nem jarna a szexen az eszunk akkor lenne most 6 milliard ember a Foldon??? Ha noooooooormaaaalis??????????