Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
nem lesz olyan hu de nagy durranas a kovetkezo resz sem, de azert ha beindulnak a harcok valamivel csak porgosebb lesz a jovoheti resz.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
szerintem is, olyan kislanyos es buzis...

Black Hawk
az angol olyan mint egy kislány 😄 de a röhögése az tetszik 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LeventeV
egyezzunk meg abban, hogy a japan a legjobb 😉

armageddon666
armageddon666
Hollow Ichigo (vagy Ogichi vagy Shirosaki xD) hangja nagyon durva tényleg >.< de szerintem visszaadható egy hasonló... a kis torzítással illetve visszhangos fura effekttel, illetve a beszédstílus komoly megváltoztatásával ^^ mennyire más már mint a rendes? 😄

egyébként csak szerintem néz ki egyre gagyibban a hollow maszk? :S mármint egy darabig egyre gagyibbnak tûnt -.- aztán megint mintha kezdene jó lenni ^^ de az elején volt a legjobb 😄

@

LeventeV
aaa... megeloztetek. en is pont azt akartam, beirni, hogy H Ichigonak mi szar volt a szinkronja. szinte mintha csak magaban beszelt volna. ha nem lattam volna japanul nem nagyon ertettem volna, hogy mi folyik ott. H.I.-nek a japan hangja beszaras, foleg az az orult nevetese. kar, hogy nem tudtak visszaadni azt amit a japan verzioban lathattunk (azert szerintem nem is nagyon probalkozott a tag).

egy kis emlekezteto
es itt az IGAZI
nevetes

armageddon666
erre azt sem mondhatják hogy kölcségvetés... egy kis torzítást rányomni nem nagy kunszt sztem... random geeket felkapnak az utcán megcsinálja jó eséllyel >.<

@

Próbálta hozni H. Ichigo õrült stílusát, de a japán Ichigo jobban elváltoztatta a hangját H. Ichigoként.
Torzítással monjuk jó is lett volna szerintem, de így mikor magával beszélt nagyon LOL volt...

armageddon666
omg ez még rosszabb XD és legalább ugyanúgy beszélt a szinkronos csóka? 😄

@

Te minek fordítottad volna?
Amúgy nekem csak azzal volt baj, hogy nem volt torzítva a hangja H. Ichigonak.

armageddon666
ez most komoly? mármint hogy lefordítják ezt?... és így?...

aztán az a hülye sznob aki aszondja szar a szinkron x)

@

Black Hawk
én az égmetszõ holdagyarnál kikapcsoltam a lejátszót 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

RAZOR27
Aff... esküszöm megéri nézni az aktuális animaxos részeket is néha, széjjelröhögöm magam a szinkronon xD
(a kardok nevénél már csak a kido-t fordítják szarabbul, még a számokat se hagyják meg...)

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Én Yoruichit várom...

NeverwinterKING
jó lenne, de még Neliel is beszállhatna egy mell bedobással 😄DD

én is szeretnék ilyen fangirlöket 😄

\"You are fucking crazy people!\"

macleod2005
Igazából
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halibel ellen Rangikut tenném be, esélytelen lenne igaz, de az a pár kép annál izgalmasabb <#idiota>. Hitsugaya sajnos a fangirl-ök álltal halhatatlan lett.....

NeverwinterKING
inkább renji, chad meg rukia 😄

remélem halibel elkeni toshiro száját

\"You are fucking crazy people!\"

0Fritz0
Hogy mi?

Hát majd becsoszog a dupla nullás vécésnéni és mindenkit hazazavar. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

NEOreg3
én már #991-ben is mondtam, hogy valami gáz van vele, hát ezt baszhatják Ichigoék

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

macleod2005
Mostani manga:
aztabüdös*******************************
Yammi 10->0 espada

Kérem szépen mi lesz még itt???<#idiota><#idiota><#idiota>

LeventeV
akkor varunk 😛

NEOreg3
még a mangában se mozdította meg eddig a seggét se Aizen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
hat ja. szerintem lazan leszunk mar a 230. resznel, ha nem tobb, mire Aizen is meltoztatja elorantani a kardjat.

ronihun
ja kiderült belöle h kurva lassan fogunk haladni

...

LeventeV
feljottem a tegnap is de semmi hsz nem volt. targyaljuk ki a tegnapi reszt, habar nem sok minden van amit hozza lehet fuzni. bevezeto volt, szerintem.

BEAST
Szerintem a Chuunin Examig volt jo, azota csak huzzak halasztjak a dolgokat :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nyirog
mi bajod a narutóval? Nem olyan gáz az ahogy azt képzelnéd, csak mostanában elhúzzák :\

LeventeV
nem fillerek, meg a narrator is mondta, hogy mielott tovabb mennekn a tortenetben szuksegunk van visszatekinteni a multba, hogy bizonyos dolgokat megertsunk majd a kesobbiekben. valahogy igy mondta, szoval nem fillerek, es az elmult ket resz se volt filler hisz azalatt tortent mig ichigoek a hueco mundoba jartak, es meg a vegere azt is belefuztek, hogy urahara megcsinalja a harcteret. es a 211. es 212. reszt feltetlenul nezd meg, meg tenyleg az egesz pendulomot mert jo 😉

Count Adyn
õ asszem ugy volt hogy volt a luricsiós filler HM közben, aztán mikor aizen átment a real worldbe és otthagyta a srácokat hueco mundoban, azutan jött 2 rész fogyatékos focis filler, aztan a múltas rész, aztan 2 rész karakurájzer ami félig filler

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
A Hueco Mundo reszek kozti dolgok nem fillerek? Ha nem, akkor elnezest.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Count Adyn
Jó a karakurájzer télleg marhaság volt, de az utolsó másfél perce a második részének jó volt😊
Amugy a turn back the pendulum arc nagyon jó volt szerintem is, ám ami utánna jön az eléggé lejtmenet valahogy. Mikor már a mangát is unottam tekerem át az gáz...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
akkor mirõl beszélsz? végignézted... ne mond hogy bugyuta volt az egyik legjobb arc... ha meg a Karakuraiserre mondod, a 2 az 2 külön dolog 😊 szal az lesz mint #1301... más dologról beszéltünk valszeg...

(egyébként nem is volt olyan szörnyû a KarakuRiser 1 xD a 2-t még nem néztem meg 😄)

@

BEAST
Az elso (par) multidezos reszt megneztem, mert erdekes volt mas kornyezetben latni "oket", de amikor megint elkezdtek (szamomra) eroltetett poenosra venni a figurat azt mar nem birtam. Majd amikor "ok" atalakultak kezdtem orulni hogy na majd most!... erre jott a Karakura RISER!! es en lefordultam a szekrol.

armageddon666
"eleg gyorsan attekertem oket"

szal gyakorlatilag meg sem nézted? 😊

@

BEAST
Miert neznek narutot? ... Most el ne kezdjetek vergodni hogy azert mert nektek tetszettek ezek a reszek nekem is hirtelen tetszenie kell, mert az mar a legalja lenne.

armageddon666
droppold és menj natúrót nézni <#integet2>
Turn back the pendulum volt az eddigi legjobb arc...

@

BEAST
kosz :d

BEAST
Valoszinuleg igen, en eleg gyorsan attekertem oket mert azon kivul hogy kiderult "ok" kik is voltak, engem nem igazan mozgatott meg.

Count Adyn
jóvoltaz😄 ám jó a logod^^

Bugyuta? Filler minõség? Egy dolgot néztünk?

BEAST
Nem irtam hogy filler, de leg bugyuta reszek voltak, filler minosegben -.-

Black Hawk
azok nem voltak fillerek 😄

BEAST
Mondjuk en arra szamitottam a filleres-multbatekintos reszekben talalkozunk vele is :o

nyirog
én is a 214. résznél járok, de ahogy olvasom neo hsz-ét, akkor a mangából sem derül ki több mint ami anno az animebõl... :\, kár... 😄

NEOreg3
nem tudunk meg róla semmit

LeventeV
en a 214. resznel jarok, de eddig csak egy reszben lathattuk, hogy shinigami volt, a 100. resz utan valahol. de engem is erdekelne hogy megtudunk-e majd tobbet? csak annyit irj hogy igen vagy nem. a tobbit spoiler koze legyszi 😉

Pontosabban? Hanyadik résznél jársz?

nyirog
Ichigo faterjáról megtudunk majd többet a most következõ anime részekben?

LeventeV
Ichimaru gin, na o az a karakter aki tenyleg, hogy sunyi, nem tudod(tudtad, mert mar reg kapott szerepet 😞)mikor mit gondol, mit akar. urahara meg szorakozott, laza stilusbol egybol at tud valtani komolyba, o is jo karakter, kar hogy a kardjarol nem sokat tudni.