3291
-
HollowIchigo #1771 Maszknál a grafika szetem azé más mert ahogyogy fejlődik az Ichigo-ban rejlő hollow más maszkja lesz ! amúgy meg ki meddig látta ? -
#1770 Hát Rengyi kardjára ma se kaptunk választ,talán ezért éreztem olyan üresnek ezt a részt pedig nem volt rossz. -
#1769 Belenéztem a RAW-ba, és tényleg valami ilyesmi lesz.
#1736: Ez meg most duplán vicces -
#1768 átlagos animében ne keress logikát illetve következetességet...
shouneneknél már bűn ha ezek keresése megfordul a fejedben...
Bleach pedig tipikus példája az ilyen shouneneknek...
(Gintama és D. Gray-Man, illetve sokak szerint One Piece csodás kivételek ezalól :D) -
#1767 Kérdés:
Amennyiben a lelkek világában a halottak testei eltűnnek a ruháikkal együtt, akkor az elején Aizen "ál"holtteste nem volt gyanús a többieknek? :) -
#1766 Eddig még hozta az átlagos szintet nálam, de a legutóbbi részben már engem is zavart az igénytelen grafika... -
#1765 Oh, ez a legfaszább maszkja :D (mindig másképp rajzolják meg :\
btw csak én vettem észre fillereket milyen ocsmányul rajzolják meg? >.< azért ennyire nem kéne szarniuk bele :\ -
csak telóhttérnek xD -
#1763 Lennének jó ötleteim de kiutálnátok még jobban -
#1762 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rész elején is próbált Renji shikait használni, de akkor nem sikerült neki. Kiváncsi vagyok milyen tényező változott... -
#1761 Azé nem kell mindig a logokát keresni,hátra kell dölni és élvezni mint a régi nindzsa filmeket:) -
#1760 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigon mar nem lepodok meg, o mindig is kulonc lesz a kardja is az alap formajaban maradt, de fura hogy olyan kapitanyok mint Byakuya nem voltak erre kepesek, de Renji igen :D -
#1759 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo meg használt "sima" GT-t.
De a válasz az tényleg a következő részben lesz, legalábbis remélem. -
#1758 a köv részben választ kapunk rá.de megint 1 hét :( -
#1757 noncanon shit? de majd megnézem :) -
#1756 #235
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:O hogy tudta Renji elohivni Zabimaru erejet? -
#1755 hát a hasonló című részből van csinálva, gyakorlatilag ugyanaz mint az eredeti, csak kissé bővített...
(a nagy halász vs ichigo részből van)
-
#1754 Jump Festaként keress rá... talán 2004 meg 2006? -
#1753 jó a logod kéne nekem is valmi Kempácsis :) -
#1752 ott kicsit problémás a letöltés nekem nem sikerült,pedig jó volna leszedni ezt is Bleach: Memories in the Rain
bár azt irták erről h nem uj rész hanem valmi modositott az első részek 1ikéből.
mind1 elöbb utobb biztos látom majd. -
#1751 köszke,feliratot találtam hozzá,pöpec. -
#1750 [URL=http://www.bleachexile.com/multimedia/bleach-anime-downloads/]Szivesen ^^[/URL]
ottvannak az alján (ova1-memories, ova2-ssf) -
#1749 akkor itt 3 részre darabolva letöltheted -
#1748 köszi a gyors választ de így felírat nélkül kicsit gázos.(angol van rajta) -
#1747 sealed sword frenzyt itt megnézheted online, a másikkal még én sem találkoztam -
#1746 Ezt a kettőt most találtam:
Bleach: The Sealed Sword Frenzy
Bleach: Memories in the Rain
bár csak fél órások de nekem ez kimaradt a nagy oldalakon már halott,nincs valakinek 5lete honnan lehet lehúzni? -
#1745 Hát igen, a mangában is ordas nagy baromságok vannak mostanában.
Pl. Ulquiorra fight vége, vagy Soi Fon erőteres baromsága mostanság.
Na ebben a fejezetben nem voltak ilyen idegesítő dolgok, ezért áll most a #1743-s hozzászólásom 2. mondata :)
-
#1744 És még nem is a fillerekről, hanem a mangáról beszélünk
Majd ha lesz türelmem megnézem majd Natúrót, azt oltom majd mindenhol a Narutardokat, dattebayo!!
(de csak a tardokat :) Nuki-féléket nem...) -
#1743 Ja, ez még Aizen menekülése előtt volt.
Amúgy szerintem nem volt semmi gond a fejezettel, ha már 2. espadaról van szó, ennyi háttértörténetet megérdemel szerintem... De hát itt már csak negatívumokat lehet olvasni a Bleachről. -
#1742 Ez FAIL :D
egyébként a vitára már no comment :) mondtam nem érint :D
Ontopic is legyen...
mangába most kicsit belezavarodtam... úgy a végébe... meg amúgy is... még geeknek nézett ki Aizen, szal mintha ez még a "menekülése" előtt lett volna... bár fene sem tudja :D
Unalmasnak nem mondanám, mert... mert mé lett volna az... semmi nem történt, megtudtuk a múltját a mukinak... mondjuk így halála után minek? :) Grimmjownál még oké, ő nem halt meg... mondjuk ott is ásítoztam :\ -
#1741 KICSIT????????? nem kicsit NAGYOOOON ;)) -
#1740 Kár személyeskedni meg provokálni, engem nem húznak fel az ilyenek. Ha meg nem a Bleach-el kapcsolatban akarsz hozzászólni, akkor -
#1739 Oh my, ez ütött. ;] -
Kurafi #1738 Neked nem lehet osztani észt szerintem, mert az 5 éves értelmi szinvonalt is csak azért éred el, hogy be ne szarj az előszobába. -
#1737 Ezt kicsit benézted :D -
#1736 Hallod inkabb logolj be meg a falab nevu 3. accountoddal is , ugy az igazi. -
#1735 igaza van Lelouchnak. ez a veszekedes mar kezd unalmas es ertelmetlen lenni. nem tetszik a filler ne nezd es vedd ugy hogy szunetel a sorozat es keddenkent nem jelenik meg uj resz. es azokat akiket erdekel a filler pedig ne szidd. mindenkinek megvan a joga, hogy azt nezzen es szeressen amit akar. -
#1734 Neked nem kellene osztani itt az észt, mikor fogalmad sincs mi fán terem a mostani filler. -
#1733 Honnan veszed hogy "durcizok"? Csak szerintem már egyszerűen röhejes(és már rémesen unalmas) ez a filleres-téma. -
#1732 Nem artana visszevenned az arcbol te bohoc.