Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még mindig jobb mintha filler lenne.

armageddon666
csak engem zavar hogy egy rész 20%-t elveszi a flashback és az op meg ending?...

@

Méret és szín tényleg elüt, de csak gyorsan összeraktam egy Karakurás képbõl meg renderekbõl amiket találtam...
Amúgy szerintem se a legjobb ötlet ennyi szereplõt rátenni, eléggé zsúfolt így, de hát nincs más ötletem, így vagy csinál valaki normálisat, vagy ha írtok ötletet hogy milyen legyen megpróbálom megvalósítani, bár hozzáteszem nem vagyok egy nagy PS-guru.

armageddon666
hát ez sztem nagyon más 😄 meg nekem nem tetszik :C meg ennyi erõvel minden táncos videót lehetne egy kalap alá venni...

Capu2 op meg még másabb és jobb mind2nél 😄

nem rossz a banner, csak kis utómunka kéne még rá... nagyon elüt egymástól néhány karakter... méretben, színben, etc... egyébként jó is lehetne... ha ragaszkodunk a sokszereplõshöz :C

sztem elég lenne egy egyszerû logó, ami mindig az aktuális arc stílusához igazodna... hogy hogy azt már nemtom 😄

@

macleod2005
izé, ha számít valamit, akkor nekem tetszik ez a banner <#idiota>

Mert a mostanit is én csináltam, ígért ronihun is bannert, de azóta se híre se hamva.

Timbo
nahh sztem zsír lett 😄 olyan van mint ami most van 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

De nem is jó<#idiota>

NEOreg3
hehe "TOP4"😄

amúgy nem rossz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Amúgy valaki nem üt össze egy aktuálisabb bannert? Ez még a HM-archoz van.
Összeütöttem gyorsan egyet arra az esetre, ha nem lesz jobb,íme egy a TOP4 espada elleni harcokhoz.

Ennyi erõvel az összes táncos openinget-endinget fel lehetne sorolni...
Studio Pierrot csinálja a Bleachet és a Shippudent is, ugyanazt próbálták két helyen, de a Narutonál jobban sült el szerintem.

Timbo
ez meg Rosario + Vampire Capu2 - OP -ra hasonlít 😄

http://www.youtube.com/watch?v=Akvd-crpQq0
Szerintem ez legalább jó XD

armageddon666
egyébként melyik Naruto ending? 😄 megnézném xD

@

Ha már a fél mellét is cenzúrázták, akkor az egészet tuti nem fogják mutatni.

armageddon666
azt azért csak nem cenzúrázzák... UGYE??????

@

Black Hawk
neki teljes mellvértje lesz 😄 ebben majdnem 80% ig biztos vagyok 😄 ha meg nem akkor vagy deréktól lefelé vagy válltól fölfelé fogják mutatni 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Ha már cenzúra, Halibel számát kiváncsi vagyok hová fogják tenni XD

Black Hawk
Most már megdögölhetne a jófiúk közül valaki ez a sorozatban az egyik olyan momentum amit ki nem állhatok 😄 mindenkinek egy Hekto vére van és mindenki halhatatlan 😄 kivéve a rossz fiúk. Matsumoto is belehalhatna a plasztikai beavatkozásába 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
simán ^^ egyébként az úgyis censored lesz :\

@

Szerintem irtó gagyi a tánc, ez csak a Naruto ending gyenge koppintása.
A harcuk tényleg poén volt, de hogy hogyan illik hozzá a tánc azt nem vágom. Ennyi erõvel Allon doktor úr Matsumoton végzett karcsúsításához is illik.

armageddon666
a tánc a legjobb benne 😄 és Yumichika vs Charlottehoz simán illik xDDD

@

Hát ehhez a full-harcos részekhez valami dinamikusabb openinget vártam, de nem is az állóképekkel van a bajom, hanem a táncikálással, ha filler-sagáról lenne szó akkor több mint tökéletes, de kérem szépen, most háború van, nem nagyon kapcsolódik a részek hangulatához :|
Az ending jobban bejön most, ez is ritka.

armageddon666
és az baj? :C állóképekkel is lehet jó egy opening...

@

Black Hawk
Asda 😄 Kopár az amúgy Stark akar lenni 😄

Black Hawk
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elõször is leszögezem hogy németet tanulok úgyhogy ha valamit félrefordítok nem kék leugatni a fejem THX Barragan azt mondja hogy a fõ emberi tulajdonságokat szétosztották az espada 10 tagja között
Ulquiorra - pusztítás
Halibel - áldozat
Kopár - magány
Nnoitora - kétségbeesés
Grimmjow - rombolás
Zommari - függõség
Szayel - elmezavar
Aaroneiro - kapzsiság
Yammy - harag
Barragan - öregedés

macleod2005
Na hogy boldogítsalak titeket kicsit<#idiota>:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Barragan says those are the ten major themes of death in humans, and those themes have been given to each of the Espada to govern over."

Ulquiorra - Desolation
Halibel - Sacrifice
Stark - Loneliness
Nnoitora - Despair
Grimmjow - Destruction
Zommari - Addiction
Szayel - Insanity
Aaroneiro - Greed
Yammy - Wrath
Barragan - Aging

(Sorry, nem fordítom most le, mert rohanok ZH-t írni, talán lesz majd valaki olyan nagylelkû, hogy megteszi)

Ennyi állóképet még egy openingben se láttam.

armageddon666
Áááh de jó az új opening 😄DD

Anata ga inai toriai atteieru wagamama...

@

Szerintem most is egy elég jó harc ment, Coolhorn vs. Yumichika, utóbbi shikai képessége nagyon durva.

LeventeV
az animaxon most fognak menni a bountos reszek, azok nem nagyon tetszettek, es az anime is eleg esemenytelen most, azert remelem, hogy 1, 2 het es lathatunk mar valami kapitanyi szintu harcokat is.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Euronymous
Jah jó.A lényeg h nem lesz,köszi a válaszért.

NEOreg3
ezen a héten nem lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Euronymous
Nemtudjátok véletlenül h tényleg igaz a hír,miszerint jövõ héten nem lesz
Weekly Shonen Jump(Bleach,Naruton,One Piece)?

RAZOR27
Amikor mutatták Unohana Zanpakutouját, annak fordították a Minatzuki-t

de akkor is a kídóba vannak a legjobb fordítások 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Húsnyelõ? Az mikor volt?

RAZOR27
Én a "húsnyelõ"-nél kaptam agyfaszt xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

NeverwinterKING
végre megkapta az kis hülye gyerek 😄
a csaj se semmi 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Black Hawk
Nem sokat szarozott vele az tény 😄 és alakaja <#finom><#finom>

Lord Nomak
Mostani anime Work Diary vége krva jó volt =D Többet ért nekem az utolsó 5 másodperc mint az egész =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

macleod2005
Hmmm, mostani manga vége tetszett nagyon. Azt hiszem megvan az új kedvenc <#idiota><#idiota><#idiota>

LeventeV
igaz, de en a Hueco Mundo-s harcara gondoltam 😉

BEAST
<#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Legelõször a 36. epizódban harcolt, azóta eltelt egy kis idõ.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LeventeV
a 196. reszben jelent meg Kenpachi es a 203. reszben hasznalta a ketkezes harcmodot. ha eltekintunk attol, hogy volt olyan resz amibe nem szerepelt akkor durvan 6 vagy 7 resz kellett hozza.

Timbo
csak gondolj bele, hogy hány rész kellett ahhoz hogy kenpachi elõvegye a 2 kezes harcmodort 😄

ronihun
ez a rész nagyon unalmas volt. majdnem elaludtam rajta

...

Count Adyn
Ez a 4 nyomi vagy 10 részt elszenved majd egymással szerintem...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

armageddon666
aztán rájönnek hogy ha nem csak állnak egyhelyben hanem csapnak is a karddal az mennyivel hatásosabb... (ld. Kenpachi 2kezes támadása)

@

Timbo
hát szerintem szokásos bleach-es idõhúzás jön 😄 köv. részben kb 1 kardcsapás aztán méregetik egymást, hogy ki milyen erõs 😄