Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem se a legjobb ötlet ennyi szereplõt rátenni, eléggé zsúfolt így, de hát nincs más ötletem, így vagy csinál valaki normálisat, vagy ha írtok ötletet hogy milyen legyen megpróbálom megvalósítani, bár hozzáteszem nem vagyok egy nagy PS-guru.
Capu2 op meg még másabb és jobb mind2nél 😄
nem rossz a banner, csak kis utómunka kéne még rá... nagyon elüt egymástól néhány karakter... méretben, színben, etc... egyébként jó is lehetne... ha ragaszkodunk a sokszereplõshöz :C
sztem elég lenne egy egyszerû logó, ami mindig az aktuális arc stílusához igazodna... hogy hogy azt már nemtom 😄
@
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
amúgy nem rossz
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Összeütöttem gyorsan egyet arra az esetre, ha nem lesz jobb,íme egy a TOP4 espada elleni harcokhoz.
Studio Pierrot csinálja a Bleachet és a Shippudent is, ugyanazt próbálták két helyen, de a Narutonál jobban sült el szerintem.
Szerintem ez legalább jó XD
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A harcuk tényleg poén volt, de hogy hogyan illik hozzá a tánc azt nem vágom. Ennyi erõvel Allon doktor úr Matsumoton végzett karcsúsításához is illik.
Az ending jobban bejön most, ez is ritka.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ulquiorra - pusztítás
Halibel - áldozat
Kopár - magány
Nnoitora - kétségbeesés
Grimmjow - rombolás
Zommari - függõség
Szayel - elmezavar
Aaroneiro - kapzsiság
Yammy - harag
Barragan - öregedés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Barragan says those are the ten major themes of death in humans, and those themes have been given to each of the Espada to govern over."
Ulquiorra - Desolation
Halibel - Sacrifice
Stark - Loneliness
Nnoitora - Despair
Grimmjow - Destruction
Zommari - Addiction
Szayel - Insanity
Aaroneiro - Greed
Yammy - Wrath
Barragan - Aging
(Sorry, nem fordítom most le, mert rohanok ZH-t írni, talán lesz majd valaki olyan nagylelkû, hogy megteszi)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Weekly Shonen Jump(Bleach,Naruton,One Piece)?
de akkor is a kídóba vannak a legjobb fordítások 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
@