Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vágd le a karom! fair harcot akarok"
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
@
hát igen ezek tényleg durva dolgok.
az ulquiorra harcnál még az volt jó h ichigo átváltozott. és mikro vissza akkor eltünt a lyuk a mellkasáról. kicsit már kezd túlzásokba esni
\"You are fucking crazy people!\"
hát az szánalmas volt... tököm tele a "hú aszitted meghaltam, DE NEM MERT VAN EGY SZUPERKÉPESSÉGEM AMITÕL NEM! persze csak egyszer használhatom... na kezdjük az igazi harcot!!!!44" dolgokkal -.- ennél talán Ulquiorra volt viccesebb 😄 Nem tetszik a Resurreccion? hmmm én faszagyerek vagyok, és tudod van még1!!! én vagyok az egyetlen ilyen és Aizen sem tud róla!!!!4... najó... A nagydarab 10=0 túltesz rajta... "Ki mondta hogy 1-tõl van a számozás, ASDASDASDASD"... de talán Kenpachi "tudtad hogy két kézzel erõsebbet csapsz?" fassága mindenen túltesz XD
@
én úgy láttam h levágta a kezét. erre az is ott van.
én se vettem észre a virágokat...
\"You are fucking crazy people!\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
ez az
jobb oldalt az infoba van letoltolink is
@
Végre nemcsak a pedofil, meg a babamániás rajongók kielégítése a cél. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ha minden igaz a témája a kardok szellemének/lelkének bemutatása lesz, mint már láthattuk SS-sagában Zangetsut és Zabimarut.
És hogy ne barmoljanak szét semmit, Kubo is közremûködik benne.
Valaki csinálhatna egy Bleach logót ami ugyan olyan mint a mostani, csak BLEACH helyett FILLER vagy beleírva -.- találóbb cím lenne...
@
@
Ulquiorras harcnál ajánlom hogy legalább ilyen legyen a szint -.-
@
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
az elobb keresgelve bukkantam erre a kepre. hatha megerjuk azt az idot amikor igy neznek majd ki a jatekban a karakterek (az animeben maradhatnak, nekem ugy is bejonnek)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
()() (^^)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
egyébként meg 1399 ^^
új részt meg még nem láttam 😄
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Soi Fong meg lassan megmutathatná a ban-kai-át
@