Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeverwinterKING
na igen 😄

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
hát... nekem jobban betett hogy
"vágd le a karom! fair harcot akarok"
<#falbav><#falbav><#falbav>

@

NeverwinterKING
😄D
hát igen ezek tényleg durva dolgok.
az ulquiorra harcnál még az volt jó h ichigo átváltozott. és mikro vissza akkor eltünt a lyuk a mellkasáról. kicsit már kezd túlzásokba esni

armageddon666
Nyomokban spoilert tartalmaz:

hát az szánalmas volt... tököm tele a "hú aszitted meghaltam, DE NEM MERT VAN EGY SZUPERKÉPESSÉGEM AMITÕL NEM! persze csak egyszer használhatom... na kezdjük az igazi harcot!!!!44" dolgokkal -.- ennél talán Ulquiorra volt viccesebb 😄 Nem tetszik a Resurreccion? hmmm én faszagyerek vagyok, és tudod van még1!!! én vagyok az egyetlen ilyen és Aizen sem tud róla!!!!4... najó... A nagydarab 10=0 túltesz rajta... "Ki mondta hogy 1-tõl van a számozás, ASDASDASDASD"... de talán Kenpachi "tudtad hogy két kézzel erõsebbet csapsz?" fassága mindenen túltesz XD

@

NeverwinterKING
már elegem van h nem döglik meg :|
én úgy láttam h levágta a kezét. erre az is ott van.
én se vettem észre a virágokat...

Black Hawk
eddig nem láttam a jég virágokat vagy csak vak voltam?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Hát én nem tudom, de gondolom a Jump-ban fejezetenként, amúgy meg kötetenként.

LeventeV
a manga hogyan jelenik meg? kotetenkent, vagy pedig fejezetenkent?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
majd szeptemberbe, csak gyozzuk kivarni. szemezgess meg a szamok kozott, mert vannak meg ilyen epic battle-hoz illok.

armageddon666
no igen... Fade to Black >.< de meg akarom nézni 😄

@

LeventeV
huuu kemeny 12 percembe kerult mire megtalaltam<#idiota>

ez az

jobb oldalt az infoba van letoltolink is

LeventeV
ez engem is erdekelne

armageddon666
219. rész 16:21-18:58 megy egy zene harc alatt... azt mondja meg valaki melyik >.< le kéne már szednem OSTket csak annyi van ^^" és azért elég sok a gagyi zene is benne :\

@

armageddon666
te jó ég... erre elõbb is gondolhattak volna -.-

@

LeventeV
legalabb nem lesz olyan ... mint az elozok. amugy meg 2 vagy 3 resz asszem lesz a shinigami vs arrancar harcokbol.

NeverwinterKING
az jó
azt meg is nézem

0Fritz0
Na, valami épkézláb ötlet.
Végre nemcsak a pedofil, meg a babamániás rajongók kielégítése a cél. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De most megint hosszú filler lesz, kb. 20 rész vagy több...
Ha minden igaz a témája a kardok szellemének/lelkének bemutatása lesz, mint már láthattuk SS-sagában Zangetsut és Zabimarut.
És hogy ne barmoljanak szét semmit, Kubo is közremûködik benne.

armageddon666
megint filler? akkor biza nem lesz 😄 de bazz most volt filler :\ nem akarok többet >.< vagy ha lesz akkor legyen valami hülye slice of life 😄 aminél kiemelik hogy csak a karakterek azonosak egyébként tök más anime xD

Valaki csinálhatna egy Bleach logót ami ugyan olyan mint a mostani, csak BLEACH helyett FILLER vagy beleírva -.- találóbb cím lenne...

@

Júliustól ha minden igaz filler, kiváncsi vagyok Ichigo harca lesz-e még elõtte...

LeventeV
aaa... ertem a gondolatmeneted. de az ikkakus resztol tenyleg ne varj sokat, mert nem fogsz leesni a szekrol

armageddon666
jaja. általában egy résszel le vagyok maradva 😄 Ulquiorrásnál majd többel is lemaradok... azt egyben akarom ^^

@

LeventeV
te a 219. reszt nezted meg akkor, nem? ma volt a 220as. ikkakun tulestunk es jo szar volt 😄

armageddon666
Exacta csávós elleni harcos rész kurva jó volt... tud még kellemes meglepetést okozni a Bleach 😊 köv részt nem várom mert ratyi az egész Ikkakus cucc :\ majd mikor Matsumoto jön x) meg... nem spoilerezek xD

Ulquiorras harcnál ajánlom hogy legalább ilyen legyen a szint -.-

@

LeventeV
teljes mertekben egyetertek veled. es az elozetes tenyleg biztato volt <#idiota>

RAZOR27
Esküszöm, az elõzõ 3-mon jobban izgultam mint a mai részen, nem volt valami nagy szám, de ha jól látom az elõzetest a nagyok is mozgásba jönnek majd, még ha csak egy kicsit is.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

LeventeV
az eheti resz sokkal pusztabb volt mint a multheti, de hatha beindulnak mar egy kicsit az esemenyek.

LeventeV
de nezd ezt a kepet...

0Fritz0
Kezd kissé sok lenni az egy karakterre jutó tejcsarnokok száma... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LeventeV
kar. na majd halibel karpotolni fog minket erte <#idiota>

Noitora óta nem mutatták egy kép elejéig se a mangában...

NEOreg3
a kenpachi vs nnoitra harc óta nem lehetett látni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
Neliel megjelenik a kozeljovoben? animezek, szoval a mangaval nem vagyok napirenden.

Black Hawk
Szép is volt meg nagyon jóra sikeredett Hisagi harca Klasz kis harc volt 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LeventeV
csutortokon megjelent a Bleavh Heat The Soul ^ jatek psp-re. mindenki nagy oromere Halibel is helyet kapott a jatszhato karakterek kozott.
az elobb keresgelve bukkantam erre a kepre. hatha megerjuk azt az idot amikor igy neznek majd ki a jatekban a karakterek (az animeben maradhatnak, nekem ugy is bejonnek)

Picar77
köszi ^^

()() (^^)

NEOreg3
bár nem nézem egy ideje az anime-t, de ha Ikkakuval történt valami, akkor az a 326. rész a mangában

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Picar77
valaki megtudná nekem mondani hogy az mangában hányas ahol most tart az anime😄 ? köszi 😛

()() (^^)

RAZOR27
jajj bazz, tényleg állat rész volt, ikkakura én is nagyon kivi vagyok, elvégre egyik nagy kedvenc...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Nézd meg mihamarabb, mert nagyon jó rész volt... És végre nem fekete, hanem vörös volt a vér XD

armageddon666
csak annyi hogy fasz :\ mindennemû spoiler nélkül...
egyébként meg 1399 ^^

új részt meg még nem láttam 😄

@

LeventeV
arra en is. nem olvastam el a spoilert <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem használt bankait.

Picar77
ikkakura kiváncsi leszek mi történt :\

()() (^^)

LeventeV
jo volt az eheti resz, tetszett a harc 😉

LeventeV
holnap uj resz, holnaputan uj bleach jatek psp-re... varom 😛

NeverwinterKING
hülyeség :|

barragan viszont nagyon kemény 😮

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
reméltem is, hogy Hitsugaya meg fogja úszni😊

Soi Fong meg lassan megmutathatná a ban-kai-át

armageddon666
nem :C de itt keresgélhetsz...

@

macleod2005
Azt tudja valaki, hogy a 166. részben 04:30-tól ami megy zene, annak mi a címe és (vagy) melyik ost albumon található meg?

A választ elõre is thx 😊