3291
-
#1811 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kíváncsi vagyok hogy Ichigo mit fog fakítani. :) -
#1810 Bocsika, elfelejtetem beposztolni a képeket :D
-
#1809 -
#1808 ez a rész is akkora cenzúrát fog kapni :SS -
#1807 Hát ez lol épp az új avatarhoz kerestem jelenetet, és rábukkantam egy hibára a 39 részben :D -
#1806 Még csak RAW van. -
#1805 377? Hol olvastad ?O.o -
#1804 Új manga fejezet:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Hiyori durván ketté lett vágva... -
#1803 A kapitányok megint jól harcoltak megmutaták erejüket, föleg Kenpachi és Renji is sokat harcolt.
Mondjuk én azt sajnálom hogy Ichigo megint nem mutatta meg
a teljes erejét :( , azon kívül persze hogy nem akarta
Rukia ellen használni.
De nekem tetszet. -
#1802 Én is megnéztem,hát,hát...
mindenesetre Uraharát most láttuk először harcolni:) egész félelmetes volt :) -
#1801 megneztem a 3. moviet. nekem tetszett. foleg a zene, na az egy bazi nagy csillagos 10es. vegere lehetett volna maszkos harc, de igy is jo volt. -
#1800 ez a hir most jol esett. a mostani opening mar az agyamra megy. -
#1799 Nem. Viszont 343. résztől új op és ending lesz. -
#1798 lehet mar tudni, hogy kb hany resz van meg a mostani fillerbol? -
#1797 Ahogy itt-ott olvastam, rosszult rajzolt fejekből elég sokat várhatsz :D -
#1796 szivas, mert azert eleg sokat varok tole :D -
#1795 hát ez az új movie nem volt vmi nagy szám :D -
#1794 akkor jó :D -
#1793 Aizen :\ -
#1792 375-ös mangában a 14dik oldal 2dik képén ki van? :O -
#1791 Nem mintha NGE szintű gondolatokkal dobálóznának benne... -
#1790 igen, de mivel sajna nem tudok japanul igy a raw ugrik :P -
#1789 RAW-ot már most is lehet nézni :) -
#1788 Kijött DVDn?
fasza...
még ha az animét... meg foltokban a mangát is elkúrják... legalább a filmek jók ^^ -
#1787 mostmar csak napok kerdese es nezhetjuk a fade to black-et. -
#1786 mivel nem nézem az animét nem tudom a különbséget. -
#1785 Ja, én is erre gondoltam.
Bár hozzátenném, hogy ez a mostani filler jelentős előrelépés a Lurichyos fillerhez képest. -
#1784 (és ez nem azt jelenti hogy jó a filler, hanem hogy a manga ... ... ...) -
#1783 Én mostanában nem érzem azt a hű de nagy különbséget a kettő között. -
#1782 nem hát. csak a mangát olvasom. sokkal jobb. -
#1781 és megküzd majd a többi manga rajzolóval fegyvere pedig egy toll lesz amire ha Bankait kiállt átváltozik egy teljes 32 darabos filtollszetté amivel könnyen legyőzi a riválisokat :) -
#1780 a Filler című anime főgonosza :)
annyi hülyeséget összehordtak már ebben a fillerben >.< de ezt végigszenvedem :D legutóbbit kihagytam, Bountot anno végignéztem, most ezt is megnézem ^^
Egyébként Kubo Tite abbahagyja a Bleach mangát mert gagyi, és csinál egy újat MAGÁRÓL! Kubo Tite lesz a címe :D
-
#1779 Úgy látszik nem nézel mostanában Bleach animét :D -
#1778 mi aza muramasa? -
#1777 Elolvastam a spoilereket, és hát kiváncsi leszek majd a véleményekre az eheti mangafejezetről :) -
#1776 Belenéztem a RAW-ba most is, és van egy tippem hogy kinek a kardja lehetett Muramasa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A részben Muramasa a "Menos erdőben" volt, úgyhogy valószínüleg Ashido kardja volt -
#1775 Anime részek címei 238-240
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kyoraku kardjának érdekes képessége van. -
#1773 Stark és Kyoraku nem szarozik :D -
#1772 szerintem meg azért mert mindig más rajzolja épp meg...
meg egyszer epic rész, egyszer átlagos rész, egyszer filler, egyszer simán szar... költségvetés ezekhez mérten más és más, nem lehet mindig jó a maszk :)