3291
-
#1891 mert egy ilyen harcolós shounen animében ez így működik... -
#1890 Mi a tökömért kellett elmagyarázni a részletes működését .. :S használati útmutatót miért nem adott aizennek :S -
#1889 387-es manga jó volt. shinji ereje nagyon bejön. de h aizen még ebbe is jobb... de legalább megjött eper és megkezdődik az igazi harc^^ -
#1888 meg nem, de erdekesnek tunik, megyek meglesem :) -
#1887 ezt próbáltátok már? -
#1886 Mert akkor egyhiteli Yammyt, aztán megy alázni...
amúgy elég nagy megterhelés rajta... furcsáltam volna ha tudja használni. -
#1885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ichi miért nem tudta használni a maszkját? -
#1884 Lol xD új manga...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most már biztos hogy Ichigonak az a Resurrectionje :D Tosennek is luk volt a mellkasán átváltozás után... am vicces volt :D olyan ocsmányul nézett ki és ő rondázta le Komamurát XDDDD -
#1883 kosz. inkabb elkezdem en is a mangat. nem birok varni aprilisig. -
#1882 340. fejezet volt az utolsó. -
#1881 Ez kurva jó -
#1880 az utolso anime resz az a manga hanyadik fejezete? vagyis hanyadik fejezetig keszult a mangabol anime? -
Ezt spoiler nélkül :DDDDD -
#1878 The Lust spoiler
De vicces és igaz :D -
#1877 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyre jobban mosódik el a határ shinigami és hollow között. vaizard a hollowizált shinigami, míg arrancar a shinigamisodott hollow... Ichigo vagy resureccionba ment (végülis... feléledt) vagy berserkbe. ha Kubo következetes, akkor a tousenes rész alapján resureccion. de majd kiderül -
#1876 Jaa, már rájöttem hogy érted :]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De eddig nem volt nyoma annak, hogy a vaizardok is tudnák a gyors regenerációt Ichigon kívül, azért hittem azt, hogy a vaizardok közül csak Ichigo tudja... Azért nem semmi gyógyulást produkált, mikor eltüntette azt a nagy lyukat, és ha az összes vaizard tudna ilyet, akkor Hiyori és Hacchi biztos nem így nézne ki :) -
#1875 általános Arrancarképesség... -
#1874 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Általános képesség? Arrancaroknál lehet, de Shinjiék nem tudják, máskülönben Hacchi keze visszanőtt volna, mint Ulquiorrának anno :)
És Ichigo se tudta használni simán maszkkal mint Tousen, bár már lehet hogy fogja tudni az új maszkjával...
Hát nem tudom, kicsit erőltetettnek tűnik ez a kritika -
#1873 a gyors regen az általános képesség, csak vannak akik inkább az erőre mennek ahelyett, és így "elfelejtik" ezt a képességet...
nem vagyok felháborodva igazából ebben a speciális esetben, általánosan vagyok az egésszel kapcsolatban... folyton megy a képességek keverése... szerintem még Kubo sem tudja mit akar... és az a gond hogy ez látszik is rajta... -
#1872 A manga gáz? Nézd meg a heti Naruto fejezet utolsó oldalát
Amúgy tényleg nem értem most min vagy úgy felháborodva...SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az szerintem várható volt, hogy Tousenék is fel lettek turbózva hollow-erővel, és bár nem vártam res.-t Tousentől, de ez így legalább megmagyarázza Ichigo átalakulását. Gondolom ezért nem volt eddig magyarázat rá, hogy most Tousennél nagyobbat üssön a dolog, vagyis hogy tudnak használni res.-t a vaizardok is :)(bár Shinjiék nem biztos...)
Ami nekem nem tetszett, hogy ez a görény is tudja használni a gyors regenerációt, azt hittem hogy az Ichigo hollowjának a speciális képessége :S -
#1871 Ehh... kicsit imba lenne :D szal
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hiába hogy csak 4. Espada volt Ulquiorra, de Segundo Resurreccionban simán egyik legerősebb szerintem... És Ichigo nem kicsit elverte így brutálerővel...
Manga most olyan gáz...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már megint kevernek kavarnak... az a szimpla maszk olyan kurvajó volt Tousenen, aztán mikor a szájánál szétrepedt mégfaszább lett (mondjuk hogy kilátszott a szája az nem volt jó :\), de mikor aszondja hogy Resurreccion... szal ne kutyuljunk már mindent össze... másrészt lehet hogy az újfajta Hollow Ichigo az Ichigo Resureccionja :D tudja a fene, olyan következetlen az egész és televan lukakkal a story :) -
#1870 mar jatszom a jatekot, kivancsi vagyok meddig mennek el a tortenetbe... vagy a jatek endingje lesz ez a video, vagy ha szerencsem van akkor jatszhato karakter lesz az uj hollow ichigo. -
#1869 Stand up, Be strong
Now right from wrong
Forever hence
Believe yourself
...
And when you feel the pressure
The strain is hard to measure
So in your sheer endeavour
Forever hence believe yourself
:DDD Kurva jó ez a szám :D elolvastam megint a manga ehhez kapcsolódó részeit, és nagyon durva :D -
#1868 ez eleg rossz hir. remelem a 10 reszes szosszenet csak pletyka szintjen marad. -
#1867 Azt olvasni, hogy a 255. rész környékén vége lesz a mostaninak, aztán még lesz valami kb. 10 részes szösszenet. Nem tudom mennyi igaz belőle. -
#1866 na neeee... ez komoly? -
#1865 A pletykák szerint áprilisig. -
#1864 meddig tart meg a filler? -
#1863 ááá nem bírom ki várni... -
#1862 szöveggel jobb :D -
#1861 http://www.youtube.com/watch?v=4ZSp8CJLZg8 -
#1860 Zenecímet! Köszöntem :) -
#1859 Ja, az
Örülök hogy ilyen minőségben lesz meganimálva, ha már
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a harc legvége olyan gáz lett -
#1858 -
#1857 áááh geci epic :D -
#1856 Az a kurva......Az üt... -
#1855 Pedig van ott 2 video, bár elsőre nekem se jöttek be. -
#1854 videót nem találtam meg azon a linken, de youtube-on fent van már -
#1853 AAAAaaaaaaaaaaaaaazzzztakuuuurvaaaaaaaaaaaa
Ulquiorra szeme O.o
meg Ichigo
:D lehet megint jó lesz? :D -
#1852 Na hogy felrázzam egy kicsit az állóvizet:
Ichigo vs. Ulquiorra anime harcból kiszivárgott pár kép + video
Nem tudom meddig lesz fent, lehet törlik közben, ja és erős spoiler annak, aki nem olvas mangát.
katt