Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
hát úgy hallottam ott színvonalasabbak <#idiota> pl. mi van a maszkos csávó maszkja mögött xD

@

Örülnél inkább hogy itt nem úgy állnak a fillerhez mint a Narutonál<#wow3>

LeventeV
mar megint filler. k.rva elet. na most nagyon elgondolkodtam a mangan.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

NeverwinterKING
na gecc tényleg! köszi!

most kezdõdik az igazi harc!! 😄 hejj de jó lesz 😄

\"You are fucking crazy people!\"

Uraharashopon nézd.

NeverwinterKING
364rõl beszélünk most? g-portalrõl szoktam szedni és ott még nincs.

Magyarul is van már.

NeverwinterKING
de magyarba még nem. vagy igen?😮 megis nézem gyors

Már kijött a manga 😊

NeverwinterKING
most felmerült a kérdés benne h kicsoda? 😮 spoilert el nem olvasom... várom már a péntek estét 😄

NEOreg3
ez azért durva, hogy pont Õ lenne a legerõsebb arrancar annak ellenére hogy nem is espada😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

RAZOR27
Ajh... annyira imba volt az anime most, hogy már sejteni lehetett, hogy megint váltás lesz... fasza :/

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Már van RAW manga, ütõs lesz a fejezet<#eljen>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Wonderweiss átdöfi Ukitakét hátulról, Stark lelövi Kyorakut, Halibel és Barragan visszatérnek úgy néz ki sérülés nélkül, Aizenék kiszabadulnak, a végén meg feltûnnek a vaizardok...

Na az eheti rész jó volt szerintem<#eljen> A vége meg nagy poén volt 😄

armageddon666
nooooooo >.<

@

LeventeV
ami azt illeti en is. de azert remenykedtem <#idiota>

Csak ott cenzúrázták ahol eddig is, én rosszabbra számítottam.

LeventeV
Ettol azert egy csoppet messze all.

BEAST
Elosszor majdnem azt hitem Ichigo mellekkel hollow formaban -.-

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Halibel cenzúra a RAW-ból...

Count Adyn
geiv😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Black Hawk
tééényleg a nagy szem... köszi el is felejtettem

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Nem tudom hogy az mi, de már ott volt akkor is mikor Aizen elszökött SS-bõl.

NEOreg3
ahhoz túl nagy

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Black Hawk
új manga vélemények? vasto lord lenne? 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

2009-07-14
228.
Summer! Sea! Swimsuit Festival!!

Úgy látszik a Bleachbõl se maradhat ki a tengerpartos-fürdõruhás rész XD

A részek végén az csak olyan mint az arrancar enciklopédia...

LeventeV
jo hisagi harca az valoban jo volt. a kardos filler meg nemtudom, mert most a reszek vegen mar bemutatjak a kardokat, szoval lehet, hogy az a filler?

Errõl a kék hátteres gagyiságról leszokhatnának már.

armageddon666
Ezaz, nem akar valaki PS mester csinálni egy logót ami tök ugyanolyan mint a mostani (BLEACH) csak bleach helyett FILLER van ráírva? 😄DDD

@

armageddon666
sztem BLEACH lesz a címe, ezt meg utólag átnevezik FILLER-re...

@

tommyknockers
Elõbb utóbb az lesz, mint a Dragon Ball Z-nél, hogy ebbõl is kiadnak filler mentes verziót. Az vajon hány részes lenne? 😄 És mi lenne a címme? Bleach Z, vagy Bleach X 😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

BEAST
Igazabol, azon felul hogy ugy huzzak halasztjak a dolgokat ahogy csak tudjak, azt mar vegkepp pofatlansagnak tartom, hogy minden resz elso 10 percet elveszi az elozo resz (reszek) ismetlese/felelevenitese... persze, igaz ott van az opening is, meg lassitani kell az animen mert utoleri a mangat es jaj fillert kell kesziteni... de akkor is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azt ne mondd hogy Hisagi harca nem volt jó 😮 A fillerrõl meg már írtam, olvass vissza.

Jövõheti részt állítólag az az animátorcsapat csinálta mint amelyik a HM-beli Ichigo vs. Grimmjaw csatát, csak jó lesz végre...

LeventeV
szerintem is nagyon pusztak ezek a reszek. Pendulumos reszek nagyon tetszettek, de ezek... es megint milyen filler jon?

armageddon666
innen már hova csúszhat? 😄

@

Black Hawk
ezek szerint vészesen közelít a filler ... ez a sorozat is csúszik le a lejtõn...

mosoporr
azt mindig kihagyom de most megnezem.

LeventeV
nezd meg a vegen az ajanlot, benen van ulquiorra meg ichigo 23:30. azt nem mondtam, hogy o lesz a resz kozeppontjaban, de megjelenik.

mosoporr
hat ma h lenne a kovetkezobe nem lattad h Jama neki vetkozik?

LeventeV
kovetkezo reszbe lesz

mosoporr
basszakmeg megint h lett vege...
es a foszereplo hol van ma miota....

NeverwinterKING
😄DDD

LeventeV
Halibel igy kene kinezzen(dekoltazs) ha nem lenne cenzurazva. ehelyett a ruhaja takarja az egesz mellet, sot meg a lababol sem mutatnak semmit.

mosoporr
ok kosz,nekem kimaradt ez a hatalmas csocs.

Ez még a múltheti részbõl van.

mosoporr
ez melyik reszbol van?
csak holnap jon vagy nem?