Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Amúgy szerintem is jó lesz a filler, érdekes harcokra van kilátás<#smile>#smile>
szerintem latszik, hogy Kubo is kozremukodik.
Csak a vastag betûst kell változtatni: http://www.youtube.com/v/G0LtUX_6IXY
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
És ha minden igaz, Kubo Tite is közremûködik ezeknek a fillereknek a készítésében 😄
@
http://img156.imageshack.us/img156/125/36701.jpg
Kikerült két plakát az új részekkel kapcsolatban...
228 az más lesz, 229 az ezt folytatja, vagy megint tök más? ilyen Ichigo pre-Shinigamis school comedy részeket elnézegetnék 😊
@
Úgy látom azért, hogy az Ulquiorás harcra összedobják a pénzt majd 😊 ez a kis kb. 3 perc nagyon jó volt 😄 (ep 226)
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ket het mulva indul a zanpaktous filler. szerintem nem lesz gagyi, de azert varjuk ki a veget.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"