3291
-
#1931 Ok, akkor valaki foglalja össze mi történt azóta hogy bementek a barlangba :D -
#1930 áprilisig filler lesz? -
#1929 Összefüggő sztori lesz szerintem. -
#1928 Elment egynek. -
#1927 jo volt a muramasas filler? mert en ugy laza 10 resszel le vagyok maradva. varom az aprilist -
#1926 mi fogja ezt követni?
1-2 részes minifillerek sorozata lesz? -
#1925 Na a Muramasa-fillernek vége van, jön a következő adag :S Messze van még április... -
#1924 ahonnan szedtem ott 100-tol voltak szamozva 108-ig ilyen sorrendben, aztan felneztem az uraharashopra es ott mar latszott tisztan, hogy mi is a helyzet. -
#1923 a pendulumos részek mínusz számozásúak, azért vannak visszafele számozva -
#1922 100. fejezet: harcolnak, megjelenik Tousen es Aizen
101. fejezet: shinji es a tobbiek megerkeznek az erdobe, latjak kenseit, megkezdodik a harc
102. fejezet: a shinigamik gyulese, yamato parancsa, hogy vizsgaljak ki az esetet. -
#1921 Hát szerintem szó sincs arról hogy visszafelé haladna, vagy hogy érted? -
#1920 elkezdtem olvasni a Turn back the pendulum mangat es visszafele tortennek az esemenyek? ez szandekosan van igy? mert nagyon bejon az otlet (ha igen) -
#1919 kutyabajuk se lesz... megusszak egy enyhe ficammal es kesz (Matsumoto is egy utestol kifekudt, mangaban azert at lehetett erezni a fajdalmat) -
#1918 DE az tényleg érdekes kérdéseket vet fel, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogyha már egy hiányzó kart is műkarral helyettesítenek, és Matsumoto sérülését se merték rendesen megrajzolni, akkor mi lesz Hiyorinál? Meg lesz még jópár karvesztés is,(Ishida, Soi Fon, Hacchi), és Ulquiorra se fog valami jól kinézni... -
#1917 nem... sajnos már az ecchi animéket is telepakolják vele :\mind a feministák meg a DVD eladások növelése miatt -.- -
#1916 Nem csak a Bleachben van cenzúra... -
#1915 Bezzeg Gintama :D nem tudom milyen timeslotba rakták őket :D de nagyon meredek :D -
#1914 engem a cenzura az ami nagyon kikeszit a bleach-be, elveszi a shounen varazsat. Matsumoto esete peldaul, vagy Halibel keblei, atyauristen hogy nez az ki az animebe... en szegyenelm magam a keszitok helyett is. -
#1913 nem, én már nem veszem komolyan :D a manga is gáz... de muszáj nézni :\ kell valami hájpolt végtelen sónent nézni... Narutóhoz nem érzek ingert, Bleachnek már kihunyt a lángja rég, de azért még nézegetem meg olvasgatom...
Lanza del Relampago!
Ezt azért még megvárom :) bár tuti cenzúrázva lesz ezerrel :( -
#1912 amugy meg azert szunetelek mert ha tartanam a heti reszt akkor a fene enne meg az uj hollow ichigo vs, ulqiorra harcnal. -
#1911 ahhoz kepest, hogy filler egesz jo, de nem olyan jo mint a rendes bleach. csak emlekezz vissza a pendulumos reszekre, azok nagyon jok voltak, vagy nezd meg a lentebb belinkelt videot, hogy milyen jo lesz ezutan. -
#1910 Túl komolyan veszed :) -
#1909 csak csak kb. semmi köze a Bleachhez meg az eredeti Zanpakutokhoz... am tényleg tökjók... ennyi faszságot még egy fanficben sem hoznak össze... szvsz egy Bleach témájú ero-doujinnek több köze van a Bleachhez... -
#1908 Nem tom mi bajotok van,egész jók ezek a zámpáktus rászek. -
#1907 nekem megy a havi 1 resz... -
#1906 én is így vagyok vele :D egyik nap már sikerült fél részt megnéznem .. :D -
#1905 Gyorsan be kéne érnem míg vége nem lesz a fillereknek, mert akkor már fene sem fogja megnézni őket :D ez is skip lesz xD -
#1904 Jaja látom már :(
252 - "Az Igazság Byakuya Árulása Mögött" (2010 Január 5)
253 - "Muramasa Valódi Kiléte" (2010 Január 12)
254 - "Byakuya és Renji, a 6. Osztag Visszatérése" (2010 Január 19)
255 - "A Zanpakutou Mesék Végső Fejezete" (2010 Január 26) -
#1903 Majd januar elejen :) -
#1902 Nincs ma anime? -
#1901 de azota meg sem emlitettek. -
#1900 ő nem a bounto arcban volt... -
#1899 A mangában ott se voltak akkor :D -
#1898 Elméletileg ő azért nem... -
#1897 akkor ichigo apja mint shinigami is csak a kepzeletuk szulemenye? -
#1896 nincs olyan hogy Bounto... csak miután visszatértek Soul Societyből hogy kiheverjék az egészet egy LSD tripre mentek... a 3 kis modsoul akik még feltűnnek néha a trip utána flashelés miatt vannak... valójában nincsenek ott... >.< -
#1895 homályosítsatok föl!
A Bount-ok csak fillernek kellettek, igaz? -
#1894 Ha mindenki egy szo nelkul vetne ra magat a masikra es egy kard suhintas utan osszeesnenek az ellenfelei eleg rovid anime lenne. -
#1893 Jah... főleg hogy assassin, ninja, vagy mi a tök...mert a többi rámondhatja magára hogy szamuráj és fair-play, de de Ő??? ... pfff...
-
#1892 az sokkal jobban tetszik, amikor Soi Fong mindig elmondja az első szúrás után, hogy kétszer kell megszúrnia ugyanott, hogy meghaljon