3291
-
#1851 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már tuti az. De hogy néz már ki a maszkja XD -
#1850 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy tűnik, hogy Tosen is egy Vizard -
#1849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fene viyge el pedig már azt hittem h fel fog tűnni végre ichigo, szerintem még a jövőhetiben sem fog szerepelni eléggé sok helyen van harc megint és tuti h előbb azokat fogják mutatni :\ -
#1848 Muramasa 1 galambféreg:) -
#1847 en a 240. resznel megalltam. majd valamikor bepotolom. nem nagyon van idom most mast sem nezni sajnos . csodalkoztam is hogy kihalt a topik egy jo idore (majd 3 hetre :P) -
#1846 Na kb. ezért nem írtam :D -
#1845 Mi nem? -
#1844 Hanem mi? -
#1843 Nem az op a szar :D... -
#1842 245t nézem nemsoká :D -
#1841 Hol jársz? -
#1840 Olyan szar az új op, hogy senki nem nézi? :D nem írtatok, tökre lemaradtam ezzel a szutyokkal... most pótolgatom... de nem halad elég gyorsan :\ vége lehetne már xD -
#1839 Nah,most jutottam el odáig,hogy megnézzem a Movie 3at,szerintem egészen rendben volt,nekem legalábbis tetszett. :)
A végén jó volt hallani a Heat The Soul 6. introjának zenjét teljes hosszúságban. ^_^ -
#1838 Nem tudom ki szokott járni BA fórumra, de ezt a témát érdemes megnézni XD -
#1837 Most szerintem is. -
#1836 manga elég szar volt. :( -
#1835 Animében ne keressetek logikát... (Kivétel erősíti a szabályt ^^)
Shounenben még annyit se keressetek amit egy simában találtok...
Fillerben... no comment :) -
#1834 azt megfigyeltem, hogy eddig csak olyanok tudtak, akik a bankai-t is tudták eredetileg -
#1833 Igazából egy dolgot nem értek a fillerrel kapcsolatban, hogy tudnak shikait használni? Már ellőtték pár szereplőnél, de magyarázat még mindig nincs. -
#1832 Végülis... a mostani szar opening illik a szar fillerhez :) van benne valami :) -
#1831 Szerintem az előző irtó nagy gáz volt, nagyon illett a táncikálás az éppen zajló eseményekhez Azért ilyen openinget benyomni, a Bleach nem egy fanservice sorozat. Leggyengébb Bleach OP nálam... -
#1830 Hát nem... a táncolós jobb volt...
Ez az új szar... de csak youtuben láttam :) Egyedül az Ichigogichi páros a jó benne :D -
#1829 De még mindig jobb mint az előző táncolós -
#1828 új opening kurvaszar szerintem -
#1827 #1817
-
#1826 Bleach 244 - A Rég Várt Esemény...Kenpachi Feltűnik!
-
#1825 illetve na, pont hogy rajta volt -
#1824 és még a szemfedője sem volt rajta -
#1823 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rengeteg kérdőjel lépett fel az utóbbi időben Ichigo hollow-erejével kapcsolatban, kiváncsi leszek a fejleményekre...
Amúgy Rukia honnan tudta hogy milyen maszkjai voltak eddig Ichigonak, amikor még nem is látta egyiket se? :)
Plusz ott van az is, hogy Ichigonak a bankai+új maszk kombóval használt GT-je szinte semmit se ért, Kenpachi meg simán levágott egy lábat, azért ez kicsit furcsa :) -
#1822 Egész tűrhető most a manga :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az új maszk úgy látszik nem működik... pedig a változatosság kedvéért Ichigo most elpicsázhatta volna a 0-s Espadat... de hát a szokásos "jajj most nem megy az imba cucc, meghalok" marhaság van...
Egyébként remélem nem csak nekem tűnt fel, hogy nem lett fekete a szeme mikor felvette a maszkot :) -
#1821 Imba 2.0? :) -
#1820 manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó lett Ichigo új maszkja, úgy látszik végre kapott egy kis powerupot :D -
#1819 Na megnéztem az eheti részt, szerintem valami kegyetlen jó volt ^^
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért Renjiék faszán kombóztak néhol, csak pechükre tápos ellenfelük volt. A folyosón eleresztett hikotsu taihou meg külön epik volt xD -
#1818 Ideje kedvenc szereplőm. -
#1817 Kikerült a 244. rész címe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2009-11-03
244.
The long awaited... Kenpachi appears!
Na végre :D -
#1816 Remember when Bleach was good?
...
régi szép idők... -
#1815 ja persze előzetesben megy ez :D
my failure :D -
#1814 látni 5:20 után, ahogy kezet cserél, szóval nem hibáztak a készítők, fail -
#1813 ha volt vágás akkor ott is beleképzelhető...
Fade to Black fasza volt :) mikor Byakuyánál Renji ráugrik Ichigora az az egyik fasza részt, meg mikor mindenki el kezd harcoskodni :D Benihimének jó a hangja >.< -
#1812 mangában is így van
itt a bal, a következő oldalon már a jobb kezében van a kardja
mondjuk míg a mangába bele lehet képzelni, hogy 2 képkocka között kezet váltott, animébe nehezebben