Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
A RAW-ba belenéztem Rangiku miatt, és hát sikerült megoldani a sérülését...így
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Aizen akkor azzal kisírletezett, hogy hollow-powert próbál adni a shinigamiknak, csak hol eltûntek, hol meg majdnem teljesen hollow-á váltak. Éppen ezért kellett neki a Hougyoku.
Amúgy szerintem se gondolta át ezeket Kubo, és csak összevissza dobja befelé a dolgokat...
Amúgy eszembe jutott közben egy espada aki magától szerzett shinigami erõt: Aaroniero, aki elnyelte Kaient :]
@
egyébként mint korábban mondtam: ez a szar tele van plotholekkal... neked is lehet igazam, nekem is... mindketten meg tudjuk indokolni a saját igazunkat, és ez a plothole, mert ha nem lenne luk, akkor az a kis plusz info eldönthetné a vitát 😊 alapjában ez egy harmadrangú shounenfight manga/anime jó ötletre építve, de messze nem eléggé kidolgozva...
@
Ichigo akkor szerzett hollow-erõt, mikor Uraharánál megszerezte a saját shinigami erejét.
Noitora és Nel meg a visszatekintésben éppen VL-eket kerestek Aizennek, tehát már Aizennek melóztak... De akkor hogy lehettek arrancarok, ha még nem volt Aizennél a Hougyoku?
Mert Noitora akkor ha jól emlékszem 9. espada volt, és miután Aizen elszökött SS-bõl, szinte azonnal feltûnt Karakurában Ulquiorra és Yammi...
Ilyen rövid idõ alatt nehezen tudom elhinni hogy 4-et lép elõre...
SPOILER!!!
@
<#wow3>#wow3>
@
Szóval a gondolkodni képes arrancaroknak szerintem semmi okuk nincs a harcra, és a shinigamik is éppen ezért nem zargatták õket eddig. A sima hollow-k meg tudjuk milyen értelmi szinttel rendelkeznek...
De ott van Nel és a bandája, akik szépen összehaverkodtak Ichigoékkal, szóval olyan nagy ellenségeskedés nem lenne Aizen hiányában.
És NEOreg3 is jól mondja, arrancarok nem mentek át elõtte az emberi világba, de még SS-be se.
hueco mondoban mégis kinek ártana?
Lehet, hogy unja az egészet, de azért a halálistenek és a lidércek esetében mégiscsak két ellentétes, sõt ellenséges létformáról beszélünk.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
egyébként Grimmjow sem az a gonosz rosszfiú volt, hanem a tipikus legerõsebb akar lenni és persze a fõhõs a konkurencia és csak ezért van harc -.-
@
Stark-ék meg még mindig jól elszórakoznak, de ideje lenne már komolyan venni a küzdelmet. Mellesleg Stark szerintem nem az a tipikus rosszfiú, ha elõbb végeznek Aizen-nel, mint vele, akkor szerintem semmi oka nem lesz a Shinigamik ellen harcolni és békén fog hagyni mindenkit.
Soi Fong-ra meg kíváncsi vagyok, hogy a körbetekert házzal és a Bankai-ával mihez fog kezdeni
@
(én még csak a 70.résznél járok és eddig minden tetszett benne)
Nem rég kezdtem ismerkedni ezzel az animével és eléggé magával ragadott, ma rendeltem meg az elsõ évadot díszdobozos DVD kiadásban.Esetleg nincs vmi info arról,h mikorra várható a 2. évad díszdobozos DVD kiadásban? ^_^
egyébként bírom a seiyuut is meg a srác képességeit meg a karakter sem rossz, ahogy bánnak vele az a gondom :\ elkényeztetett story oldalról...
@
@
@
De Orihime is ott volt a szeren...
Ulquiorra nézzük miket is tett: kicsinálta Ichigot(kétszer is), levágta Ishida kezét, a végén ha nem porlad el akkor megy és levágja Ichigo végtagjait...
Erre mit vág be Orihime? Hogy nem fél Uqluiorrától, plusz még nyújtja is a kezét neki, eszem megáll, tudom hogy naiv de azért ez már túlzás volt.... Nem tudom mi értelme volt akkor egy fejezetet elpazarolni hogy lássuk Orihime kétségbeesését miután Ichigot átlyukasztotta a cero...
Hitsugaya meg szánalmas ahogy most fel van értékelve, ráadásul most nem kicsit érzek a hangjából arroganciát...
Amúgy a sok fanja miatt le merném fogadni hogy õ fog gyõzni, Kubo elõkészített neki egy víz beállítottságú ellenfelet, hogy tudjon nyerni, mert szerintem pl. Ulquiorra ellen semmi esélye nem lett volna...