Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VAGY, úgy van ahogy mondtam ^^ már ha mondtam valamit és nem csak gondoltam -.-
@
szoval a vaizardok aizentol kaptak a hollow erejuket, de ismeretlen modszerrel. ichigo pedig elkezdett lidercce valtozni, de mielott teljesen atvaltozott volna a shinigami ereje elnyomta a hollow erejet, de a harcok soran annyira megerosodott a benne levo hollow, hogy egy ido utan mar nem tudta uralni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
szal Zangetsu = Ichigo = Hollow Ichigo <#idiota>#idiota>
Egyébként hogy lesz valaki Shinigami? "Kihúzzák magukból a kardot", mint Ichigo tette? De akkor a többinek miért nincs Hollow alakja? Ha Aizen csinálta a Vaizardokat a Hougyokuval (vagy mi volt a neve), akkor hogy lett Ichigo is Vaizard? Vagy minden Shinigamiban ott rejtõzik a Hollow, Aizen csak elõhozta azt a Hougyokuval? Ichigoból meg azért jött elõ, mert õ még tulajdonképp élt, mikor átváltozott?
------
Levente, rakj be egy képet a Hollow Ichigo nevérõl a játékból és kitalálom mi van odaírva <#idiota>#idiota>
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
aztán... fekete -> fehér... Kurosaki ugye a neve, kuro az feketét jelent --> Shirosaki (fehér = shiro)
Hichigo, mint Hollow Ichigo...
de sztem simán Hollow Ichigo... (de felõlem lehet Shirosaki Ogichih is... de hülyeségnek tartom hogy más legyen a neve... egyébként... esetleg... Zangetsu? 😉)
@
@
amugy tuti, hogy muramasa ot is ki akarja rancigalni ichigobol...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
47. resz 12. perc
es jol emlekeztem, pedig vagy masfel eve lattam...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jövõhéten meg lesz Ogichi is 😄 De régen szerepelt már...
@
"Muramasa was a most skillful smith but a violent and ill-balanced mind verging on madness, that was supposed to have passed into his blades....They were popularly believed to hunger for blood and to impel their warrior to commit murder or suicide."
de ezek utan tenyleg kivancsi leszek hogy kinek a kardja. 😄