Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
KICSIT????????? nem kicsit NAGYOOOON 😉)

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Kár személyeskedni meg provokálni, engem nem húznak fel az ilyenek. Ha meg nem a Bleach-el kapcsolatban akarsz hozzászólni, akkor<#wave>
UUUU
Oh my, ez ütött. ;]

Neked nem lehet osztani észt szerintem, mert az 5 éves értelmi szinvonalt is csak azért éred el, hogy be ne szarj az elõszobába. <#mf1>

Lelouch
Ezt kicsit benézted 😄
[Jakuza]
Hallod inkabb logolj be meg a falab nevu 3. accountoddal is , ugy az igazi.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

LeventeV
igaza van Lelouchnak. ez a veszekedes mar kezd unalmas es ertelmetlen lenni. nem tetszik a filler ne nezd es vedd ugy hogy szunetel a sorozat es keddenkent nem jelenik meg uj resz. es azokat akiket erdekel a filler pedig ne szidd. mindenkinek megvan a joga, hogy azt nezzen es szeressen amit akar.

Lelouch
Neked nem kellene osztani itt az észt, mikor fogalmad sincs mi fán terem a mostani filler.
Lelouch
Honnan veszed hogy "durcizok"? Csak szerintem már egyszerûen röhejes(és már rémesen unalmas) ez a filleres-téma.
[Jakuza]
Nem artana visszevenned az arcbol te bohoc.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Lelouch
Ha nem tudod az elõzményeket nem kellene beleszólni.
UUUU
Okos. Annyira, hogy még az iróniát se tudja felfedezni egy hozzászólásban.
Ezeket hívják taplónak a nagyvilágban. Thx Bye'

Te aztán egy okos gyerek lehetsz az óvodás durciddal.

Lelouch
Közben elolvastam. Hát megint nem lépett elõre semmit a dolog, de szerintem nem volt rossz ez a Barragan flashback.
Lelouch
Szerintem ne égesd magad tovább.
[Jakuza]
DE elotte varjal meg ugy 50 darab fillert utana majd 3 reszben lezarjak azt a harcot. 😄

Lelouch
Miért volt unalmas?<#vigyor>
Black Hawk
ez a manga de kurva unalmas volt ...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

BEAST
Az elozo Ichigo vs Zangetsu harc utan, szerintem eljatszak megint a "Yu Yu Hakusho" fele demoni meg szellemi ero egyszerre dolgot :p csak itt Hollow meg Shinigami erovel 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Ez érdekes lesz mondjuk:
236.
Release! The New Getsuga Tenshō
armageddon666
nem canon...
nem canon...
nem canon...
...<#falbav>

De az elõzetes jó volt, meg a fõzõcskézés is mókás volt, illetve Hollow Ichigo még így gagyi fillerváltozatban sem rossz, de érezhetõen nem az igazi...

továbbá ami elhangzik a fillerben az nem canon >.< <#falbav>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye??? <#szomoru1> már annyi helyen rossz, hogy húúú >.< nem úgy volt hogy Kubo Tite is közremûködik? Mondjuk úgy nem is filler lenne :\

@

LeventeV
hat az nagy WTF volt

Lelouch
Azért érdekes döntés volt férfi hangot adni Zabimaru majom-részének<#vigyor>
RAZOR27
múltheti elõzetesbõl azt hittem lesz valami epik mára is... hát nem...

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Black Hawk
a vége azért tetszett 😄 Done alredy? 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LeventeV
hat az eheti reszbe nem sok minden tortent. na majd jovoheten.

Lelouch
Ööö, én hol állítottam be jónak a részt?
LeventeV
es meg eletembe nem hasznalta ilyen sokszor szovegbe az a szot, hogy erejet.

LeventeV
rukiaba meg nem volt benne a hougyoku mikor ichigonak adta az erejet. hanem mikor kapott egy pottestet uraharatol akkor kerult bele. azert is nem nyerte vissza az erejet. meg renji meg is jegyezte, hogy mar reg vissza kellett volna kapja a shinigami erejet. de miutan aizen kiszedte belole azutan visszakapta az erejet.

armageddon666
A Hougyoku elzárva volt Rukiában és "deaktiválva" tehát ez nem lehet 😊 meg egyébként is a többiek itt azt mondták, hogy nem is azzal csinálta eleinte Aizen a Hollowizálást ^^ (és tényleg)

@

visszatrérve Ichigonak azé vannnak hollow képességei mer mikor rukiátol megkapta az erejét abban még benne volt a hougyuku vagy mi... és ezé kapott ilyen kevert erõt rajta nem kísérletezett senki... csak megint urahara kavart mint mindíg😄
armageddon666
mondjuk akár spoiler tagek közé is rakhattad volna :\
---
de nem is volt olyan jó ahogy ti állítottátok be 😊 kompenzálni kell valamivel... egyébként tök objektívan nyilatkoztam róla 😄

@

Lelouch
Azért ennyire nem volt rossz rész mint itt beállítod 😄
LeventeV
muramasa mondja azt, hogy a zanpakutou egy onallo akarattal biro lelek amelyik a shinigamival egyutt szuletik es egy reiatsun osztoznak.

amugy szerintem azert ideges muramasa, mert nem tudja, hogy Lelouch el-e meg vagy sem.

armageddon666
Kicsit túlfényeztétek ezt a részt :\ a rajzolás egyre csúnyább lesz, a rendezés filler szintû (animében ugye csak a mangapaneleket kell követni és akkor nagy gáz már nincs), és annyi marhaságot hordtak össze a részben... Rengeteg üresjárat volt benne, mikor semmi nem történik, de még zene sincs... legalább valami shounenes marhaságot mondhatnának :\

Kuroi Getsuga Tenshou... shikaiban... hát az kurvára nem a Hollow formához tartozott, hanem a bankaihoz... értem én hogy valahogy el kellett különíteni, de akkor is :\ Aztán a hollow forma elég gyengén szerepelt... a normális részekben sokkal vadabb... de jobbat mondok... a Bounto fillerben is durvább volt (nem erõsebb, durvább)... pedig az aztán elég selejtes (és hosszú) volt... meg ott is voltak problémás részek (Hollow maszk megjelent de a szeme fehér maradt Ichigonak)

Azért kíváncsi leszek a következõ részre... Hollow Ichigonak muszáj lesz beszélnie... az talán jobb lesz. De én azt hittem õt is kiszedik a testébõl mint Zangetsut...

Egyébként mondtátok hogy ebben a részben megmagyarázzák a Zanpakutous dolgokat... nos Nemu megmagyarázta... a Zanpakutou tulképp a Shinigami alteregója... én is kb. erre akartam kilukadni 😊

@

armageddon666
Hmmm... Dattebayo releasek szaggatnak MPC Homecinemában... mitõl lehet? :\ (WMP viszi rendesen... és eddig csak Dattebayo releasenél láttam ezt, annál is újabban jött elõ, de régebbi részeknél is)

így nem tudom megnézni az új részt 😞 elõzõ után is hasogatott a fejem 😄

@

Lelouch
Szerintem is gáz volt :S
armageddon666
mivel valszeg el lesz nyújtva, ezért ha mangát nem olvastad akkor várd meg. abban talán nagyobb hatása lesz 😊

@

LeventeV
ezen beszartam. spoilereket nem olvastam, inkabb megvarom...

Lelouch
#1636 <#idiota>
armageddon666
mondjuk Ichigo Ulquiora harc sem éppen jó... 3 részen át püföli Ulquiorra Ichigot aztán jön a száni, de gecijólkinézõ
húúúúú második Resurreccion ... még Aizen sem tud róla

aztán pwnage
aztán amire lehetett számítani de azért mégis ütött és talán mégjobban kinézõ
full-hollow berserker ichigo >.<

aztán a fejemverem a falba
"jajj, nem is én harcoltam, ez nem fair, vágd le a karom hogy igazságos legyen!!" rész, figyelmen kívül hagyva hogy 2 perce ölte meg Ulquiorra, levágta Ishida kezét, meg akarta ölni Orihimét, meg ilyen apróságokat

rész

aztán vége 😄 szal igazából tök gáz volt... DE KURVA JÓL NÉZETT KI >.< szal végülis tetszett 😄

a 10 = 0 rész után viszont úgy voltam vele, hogy nem csak az animével vannak komoly bajok 😊 mondjuk a Csontbáró menõ, bár cenzúrákkal az animében gagyi lesz...

na de nem ostorzom tovább az animét 😄 meg mangát... mert közellenséggé válok... nem nekem találták ki ezeket a végtelen-shouneneket 😊 de mainstream szal nézni kell :\ (Narutot nem >.< azt nem...)

(Mondjuk D.Gray-man még az elnyújtott harcokkal is nagyon jó volt... kár hogy befejezték... illetve Gintama a legjobb... kár hogy lassan subolják... mondjuk komoly a nyelvezete 😄)

@

LeventeV
jo, az teny, hogy olyan lyukak vannak a tortenetbe mint a szitan ami az ablakomon van (lasd ichigo apjat, isshint vagy yoruichi kardja), de en bizom benne, hogy az anime vegere mindenre feny derul... ha nem akkor meg igy jartunk.

a 20bol 1 jo harc - ezzel tokeletesen egyetertek... nyomjak mar az ichigo - ulqiorra harcot... azert remelem karacsonyig eljutnak odaig 😛

armageddon666

Egyébként kiderült Muramasa kinek a kardja 😊
Lelouch 😊 proof

@

Lelouch
Belemagyarázhatják, hogy alapformában ugyanolyan a kardja mint shikaiban... Csak nem tud használni Zangetsu-féle GT-t 😊
armageddon666
Filler, nem derül fény semmire... nem canon, fasság... nem Bleach, Filler... azonos karakterek, alternatív világ... semmire nem derül fény 😊

(Ichigonak shikaiban marad a kardja mikor Zangetsuval harcol? 😄 na ezt hogy a fenébe magyarázzák meg? 😄 persze alapformát nem lehetett berakni, mert NEM CANON)

@

armageddon666
okéééé felfogtam elsõre is... másodszor az idézet miatt van csak benne...

ha változó, akkor pedig szarul felépített világ... ha jobban belegondolok nincs is felépítve... tipikus shounen ahol a harc a lényeg, és abból is 20ból van 1 jó...

@

LeventeV
jaj most jutott eszembe, hogy te egy resszel mindig le vagy maradva... ez most eleg baj, mert a zanpakuto - shinigami kapcsolatra a mai reszbe feny derult 😛 nezd meg

LeventeV
Aizen a Hogyokuval CSAK ARRANCAROKAT hozott letre. a turn back t.p. reszek alatt valami mas modszert alkalmazott.

Vaizard - shinigami hollow erovel - az, hogy erre az erore hogyan tesz szert az valtozo (lasd shinjiek es ichigo)

armageddon666
De az hülyeség mert az csak Ichigora ad magyarázatot, általában a Vaizardokra nem... és Ichigo is Vaizard... (és azt még bele sem kevertem hogy az apja is Shinigami... úgy már nagyon durva)

Késõ van, ilyenkor hülyén fogalmazok 😊

"Egyébként hogy lesz valaki Shinigami? "Kihúzzák magukból a kardot", mint Ichigo tette? De akkor a többinek miért nincs Hollow alakja? Ha Aizen csinálta a Vaizardokat a Hougyokuval (vagy mi volt a neve), akkor hogy lett Ichigo is Vaizard? Vagy minden Shinigamiban ott rejtõzik a Hollow, Aizen csak elõhozta azt a Hougyokuval? Ichigoból meg azért jött elõ, mert õ még tulajdonképp élt, mikor átváltozott?"

Szal szerintem tulajdonképp akármelyik lélek lehet shinigami, ha megtalálja magában. Másrészt a hollow is ott rejtõzik mindenkiben. Ezért van az hogy valakibõl egyik, valakibõl másik lesz. Illetve az átmenetek. Hollowból Shinigamiszerû (Arrancar), Shinigamiból Hollowszerû (Vaizard). Aizen csak segített elõhozni az elfojtott részt.

Illetve az hogy "bennük van", az is úgy néz ki, hogy részük... Zanpakuto = Shinigami (= Hollow?)

Vagy valami ilyesmi... de itt már belezavarodok... (nem tudok aludni a szúnyogoktól >.< fáradt vagyok, de nem álmos)

Annyit szeretnék, hogy találjunk egy univerzális leírást a Bleach világára. Legalábbis a Plus - Shinigami - Hollow - Arrancar - Vaizard közötti összefüggésekre...

(Aztán esetleg jöhet az, hogy a Quincy meg Chad meg Orihime hogy mászkált a "szellemvilágban", illetve hogy is van Chadnak meg Orihimének az ereje 😊 mármint azt tudom hogy Ichigo aurája miatt kapták... (sugárfertõzés 😄))

@

Lelouch
Elég nyakatekerten fogalmazol, hallod 😄

Amúgy te mit is mondtál? Egyébként én is afelé hajlok mint amit LeventeV írt...