3291
-
#2051 Ezt a meghalnak dolgot szerintem boncolgattuk már anno, szóval "ennyi erővel"... igen, az is faszság :D Illetve nem... a vérzésbe bele lehet magyarázni valamit (ha már emberi formájuk van, simán), a meghalnakba szintén, ott inkább az a kérdés, hogy hova kerülnek azután :) -
#2050 Ennyi erovel a szellemek miert vereznek amikor megvagjak oket, meg mi az hogy meghalnak... a halottak. :p -
#2049 meg Plus az a halott ember (illetve az élőé is) szelleme. Meghal, akkor elszakad a testétől a lánc, és vándorol az élőknél, míg jön egy Shinigami, és "megváltja" vagy mi... Ha nem váltják meg, akkor elrohad a lánc, kilukad, Hollow lesz. Ha megváltják, és összejönnek a dolgok (nagy szellemi erő), akkor bekerül a Seireiteibe (vagy mi a neve), és Shinigamit képeznek belőle...
A szellemnek hogy lehetne így gyereke?
Ha lehet, akkor mi értelme a materiális világnak? Mert az egy "szellemgyár" igazából... Ott csinálják a gyerekeket, és ezzel együtt az új Plussokat...
Szóval már eleve az, hogy Shinigami az apja... Műtestben van... akkor az anyja egy gumiférfival csinálta? :D
De hülyeség elemezni az egészet, 400 chapter, meg 100 rész (fillereket hagyjuk, mert az röhej) alatt végig következetesnek maradni nem könnyű... on-the-fly, menet közben találja ki a dolgokat :D nincs megtervezett történet szerintem... -
#2048 Egy szellemnek miért ne lehetne gyereke? -
#2047 Zanpakuto, a szellemi síkon létezett, tehát nem a szívébe szúrta, csak a szíve helyére, és így a lelkét töltötte fel. A lóbaszó kardot is meg lehet még magyarázni... -
#2046 Ha egy 15 éves kölyöknek kardot nyomnak a szívébe, hogy lesz emberfeletti ereje és egy alakváltó lób*szó kardja? -
#2045 ja hogy amíg raw meg spoiler volt addig a képek is fordított sorrendben voltak linkelve... király...
Hát, szerintem mortal... vagy human... vagy valami... de megint következetlen, egy szellemnek hogy lesz gyereke?... -
#2044 Ja, a 397. fejezet az. -
#2043 mennyire új? :D 397? -
#2042 Az új fejezet végén. -
#2041 Ennyi dumát... De az oldalak kihasználtságát se kommentálnám inkább... Kedvencem a fél oldalas Aizen ujj volt
Az engem is érdekelne, hogy Aizen mit akart mondani... -
#2040 melyik chapter melyik oldal mikor miért -
#2039 Mi lehet az a szó amit Ájzen akart mondani?
Human, mortal, hollow? -
#2038 hat ez vad. ha ezt megcsinalja kubo akkor szerintem lincseles lesz -
#2037 Egy fórumon ezt találtam... -
#2036 manga elott tippeljuk meg, hogy ki volt valojaban isshin. szerintem nem vaizard, mert akkor megjelent volna a pendulumos reszekben. de az biztos, hogy kapitany volt es ismerte uraharat. szerintem a 12. osztag kapitanya volt urahara elott. -
#2035 úgy vettem észre, hogy itt van kint a leghamarabb angolul jó minőségben, ha szerencsénk van már ma késő este vagy csütörtök hajnali órákban fent lesz
persze ez csak akkor érvényes, ha már kint van a naruto és one piece manga, mert ezek után szokták kirakni -
#2034 kis segitseggel de leesett... egy kis fail meg belefer. -
#2033 Azért néha még van :D Mondjuk nekem nem hiányzik... -
#2032 nem értesz... Bleachben NINCS háttér -
#2031 pedig sajnos mar szinte mindenhez hatteret hasznalnak. olyasmihez is amirol nem is gondolnad.
az uj manga mikor lesz olvashato legalabb angolul? -
#2030 de háttér nem kell legalább -
#2029 szerintem a hollowok full cgi-ok lesznek, azt hogy nem lesznek gagyik inkabb csak remelem, bar 2014ig meg sokminden valtozhat ezen a teren. az hogy a tortenet mirol fog szolni... mar a manga akkor 13 eves lesz, az anime 10. az elejet megcsinalni lenne az evidens, bar nem tudom. na majd meglatjuk. bar a dragon ball utan en mar nem bizom semmifele animere epulo filmadaptacioban. -
#2028 Dragonball utan szabadon :D -
#2027 Gondolom kényszeresen készítik az adaptációkat, és itt legalább olcsó a díszlet -
#2026 na neeeee... miert??? -
#2025 de megjelent mikor a nagyhalaszbol letrehozott arancar tamadt karakura varosra. -
#2024 2014 Hollywood Bleach liveaction. -
#2023 Ő nem szerepelt egyik visszaemlékezésben sem, ugye? -
#2022 ezaz... vegre... na mostmar alig varom a mangat... angolul hol lehet elolvasni es leghamarabb mikor? -
#2021 manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Isshin is színre lép -
#2020 gecisok szereplő van, és kevés esemény, ezért ssssszzzzzzrossz az egész... Kubo jól el lehetett volna kevesebb szereplővel... -
#2019 vegulis Aizen ugy vette magahoz ichimarut mint nagy tehetseget, es a multjarol se tudunk szinte semmit (amire rangiku emlekszik mindig vissza) ezert elkepzelheto lenne, de annyi mindne tortenhet hogy napestig sorolhatnank a lehetosegeket. szerintem Gint Urahara es Yoruichi fogja majd elintezni es meg Ishin-rol se tudunk semmit... fog itt meg tortenni egysmas. -
#2018 Elvileg még minimum két arc lesz. -
#2017 Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy Ichimaru végül hátba szúrja Aizent vagy valami... És átveszi a helyét... -
#2016 a végén még kiderül, hogy Aizen csak valami gecinagy GONOSZ eljövetelét akarta megakadályozni azáltal, hogy elkészíti a királyok kulcsát
vagy lehet hogy a főfőgonosz valójában Ichimaru -
#2015 na ezen felnevettem -
#2014 Szerintem ezt még maga Kubo sem tudja... (néha úgy néz ki, hogy azt sem tudja mi lesz 3 chapterrel később...) -
#2013 es lesz uj arc, vagy pedig szepen lezarja a mangat? -
#2012 Nem lennék meglepve, ha végigmenne az animében filler nélkül a maradék FKT-arc is. Kubo elvileg nyárra ígérte a lezárását a mangában. Ha nem lesz sok időhúzás és jól meganimálják a részeket, akkor szép időszak elé nézünk :)