Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ezeket hívják taplónak a nagyvilágban. Thx Bye'
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nem canon...
nem canon...
...<#falbav>#falbav>
De az elõzetes jó volt, meg a fõzõcskézés is mókás volt, illetve Hollow Ichigo még így gagyi fillerváltozatban sem rossz, de érezhetõen nem az igazi...
továbbá ami elhangzik a fillerben az nem canon >.< <#falbav>#falbav>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
@
---
de nem is volt olyan jó ahogy ti állítottátok be 😊 kompenzálni kell valamivel... egyébként tök objektívan nyilatkoztam róla 😄
@
amugy szerintem azert ideges muramasa, mert nem tudja, hogy Lelouch el-e meg vagy sem.
Kuroi Getsuga Tenshou... shikaiban... hát az kurvára nem a Hollow formához tartozott, hanem a bankaihoz... értem én hogy valahogy el kellett különíteni, de akkor is :\ Aztán a hollow forma elég gyengén szerepelt... a normális részekben sokkal vadabb... de jobbat mondok... a Bounto fillerben is durvább volt (nem erõsebb, durvább)... pedig az aztán elég selejtes (és hosszú) volt... meg ott is voltak problémás részek (Hollow maszk megjelent de a szeme fehér maradt Ichigonak)
Azért kíváncsi leszek a következõ részre... Hollow Ichigonak muszáj lesz beszélnie... az talán jobb lesz. De én azt hittem õt is kiszedik a testébõl mint Zangetsut...
Egyébként mondtátok hogy ebben a részben megmagyarázzák a Zanpakutous dolgokat... nos Nemu megmagyarázta... a Zanpakutou tulképp a Shinigami alteregója... én is kb. erre akartam kilukadni 😊
@
így nem tudom megnézni az új részt 😞 elõzõ után is hasogatott a fejem 😄
@
@
aztán pwnage
aztán amire lehetett számítani de azért mégis ütött és talán mégjobban kinézõ
aztán a fejemverem a falba
rész
aztán vége 😄 szal igazából tök gáz volt... DE KURVA JÓL NÉZETT KI >.< szal végülis tetszett 😄
a 10 = 0 rész után viszont úgy voltam vele, hogy nem csak az animével vannak komoly bajok 😊 mondjuk a Csontbáró menõ, bár cenzúrákkal az animében gagyi lesz...
na de nem ostorzom tovább az animét 😄 meg mangát... mert közellenséggé válok... nem nekem találták ki ezeket a végtelen-shouneneket 😊 de mainstream szal nézni kell :\ (Narutot nem >.< azt nem...)
(Mondjuk D.Gray-man még az elnyújtott harcokkal is nagyon jó volt... kár hogy befejezték... illetve Gintama a legjobb... kár hogy lassan subolják... mondjuk komoly a nyelvezete 😄)
@
a 20bol 1 jo harc - ezzel tokeletesen egyetertek... nyomjak mar az ichigo - ulqiorra harcot... azert remelem karacsonyig eljutnak odaig 😛
@
(Ichigonak shikaiban marad a kardja mikor Zangetsuval harcol? 😄 na ezt hogy a fenébe magyarázzák meg? 😄 persze alapformát nem lehetett berakni, mert NEM CANON)
@
ha változó, akkor pedig szarul felépített világ... ha jobban belegondolok nincs is felépítve... tipikus shounen ahol a harc a lényeg, és abból is 20ból van 1 jó...
@
Vaizard - shinigami hollow erovel - az, hogy erre az erore hogyan tesz szert az valtozo (lasd shinjiek es ichigo)
Késõ van, ilyenkor hülyén fogalmazok 😊
"Egyébként hogy lesz valaki Shinigami? "Kihúzzák magukból a kardot", mint Ichigo tette? De akkor a többinek miért nincs Hollow alakja? Ha Aizen csinálta a Vaizardokat a Hougyokuval (vagy mi volt a neve), akkor hogy lett Ichigo is Vaizard? Vagy minden Shinigamiban ott rejtõzik a Hollow, Aizen csak elõhozta azt a Hougyokuval? Ichigoból meg azért jött elõ, mert õ még tulajdonképp élt, mikor átváltozott?"
Szal szerintem tulajdonképp akármelyik lélek lehet shinigami, ha megtalálja magában. Másrészt a hollow is ott rejtõzik mindenkiben. Ezért van az hogy valakibõl egyik, valakibõl másik lesz. Illetve az átmenetek. Hollowból Shinigamiszerû (Arrancar), Shinigamiból Hollowszerû (Vaizard). Aizen csak segített elõhozni az elfojtott részt.
Illetve az hogy "bennük van", az is úgy néz ki, hogy részük... Zanpakuto = Shinigami (= Hollow?)
Vagy valami ilyesmi... de itt már belezavarodok... (nem tudok aludni a szúnyogoktól >.< fáradt vagyok, de nem álmos)
Annyit szeretnék, hogy találjunk egy univerzális leírást a Bleach világára. Legalábbis a Plus - Shinigami - Hollow - Arrancar - Vaizard közötti összefüggésekre...
(Aztán esetleg jöhet az, hogy a Quincy meg Chad meg Orihime hogy mászkált a "szellemvilágban", illetve hogy is van Chadnak meg Orihimének az ereje 😊 mármint azt tudom hogy Ichigo aurája miatt kapták... (sugárfertõzés 😄))
@