Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
szerintem is jo resznek nezunk elebe, de mar kivancsi vagyok, hogy Muramasa hogyan vette ra a zanpakutokat, hogy kovessek. Shirayuki is vissza akart menni Rukiahoz...

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Szerintem az eheti rész nem volt valami nagy durranás, de az elõzetes alapján a jövõheti már jó lesz 😊
Black Hawk
Eddig egész jó a filler. Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belõle.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
Bleaches szinkronszínészek püfölik egymást Nintendo Wiin az általuk alakított karakterekkel 😊

@

Timbo
tényleg nem rossz a filler 😛 csak ugye mostjön a szokásos harc elhúzás .. 😄 mindenki harcol vkivel(gondolom a saját zanpaktouval), aztán persze 2 rész alatt le is gyõznek majd vkit, aki persze shinigami nem lehet😊

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Lelouch
Mindegy hagyjuk inkább<#vigyor>
Geass? 😄
armageddon666
ezért mondtam hogy itt lehetne 52 rész... vagy csak akartam mondani? :\

@

Lelouch
Minden szép és jó, de a Bleachben nincs fél év szünet.
armageddon666
Mit tekintesz évadnak?
-Amit egy év alatt sugároznak? (többnyire 26 rész, utána szünet)
-Amin átível egy nagyszabásúbb történet? (Ezt arcnak hívják, magyar megfelelõ nem tudom van-e rá)

Az egy év alatt sugárzott részekkel az 52 tényleg lehetne... lévén hetente jönnek ki a részek 😄 de 26 szokott lenni, mert ugye van fél év szünet... a 2 évad között 😊

@

Lelouch
Jó hát én abból gondoltam az 52 részt, hogy az anime csatornák 52 részeket szokat egyszerre venni hosszabb cuccokból, azaz egy évadot
<#zavart2>
De ez is nézõpont kérdése.
armageddon666
List of Bleach episodes

szerintem így vannak az évadok :C

@

LeventeV
lehet, majd elvalik. tul koran van meg a talalgatasokhoz. de nem banom, mert eleg erdekes ez a filler. messze a legjobb bleach filler.

Lelouch
Amúgy a Bounto-saga elején se volt még új opening.
Lelouch
Nálam egy évad 52 részbõl áll, Animax is úgy írja hogy most adják magyarul a 2. évadot<#rolleyes>
Amúgy szerintem jóval több rész lesz még mint 8... Egyszerûen nem volt szívük 15 rész után leváltani az openinget.
LeventeV
ha fogod a sorozatot es "evadokra" bontod (egy "evadba" azok a reszek tartoznak amelyeknek ugyanaz az openingje) akkor atlagba 25 resz van egy evadba. mivel a mostani fillernek nincs kulonallo openingje azert ezt is a 10. evadba sorolhatjuk. a mai resszel osszesen 17 resz ment le ugyanezzel az openinggel (ami szerintem az eddigi legrosszab az egesz Bleach tortenelemben) es akkor ugye meg 8 resz kell, hogy meglegyen a 25 resz, es mivel ez a 25 scak atlag, nem torvenyszeru ezert irtam oda a +/- 1 reszt.

Lelouch
Mégis mibõl gondolod ezt a 8 részt?
LeventeV
szerintem meg 8 resz van ezeken kivul, +/- egy resz. az kb ket honap, ugyhogy olyan oktober kornyeken folytatodik majd a tortenet.

Lelouch
Még nem lehet tudni.
LeventeV
tetszik ez a filler. lehet mar tudni, hogy hany resze lesz?

mosoporr
Valaki nagyon unatkozhatott az este,már kora reggel kint a felirat😊

Lelouch
Hát van benne valami... 😊
armageddon666
hát most meglepõdtek azon hogy fizikai formájuk van... szerintem ez inkább csak ilyen jelenés...

@

Lelouch
Bankai tréningnél nem fizikai formában jönnek elõ?

http://i153.photobucket.com/albums/s216/phyreblade_blog/Weapons/Zabimaru/RenjiZabimaruAnimeEp48.jpg
armageddon666
Na megnéztem a részt... túl jóra számítottam... azért érzõdik a filler dolog... de majd meglátjuk mi lesz 😊

megjelenésbõl még tudok arra gondolni hogy ez a fizikai formájuk, amit meg láttunk anno pl. Zabimarut, az meg csak jelenésként van, szimbolikus megjelenés...

@

Lelouch
Perfect 😊
armageddon666

?? 😊

@

Lelouch
Narutohoz találóbb lenne egy ilyen logo szvsz... Amúgy most én jobban várom a fillert mint a mangát XD
armageddon666
fuck.. kimaradt a katakana az aljából XD na mind1, ez már fotosoppal javítható XD

@

armageddon666

@

XenHai
Ja ja ez egészen jó lett.Amúgy sem lehetett tudni szinte semmit a zanpakutokról.Várom a folytatást.
tommyknockers
Most néztem meg a részt. Hát, szerintem kurva nagy. A bountó fillereket végig szenvedtem, a kapitányosat meg se néztem, de ez..ez felkeltette érdeklõdésemet.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

armageddon666
Valami menõ latin szót akartam használni de nem jut eszembe...
A lényeg: eddig szarok voltak a fillerek, ebbõl általánosítás, hogy a fillerek szarok... már 2 évad végig volt szenvedve 😊 egyébként kiemeltem hogy nem láttam, de mégiscsak szarfiller ésennyit annyira gondoltam komolyan, mint amennyire lehet azután, hogy nem láttam...

Prince of Persia? Ja a Sandninja kalandjai a színésznõvel? semmi köze nem volt a PoPhoz, korábbiak jobban tetszettek... sztem senki nem mondta hogy szar lesz a PoP... azt mondták, hogy nem PoP lesz, geciség a bevált nevet újrahasználni tök máshoz (bár jól is elsülhet, lásd: SoT trilógia... de ott legalább tényleg herceg volt és perzsa 😄), illetve hogy szarabb lesz mint a SoT trilógia... és ebbõl szerintem mind3 igaz... mert PoPhoz köze nincs, és a SoT trilogy jobb volt 😊

@

armageddon666
kiderül hogy azok nem is a zanpakutok lelkei, hanem valami gonosz erõk amik elzárták az igazi zanpakutokat, vagy nemtom 😊

@

Black Hawk
Imádom mikor úgy szaroznak le valamit hogy nem is látták vagy próbálták ki 😄 prince of persia új verziója példának nem ismerõs?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LeventeV
Komamura sem ismerte fel elsore a kardjat. Lehet, hogy tenyleg kulon akarjak valasztani a ket tortenetet.

Lelouch
Szerintem ezekkel az új formákkal csak megoldották hogy ne zavarjanak bele a mangába ilyen téren... De akkor ezek szerint mégse canon. MIndenesetre én nem mondanám szarnak mert a sztori igencsak jónak néz ki elsõre<#smile>
armageddon666
ja... ok... nem láttam még a részt mondom 😄

ezesetben mégiscsak szarfiller ésennyi 😞

@

Lelouch
Nem a kardjuk miatt mondom hogy furcsák, hanem azért mert nem éppen sikerültek emberire<#awink>
armageddon666
Hisagi és Mayuri nem ugranak be kik... mi a kardjuk hogy furcsa a kardjuknál?

@

Lelouch
Mivan?
armageddon666
miért, mi a kardjuk?

@

Lelouch
http://www.onemanga.com/Bleach/303.1/01/
Nézd végig a fejezetet.
Ez az emberi alak meg elég furcsa pl. Hisagi és Mayuri kardjánál<#idiota>
armageddon666
linket... szerintem is csak a támadás... illetve, bár az új részt nem láttam, de szerintem emberi alakot adnak mindnek... szal van a kard, van egy "állati alak" (Hyorinmaru - sárkány, Zabimaru - kígyófarkúmajom), és most kapnak emberit...

@

Timbo
hát arra én se emlékszek 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
Code Geassos vitának van értelme...
agyatlan shounenen vitatkozni... az már a hülyeség kategória... plothole plothole hátán...

Kenpachi kardjának az alakja meg... semmi... de geciokos ez a csávó, rájött hogy két kézzel erõsebb... wow...

@

Lelouch
Az a jégsárkány Hyorinmaru igazi alakja, már volt a mangában is...
Kenpachit meg szerintem csak azért hagyták ki, mert mivel rá nem vonatkozik ez a probléma, így simán bezúzhatott volna már mindenkit 😄 De ha eljön az ideje, szerintem õ is fel fog tûnni.
LeventeV
zabimarut meg en sem ertem, lehet abban biztak a keszitok, hogy mar a kutya sem emlekszik ra, hogy mar egyszer megjelent <#crazya><#wink>

LeventeV
haaaaaat nem tudom. elhangzott valami olyasmi, hogy fizikai alakot oltottek. Hyorinmaru is ugy szerepelt mint az uj vendeg. lehet hogy csak nemreg vette fel azt az alakjat. sarkany formaban lathattuk ebben a reszben is, de lehet nem az az igazi alakja, csak a tamadas formaja. de ezek mar megint olyan nincs megmagyarazva csak talalgatunk, szorszalhasogatos akarmi, mint a Code Geass-os vita az anime topikba.
varjunk hatha kiderulnek a dolgok a vegen.

UI:Zaraki Kenpachi eltunese vagy nem veletlen, es valami koze lesz meg az egeszhez, vagy csak siman kihagytak mert nem hasznalja a kardjat. mangat nem olvasok, de ha ott mar kiderult, hogy mi is az igazi alakja, akkor csak siman nem akarjak mar elore leloni a poent a keszitok.

Lelouch
Mondjuk most nem nagyon értem, hogy mik is ezek a megtestesülések, mert Zabimaru és Hyorinmaru(utóbbit láthattuk jégsárkány formában ebben a részben is) pl. teljesen máshogy nézett ki megtestesülve mint már láttuk õket korábban<#rolleyes>
armageddon666
A kérdés annyi, hogy lehet-e canonnak tekinteni... remélem 😄 fillerek többsége olyan ellentmondásokat hordoz a rendes világgal, hogy OMG... ez remélem nem olyan lesz.

@