Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
@
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
-Amit egy év alatt sugároznak? (többnyire 26 rész, utána szünet)
-Amin átível egy nagyszabásúbb történet? (Ezt arcnak hívják, magyar megfelelõ nem tudom van-e rá)
Az egy év alatt sugárzott részekkel az 52 tényleg lehetne... lévén hetente jönnek ki a részek 😄 de 26 szokott lenni, mert ugye van fél év szünet... a 2 évad között 😊
@
<#zavart2>#zavart2>
De ez is nézõpont kérdése.
@
Amúgy szerintem jóval több rész lesz még mint 8... Egyszerûen nem volt szívük 15 rész után leváltani az openinget.
@
http://i153.photobucket.com/albums/s216/phyreblade_blog/Weapons/Zabimaru/RenjiZabimaruAnimeEp48.jpg
megjelenésbõl még tudok arra gondolni hogy ez a fizikai formájuk, amit meg láttunk anno pl. Zabimarut, az meg csak jelenésként van, szimbolikus megjelenés...
@
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
A lényeg: eddig szarok voltak a fillerek, ebbõl általánosítás, hogy a fillerek szarok... már 2 évad végig volt szenvedve 😊 egyébként kiemeltem hogy nem láttam, de mégiscsak szarfiller ésennyit annyira gondoltam komolyan, mint amennyire lehet azután, hogy nem láttam...
Prince of Persia? Ja a Sandninja kalandjai a színésznõvel? semmi köze nem volt a PoPhoz, korábbiak jobban tetszettek... sztem senki nem mondta hogy szar lesz a PoP... azt mondták, hogy nem PoP lesz, geciség a bevált nevet újrahasználni tök máshoz (bár jól is elsülhet, lásd: SoT trilógia... de ott legalább tényleg herceg volt és perzsa 😄), illetve hogy szarabb lesz mint a SoT trilógia... és ebbõl szerintem mind3 igaz... mert PoPhoz köze nincs, és a SoT trilogy jobb volt 😊
@
@
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Nézd végig a fejezetet.
Ez az emberi alak meg elég furcsa pl. Hisagi és Mayuri kardjánál<#idiota>#idiota>
@
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
agyatlan shounenen vitatkozni... az már a hülyeség kategória... plothole plothole hátán...
Kenpachi kardjának az alakja meg... semmi... de geciokos ez a csávó, rájött hogy két kézzel erõsebb... wow...
@
Kenpachit meg szerintem csak azért hagyták ki, mert mivel rá nem vonatkozik ez a probléma, így simán bezúzhatott volna már mindenkit 😄 De ha eljön az ideje, szerintem õ is fel fog tûnni.
varjunk hatha kiderulnek a dolgok a vegen.
UI:Zaraki Kenpachi eltunese vagy nem veletlen, es valami koze lesz meg az egeszhez, vagy csak siman kihagytak mert nem hasznalja a kardjat. mangat nem olvasok, de ha ott mar kiderult, hogy mi is az igazi alakja, akkor csak siman nem akarjak mar elore leloni a poent a keszitok.