3291
-
#1971 vegre en is elkezdtem a bleach mangat. most tartok ott, hogy megerkeztek a vaizardok. eddig nem bantam meg, hogy nem vartam az animere... azert kivancsi vagyok mennyire lesz cenzurazva. -
#1970 Yaaay, valaki kiszínezte Bleachet :DDD
(nagyon gáz, ilyenkor bezzeg nem megy a perelgetés... de mikor valami amcsi faszról kopizik valaki, akkor egyből... bizony a kurva anyjukat...) -
#1969 Egy kis érdekesség. -
#1968 Nem csinált semmit, és mégis 3 embert már elintézett egymaga :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gondolom már Kensei is kiszállt a buliból... -
#1967 Már el is felejtettem hogy van :DDD de végülis... lehetett tudni hogy valami imbaság, és még nem csinált semmit.... -
#1966 Ez várható volt, nem pont erre utaltam... Ezt már eljátszották filler részben is Yamamotoval :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hanem arra, hogy pont WW fogja hatástalanítani :D Amúgy az öreg nagyon gáz volt ebben a fejezetben :S -
#1965 hát eléggé...
"hú jön a boss, most lever"
"nem, nem versz le mert..."
tipikus shounen húzás :D -
#1964 Az eheti fejezet vége is kiszámítható volt? -
#1963 Lol -
#1962 nem ukodik a kep... ezzel a szolgaltatoval gondok vannak... toltsd fel mashova es linkeld meg megegyszer... kosz -
#1961 középső a lényeg:
-
#1960 ez nagyon jo :D -
#1959 Felnevettem. Hangosan. Komolyan.
:D -
#1958 Ez se rossz :D
-
#1957 Ha csak ezért, akkor néhanapján belenézhetsz a Naruto mangába is -
#1956 esetleg így? :/ -
#1955 sem -
#1954 sem -
#1953 így? -
#1952 linket pls, mert nem jon be a kep -
Ez a régi kép most teljesen új értelmet nyert, lol :D
Ezért muszáj :D nem tudnék ezeken röhögni :D -
#1950 Miért lenne muszáj, ha ennyire nem jön be neked? -
#1949 muszáj... vannak jó pillanatok... szökőévente. Meg 1-2 karakterdesign menő... -
#1948 Pfff, szerintem akkor inkább ne is nézd tovább... -
#1947 Én nem :D vicces hogy mennyire kiszámítható, meg az egész... áh, olyan szánalmas :D
1-1 panel jó benne
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit csináltok??? -Hinamori-
ez a két panel volt normális benne... -
#1946 Bár jövőhéten nem lesz új fejezet -
#1945 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen durván lecsökkentette ellenfeleinek számát ebben a fejezetben :O Ennyit arról, hogy lehetőséget biztosítanak Ichigonak... Kiváncsi vagyok, hogyan tovább. -
#1944 Ááááá gecc :D igazak voltak a spoilerek :D -
#1943 http://bleachasylum.com/ -
newtrep #1942 Én még nem találtam spoilert. Tudsz linket adni ? -
#1941 Már vannak spoilerek, bár nem tudom mennyire hitelesek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hitsugaya Hinamorit döfte át -
#1940 hohóóó :D ez kurva nagy lenne :D össze lennének keverve az emberek illúzióval :DDD -
#1939 Ez lesz :D -
#1938 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!senki nem fog meglepődni, ha már az elejétől fogva csak egy illúzió volt
esetleg Ichigóhoz hasonlóan ő is átmegy resurrection formába
vagy már a kezdetektől fogva bankaiban volt, aminek az a képessége hogy tud önmagáról készíteni egy tökéletes másolatot
vagy Aizent ez nem sebezte meg annyira, mert egy "szívtelen" alak -
#1937 Manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ötletek, milyen klisé módon élte túl Aizen? :D Bónusz pontért meg lehet próbálni kitalálni a klisészövegét is, amivel "visszatér" :D -
#1936 klassz ... megtudtuk hogy aizen azért erős mert erős ...:D -
#1935 Áhhh,azt hittem,h ha vége a muramasa fillernek,akkor folytatódik a story tovább,erre megint benyomnak még 1 fillert :S
Pedig a mostanival nem volt semmi gond,de a következő az előzetes alapján nem nyerte el a tetszésem, ráadásul most a naruto is fillernél tart... -
#1934 Fillérek közül szerintem ez volt a legjobb bár Kogától többet vártam.
Soron következő epizódok:
256 - "Byakuya Haragja! A Kuchiki Család Hanyatlása"
257 - "Egy Új Ellenfél! A Szörny Kardok Valódi Kiléte"
258 - "Elkószált Kígyó, Megkínzott Majom" -
#1933 Ja :S -
#1932 találkoztak pedobearrel:p