Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Nem mintha NGE szintû gondolatokkal dobálóznának benne...

@

LeventeV
igen, de mivel sajna nem tudok japanul igy a raw ugrik 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
RAW-ot már most is lehet nézni 😊
armageddon666
Kijött DVDn?

fasza...

még ha az animét... meg foltokban a mangát is elkúrják... legalább a filmek jók ^^

@

LeventeV
mostmar csak napok kerdese es nezhetjuk a fade to black-et.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

NeverwinterKING
mivel nem nézem az animét nem tudom a különbséget.

\"You are fucking crazy people!\"

Lelouch
Ja, én is erre gondoltam.
Bár hozzátenném, hogy ez a mostani filler jelentõs elõrelépés a Lurichyos fillerhez képest.<#eljen>
armageddon666
(és ez nem azt jelenti hogy jó a filler, hanem hogy a manga ... ... ...)

@

Lelouch
Én mostanában nem érzem azt a hû de nagy különbséget a kettõ között.
NeverwinterKING
nem hát. csak a mangát olvasom. sokkal jobb.

Black Hawk
és megküzd majd a többi manga rajzolóval fegyvere pedig egy toll lesz amire ha Bankait kiállt átváltozik egy teljes 32 darabos filtollszetté amivel könnyen legyõzi a riválisokat 😊

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
a Filler címû anime fõgonosza 😊

annyi hülyeséget összehordtak már ebben a fillerben >.< de ezt végigszenvedem 😄 legutóbbit kihagytam, Bountot anno végignéztem, most ezt is megnézem ^^

Egyébként Kubo Tite abbahagyja a Bleach mangát mert gagyi, és csinál egy újat MAGÁRÓL! Kubo Tite lesz a címe 😄

@

Lelouch
Úgy látszik nem nézel mostanában Bleach animét 😄
NeverwinterKING
mi aza muramasa?

Lelouch
Elolvastam a spoilereket, és hát kiváncsi leszek majd a véleményekre az eheti mangafejezetrõl 😊
Lelouch
Belenéztem a RAW-ba most is, és van egy tippem hogy kinek a kardja lehetett Muramasa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A részben Muramasa a "Menos erdõben" volt, úgyhogy valószínüleg Ashido kardja volt
RAZOR27
Anime részek címei 238-240
#238 "Friendship? Hatred? Haineko & Tobiume"
#239 "The Awakening Hyōrinmaru! Hitsugaya's Fierce Fight"
#240 "Byakuya's Betrayal"

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Lelouch
Kyoraku kardjának érdekes képessége van.
Black Hawk
Stark és Kyoraku nem szarozik 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
szerintem meg azért mert mindig más rajzolja épp meg...
meg egyszer epic rész, egyszer átlagos rész, egyszer filler, egyszer simán szar... költségvetés ezekhez mérten más és más, nem lehet mindig jó a maszk 😊

@

Maszknál a grafika szetem azé más mert ahogyogy fejlõdik az Ichigo-ban rejlõ hollow más maszkja lesz ! amúgy meg ki meddig látta ?

Bleach

mosoporr
Hát Rengyi kardjára ma se kaptunk választ,talán ezért éreztem olyan üresnek ezt a részt pedig nem volt rossz.

Lelouch
Belenéztem a RAW-ba, és tényleg valami ilyesmi lesz.

#1736: Ez meg most duplán vicces<#vigyor>
armageddon666
átlagos animében ne keress logikát illetve következetességet...
shouneneknél már bûn ha ezek keresése megfordul a fejedben...
Bleach pedig tipikus példája az ilyen shouneneknek...

(Gintama és D. Gray-Man, illetve sokak szerint One Piece csodás kivételek ezalól 😄)

@

0Fritz0
Kérdés:
Amennyiben a lelkek világában a halottak testei eltûnnek a ruháikkal együtt, akkor az elején Aizen "ál"holtteste nem volt gyanús a többieknek? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lelouch
Eddig még hozta az átlagos szintet nálam, de a legutóbbi részben már engem is zavart az igénytelen grafika...
armageddon666
Oh, ez a legfaszább maszkja 😄 (mindig másképp rajzolják meg :\

btw csak én vettem észre fillereket milyen ocsmányul rajzolják meg? >.< azért ennyire nem kéne szarniuk bele :\

@

RAZOR27

csak telóhttérnek xD

armageddon666
Lennének jó ötleteim de kiutálnátok még jobban <#idiota>

@

Lelouch
A rész elején is próbált Renji shikait használni, de akkor nem sikerült neki. Kiváncsi vagyok milyen tényezõ változott...
mosoporr
Azé nem kell mindig a logokát keresni,hátra kell dölni és élvezni mint a régi nindzsa filmeket😊

BEAST
Ichigon mar nem lepodok meg, o mindig is kulonc lesz a kardja is az alap formajaban maradt, de fura hogy olyan kapitanyok mint Byakuya nem voltak erre kepesek, de Renji igen 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Ichigo meg használt "sima" GT-t.

De a válasz az tényleg a következõ részben lesz, legalábbis remélem.
mosoporr
a köv részben választ kapunk rá.de megint 1 hét 😞

armageddon666
noncanon shit? de majd megnézem 😊

@

BEAST
😮 hogy tudta Renji elohivni Zabimaru erejet?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

RAZOR27
hát a hasonló címû részbõl van csinálva, gyakorlatilag ugyanaz mint az eredeti, csak kissé bõvített...
(a nagy halász vs ichigo részbõl van)

armageddon666
Jump Festaként keress rá... talán 2004 meg 2006?

@

mosoporr
jó a logod kéne nekem is valmi Kempácsis 😊

mosoporr
ott kicsit problémás a letöltés nekem nem sikerült,pedig jó volna leszedni ezt is Bleach: Memories in the Rain
bár azt irták errõl h nem uj rész hanem valmi modositott az elsõ részek 1ikébõl.
mind1 elöbb utobb biztos látom majd.

mosoporr
köszke,feliratot találtam hozzá,pöpec.

RAZOR27
Szivesen ^^

ottvannak az alján (ova1-memories, ova2-ssf)

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mosoporr
köszi a gyors választ de így felírat nélkül kicsit gázos.(angol van rajta)

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

mosoporr
Ezt a kettõt most találtam:

Bleach: The Sealed Sword Frenzy
Bleach: Memories in the Rain

bár csak fél órások de nekem ez kimaradt a nagy oldalakon már halott,nincs valakinek 5lete honnan lehet lehúzni?

Lelouch
Hát igen, a mangában is ordas nagy baromságok vannak mostanában.
Pl. Ulquiorra fight vége, vagy Soi Fon erõteres baromsága mostanság.
Na ebben a fejezetben nem voltak ilyen idegesítõ dolgok, ezért áll most a #1743-s hozzászólásom 2. mondata 😊
armageddon666
És még nem is a fillerekrõl, hanem a mangáról beszélünk <#idiota>
Majd ha lesz türelmem megnézem majd Natúrót, azt oltom majd mindenhol a Narutardokat, dattebayo!!

(de csak a tardokat 😊 Nuki-féléket nem...)

@

Lelouch
Ja, ez még Aizen menekülése elõtt volt.
Amúgy szerintem nem volt semmi gond a fejezettel, ha már 2. espadaról van szó, ennyi háttértörténetet megérdemel szerintem... De hát itt már csak negatívumokat lehet olvasni a Bleachrõl.<#zavart2>
armageddon666
Ez FAIL 😄
egyébként a vitára már no comment 😊 mondtam nem érint 😄

Ontopic is legyen...
mangába most kicsit belezavarodtam... úgy a végébe... meg amúgy is... még geeknek nézett ki Aizen, szal mintha ez még a "menekülése" elõtt lett volna... bár fene sem tudja 😄

Unalmasnak nem mondanám, mert... mert mé lett volna az... semmi nem történt, megtudtuk a múltját a mukinak... mondjuk így halála után minek? 😊 Grimmjownál még oké, õ nem halt meg... mondjuk ott is ásítoztam :\

@