3291
-
#2091 HD bleachet nem feliratoz senki?DB szar kicsi:C
Most jön az Ulqi fájt,nem vagyok hajlandó kis lóf*sz felbontásban nézni..Csakis HD,dehát.....V van?:O -
#2090 en ugy dontottem, hogy folytatom nemregiben felvett szokasomat es maradok a manganal es meg vagy 1-2 honapig nem nezem az animet. ichigo vs ulqiorat egyben akarom latni, nem hetes kulonbseggel. -
#2089 266ba csak belenéztem, de EZ EGY KIBASZOTT RECAP
mondjuk ennyi sok geci filler után nem árt a TV NÉZŐKNEK...
csak azért nem vagyok felháborodva, mert nem kötelező nézni és mert nem fizetek érte ^^ de azért várom az elkövetkezendő kb. 3 részt... -
#2088 Egyszerűen nem mutatták részletesen a harcukat, nem most fordul elő először az ilyen :) -
#2087 Manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak az utolsó pár részt olvastam a mangából, eddig csak az animét néztem.
Én voltam figyelmetlen, vagy Isshin - Aizen harca szinte totál kimaradt? Arra emlékszem, hogy Isshin megjelent a színen, a mostani rész végén meg Aizen már totál kifulladt - igaz valami nagyra készül a Hougyoku segítségével. -
#2086 Na már van normális video az OP-ról is. Nekem tetszik, kb. ilyen képsorokat vártam volna anno a táncos, diavetítős OP helyett is -
#2085 Az új ED nekem tetszik :D Bár Yoruichi haja...
Az új OP-ról míg nincs normális video nem nyilatkoznék, de eléggé spoileres. -
#2084 Ugy nézem, cél mentésével megy:O -
#2083 Nem,az...Hanem a link....
Ez-e(direkt nem linkelem,csak mutatóba,h mi a cime..)
http://mm6.595.com/ftp/s/s/l/e/sslee8778960/music/1271047747895.wma?key=Q0RBVQQCgABszXxPfO4Baw2uUcUt8qUTnMhwpXhc02Ydv1maTFTrxVnv8LHa40fd8-3qXIzKWhOGL_3D7OxyOfVObpTf6gHD21SE4Wa3_GAr3ArhWyQHMvd_fTvHdDbnqVVMxQ9fg9b3YDwGon1gnUVzknWHcEXTeN3b0CrLQMbNo0Lnl-Y0JQ== -
#2082 http://bleachasylum.com/ -
#2081 Page cannot be displayed -.- :( -
#2080 BleachAsylum -
#2079 BA? -
#2078 BA-n végre már fent van az OP zenéje is, sztem jó -
#2077 Az, de ötletes. -
#2076 még véletlenül sem hasonlít a 377-es fejezetre -
newtrep #2075 hát szerintem tuti fake -
#2074 Ez az állat mindenkit kettévág. :) -
knightbali #2073 hopsz, ezt nem így akartam. sorry :S -
knightbali #2072 Egy kis spoiler. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2071 Na én is megnéztem az utolsó két részt a fillerből... Örülök hogy végre vége van :D Kiváncsi leszek jövőhéten az új OP/ED-re. Az ending zenéje nem rossz -
#2070 ne felejtsd ki a belso hollowot XD -
#2069 De majd kiderül hogy van második bankaia, meg maszkja, meg resurreccionja meg még egy bankaia.... -
#2068 Hát igen ez így kevésnek tűnik de nagyon... -
#2067 nemar, hogy tenyleg ez a bankaia. ez semmi. -
#2066 Duplarész nem sűrűn van már, az utolsó is már majdnem két éve volt...
Manga spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichimaru bankai: 13 km hosszúra meg tudja nyújtani a kardját... -
#2065 vegre vege a fillernek... bar minimum egy duplaresszel johettek volna jovoheten ha mar sikeresen atveszeltunk egymasutan 2 filler "szakaszt". -
#2064 bleach uj fejezet az en szemszogombol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En: ezaz... uj het, uj manga... vegre kiderul ki is volt Isshin
Ichigo: apa, majd elmondod ha elerkezettnek latod az idot
Isshin: rendben fiam
En: FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU -
#2063 na végre, egy újabb bankai -
Dani95 #2062 Ha valaki nézi az Animaxen a Bleachet az tudja meg hogy Április 19étől folytatódik a magyar szinkron azaz 110-... -
#2061 jaja, bar szerintem Kurotsuchihoz jobban illik ez a hang, inkabb az az orult tudosos. -
#2060 Ja, ugyanaz a hangja. -
#2059 ... de omg... ez gondolom ugyanaz a szinkron -
#2058 ez jobban hasonlit XD -
#2057 ez
csávó hangja nem hasonlít kicsit Kurotsuchi hangjára? :D -
#2056 szerintem nem rokonok. -
#2055 Vagy:
"Ichigo, te egy mesterséges lélek vagy, akit Aizen, a beosztottam hozott létre és én neveltelek fel. A célunk egy Vasto Lorde létrehozása volt..."
Lehet itt csavarni a dolgokat. :)
-
#2054 "Luke...én vagyok...az apád!" :D -
#2053 de ez egy anime, raadasul shounen... minek boncolgatni? sok ertelme ugysincs. en anno azt nem ertettem, hogy a dragonball-ba az emberek kozott hogy a verbe elnek "allatok"... gondolhatjatok mit le filoztam rajta 10 evesen, es meg a mai napig sem ertem.
a gyerek temara pedig: a szentlelek kepes volt teherbe ejteni mariat... szoval no comment. (nem akarom senki vallasat vagy hitet ragalmazni) -
#2052 Emlékeim szerint volt róla szó, hogy Rukongai-ban is születhetnek gyerekek... De SS-ben is valahogy mindig volt utánpótlás a klánokban... :)
De ezen a póttestes dolgon én is elgondolkoztam már, hogy hogyan jöhetett össze :)