Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza...
még ha az animét... meg foltokban a mangát is elkúrják... legalább a filmek jók ^^
@
Bár hozzátenném, hogy ez a mostani filler jelentõs elõrelépés a Lurichyos fillerhez képest.<#eljen>#eljen>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
annyi hülyeséget összehordtak már ebben a fillerben >.< de ezt végigszenvedem 😄 legutóbbit kihagytam, Bountot anno végignéztem, most ezt is megnézem ^^
Egyébként Kubo Tite abbahagyja a Bleach mangát mert gagyi, és csinál egy újat MAGÁRÓL! Kubo Tite lesz a címe 😄

@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#239 "The Awakening Hyōrinmaru! Hitsugaya's Fierce Fight"
#240 "Byakuya's Betrayal"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
meg egyszer epic rész, egyszer átlagos rész, egyszer filler, egyszer simán szar... költségvetés ezekhez mérten más és más, nem lehet mindig jó a maszk 😊
@
Bleach
#1736: Ez meg most duplán vicces<#vigyor>#vigyor>
shouneneknél már bûn ha ezek keresése megfordul a fejedben...
Bleach pedig tipikus példája az ilyen shouneneknek...
(Gintama és D. Gray-Man, illetve sokak szerint One Piece csodás kivételek ezalól 😄)
@
Amennyiben a lelkek világában a halottak testei eltûnnek a ruháikkal együtt, akkor az elején Aizen "ál"holtteste nem volt gyanús a többieknek? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
btw csak én vettem észre fillereket milyen ocsmányul rajzolják meg? >.< azért ennyire nem kéne szarniuk bele :\
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
De a válasz az tényleg a következõ részben lesz, legalábbis remélem.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
(a nagy halász vs ichigo részbõl van)
bár azt irták errõl h nem uj rész hanem valmi modositott az elsõ részek 1ikébõl.
mind1 elöbb utobb biztos látom majd.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Bleach: The Sealed Sword Frenzy
Bleach: Memories in the Rain
bár csak fél órások de nekem ez kimaradt a nagy oldalakon már halott,nincs valakinek 5lete honnan lehet lehúzni?
Pl. Ulquiorra fight vége, vagy Soi Fon erõteres baromsága mostanság.
Na ebben a fejezetben nem voltak ilyen idegesítõ dolgok, ezért áll most a #1743-s hozzászólásom 2. mondata 😊
Majd ha lesz türelmem megnézem majd Natúrót, azt oltom majd mindenhol a Narutardokat, dattebayo!!
(de csak a tardokat 😊 Nuki-féléket nem...)
@
Amúgy szerintem nem volt semmi gond a fejezettel, ha már 2. espadaról van szó, ennyi háttértörténetet megérdemel szerintem... De hát itt már csak negatívumokat lehet olvasni a Bleachrõl.<#zavart2>#zavart2>
egyébként a vitára már no comment 😊 mondtam nem érint 😄
Ontopic is legyen...
mangába most kicsit belezavarodtam... úgy a végébe... meg amúgy is... még geeknek nézett ki Aizen, szal mintha ez még a "menekülése" elõtt lett volna... bár fene sem tudja 😄
Unalmasnak nem mondanám, mert... mert mé lett volna az... semmi nem történt, megtudtuk a múltját a mukinak... mondjuk így halála után minek? 😊 Grimmjownál még oké, õ nem halt meg... mondjuk ott is ásítoztam :\
@