3291
-
#2131 268t nézem még csak, de mi a fasz? :D nem látom az összefüggést ez és az előző rész között... nem úgy volt vége, hogy Orihime használta a pajzsát? Most meg már Yammi üvöltözik... -
#2130 kiraly -
#2129 A 269. részben szépen ki lett bővítve a harc Yammi és Ishida között. #hawaii]
Következő héttől meg kezdődik az igazi durvulás.
-
#2128 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jaja. az nem kerdes, hogy sertetlenul megussza. lesz meg egy par fejezet mire kidoglik. -
#2127 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tényleg kemény volt Urahara, de Aizen még úgyse dől ki ennyitől... -
#2126 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Urahara megjelent es dobott lazan egy fatality-t. nem vartam tole kevesebbet -
#2125 Jah,nekem is furcsa volt a dolog,mert nem egészen úgy történtek a dolgok,mint ahogy mangában olvastam,de azt hittem,hogy rosszul emléxem, akkor ezek szerint mégsem. -
#2124 Majd meglátod, ha majd a rész után átlapozod újra a megfelelő manga fejezeteket. Mindenesetre, remélem nem fog tovább folytatódni ez a tendencia -
#2123 es ez mit takar, mert nem neztem meg meg a reszt, varom, hogy minnel tobb gyuljon ossze. -
#2122 268. részben is voltak változtatások... -
#2121 Valaki unatkozott? :D
-
#2120 Egy hónapja elindult egy magyar játék, teljesen ingyenes, a sárkányfészek és árnyékvilág nyomdokán, bleach fanoknak kötelező:
http://seretei.clns.hu
Mindenkit szeretettel várunk. :P -
#2119 naja:D 100 felett van az ereje csak nem fért ki a statba:D -
#2118 azt tudom, csak azért mégis elbírt 2 kapitánnyal egyszerre -
#2117 Kenpachinak azért olyan fura mert fizikálisan egy állat de agyilag zokni meg nemnagyon tud spelleket lövöldözgetni se:D -
#2116 En Yachiru-ra lennek kivancsi, egyszer nezett csunyan az animeben es semmi mas :d -
#2115 érdekelne már, hogy harc közben mit tud, számadatok alapján ő a harmadik legerősebb kapitány Aizen és Yamamoto után
ezek az adatok valami hivatalos könyvből vannak, szóval nem rajongók találták ki, bár Kenpachi helyezése miatt kissé hiteltelen az egész, de attól még érdekelne, hogy Unohanát miért turbózták fel ennyire -
#2114 titokba gyogyitja a tobbieket, legalabbis remelem, mert az nagy wtf lenne ha csak ugy allna es nem csinalna semmit. -
#2113 Egyébként Unohana Retsu hova a tökömbe tűnt el már megint? -
#2112 lattam. eleg kar. mar a hogyokurol megtudtuk a dolgokat. azert kivancsi vagyok hogy fejezodik be es hogy lesz e folytatas nyaron. -
#2111 Hát te tudod...
Jövőhéten amúgy nem lesz manga. -
#2110 hat akcio teren igen... nekem ez a semmi -
#2109 Ez neked semmi? Nem kevés dolog most nyert csak értelmet... -
#2108 manga se volt sokkal jobb. megint ment a semmi 19 oldalon keresztul. -
#2107 Nekem is csalódás volt ez a rész... :( -
#2106 267
kurva filler harc. lassú, szar
sok recap. (részen belüli + a rész első sorát már vagy 4szer hallhattuk)
végére nem emlékeztem, az jó volt.
a rész megszerkesztettsége, a zenék használata is szar volt...
remélem a nagy harcot nem kúrják el... -
#2105 266. rész végig RECAP.
267. részben szépen telenyomták az Ichigo vs. Ulquiorra harcot egy filler harccal. Így 2 fejezetet dolgozott fel a mangából. -
#2104 266-267-ben mi van? :D nem sok kedvem van megnézni ... "jó" már? :D -
#2103 bázz még ebben is hordalékanyag volt ... amúgy a minőségre kivételesen nincs panasz :D (anime) -
#2102 ezesetben rofl^2 :/ -
#2101 aki lenyúlja a subokat majd pont a sztrájk miatt kér elnézést és hagyja abba mi? :D rofl... gyerekes :)
btw
angol fansub > magyar fansub ... de tényleg :D Magyar sokszor gagyin hat (mert anyanyelv, és arra érzékenyebb az ember), és nehezebb olvasni :D mármint hosszabb, meg bonyolultabb a nyelv... :) szal LEARN ENGLISH -
#2100 Igen, máskülönben nem lett volna vége ilyen hamar :D -
#2099 na az jo. es sikeres volt? -
#2098 Amúgy már befejeződött. -
#2097 fansubosok sztrajkja. anime topikban szo volt rola (roviden: valaki engedely nelkul publikalja a fansubosok forditasait ezert egy jo par csapat 1 hetig nem publikal) -
#2096 milyen sztrájk? -
#2095 Sztrájk van :D
ezek is tudják mikor kell... -
#2094 manga spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre színre lép Urahara is -
#2093 Leopard Raws 720p-be adja ki a cuccosokat mp4 formátumba, ahhoz készít feliratot az UraharaShop, még a BleachHun is. 1080p-t nem láttam még Bleachben. -
#2092 talán az ELEMENT, de csak a 300-400 megás részek miatt gondolom ezt, még nem láttam tőlük semmit se