Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@
A végén jó volt hallani a Heat The Soul 6. introjának zenjét teljes hosszúságban. ^_^
Shounenben még annyit se keressetek amit egy simában találtok...
Fillerben... no comment 😊
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ez az új szar... de csak youtuben láttam 😊 Egyedül az Ichigogichi páros a jó benne 😄
@
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy Rukia honnan tudta hogy milyen maszkjai voltak eddig Ichigonak, amikor még nem is látta egyiket se? 😊
Plusz ott van az is, hogy Ichigonak a bankai+új maszk kombóval használt GT-je szinte semmit se ért, Kenpachi meg simán levágott egy lábat, azért ez kicsit furcsa 😊
Egyébként remélem nem csak nekem tûnt fel, hogy nem lett fekete a szeme mikor felvette a maszkot 😊
@
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
244.
The long awaited... Kenpachi appears!
Na végre 😄
my failure 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Fade to Black fasza volt 😊 mikor Byakuyánál Renji ráugrik Ichigora az az egyik fasza részt, meg mikor mindenki el kezd harcoskodni 😄 Benihimének jó a hangja >.<
@
itt a bal, a következõ oldalon már a jobb kezében van a kardja
mondjuk míg a mangába bele lehet képzelni, hogy 2 képkocka között kezet váltott, animébe nehezebben

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Mondjuk én azt sajnálom hogy Ichigo megint nem mutatta meg
a teljes erejét 😞 , azon kívül persze hogy nem akarta
Rukia ellen használni.
De nekem tetszet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
mindenesetre Uraharát most láttuk elõször harcolni😊 egész félelmetes volt 😊
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"