Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hol jársz?
armageddon666
Olyan szar az új op, hogy senki nem nézi? 😄 nem írtatok, tökre lemaradtam ezzel a szutyokkal... most pótolgatom... de nem halad elég gyorsan :\ vége lehetne már xD

@

vixo
Nah,most jutottam el odáig,hogy megnézzem a Movie 3at,szerintem egészen rendben volt,nekem legalábbis tetszett. 😊
A végén jó volt hallani a Heat The Soul 6. introjának zenjét teljes hosszúságban. ^_^

Lelouch
Nem tudom ki szokott járni BA fórumra, de ezt a témát érdemes megnézni XD
Lelouch
Most szerintem is.
NeverwinterKING
manga elég szar volt. 😞

\"You are fucking crazy people!\"

armageddon666
Animében ne keressetek logikát... (Kivétel erõsíti a szabályt ^^)
Shounenben még annyit se keressetek amit egy simában találtok...
Fillerben... no comment 😊

@

NEOreg3
azt megfigyeltem, hogy eddig csak olyanok tudtak, akik a bankai-t is tudták eredetileg

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Igazából egy dolgot nem értek a fillerrel kapcsolatban, hogy tudnak shikait használni? Már ellõtték pár szereplõnél, de magyarázat még mindig nincs.
armageddon666
Végülis... a mostani szar opening illik a szar fillerhez 😊 van benne valami 😊

@

Lelouch
Szerintem az elõzõ irtó nagy gáz volt, nagyon illett a táncikálás az éppen zajló eseményekhez<#idiota> Azért ilyen openinget benyomni, a Bleach nem egy fanservice sorozat. Leggyengébb Bleach OP nálam...
armageddon666
Hát nem... a táncolós jobb volt...
Ez az új szar... de csak youtuben láttam 😊 Egyedül az Ichigogichi páros a jó benne 😄

@

Lelouch
De még mindig jobb mint az elõzõ táncolós<#vigyor>
NEOreg3
új opening kurvaszar szerintem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
<#awink>
mosoporr
Bleach 244 - A Rég Várt Esemény...Kenpachi Feltûnik!
<#wow1>

NEOreg3
illetve na, pont hogy rajta volt<#idiota>

NEOreg3
és még a szemfedõje sem volt rajta

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rengeteg kérdõjel lépett fel az utóbbi idõben Ichigo hollow-erejével kapcsolatban, kiváncsi leszek a fejleményekre...
Amúgy Rukia honnan tudta hogy milyen maszkjai voltak eddig Ichigonak, amikor még nem is látta egyiket se? 😊
Plusz ott van az is, hogy Ichigonak a bankai+új maszk kombóval használt GT-je szinte semmit se ért, Kenpachi meg simán levágott egy lábat, azért ez kicsit furcsa 😊
armageddon666
Egész tûrhetõ most a manga 😊
Az új maszk úgy látszik nem mûködik... pedig a változatosság kedvéért Ichigo most elpicsázhatta volna a 0-s Espadat... de hát a szokásos "jajj most nem megy az imba cucc, meghalok" marhaság van...

Egyébként remélem nem csak nekem tûnt fel, hogy nem lett fekete a szeme mikor felvette a maszkot 😊

@

0Fritz0
Imba 2.0? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lelouch
manga
Jó lett Ichigo új maszkja, úgy látszik végre kapott egy kis powerupot 😄
RAZOR27
Na megnéztem az eheti részt, szerintem valami kegyetlen jó volt ^^

Azért Renjiék faszán kombóztak néhol, csak pechükre tápos ellenfelük volt. A folyosón eleresztett hikotsu taihou meg külön epik volt xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

XenHai
Ideje kedvenc szereplõm.
Lelouch
Kikerült a 244. rész címe.
2009-11-03
244.
The long awaited... Kenpachi appears!

Na végre 😄
armageddon666
Remember when Bleach was good?
...
régi szép idõk...

@

biomage
ja persze elõzetesben megy ez 😄
my failure 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

NEOreg3

armageddon666
ha volt vágás akkor ott is beleképzelhetõ...

Fade to Black fasza volt 😊 mikor Byakuyánál Renji ráugrik Ichigora az az egyik fasza részt, meg mikor mindenki el kezd harcoskodni 😄 Benihimének jó a hangja >.<

@

NEOreg3
mangában is így van

itt a bal, a következõ oldalon már a jobb kezében van a kardja

mondjuk míg a mangába bele lehet képzelni, hogy 2 képkocka között kezet váltott, animébe nehezebben

kas123
Kíváncsi vagyok hogy Ichigo mit fog fakítani. 😊

biomage
Bocsika, elfelejtetem beposztolni a képeket 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
<#wow2>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Black Hawk
ez a rész is akkora cenzúrát fog kapni :SS

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

biomage
Hát ez lol épp az új avatarhoz kerestem jelenetet, és rábukkantam egy hibára <#idiota> a 39 részben 😄

Lelouch
Még csak RAW van.
armageddon666
377? Hol olvastad ?O.o

@

Lelouch
Új manga fejezet:
Azért Hiyori durván ketté lett vágva...
xblades
A kapitányok megint jól harcoltak megmutaták erejüket, föleg Kenpachi és Renji is sokat harcolt.
Mondjuk én azt sajnálom hogy Ichigo megint nem mutatta meg
a teljes erejét 😞 , azon kívül persze hogy nem akarta
Rukia ellen használni.
De nekem tetszet.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

mosoporr
Én is megnéztem,hát,hát...
mindenesetre Uraharát most láttuk elõször harcolni😊 egész félelmetes volt 😊

LeventeV
megneztem a 3. moviet. nekem tetszett. foleg a zene, na az egy bazi nagy csillagos 10es. vegere lehetett volna maszkos harc, de igy is jo volt.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

LeventeV
ez a hir most jol esett. a mostani opening mar az agyamra megy.

Lelouch
Nem. Viszont 343. résztõl új op és ending lesz.
LeventeV
lehet mar tudni, hogy kb hany resz van meg a mostani fillerbol?

Lelouch
Ahogy itt-ott olvastam, rosszult rajzolt fejekbõl elég sokat várhatsz 😄
LeventeV
szivas, mert azert eleg sokat varok tole 😄

Timbo
hát ez az új movie nem volt vmi nagy szám 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

NeverwinterKING
akkor jó 😄

\"You are fucking crazy people!\"