Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
\"You are fucking crazy people!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
amúgy elég nagy megterhelés rajta... furcsáltam volna ha tudja használni.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
@
@
És Ichigo se tudta használni simán maszkkal mint Tousen, bár már lehet hogy fogja tudni az új maszkjával...
Hát nem tudom, kicsit erõltetettnek tûnik ez a kritika<#rolleyes>#rolleyes>
nem vagyok felháborodva igazából ebben a speciális esetben, általánosan vagyok az egésszel kapcsolatban... folyton megy a képességek keverése... szerintem még Kubo sem tudja mit akar... és az a gond hogy ez látszik is rajta...
@
Amúgy tényleg nem értem most min vagy úgy felháborodva...
Ami nekem nem tetszett, hogy ez a görény is tudja használni a gyors regenerációt, azt hittem hogy az Ichigo hollowjának a speciális képessége :S
Manga most olyan gáz...
@
Now right from wrong
Forever hence
Believe yourself
...
And when you feel the pressure
The strain is hard to measure
So in your sheer endeavour
Forever hence believe yourself
😄DD Kurva jó ez a szám 😄 elolvastam megint a manga ehhez kapcsolódó részeit, és nagyon durva 😄
@
@
Örülök hogy ilyen minõségben lesz meganimálva, ha már
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ulquiorra szeme O.o
meg Ichigo
😄 lehet megint jó lesz? 😄
@
Ichigo vs. Ulquiorra anime harcból kiszivárgott pár kép + video
Nem tudom meddig lesz fent, lehet törlik közben, ja és erõs spoiler annak, aki nem olvas mangát.
katt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"