Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
mert egy ilyen harcolós shounen animében ez így mûködik...

@

Black Hawk
Mi a tökömért kellett elmagyarázni a részletes mûködését .. :S használati útmutatót miért nem adott aizennek :S

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

NeverwinterKING
387-es manga jó volt. shinji ereje nagyon bejön. de h aizen még ebbe is jobb... de legalább megjött eper és megkezdõdik az igazi harc^^

\"You are fucking crazy people!\"

BEAST
meg nem, de erdekesnek tunik, megyek meglesem 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

armageddon666
Mert akkor egyhiteli Yammyt, aztán megy alázni...
amúgy elég nagy megterhelés rajta... furcsáltam volna ha tudja használni.

@

XenHai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ichi miért nem tudta használni a maszkját?
armageddon666
Lol xD új manga...

Most már biztos hogy Ichigonak az a Resurrectionje 😄 Tosennek is luk volt a mellkasán átváltozás után... am vicces volt 😄 olyan ocsmányul nézett ki és õ rondázta le Komamurát XDDDD

@

LeventeV
kosz. inkabb elkezdem en is a mangat. nem birok varni aprilisig.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
340. fejezet volt az utolsó.
XenHai
Ez kurva jó <#taps>
LeventeV
az utolso anime resz az a manga hanyadik fejezete? vagyis hanyadik fejezetig keszult a mangabol anime?

armageddon666

Ezt spoiler nélkül 😄DDDD

@

armageddon666
The Lust spoiler
http://img9.imageshack.us/img9/993/1260808804919.jpg
De vicces és igaz 😄

@

armageddon666
egyre jobban mosódik el a határ shinigami és hollow között. vaizard a hollowizált shinigami, míg arrancar a shinigamisodott hollow... Ichigo vagy resureccionba ment (végülis... feléledt) vagy berserkbe. ha Kubo következetes, akkor a tousenes rész alapján resureccion. de majd kiderül

@

Lelouch
Jaa, már rájöttem hogy érted :]
De eddig nem volt nyoma annak, hogy a vaizardok is tudnák a gyors regenerációt Ichigon kívül, azért hittem azt, hogy a vaizardok közül csak Ichigo tudja... Azért nem semmi gyógyulást produkált, mikor eltüntette azt a nagy lyukat, és ha az összes vaizard tudna ilyet, akkor Hiyori és Hacchi biztos nem így nézne ki 😊
armageddon666
általános Arrancarképesség...

@

Lelouch
Általános képesség? Arrancaroknál lehet, de Shinjiék nem tudják, máskülönben Hacchi keze visszanõtt volna, mint Ulquiorrának anno 😊
És Ichigo se tudta használni simán maszkkal mint Tousen, bár már lehet hogy fogja tudni az új maszkjával...

Hát nem tudom, kicsit erõltetettnek tûnik ez a kritika<#rolleyes>
armageddon666
a gyors regen az általános képesség, csak vannak akik inkább az erõre mennek ahelyett, és így "elfelejtik" ezt a képességet...

nem vagyok felháborodva igazából ebben a speciális esetben, általánosan vagyok az egésszel kapcsolatban... folyton megy a képességek keverése... szerintem még Kubo sem tudja mit akar... és az a gond hogy ez látszik is rajta...

@

Lelouch
A manga gáz? Nézd meg a heti Naruto fejezet utolsó oldalát<#nyes>
Amúgy tényleg nem értem most min vagy úgy felháborodva...
Az szerintem várható volt, hogy Tousenék is fel lettek turbózva hollow-erõvel, és bár nem vártam res.-t Tousentõl, de ez így legalább megmagyarázza Ichigo átalakulását. Gondolom ezért nem volt eddig magyarázat rá, hogy most Tousennél nagyobbat üssön a dolog, vagyis hogy tudnak használni res.-t a vaizardok is 😊(bár Shinjiék nem biztos...)
Ami nekem nem tetszett, hogy ez a görény is tudja használni a gyors regenerációt, azt hittem hogy az Ichigo hollowjának a speciális képessége :S
armageddon666
Ehh... kicsit imba lenne 😄 szal
Hiába hogy csak 4. Espada volt Ulquiorra, de Segundo Resurreccionban simán egyik legerõsebb szerintem... És Ichigo nem kicsit elverte így brutálerõvel...

Manga most olyan gáz...
Már megint kevernek kavarnak... az a szimpla maszk olyan kurvajó volt Tousenen, aztán mikor a szájánál szétrepedt mégfaszább lett (mondjuk hogy kilátszott a szája az nem volt jó :\), de mikor aszondja hogy Resurreccion... szal ne kutyuljunk már mindent össze... másrészt lehet hogy az újfajta Hollow Ichigo az Ichigo Resureccionja 😄 tudja a fene, olyan következetlen az egész és televan lukakkal a story 😊

@

LeventeV
mar jatszom a jatekot, kivancsi vagyok meddig mennek el a tortenetbe... vagy a jatek endingje lesz ez a video, vagy ha szerencsem van akkor jatszhato karakter lesz az uj hollow ichigo.

armageddon666
Stand up, Be strong
Now right from wrong
Forever hence
Believe yourself

...

And when you feel the pressure
The strain is hard to measure
So in your sheer endeavour
Forever hence believe yourself

😄DD Kurva jó ez a szám 😄 elolvastam megint a manga ehhez kapcsolódó részeit, és nagyon durva 😄

@

LeventeV
ez eleg rossz hir. remelem a 10 reszes szosszenet csak pletyka szintjen marad.

Lelouch
Azt olvasni, hogy a 255. rész környékén vége lesz a mostaninak, aztán még lesz valami kb. 10 részes szösszenet. Nem tudom mennyi igaz belõle.
LeventeV
na neeee... ez komoly?

Lelouch
A pletykák szerint áprilisig.
LeventeV
meddig tart meg a filler?

XenHai
ááá nem bírom ki várni...
armageddon666
szöveggel jobb 😄

@

Lelouch
http://www.youtube.com/watch?v=4ZSp8CJLZg8
armageddon666
Zenecímet! Köszöntem 😊

@

Lelouch
Ja, az<#finom>
Örülök hogy ilyen minõségben lesz meganimálva, ha már
a harc legvége olyan gáz lett<#idiota>
BEAST
<#wow1>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
áááh geci epic 😄

@

XenHai
Az a kurva......Az üt...
Lelouch
Pedig van ott 2 video, bár elsõre nekem se jöttek be.
NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
AAAAaaaaaaaaaaaaaazzzztakuuuurvaaaaaaaaaaaa

Ulquiorra szeme O.o
meg Ichigo

😄 lehet megint jó lesz? 😄

@

Lelouch
Na hogy felrázzam egy kicsit az állóvizet:
Ichigo vs. Ulquiorra anime harcból kiszivárgott pár kép + video
Nem tudom meddig lesz fent, lehet törlik közben, ja és erõs spoiler annak, aki nem olvas mangát.
katt
Lelouch
Már tuti az. De hogy néz már ki a maszkja XD
NEOreg3
úgy tûnik, hogy Tosen is egy Vizard

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nyirog
A fene viyge el pedig már azt hittem h fel fog tûnni végre ichigo, szerintem még a jövõhetiben sem fog szerepelni eléggé sok helyen van harc megint és tuti h elõbb azokat fogják mutatni :\

mosoporr
Muramasa 1 galambféreg😊

LeventeV
en a 240. resznel megalltam. majd valamikor bepotolom. nem nagyon van idom most mast sem nezni sajnos <#rinya>. csodalkoztam is hogy kihalt a topik egy jo idore (majd 3 hetre 😛)

Lelouch
Na kb. ezért nem írtam 😄
armageddon666
Mi nem?<#wow3>

@

Lelouch
Hanem mi?<#rolleyes>
Black Hawk
Nem az op a szar 😄...

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
245t nézem nemsoká 😄

@