3291
-
#2171 spolerezz nyugodtan, olvasom a mangat. -
#2170 Szerencsére Hitsugaya azóta szépen beégett
Hát van egy pár elképzelésem, de most nem akarok spoilerezni. -
#2169 hitsugaya sz@r... en nagyon utalom...Harribel jobb, de a cenzura rajta az megol de nagyon.
amugy en nem ertettem, hogy miert kell Harribellel az tortenjen ami... vegulis nem veszit, legalabbis nekem ugy jott le. -
#2168 Még nincs semmi spoiler. -
#2167 Lehet én is dobom, elég sok dolog böki a csőrömet mostanában.
274-el kapcsolatban még annyit, hogy a mangában se bírtam ezt a harcot, mert Hitsugaya nagyon túl volt sztárolva. Erre még itt raknak be ilyen harc kiegészítéseket is, amik nem mondhatnám hogy bejöttek... Ilyen pl. Hitsugaya "nem kerülöm ki a támadást, mert akkor az eltalálja a sérülteket" féle szituáció. -
#2166 mangarol tudsz valamit? -
#2165 272 után dropped :) post-Ulquiora nem érdekel -
#2164 Háát, a 274. résztől se voltam elájulva... -
#2163 remek, DB-t most már le lehet húzni a wc-n...
crunchysubtól meg előre félek (narutonál is inkább megvárom a taka féle verziót, minthogy azt a mocskot nézzem) -
#2162 Úgy látszik, ezentúl már keddenként lesz felirat az új részekhez... :) -
#2161 272. rész
A Bleach egyik legnagyobb mélypontja a szememben, pedig én aztán ritkán fakadok ki az ilyeneken.
Plusz az eheti manga fejezet után vártam animálva ezt, de elszúrták és csak sima szemet rajzoltak Ichigonak. -
#2160 http://mangastream.com/ -
#2159 +van -
#2158 hol? -
#2157 Kint is van a fejezet. -
#2156 ertem. -
#2155 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyis gondolom Ichigo meg a faterja még nem hagyja annyiban a dolgot. Kérdés, ketten mire fognak menni... Aizen már megkapta a végső power up-ot... -
#2154 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az FKT-arc azért ért véget, mert Aizenék leléptek onnan. A harcnak még nincs vége. -
#2153 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak igy??? 1 fejezet es vege? es a tovabbiakrol mit lehet tudni? -
#2152 manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Véget ért az FKT-arc... -
#2151 Isshin Zanpakutoja...érdekes. -
#2150 Nem hiányzott az alóla,csak manuálisan alá kellett rakni és így még epikusabb hatást keltett ez a rész :D De ez után már még jobban várós a Heat The Soul 7!!! ^^ -
#2149 Hát nekem azért egy Stand Up Be Strong hiányzott alóla. De egész jó volt :) -
#2148 Már nincs sok a harcból, a 351. fejezet vége volt a cliffhanger a végén.
A kérdésre:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a rész egyik gyengepontja, nem lett megcsonkítva Ishida karja, csak eltört... Ja és Ichigo se karral dobálózott... :D
De még így is messze az egyik legjobb rész volt az utóbbi időkből. -
#2147 lófaszt, besatírozták a kezét oszt csá:D -
#2146 Átváltozott már, meg volt harc is, vagy még csak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a Quincy lett megcsonkítva? Meg lett egyáltalán csonkítva? :D -
#2145 A 271. rész
Ritkán mondom Bleach részre azt hogy EPIC, de ez most kiérdemli tőlem. Régen volt már ilyen ütős rész szerintem. :D -
#2144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak szerintem hasonlít Aizen kísértetiesen DeadPool-ra??? O.o
Spoiler kép -
#2143 Nekem valahogy végig gyengébbnek tűnt Ulquiorra, mint a mangában. -
#2142 Nem nagy spoiler, nyugodtan elolvashatod. -
#2141 igaz, attol meg 1-2 reszes fillert belohetnek, de remelem nem fognak. spoilert nem olvastam el, de ha azt mondod jo fejezet lesz en hiszek neked -
#2140 Jó fejezetnek nézünk elébe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Yoruichi hosszú idő után végre újra feltűnt...
spoiler kép1
spoiler kép2 -
#2139 Rosszul fogalmaztam, csak szerintem nem akarnak előtte hosszabb fillerbe kezdeni, de ki tudja mi lesz... Mindenesetre, az arc befejezése a mangában tényleg nagyon közel van, szóval simán végigvihetnék ezt az arcot az animében... -
#2138 kosz a valaszt.
nalam az egy hatalmas nagy PLUSZPONT, hogy mar nem lesz tobb filler a vegeig. a mangabol lehet tudni ,hogy hany fejezet lesz meg? azt hiszem pont te irtad, hogy junius-julius kornyekere befejezik ezt az arc-ot, gondolom, hogy akkor az egesz Aizen sztorit. -
#2137 Most így is 3 fejezetet dolgoztak fel a szokásos 2 helyett. A dolgokat meg azért nem sietik el szerintem, mert a mostani "arc" végleges lezárása előtt nem szeretnének belekezdeni megint egy hosszabb fillerbe.
Még csak most kerültek ki a spoilerek, leghamarabb holnapra várható szerintem. -
#2136 Nem tom de mióta megy tovább az arc,a részek annyira el vannak nyujtva szerintem,h borzasztó...Ez a 270 is,nagyon rétestészta volt sztem....Az elején is 3 percig ismételték azt ami az előző részben volt,a cim(Bleach 270) is csak 5 perc körül jött... -
#2135 manga mikor lesz, ma vagy holnap? -
#2134 270
Ez jó rész volt ^^
Amúgy csak szerintem tűnt gyengébbnek Ulquiorra miután átváltozott a végső formába? :D -
#2133 neeem, csak még op előtti részt néztem... aztán most ahelyett hogy "mi volt előző részben" azt mutatják "mi lesz ebben a részben" ezért zavart meg...
Ulquiorránál az esős effekt kurva jó volt >.< -
#2132 Szerintem egy részt kihagytál XD