Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Már vannak spoilerek, bár nem tudom mennyire hitelesek.
Hitsugaya Hinamorit döfte át<#merges2>
armageddon666
hohóóó :D ez kurva nagy lenne :D össze lennének keverve az emberek illúzióval :DDD

@

Lelouch
NEOreg3
senki nem fog meglepõdni, ha már az elejétõl fogva csak egy illúzió volt

esetleg Ichigóhoz hasonlóan õ is átmegy resurrection formába

vagy már a kezdetektõl fogva bankaiban volt, aminek az a képessége hogy tud önmagáról készíteni egy tökéletes másolatot

vagy Aizent ez nem sebezte meg annyira, mert egy "szívtelen" alak<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
Manga
Na ötletek, milyen klisé módon élte túl Aizen? :D Bónusz pontért meg lehet próbálni kitalálni a klisészövegét is, amivel "visszatér" :D

@

Black Hawk
klassz ... megtudtuk hogy aizen azért erõs mert erõs ...:D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

vixo
Áhhh,azt hittem,h ha vége a muramasa fillernek,akkor folytatódik a story tovább,erre megint benyomnak még 1 fillert :S
Pedig a mostanival nem volt semmi gond,de a következõ az elõzetes alapján nem nyerte el a tetszésem, ráadásul most a naruto is fillernél tart...

mosoporr
Fillérek közül szerintem ez volt a legjobb bár Kogától többet vártam.

Soron következõ epizódok:
256 - "Byakuya Haragja! A Kuchiki Család Hanyatlása"
257 - "Egy Új Ellenfél! A Szörny Kardok Valódi Kiléte"
258 - "Elkószált Kígyó, Megkínzott Majom"

Lelouch
Ja :S
Bulykin
találkoztak pedobearrel:p

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

armageddon666
Ok, akkor valaki foglalja össze mi történt azóta hogy bementek a barlangba :D

@

Bulykin
áprilisig filler lesz?<#szomoru1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Lelouch
Összefüggõ sztori lesz szerintem.
Lelouch
Elment egynek.
LeventeV
jo volt a muramasas filler? mert en ugy laza 10 resszel le vagyok maradva. varom az aprilist <#idiota>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

NEOreg3
mi fogja ezt követni?

1-2 részes minifillerek sorozata lesz?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Na a Muramasa-fillernek vége van, jön a következõ adag :S Messze van még április...
LeventeV
ahonnan szedtem ott 100-tol voltak szamozva 108-ig ilyen sorrendben, aztan felneztem az uraharashopra es ott mar latszott tisztan, hogy mi is a helyzet.

NEOreg3
a pendulumos részek mínusz számozásúak, azért vannak visszafele számozva

LeventeV
100. fejezet: harcolnak, megjelenik Tousen es Aizen
101. fejezet: shinji es a tobbiek megerkeznek az erdobe, latjak kenseit, megkezdodik a harc
102. fejezet: a shinigamik gyulese, yamato parancsa, hogy vizsgaljak ki az esetet.

Lelouch
Hát szerintem szó sincs arról hogy visszafelé haladna, vagy hogy érted?
LeventeV
elkezdtem olvasni a Turn back the pendulum mangat es visszafele tortennek az esemenyek? ez szandekosan van igy? mert nagyon bejon az otlet (ha igen)

LeventeV
kutyabajuk se lesz... megusszak egy enyhe ficammal es kesz (Matsumoto is egy utestol kifekudt, mangaban azert at lehetett erezni a fajdalmat)

Lelouch
DE az tényleg érdekes kérdéseket vet fel, hogyha már egy hiányzó kart is mûkarral helyettesítenek, és Matsumoto sérülését se merték rendesen megrajzolni, akkor mi lesz Hiyorinál? Meg lesz még jópár karvesztés is,(Ishida, Soi Fon, Hacchi), és Ulquiorra se fog valami jól kinézni...
armageddon666
nem... sajnos már az ecchi animéket is telepakolják vele :\mind a feministák meg a DVD eladások növelése miatt -.-

@

Lelouch
Nem csak a Bleachben van cenzúra...
armageddon666
Bezzeg Gintama :D nem tudom milyen timeslotba rakták õket :D de nagyon meredek :D

@

LeventeV
engem a cenzura az ami nagyon kikeszit a bleach-be, elveszi a shounen varazsat. Matsumoto esete peldaul, vagy Halibel keblei, atyauristen hogy nez az ki az animebe... en szegyenelm magam a keszitok helyett is.

armageddon666
nem, én már nem veszem komolyan :D a manga is gáz... de muszáj nézni :\ kell valami hájpolt végtelen sónent nézni... Narutóhoz nem érzek ingert, Bleachnek már kihunyt a lángja rég, de azért még nézegetem meg olvasgatom...

Lanza del Relampago!

Ezt azért még megvárom :) bár tuti cenzúrázva lesz ezerrel :(

@

LeventeV
amugy meg azert szunetelek mert ha tartanam a heti reszt akkor a fene enne meg az uj hollow ichigo vs, ulqiorra harcnal.

LeventeV
ahhoz kepest, hogy filler egesz jo, de nem olyan jo mint a rendes bleach. csak emlekezz vissza a pendulumos reszekre, azok nagyon jok voltak, vagy nezd meg a lentebb belinkelt videot, hogy milyen jo lesz ezutan.

Lelouch
Túl komolyan veszed :)
armageddon666
csak csak kb. semmi köze a Bleachhez meg az eredeti Zanpakutokhoz... am tényleg tökjók... ennyi faszságot még egy fanficben sem hoznak össze... szvsz egy Bleach témájú ero-doujinnek több köze van a Bleachhez...

@

mosoporr
Nem tom mi bajotok van,egész jók ezek a zámpáktus rászek.

LeventeV
nekem megy a havi 1 resz...

Timbo
én is így vagyok vele :D egyik nap már sikerült fél részt megnéznem .. :D

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
Gyorsan be kéne érnem míg vége nem lesz a fillereknek, mert akkor már fene sem fogja megnézni õket :D ez is skip lesz xD

@

mosoporr
Jaja látom már :(

252 - "Az Igazság Byakuya Árulása Mögött" (2010 Január 5)
253 - "Muramasa Valódi Kiléte" (2010 Január 12)
254 - "Byakuya és Renji, a 6. Osztag Visszatérése" (2010 Január 19)
255 - "A Zanpakutou Mesék Végsõ Fejezete" (2010 Január 26)

BEAST
Majd januar elejen :)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

mosoporr
Nincs ma anime?

LeventeV
de azota meg sem emlitettek.

armageddon666
õ nem a bounto arcban volt...

@

Lelouch
A mangában ott se voltak akkor :D
XenHai
Elméletileg õ azért nem...
LeventeV
akkor ichigo apja mint shinigami is csak a kepzeletuk szulemenye?

armageddon666
nincs olyan hogy Bounto... csak miután visszatértek Soul Societybõl hogy kiheverjék az egészet egy LSD tripre mentek... a 3 kis modsoul akik még feltûnnek néha a trip utána flashelés miatt vannak... valójában nincsenek ott... >.<

@

RelakS
homályosítsatok föl!

A Bount-ok csak fillernek kellettek, igaz?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

BEAST
Ha mindenki egy szo nelkul vetne ra magat a masikra es egy kard suhintas utan osszeesnenek az ellenfelei eleg rovid anime lenne.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Jah... fõleg hogy assassin, ninja, vagy mi a tök...mert a többi rámondhatja magára hogy szamuráj és fair-play, de de Õ??? ... pfff...

@

NEOreg3
az sokkal jobban tetszik, amikor Soi Fong mindig elmondja az elsõ szúrás után, hogy kétszer kell megszúrnia ugyanott, hogy meghaljon