Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az egy dolog, hogy Yamamoto a puszta kezével szarráalázza Wonderweiss-t, de Aizen meg miért áll és nézi, mint egy fasz? simán levághatná miközben harcolnak, már ha tényleg ennyire "parázik" a Ryujin Jakkától

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Ha érdekel, már egy ideje kint van 😊
Bulykin
már csak 6 db filler rész

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

hy. Imádom az animet es azt szeretnem kerdezni h raw(nincs egetett felirat semmilyen) os epizodokat honnan lehet letolteni fizetos ftp is jo csak tutira legyen fent. 215-260 ig kene 😄
koszi
Lelouch
China arc melyik része? Ott elég sok dolog történt 😊 De ezt inkább az anime topikban folytassuk szvsz.

armageddon666
ha minden igaz az egész China arc filler, de nekem fel sem tûnt XD úgyhogy egész jó munkát végeztek O.o

Inkább kár hogy a végén azt írták ki: FIN 😞

@

Lelouch
D.Gray-Man tényleg jó, fõleg a második felétõl. Kár, hogy az eleje tele van unalmas filler meg novellás részekkel<#rolleyes>
armageddon666
Tousen maszkja nagyon jó volt... az egyik legjobb szerintem... kicsit a Level3-as démonokat idézte a D. Gray-manbõl, azoknak meg olyan volt a tálalásuk, hogy féltem tõle mikor elõször megjelent 😄

na a D. Gray-man az egy jó shounen, pedig annak is megvan az egyik legjellemzõbb shounen hibája, az elnyújtott harcok, de mégis 😄 sokkal komorabb, komolyabb, jobb 😄 nézzetek D. Gray-mant!

@

LeventeV
kosz... mar varom.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Spoiler már van, ma vagy holnap már jön az új fejezet szerintem.
Lelouch
Vagy ha mégis, ott lesz Orihime hogy feltámassza.
LeventeV
uj manga mikorra varhato?

LeventeV
en is remenykedek uraharaban. es nyilvan aizen is rendelkezik a hollow erovel. de tousennek a maszkjan biztos sokat gondolkozhatott kubo...

armageddon666
Ha érdekel nagyon: nullán...
Ebben senki nem hal meg :\

@

Lelouch
Egy az egy ellen Ichigo úgy se menne semmire... Szerintem egyértelmû, hogy Aizen is birtokában van már hollow erõknek, amit bármikor elõhúzhat a seggébõl ha bajban érezné magát.
squad zero meg remélem nem lesz még egyelõre, már így is túl sok a szereplõ, rengeteg kedvenc karakterem már így is alig szerepel

<#rolleyes>
0Fritz0

A végén betoppan a squad zero, a vöröske meg Vasto Lorde-ra váltva levágja Aizent.
Ennél nagyobb fordulatot már nem igazán várok.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lelouch
Itt segítség nélkül nem lesz sok esélye a még talpon állóknak... Remélem fel fog tûnni Urahara és bandája <#vigyor> Bár szerintem itt Mayuri is nagy erõsítés lenne.
LeventeV
vaizardok <spoiler>hat nem is tudom... annyira nem tudtak ervenyesulni. love es rose harcolt egy kicsit starkal, tala le is gyoztek volna. lisanak es hiyorinak se hagytak tul sok idot, mivel aizen vegzett harribellel. hachi gyozott, a tobbiek inkabb hollowot irtottak.</spoiler>

amugy meg
<spoiler>aizen k*rva eros... es hogy letrehozott egy arrancart csak azert hogy elintezze yamamotot... nagyszeru. azert meg arra kivancsi leszek, hogy a vegere hanyan fognak meghalni a jok kozul.</spoiler>

Lelouch
Ha már vaizardok...
Nekem nagy csalódás volt a teljesítményük, többet vártam volna tõlük... Hacchi kivételével mindenki csúnyán elvérzett...<#rolleyes>
Timbo
nagy unalmamban szerintem én is elkezdem 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

LeventeV
vegre en is elkezdtem a bleach mangat. most tartok ott, hogy megerkeztek a vaizardok. eddig nem bantam meg, hogy nem vartam az animere... azert kivancsi vagyok mennyire lesz cenzurazva.

armageddon666
Yaaay, valaki kiszínezte Bleachet 😄DD
(nagyon gáz, ilyenkor bezzeg nem megy a perelgetés... de mikor valami amcsi faszról kopizik valaki, akkor egybõl... bizony a kurva anyjukat...)

@

Lelouch
Lelouch
Nem csinált semmit, és mégis 3 embert már elintézett egymaga 😄
Gondolom már Kensei is kiszállt a buliból...
armageddon666
Már el is felejtettem hogy van 😄DD de végülis... lehetett tudni hogy valami imbaság, és még nem csinált semmit....

@

Lelouch
Ez várható volt, nem pont erre utaltam... Ezt már eljátszották filler részben is Yamamotoval 😄
Hanem arra, hogy pont WW fogja hatástalanítani 😄 Amúgy az öreg nagyon gáz volt ebben a fejezetben :S
armageddon666
hát eléggé...

"hú jön a boss, most lever"

"nem, nem versz le mert..."

tipikus shounen húzás 😄

@

Lelouch
Az eheti fejezet vége is kiszámítható volt?<#vigyor>
Lelouch
LeventeV
nem ukodik a kep... ezzel a szolgaltatoval gondok vannak... toltsd fel mashova es linkeld meg megegyszer... kosz

NeverwinterKING
középsõ a lényeg:

\"You are fucking crazy people!\"

LeventeV
ez nagyon jo 😄

armageddon666
Felnevettem. Hangosan. Komolyan.
😄

@

Lelouch
Lelouch
Ha csak ezért, akkor néhanapján belenézhetsz a Naruto mangába is<#vigyor>
armageddon666
0Fritz0
sem

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
sem

armageddon666
LeventeV
linket pls, mert nem jon be a kep

armageddon666

Ez a régi kép most teljesen új értelmet nyert, lol 😄

Ezért muszáj 😄 nem tudnék ezeken röhögni 😄

@

Lelouch
Miért lenne muszáj, ha ennyire nem jön be neked?
armageddon666
muszáj... vannak jó pillanatok... szökõévente. Meg 1-2 karakterdesign menõ...

@

Lelouch
Pfff, szerintem akkor inkább ne is nézd tovább...
armageddon666
Én nem 😄 vicces hogy mennyire kiszámítható, meg az egész... áh, olyan szánalmas 😄
1-1 panel jó benne
Mit csináltok??? -Hinamori-
ez a két panel volt normális benne...

@

Lelouch
Bár jövõhéten nem lesz új fejezet<#szomoru1>
Lelouch
Aizen durván lecsökkentette ellenfeleinek számát ebben a fejezetben 😮 Ennyit arról, hogy lehetõséget biztosítanak Ichigonak... Kiváncsi vagyok, hogyan tovább.
armageddon666
Ááááá gecc 😄 igazak voltak a spoilerek 😄

@

Lelouch
http://bleachasylum.com/
Én még nem találtam spoilert. Tudsz linket adni ?