3291
-
#2251 Azok után amit eljátszott FKT-ban, várható volt hogy itt is behoz majd Kubo annyi szereplőt amennyit csak lehetséges... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kiváncsi vagyok hány hét múlva tűnik fel az első olyan, aki tényleg fel tudja tartani Aizenéket. -
#2250 hat azert mar kezd elegem lenni... ez mar idohuzas. -
#2249 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz Mizuiro, meg a végén ellő Afro-san egy shikait. Ennyi a lényeg.
Elég szomorú, Kubo majd még biztos behozza Kon-t is néhány poénos jelenet kedvéért amivel elmegy majd a fejezetek fele. -
#2248 hat mostmar kubo anyja p****... most pont olyan mintha filler lenne a mangaba... -
#2247 ezzel a képpel elmondtam mindent -
#2246 "de ááh" ez mit takar? szar lesz, tehát megint nem lesz kb semmi, vagy pedig remek lesz? -
ninana #2245 Sziasztok, érdekelne valakit egy fórum alapú Bleaches szerepjáték? Újraindulva.. Régen nagyon jó társaság volt! Légyszi akit érdekel, most jöjjön reggelni, még a karakterek 99%a szabad!!A szerepjáték címe: -
#2244 Még csak pár mondatos spoiler van az új fejezetről, de áááh... -
#2243 hat igen. -
#2242 Hát ez a fejezet az utolsó két oldalt leszámítva a nagy semmiről szólt kb. -
#2241 Sajnos ,nem sok mangát olvasok ,naruto vagy kateikyoushi Hitman Reborn ,az is jó , de csak most kezd izgalmas lenni ! -
#2240 A Naruton kívül mással nem tudsz példálózni?
Amúgy az most tényleg jó, de amúgy ott se veri a színvonal az egeket... -
#2239 Ki más !
Amúgy nem baj ha hosszú,csak legyen tartalmas , pl a naruto most nagyon jó
De a bleachnél, nekem már elegem van a x-edik istengyilkosból -
#2238 Kubo-sensei? LOL. -
#2237 Egyszer úgyis vége lesz ,max a sensej dobja fel a talpát
Őrök időkig nme lehet húzni ! -
#2236 Nem feltétlen, lehetne végtelen történetet is jól csinálni. Csak nem szabadna egy műfajhoz ragaszkodni. Viszont ezt ugye nem lehet megtenni, mert jönne a pampogás hogy "Én shounent kezdtem el nézni, hogy lett romcom belőle?!".
Szóval felépít egy világot, és abban mehet a cselekmény arcokra osztva... Ott a Gintama... többnyire Slice of Life, különálló epizodikus történések, mégis vannak nagyszabásúbb dolgok, amik arcokba tömörülnek. -
#2235 Ha nem végtelen történetet szerettek volna ebből csinálni, hanem pár évadot 24/~50 résszel sokkal jobb lenne az egész, de ez már ilyen marad. :/ -
#2234 homályos? mondhati abszolút nincs fölépítve... semmi következetesség. Kubo néha a saját világának a szabályait is megszegi, menet közben módosítja a törvényeket, ahogy épp helyzet kívánja... szörnyű, pedig jó is lehetne... -
#2233 Az egész világ homályos.
A halottak vagy Soul Society-be, vagy a Hueco Mundo-ba kerülnek.
(Itt jön be az a slusszpoén, hogy ha Ichigo egyszer meghal emberként, akkor a történetnek nem lesz vége, sőt...)
Viszont itt is öregszenek és meghalhatnak (egyszerűen eltűnnek), szóval ezek a létsíkok közel sem azok a tipikus örök vadászmezők.
A pokol létezése pedig feltételezi egy mennyország-féle síkot a másik póluson is, ahol az út tényleg véget ér. (Ez talán pont az a hely lenne, ahová Aizen el akar jutni)
Na de majd a japók megmondják nekünk a frankót.
-
#2232 A 4. movie középpontjában állítólag a pokol lesz. Kiváncsi leszek rá, mert a sztori eleje óta még csak említés szintjén se volt róla szó. -
#2231 LOL:
"Kubo made aizen stronger then chuck norris"
:D :D -
#2230 278. rész
A vaizard belépő nagyon gáz volt(sima statikus beállás, még a fan animációk is jobbak esküszöm), plusz utána a pendulum flashback meg a bevágások egyenként a szereplőkről, áááh...
Viszont a belépőig tetszett a rész, az előzetes és a golden meg egyszerűen ütött.
Ha nem lenne ez a vaizardos FAIL a végén, 10/10-est megadnám a részre, de így csak 7/10 nálam. -
#2229 nagy fegyver a halálra röhögtetés :) -
#2228 akkor Aizennek lőttek, majd teáskanállal kell összeszedni, ami maradt belőle -
#2227 Egek, nem hittem volna hogy ezt most meglépi Kubo...
A spoilerek szerint a láb tulajdonosaSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Don Kanonji... -
#2226 Nem kell félni, annyira azért nem vészes. -
#2225 Énis így tettem :D -
#2224 hat ennyi resz utan nem fogom csak ugy dobni. kivancsi vagyok mennyit romlott az anime. az elozo hsz-ek miatt felek egy kicsit. -
#2223 persze csak az Ulquiorrás részek után -
#2222 drop it! -
#2221 na akkor ideje nekilassak. mar a filler ota nem neztem egy reszt se belole. inkabb a mangat olvasom. -
#2220 Szerintem is vagy ő, vagy Ishida faterja.
Anime: Nem volt rossz rész az eheti, de annyira jó se.
JövőhétenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szabadulnak ki Aizenék. -
#2219 kinek a lába lehet az?
mivel nem sokan jöhetnek már számításba én így Tessai-ra tippelek -
#2218 na most kivancsiva tettel. de mar nem kell sokat varni :P -
#2217 A spoilerben úgy írták, így hű akartam maradni hozzá. Egyébként ahogy várható volt, ő is szépen megerősödött...
-
#2216 na hat ugy mondjad... amugy kiraly (mindket ertelemben XD) -
#2215 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ogichi vagy hollow Ichigo néven már ismerős? -
#2214 az ki az??? -
#2213 manga spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lesz Shirosaki -
#2212 Azért ezen a téren ott is voltak mostanában visszatérések...