Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Ennyi dumát... De az oldalak kihasználtságát se kommentálnám inkább... Kedvencem a fél oldalas Aizen ujj volt<#rolleyes>

Az engem is érdekelne, hogy Aizen mit akart mondani...
armageddon666
melyik chapter melyik oldal mikor miért

@

macleod2005
Mi lehet az a szó amit Ájzen akart mondani?
Human, mortal, hollow?

LeventeV
hat ez vad. ha ezt megcsinalja kubo akkor szerintem lincseles lesz

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Egy fórumon ezt találtam...<#rolleyes>
LeventeV
manga elott tippeljuk meg, hogy ki volt valojaban isshin. szerintem nem vaizard, mert akkor megjelent volna a pendulumos reszekben. de az biztos, hogy kapitany volt es ismerte uraharat. szerintem a 12. osztag kapitanya volt urahara elott.

NEOreg3
úgy vettem észre, hogy itt van kint a leghamarabb angolul jó minõségben, ha szerencsénk van már ma késõ este vagy csütörtök hajnali órákban fent lesz

persze ez csak akkor érvényes, ha már kint van a naruto és one piece manga, mert ezek után szokták kirakni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
kis segitseggel de leesett... egy kis fail meg belefer.

Lelouch
Azért néha még van 😄 Mondjuk nekem nem hiányzik...
armageddon666
nem értesz... Bleachben NINCS háttér

@

LeventeV
pedig sajnos mar szinte mindenhez hatteret hasznalnak. olyasmihez is amirol nem is gondolnad.

az uj manga mikor lesz olvashato legalabb angolul?

armageddon666
de háttér nem kell legalább

@

LeventeV
szerintem a hollowok full cgi-ok lesznek, azt hogy nem lesznek gagyik inkabb csak remelem, bar 2014ig meg sokminden valtozhat ezen a teren. az hogy a tortenet mirol fog szolni... mar a manga akkor 13 eves lesz, az anime 10. az elejet megcsinalni lenne az evidens, bar nem tudom. na majd meglatjuk. bar a dragon ball utan en mar nem bizom semmifele animere epulo filmadaptacioban.

BEAST
Dragonball utan szabadon 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
Gondolom kényszeresen készítik az adaptációkat, és itt legalább olcsó a díszlet <#idiota>

@

LeventeV
na neeeee... miert???

LeventeV
de megjelent mikor a nagyhalaszbol letrehozott arancar tamadt karakura varosra.

armageddon666
2014 Hollywood Bleach liveaction.

@

0Fritz0
Õ nem szerepelt egyik visszaemlékezésben sem, ugye?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LeventeV
ezaz... vegre... na mostmar alig varom a mangat... angolul hol lehet elolvasni es leghamarabb mikor?

Lelouch
manga spoiler
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isshin is színre lép<#vigyor>
armageddon666
gecisok szereplõ van, és kevés esemény, ezért ssssszzzzzzrossz az egész... Kubo jól el lehetett volna kevesebb szereplõvel...

@

LeventeV
vegulis Aizen ugy vette magahoz ichimarut mint nagy tehetseget, es a multjarol se tudunk szinte semmit (amire rangiku emlekszik mindig vissza) ezert elkepzelheto lenne, de annyi mindne tortenhet hogy napestig sorolhatnank a lehetosegeket. szerintem Gint Urahara es Yoruichi fogja majd elintezni es meg Ishin-rol se tudunk semmit... fog itt meg tortenni egysmas.

Lelouch
Elvileg még minimum két arc lesz.
armageddon666
Esetleg úgy tudnám elképzelni, hogy Ichimaru végül hátba szúrja Aizent vagy valami... És átveszi a helyét...

@

NEOreg3
a végén még kiderül, hogy Aizen csak valami gecinagy GONOSZ eljövetelét akarta megakadályozni azáltal, hogy elkészíti a királyok kulcsát

vagy lehet hogy a fõfõgonosz valójában Ichimaru

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
na ezen felnevettem <#idiota>

armageddon666
Szerintem ezt még maga Kubo sem tudja... (néha úgy néz ki, hogy azt sem tudja mi lesz 3 chapterrel késõbb...)

@

LeventeV
es lesz uj arc, vagy pedig szepen lezarja a mangat?

Lelouch
Nem lennék meglepve, ha végigmenne az animében filler nélkül a maradék FKT-arc is. Kubo elvileg nyárra ígérte a lezárását a mangában. Ha nem lesz sok idõhúzás és jól meganimálják a részeket, akkor szép idõszak elé nézünk 😊
LeventeV
ket filler szezon utan (vagyis inkabb masfel, ugy reszek szama alapjan mint a otrtenet alapjan) ertheto lenne. de a soul carnival 2-ben latott jelenet utan nagyon varos az ichigo vs ulqiorra harc.

Lelouch
Ezek a mostani filler részek... Aki még nem kezdte el annak nem is ajánlom 😄
266. résztõl új OP, azaz végre jön majd HM a várva várt harccal 😄 Bár olyan rémhíreket is olvastam, hogy az egész rész flashback lesz...
LeventeV

armageddon666
Eh.. Keikaku doori 😄

@

LeventeV
na Aizennek nincs hollow ereje, de van helyette hougyokuja

LeventeV
egyetertek. joval tobb potencial lett volna abban a harcban, csak elcseszettul rosszkor hoztak be.

armageddon666
csak ilyen Shit no one cares about szintû a harc, úgyhogy elhalasztották...

@

LeventeV
meg nincs vege annak a harcnak.

Hali
Én voltam figyelmetlen, vagy még nem mutatták végig.
Kenpachi és Byakuya harcát Yammyval

Lelouch
Már vannak spoilerek.
WW hamar ki lett ütve. Valamint arra is fény derült, hogy Aizen miért nem csinált semmit.
SMGBAS
Én szeretem mindkettõt (: Mondjuk Bleachet csak 110-ig láttam hely és idõhiány miatt de majd folytatom.
Köszi!

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

armageddon666
Nagyon jó lett 😊 csak blöeh, Dragon Ball 😄
Jók a rajzaid 😊

@

SMGBAS

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

SMGBAS
Köszi! (:

armageddon666
nadrág

@

SMGBAS
Lenne egy kérdésem: Amikor Ichigo Bankaiozik (nem tudom értelmesen leírni xD) akkor ami rajta van az nadrág vagy szoknyacucc? Tehát elkülönül a két lába, vagy sem?

LeventeV
elolvastam <#idiota>, de kosz az infot. <#worship><#eljen>

Timbo
ráadásul itt feltehetõleg mégtovább tudják majd húzni 😛
a

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

0Fritz0
A szokásos "emelem a tétet" játék, amivel elmegy majd még pár rész:
- Látom imba vagy, de én még faszább.
- Fasza vagy, de én meg még überebb.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lelouch
Aizen azt várta, hogy WW majd simán le fogja rendezi az öreget, így azt gondolhatta, minek avatkozzon közbe, ha nem muszáj. Csak most egy kis hiba csúszott a "just as planned" gépezetbe 😊 Meg gondolom, arra is kiváncsi volt, mire képes Yamamoto a kardja nélkül. Jövõhéten már beszáll õ is szerintem.