Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az engem is érdekelne, hogy Aizen mit akart mondani...
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
persze ez csak akkor érvényes, ha már kint van a naruto és one piece manga, mert ezek után szokták kirakni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
az uj manga mikor lesz olvashato legalabb angolul?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
@
@
vagy lehet hogy a fõfõgonosz valójában Ichimaru
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@
266. résztõl új OP, azaz végre jön majd HM a várva várt harccal 😄 Bár olyan rémhíreket is olvastam, hogy az egész rész flashback lesz...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én voltam figyelmetlen, vagy még nem mutatták végig.
Köszi!
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
a
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
- Látom imba vagy, de én még faszább.
- Fasza vagy, de én meg még überebb.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.