Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jön az Ulqi fájt,nem vagyok hajlandó kis lóf*sz felbontásban nézni..Csakis HD,dehát.....V van?😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
mondjuk ennyi sok geci filler után nem árt a TV NÉZÕKNEK...
csak azért nem vagyok felháborodva, mert nem kötelezõ nézni és mert nem fizetek érte ^^ de azért várom az elkövetkezendõ kb. 3 részt...
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én voltam figyelmetlen, vagy Isshin - Aizen harca szinte totál kimaradt? Arra emlékszem, hogy Isshin megjelent a színen, a mostani rész végén meg Aizen már totál kifulladt - igaz valami nagyra készül a Hougyoku segítségével.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Az új OP-ról míg nincs normális video nem nyilatkoznék, de eléggé spoileres.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ez-e(direkt nem linkelem,csak mutatóba,h mi a cime..)
http://mm6.595.com/ftp/s/s/l/e/sslee8778960/music/1271047747895.wma?key=Q0RBVQQCgABszXxPfO4Baw2uUcUt8qUTnMhwpXhc02Ydv1maTFTrxVnv8LHa40fd8-3qXIzKWhOGL_3D7OxyOfVObpTf6gHD21SE4Wa3_GAr3ArhWyQHMvd_fTvHdDbnqVVMxQ9fg9b3YDwGon1gnUVzknWHcEXTeN3b0CrLQMbNo0Lnl-Y0JQ==
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

@
Manga spoiler:
Ichigo: apa, majd elmondod ha elerkezettnek latod az idot
Isshin: rendben fiam
En: FFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUU
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
@
"Ichigo, te egy mesterséges lélek vagy, akit Aizen, a beosztottam hozott létre és én neveltelek fel. A célunk egy Vasto Lorde létrehozása volt..."
Lehet itt csavarni a dolgokat. 😊
a gyerek temara pedig: a szentlelek kepes volt teherbe ejteni mariat... szoval no comment. (nem akarom senki vallasat vagy hitet ragalmazni)
De ezen a póttestes dolgon én is elgondolkoztam már, hogy hogyan jöhetett össze 😊
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A szellemnek hogy lehetne így gyereke?
Ha lehet, akkor mi értelme a materiális világnak? Mert az egy "szellemgyár" igazából... Ott csinálják a gyerekeket, és ezzel együtt az új Plussokat...
Szóval már eleve az, hogy Shinigami az apja... Mûtestben van... akkor az anyja egy gumiférfival csinálta? 😄
De hülyeség elemezni az egészet, 400 chapter, meg 100 rész (fillereket hagyjuk, mert az röhej) alatt végig következetesnek maradni nem könnyû... on-the-fly, menet közben találja ki a dolgokat 😄 nincs megtervezett történet szerintem...
@
@
Hát, szerintem mortal... vagy human... vagy valami... de megint következetlen, egy szellemnek hogy lesz gyereke?...
@