3291
-
#2331 Ott szerintem Kubo a karakterrajzokon kívül sok szerepet nem kapott. :D Azért pár részbe besegíteni és ötletet adni nem ugyanaz, mint egy kb. 20 részes filler-sztorit teljesen megírni a stúdió helyett. A zanpakuto-fillerben a megtestesült formáknak sincs sok köze az eredetikhez. Elég megnézni Zabimarut vagy Hyorinmarut. -
#2330 mint a Zanpakutós filler-arcban? -
#2329 Az ilyen manga kiegészítések általában jók szoktak lenni. Pl. ott vannak az Ashido-s részek, szerintem azok jók voltak. Vagy most Harribel múltja. Ezeknél Kubot is kikérdezik gondolom. -
#2328 hat ha igen akkor remelem jobb lesz mint az eddigiek. -
#2327 284 -
#2326 Anime hanyadik résznél jár? -
#2325 animében fillerként benne lesz majd :D -
#2324 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem is érdekelne amúgy, mert ez a training nem csak a Final GT-ről szólt már, hanem a hollow-erő terén is érdekes fejleménnyel szolgálhatott.
Amúgy úgy tűnik, hogy most végre értelmet nyer a Tensa Zangetsu elnevezés is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Ichigo arrives on the scene with his arms wrapped in chains, hair slightly longer, and shouldering his father." -
#2323 hat akkor csunyan fogok nezni... -
#2322 A bankai training lényegi részét se láttuk. Lehet ennél is így lesz... -
#2321 na hat azert remelem, hogy ha nem is ebben a fejezetben de valamelyikben mutatni fogjak. -
#2320 Az nem lesz... Legalábbis az eddigi spoilerek alapján semmit nem mutatnak belőle.
[spoiler]Csak a fejezet végén lesz Ichigo, a cliffhanger kedvéért.[spoiler] -
#2319 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor remelem ebbe a reszbe csak a hollow ichigo - zangetsu vs. ichigo harc lesz -
#2318 Ja, most tényleg jó részek lesznek majd. (De csak Tousen után...)
Amúgy van manga spoiler...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A lényeg, hogy a fejezet végén megérkezik Ichigo. -
#2317 Igen, de ha most nem lesz semmi változtatás, akkor a következő néhány rész izgalmas lesz (mangában az volt) -
#2316 Hm, az animében Harribel kapott egy résznyi flashbacket. -
#2315 Azért ilyet nem nagyon szoktak előre elmondani. :D -
#2314 azt lehet tudni, hogy kb meddig huzza meg kubo a sztorit aizennel? csak hogy tudjam, hogy egy baratok koztre szamitsak vagy meg az iden befejezi? -
#2313 Én még mindig abban reménykedem, hogy a következő arc-ra összeszedi magát Kubo... A mostani Aizen ilyen mértékű túltápolása miatt már nem nagyon érhet véget normálisan... :S -
Azért más egy teljesen újat alkotni, és egy meglévőben megtalálni a hibákat. Azért idegesít a Bleach, mert jó is lehetett volna... -
#2311 Kubo twitter:
"Sometimes there are people who don't get this so I'll explain. Readers do not have the right to change the work. They only have the right to choose whether or not to read it. If you don't like it, then don't read it."
"If you can make a better manga than BLEACH why don't you become a mangaka? If it will be indeed better than BLEACH, I welcome that. If you say you can't draw, then can still become an editor and promote good manga. Nevetheless, if you have talent, you will be welcomed everywhere."
-
#2310 Gin az egyik legjobb karakter a Bleachbe, erre aláadnak egy ilyen gagyi bosszulos sztorit, meg szerintem nemsokára ki is nyírják mivel Aizent másnak kell megölni... nagyon szar lett a bleach sajnos. -
#2309 Bleach, ahol a mangában is filler van!
Ez gecijó reklámszlogen lenne! Csak az eredménye lehet nem megfelelő... -
#2308 2010-09-07
287.
Side Story! Ichigo and the Magic Lamp
Na ez meg mi lesz? -
#2307 0:38-tól elég érdekesen van meganimálva az a pörgetés... -
#2306 Eh... A naruto legalább jó volt, abban történt valami. -
#2305 A következőre meg 2 hetet kellesz várni elvileg. -
#2304 ennyi? ez kb 2 perc volt, és erre vártunk 1 hetet? :( -
#2303 bocs, biztos nem vettem észre, csak most keltem :D -
#2302 akkor ez mi?:D -
#2301 Pont ott olvastuk pedig. -
#2300 Hol olvassátok a mangát? Angol felirattal? Manga streamen csak holnap lesz :( -
#2299 Na jó, nem pontosan ezt mondta, de ott is léphetett volna, és sokkal logikusabb lett volna még a bábállapot előtt lépni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De mindenesetre, mégha benne is voltak ezek Gin tervében, attól még nem lesz jó. :)Elvégre az árulásra is számított Aizen... -
#2298 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pont az előző fejezetben mondta Gin, hogy már FKT-ban is megléphette volna ezt, nem? -
#2297 Minden kellett a nagy tervhez... végülis
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sikerült Aizent átbasznia... még ha (mily meglepő) nem ment vele semmire se akkor is. -
#2296 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "jó" státuszt szerintem már ott elveszítette, hogy Hiyorit kettészelte, plusz végignézte a többiek bukását FKT-ban. A flashback szerint mindent csak bosszúból csinál. -
#2295 egyetertek, ez valoban gyenge volt... de akkor most Gin jo? -
#2294 Ilyen semmit mondó mangát is régláttam,kérdem én mi a fészkes fene folyik itt????? O_o???? -
#2293 Matsumotot bántották Aizen emberei, de amúgy én se nagyon értettem. -
#2292 Én amúgy nem értettem a flashbacket, mit kellett volna ott látni? Azt tudom, hogy volt fiatal Gin, meg Matsumoto, meg Aizen, de a történetet nem tudtam sehogy kivenni. Vagy csak én nem vagyok gyakorlott manga olvasásban?