3291
-
#2371 szerintem Isshinel is ez tortent, es akkor ez csak ideiglenes. -
#2370 Szóval akár ilyeneket linkelhetnétek is...
bannerbe: aktuális chapter, aktuális spoiler. -
#2369 fingom sincs, mert nem találom ezt a szart... google nem segít. -
#2368 Akkor miért nem akarták megtanítani neki a technikát? -
#2367 Vagy éppen egy magasabb szintre emelkedik ami már nem az... -
#2366 Az elsőben variációban reménykedek én is. -
#2365 de lehet, hogy csak ideiglenes lesz, mert annyira kimeríti
vagy az lesz mint Ishidánál és van valami módszer a visszaszerzésre -
#2364 manga spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo: "Once I use this technique... I will lose all my abilities as a shinigami..."
Ne már. Olvastam ilyen teóriákat, de reméltem hogy nem fog bejönni... Ha ez lenne az utolsó arc akkor azt mondanám oké, de így hogy 2 még biztos lesz... :S -
#2363 Ichigo nagyon menőn néz ki így az új cool styleban...
Meg Aizen zombie-face sem rossz...
Kubo Tite elmehetne karakterrajzolónak... csak a storyírást meg a háttereket adja át másnak :D -
#2362 Persze lesz majd neki egy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Final - Final GT, de ha az sem jönne be,akkor majd egy Final - Final - Final GT és így tovább...
-
#2361 emlekszel dragon ball-ba mikor buu-t kellett legyozni akkor Vegito tudta csak megverni. aztan buu-bol kid buu lett, elvileg erosebb lett sokkal de ahhoz mar goku ssj3-as atvaltozasa is eleg volt. -
#2360 Azért kiváncsi vagyok rá, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ichigo tarsolyában lesz-e még valami, ha esetleg tényleg nem működne majd a Final GT. -
#2359 ez mar kezd unalmas lenni... -
#2358 manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen egyre szebb. :D De hányszor fogja még ezt a továbbfejlődést eljátszani? Már kezd nagyon unalmas lenni. Gondolom majd a Final GT se fog érni szinte semmit ellene. :S -
#2357 Nekem bejön, hogy végre bukott Aizen elképzelése. Már túl sok volt a "just as planned". -
#2356 kiegyenlített küzdelmet vártam, nem azt, hogy Ichigo unott fapofával bealázza -
#2355 Most mit vártál amúgy? Hogy Ichigot megint péppé verik azonnal? -
#2354 Ez mikor volt? -
#2353 itt megjegyzem, hogy mikor anno ezt megemlítettem, akkor le lettem hurrogva egyesek által (nem tudom kik, nem is számít), hogy mekkora hülyeség ez. -
#2352 Hát azért az animébe legalábbis elég durván elrepítette ichigot azzal, hogy mellé csapott kardal -
#2351 Szerintem meg menne. -
#2350 Emlékszel, amikor ichigo bankai nélkül verte el kenpachi-t? Most maszkal és bankai-al nem menne neki. -
#2349 részről részre borulnak az erőviszonyok, már tiszta dragon ball... -
#2348 Jah, főleg amikor perceken keresztül csak ezt hallotam... -
#2347 az animebe mar irritalo volt. -
#2346 KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN -
#2345 -
#2344 Story? What story? -
#2343 Na én meg azt modntam h elkezdem a mangát ha most filler elsz,jó sokáig..De igy ugy néz ki nem..:C Hacsak később nem lesz egy hosszabb,akkor tuti...
Eddig azé' nem olvastam mer nem akarom lelőni a poénokat előre...Ha már ismerem a sztorit már nem olyan jó nézni az animét,mer' tom mi lesz:C -
#2342 Egy részes lesz. -
#2341 tudtok vmit arról, h hány részes lesz ez az ócska filler, mármint h nem-e egy nagyobb filler fejezet jön utána?
(a végén még átállok mangára, rohadjak meg... most volt tavasszal vége egy majdnem egy éves fillernek erre tessék, kapjákmárbe xD) -
#2340 Vagy nem, ki tudja mit hoznak ki belőle... Remélem jön a régenvárt csata -
#2339 Nem is nagyon lehetett volna mit írni róla. A következő fejezet lesz érdekes. -
#2338 a multheti mangarol emlitest se tettunk... el is felejtettem elolvasni. ma reggel jutott eszembe. -
#2337 Hiyori sérülése az animében.
Mekkora csalódás... Bár nem tudom mit vártam. :D -
#2336 Mi ez már, még mindig nincs kinnt :( -
#2335 A fejezet még nincs kint sehol. Ezek csak spoilerek. -
#2334 ezt hol láttad? mármint még manga streamen nincs -
#2333 en is arra gondoltam. a visszatekintesek azok bejottek eddig. -
#2332 Az új fejezet címe: "Deicide18: The End"
Ezt is megéltük. XD
Ja és egy nagy spoiler még:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy néz ki, hogy Gin meghalt...