Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
spoiler kép1
spoiler kép2
nalam az egy hatalmas nagy PLUSZPONT, hogy mar nem lesz tobb filler a vegeig. a mangabol lehet tudni ,hogy hany fejezet lesz meg? azt hiszem pont te irtad, hogy junius-julius kornyekere befejezik ezt az arc-ot, gondolom, hogy akkor az egesz Aizen sztorit.
Még csak most kerültek ki a spoilerek, leghamarabb holnapra várható szerintem.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Ez jó rész volt ^^
Amúgy csak szerintem tûnt gyengébbnek Ulquiorra miután átváltozott a végsõ formába? :D
@
Ulquiorránál az esõs effekt kurva jó volt >.<
@
@
Következõ héttõl meg kezdõdik az igazi durvulás. <#hawaii>#hawaii>
http://seretei.clns.hu
Mindenkit szeretettel várunk. :P
|_O_|
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
ezek az adatok valami hivatalos könyvbõl vannak, szóval nem rajongók találták ki, bár Kenpachi helyezése miatt kissé hiteltelen az egész, de attól még érdekelne, hogy Unohanát miért turbózták fel ennyire
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
kurva filler harc. lassú, szar
sok recap. (részen belüli + a rész elsõ sorát már vagy 4szer hallhattuk)
végére nem emlékeztem, az jó volt.
a rész megszerkesztettsége, a zenék használata is szar volt...
remélem a nagy harcot nem kúrják el...
@
267. részben szépen telenyomták az Ichigo vs. Ulquiorra harcot egy filler harccal. Így 2 fejezetet dolgozott fel a mangából.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
btw
angol fansub > magyar fansub ... de tényleg :D Magyar sokszor gagyin hat (mert anyanyelv, és arra érzékenyebb az ember), és nehezebb olvasni :D mármint hosszabb, meg bonyolultabb a nyelv... :) szal LEARN ENGLISH
@
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."