Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
igaz, attol meg 1-2 reszes fillert belohetnek, de remelem nem fognak. spoilert nem olvastam el, de ha azt mondod jo fejezet lesz en hiszek neked <#vigyor>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Jó fejezetnek nézünk elébe.<#vigyor>
Yoruichi hosszú idõ után végre újra feltûnt...<#hawaii>
spoiler kép1
spoiler kép2
Lelouch
Rosszul fogalmaztam, csak szerintem nem akarnak elõtte hosszabb fillerbe kezdeni, de ki tudja mi lesz... Mindenesetre, az arc befejezése a mangában tényleg nagyon közel van, szóval simán végigvihetnék ezt az arcot az animében...
LeventeV
kosz a valaszt.
nalam az egy hatalmas nagy PLUSZPONT, hogy mar nem lesz tobb filler a vegeig. a mangabol lehet tudni ,hogy hany fejezet lesz meg? azt hiszem pont te irtad, hogy junius-julius kornyekere befejezik ezt az arc-ot, gondolom, hogy akkor az egesz Aizen sztorit.

Lelouch
Most így is 3 fejezetet dolgoztak fel a szokásos 2 helyett. A dolgokat meg azért nem sietik el szerintem, mert a mostani "arc" végleges lezárása elõtt nem szeretnének belekezdeni megint egy hosszabb fillerbe.

Még csak most kerültek ki a spoilerek, leghamarabb holnapra várható szerintem.
berlinboy6329
Nem tom de mióta megy tovább az arc,a részek annyira el vannak nyujtva szerintem,h borzasztó...Ez a 270 is,nagyon rétestészta volt sztem....Az elején is 3 percig ismételték azt ami az elõzõ részben volt,a cim(Bleach 270) is csak 5 perc körül jött...

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

LeventeV
manga mikor lesz, ma vagy holnap?

armageddon666
270

Ez jó rész volt ^^
Amúgy csak szerintem tûnt gyengébbnek Ulquiorra miután átváltozott a végsõ formába? :D

@

armageddon666
neeem, csak még op elõtti részt néztem... aztán most ahelyett hogy "mi volt elõzõ részben" azt mutatják "mi lesz ebben a részben" ezért zavart meg...

Ulquiorránál az esõs effekt kurva jó volt >.<

@

Lelouch
Szerintem egy részt kihagytál XD
armageddon666
268t nézem még csak, de mi a fasz? :D nem látom az összefüggést ez és az elõzõ rész között... nem úgy volt vége, hogy Orihime használta a pajzsát? Most meg már Yammi üvöltözik...

@

LeventeV
kiraly

Lelouch
A 269. részben szépen ki lett bõvítve a harc Yammi és Ishida között. #hawaii]
Következõ héttõl meg kezdõdik az igazi durvulás. <#hawaii>
LeventeV
jaja. az nem kerdes, hogy sertetlenul megussza. lesz meg egy par fejezet mire kidoglik.

Lelouch
Tényleg kemény volt Urahara, de Aizen még úgyse dõl ki ennyitõl...
LeventeV
Urahara megjelent es dobott lazan egy fatality-t. nem vartam tole kevesebbet <#ravasz1>

vixo
Jah,nekem is furcsa volt a dolog,mert nem egészen úgy történtek a dolgok,mint ahogy mangában olvastam,de azt hittem,hogy rosszul emléxem, akkor ezek szerint mégsem.

Lelouch
Majd meglátod, ha majd a rész után átlapozod újra a megfelelõ manga fejezeteket. Mindenesetre, remélem nem fog tovább folytatódni ez a tendencia<#rolleyes>
LeventeV
es ez mit takar, mert nem neztem meg meg a reszt, varom, hogy minnel tobb gyuljon ossze.

Lelouch
268. részben is voltak változtatások...<#rolleyes>
RelakS
Valaki unatkozott? :D

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

rTp
Egy hónapja elindult egy magyar játék, teljesen ingyenes, a sárkányfészek és árnyékvilág nyomdokán, bleach fanoknak kötelezõ:

http://seretei.clns.hu

Mindenkit szeretettel várunk. :P

|_O_|

Count Adyn
naja:D 100 felett van az ereje csak nem fért ki a statba:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

NEOreg3
azt tudom, csak azért mégis elbírt 2 kapitánnyal egyszerre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Count Adyn
Kenpachinak azért olyan fura mert fizikálisan egy állat de agyilag zokni meg nemnagyon tud spelleket lövöldözgetni se:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BEAST
En Yachiru-ra lennek kivancsi, egyszer nezett csunyan az animeben es semmi mas :d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
titokba gyogyitja a tobbieket, legalabbis remelem, mert az nagy wtf lenne ha csak ugy allna es nem csinalna semmit.

0Fritz0
Egyébként Unohana Retsu hova a tökömbe tûnt el már megint?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

LeventeV
lattam. eleg kar. mar a hogyokurol megtudtuk a dolgokat. azert kivancsi vagyok hogy fejezodik be es hogy lesz e folytatas nyaron.

Lelouch
Hát te tudod...

Jövõhéten amúgy nem lesz manga.
LeventeV
hat akcio teren igen... nekem ez a semmi <#idiota>

Lelouch
Ez neked semmi? Nem kevés dolog most nyert csak értelmet...
LeventeV
manga se volt sokkal jobb. megint ment a semmi 19 oldalon keresztul.

Lelouch
Nekem is csalódás volt ez a rész... :(
armageddon666
267

kurva filler harc. lassú, szar
sok recap. (részen belüli + a rész elsõ sorát már vagy 4szer hallhattuk)
végére nem emlékeztem, az jó volt.
a rész megszerkesztettsége, a zenék használata is szar volt...

remélem a nagy harcot nem kúrják el...

@

Lelouch
266. rész végig RECAP.
267. részben szépen telenyomták az Ichigo vs. Ulquiorra harcot egy filler harccal. Így 2 fejezetet dolgozott fel a mangából.
armageddon666
266-267-ben mi van? :D nem sok kedvem van megnézni ... "jó" már? :D

@

Black Hawk
bázz még ebben is hordalékanyag volt ... amúgy a minõségre kivételesen nincs panasz :D (anime)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

armageddon666
ezesetben rofl^2 :/

@

armageddon666
aki lenyúlja a subokat majd pont a sztrájk miatt kér elnézést és hagyja abba mi? :D rofl... gyerekes :)

btw

angol fansub > magyar fansub ... de tényleg :D Magyar sokszor gagyin hat (mert anyanyelv, és arra érzékenyebb az ember), és nehezebb olvasni :D mármint hosszabb, meg bonyolultabb a nyelv... :) szal LEARN ENGLISH

@

Lelouch
Igen, máskülönben nem lett volna vége ilyen hamar :D
LeventeV
na az jo. es sikeres volt?

Lelouch
Amúgy már befejezõdött.
LeventeV
fansubosok sztrajkja. anime topikban szo volt rola (roviden: valaki engedely nelkul publikalja a fansubosok forditasait ezert egy jo par csapat 1 hetig nem publikal)

armageddon666
milyen sztrájk?

@

mosoporr
Sztrájk van :D
ezek is tudják mikor kell...

Lelouch
manga spoiler:
Végre színre lép Urahara is<#hawaii>
tommyknockers
Leopard Raws 720p-be adja ki a cuccosokat mp4 formátumba, ahhoz készít feliratot az UraharaShop, még a BleachHun is. 1080p-t nem láttam még Bleachben.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

NEOreg3
talán az ELEMENT, de csak a 300-400 megás részek miatt gondolom ezt, még nem láttam tõlük semmit se