3291
-
#2411 Nem tudom mit vártál, tökre egyértelmű volt hogy ez lesz vele. Sztem túlzás emiatt szarnak titulálni a fejezetet. -
#2410 Ez szar chapter volt...
Mármint, oké ez az "elveszti erejét" cucc, de azt hittem helyette marad másik ereje vagy valami, de neeeem... és a király formáját is elvesztette... -
#2409 Ha lett volna bankai is, akkor mégtovább húzódott volna az egész... Jó ez így. -
#2408 Kubo twitteres üzenetére utaltam vissza. :P -
#2407 a bankai-ra azért kíváncsi lettem volna, de szerintem Kubo-nak sem volt ötlete -
#2406 Nem fér ki az oldalra, nem lapozok vissza :( -
#2405 #2311 -
#2404 Am ami az eheti animében volt Yammi-s rész az benne volt a mangában?O_o Mert én nem emlékszem rá,lehet átsiklottam felette és már régen is lehetett,de egyszerűen újnak hatott :D A legutolsó Yammis emlékem mangából,amikor Byakuya és Kenpachi "leugatja" Yammit,h útban van :D -
#2403 Igazából csak költői kérdés volt némi iróniával fűszerezve,de köszönöm a fáradozást! :D -
#2402 Nem, mivel Muramasanak semmi köze a BLEACHhez. Ő a FILLER nevű sorozatban vállalt szerepet. A kettő teljesen különálló, bárminemű hasonlóság... hát szerencsére nem sok van ^^ rossz-rosszabb :P -
#2401 Nem. -
#2400 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És vajon most Aizen Zanpakuto-ja fogja majd vmikor eljátszani azt,amit Muramasa annó? :D -
#2399 Húúú érdekes fejezet volt
Engem inkább az érdekel , vajon mi lesz most ichigoval ,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most hogy shimigami ereje eltűnt -
#2398 es kb ennyi az eheti manga. de lesz folytatas.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizent megutaltam a vegere. az elejen megfontolt volt, mindent okkal tett. de a vegere csak egy agyatlan eromanias szorny lett. -
#2397 UraharaShop Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen túléli a csapást. Kiderül "megölhetetlen", és csak "bebörtönözni" lehet. Megjelenik Urahara és a korábban bemutatott Kidouval csapdába ejti.
Miért nem lepődök meg ezen? :D -
#2396 Még minimum 2 lesz. -
#2395 szerintem lesznek még múltbeli részek, na meg még egyetlen vasto lordét sem láttunk, ha már új, erős ellenség kéne -
#2394 tenyleg... mi lesz ha aizen nem lesz tobbe. lezarja kubo a tortenetet vagy kitalal valami mast. -
#2393 Lesz még több arc? -
#2392 Érdekes lesz az eheti manga... Innen már remélem tényleg nincs sok hátra ebből az arc-ból.
-
#2391 Azt nem mondtad hogy magyar is legyen. -
dvid95 #2390 de ez nem magyar
-
#2389 bleachget.com -
dvid95 #2388 csö tudtok egy hejet ahonnan meg tudom nézni a részeket elöröl -
#2387 Sajnos az ilyen játékokkal én azért nem játszom, mert nem lehet olyan szinten játszani (olyan gyorsan, látványos stb) mint ahogy az animébe megy -
#2386 tamogatom az otleted. a helyzet csak az, hogy a naruto sokkal jobban el van terjedve, foleg amerikaban. -
#2385 Nekem is nagyon bejön ichigo új formája,csupán megjegyeztem,h mennyit változott :) Remélem a következő heat the soul-ban benne lesz ez a formája :D Meg kiadhatnának már egy hd konzolos játékot belőle,egyszerűen nem értem,hogy miért nem csináltak még eddig...
Pedig egy ultimate ninja storm minőségű bleach játék nagyon jó lenne már! -
#2384 Nekem tetszik ichigo új "alakja" -
#2383 Várható a mangában is. Egy Kubo-interjú során volt szó ilyesmiről. -
#2382 Azért megnéznék egy olyan fillert,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amiben kitérnek arra,hogy Isshin ki ellen használta a final GT-t,ha a mangában esetleg nem térnének majd ki rá. Azért brutál,hogy Ichi mennyi átalakuláson ment már át,hát még Aizen,Sztem Kubo direkt a Heat The Soul sorozat miatt csinál ennyi formát a karaktereknek XD -
#2381 Lehet, hogy csak a reiatsuja veszik el, minden más megmarad (fizikai erő, kard, stb). De ez majd hamarosan (remélhetőleg) kiderül. -
#2380 Ez oké, de én nem örülök annak, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy Ichigo megint használhatatlan lesz egy jódarabig... Túl sok jót nem vetít elő az se, hogy ha a legerősebb technikáját használja, akkor kimerül az ereje, ha meg nem használja akkor meg nem ér semmit... :S -
#2379 Lehet hogy egy régi részben azért szólt uryu apja ichigo apjának hogy "Hé, visszatért már az erőd?".. Akkor volt ha jól emlékszem amikor elmentek hueco mondoba megmenteni orihime-t -
#2378 Szerintem messze nem biztos, hogy Aizen tisztában lenne Ichigo mostani erejével kapcsolatban. :) Én inkább csak találgatásnak nevezném a részéről. Amúgyis, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha feláldozta volna a szellemi erejét, akkor hogy tudná használni a Final GT-t? :) -
#2377 szerintem is. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bar aizen azt mondta, hogy ichigo elcserelte a szellemi erejet fizikaira. en azt hittem a hollow erejet is akkor
-
#2376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Aizen nem kínálja fel aranytálcán az edzés lehetőségét Ichigonak, akkor Isshin szvsz használta volna a Final GT-t. De így, mivel Ichigo erejét megdobja egy belső hollow is, így talán abban hitt Isshin, hogy Ichigonál nagyobb hatást érhet el a technika, nagyobb eséllyel nyerhetne... Plusz ott volt az is, hogy Ichigo érezte Aizen reiatsuját, Isshin meg már nem. :P -
#2375 harmadik verzio. -
#2374 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de akkor 2 lehetőség áll fent: vagy csak egyetlen egyszer lehet használni egész életében, vagy soha nem is tudta, különben Aizen ellen bevetette volna, vagy esetleg az elcsépelt harmadik verzió, hogy "azt akartam hogy a fiam győzze le, hogy a faszom tízszeresére duzzadjon a büszkeségtől" -
#2373 Mit linkeljünk? Akit érdekel a spoiler, az tudja hol kell nézni. BA, Mangahelpers, stb... -
#2372 De azért rövidebb időbe is telhetne majd a "feltöltődés." :D