Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csá!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!
Egy animés oldalt inditottam pár napja!Feltöltõket keresek!Aki szeretne az oldalt segiteni az jelentkezzen: [email protected] MSN cimen!
Remélem jeliztek!
Jól láttad, az elõzõ részben nem voltak megrajzolva, az eheti részben is hol megvoltak, hol meg nem...
Pont most akartam kérdezni,hogy hova tûntek Hitsugaya jégvirágai,de a mostani részben megint feltûntek,viszont az elmúlt pár részben nem lehetett látni õket vagy csak én voltam figyelmetlen? (Mondjuk már arra sem nagyon emléxem,hogy mangában megvoltak e rajzolva ezeknél a részeknél De nem úgy van,hogy Toshiro-nál,hogy amikor a bankai-t használja állandóan ott vannak a jégvirágok felette???
Mármint mi?
Amúgy Barragan nagyon imba egy állat, nem tudom miért elõzte meg Stark a rangsorban...
Amúgy Barragan nagyon imba egy állat, nem tudom miért elõzte meg Stark a rangsorban...
Bár elég kakin néz ki...:C
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Na vannak spoilerek, nem sok dolog fog történni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aizen a nagy arca miatt most lehet bajba fog kerülni... 😊
Az egy dolog, hogy még nem veszített Harribel, de elõbb-utóbb tuti elbántak volna vele hárman... Már Hitsu ellen se tudott egyértelmû fölénybe kerülni, a vaizardok meg tudjuk milyen erõt képviselnek. Ráadásul Aizen szemében már akkor elbukott az Espada-projekt, amikor Stark és Barragan elesett a harcban. Mondhatjuk úgy is, hogy ezzel a tettével magára vonta a figyelmet, hogy minél hamarabb véget vethessen az egész FKT-s háborúnak. Így utólag ki lehet jelenteni, hogy jó döntés volt részérõl...
Bár lehet, hogy csak ez áll a háttérben.<#vigyor>#vigyor>
Szerencsére Hitsugaya azóta szépen beégett<#eplus2>#eplus2>
Hát van egy pár elképzelésem, de most nem akarok spoilerezni.
Hát van egy pár elképzelésem, de most nem akarok spoilerezni.
hitsugaya sz@r... en nagyon utalom...Harribel jobb, de a cenzura rajta az megol de nagyon.
amugy en nem ertettem, hogy miert kell Harribellel az tortenjen ami... vegulis nem veszit, legalabbis nekem ugy jott le.
amugy en nem ertettem, hogy miert kell Harribellel az tortenjen ami... vegulis nem veszit, legalabbis nekem ugy jott le.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Lehet én is dobom, elég sok dolog böki a csõrömet mostanában.
274-el kapcsolatban még annyit, hogy a mangában se bírtam ezt a harcot, mert Hitsugaya nagyon túl volt sztárolva. Erre még itt raknak be ilyen harc kiegészítéseket is, amik nem mondhatnám hogy bejöttek... Ilyen pl. Hitsugaya "nem kerülöm ki a támadást, mert akkor az eltalálja a sérülteket" féle szituáció.
274-el kapcsolatban még annyit, hogy a mangában se bírtam ezt a harcot, mert Hitsugaya nagyon túl volt sztárolva. Erre még itt raknak be ilyen harc kiegészítéseket is, amik nem mondhatnám hogy bejöttek... Ilyen pl. Hitsugaya "nem kerülöm ki a támadást, mert akkor az eltalálja a sérülteket" féle szituáció.
remek, DB-t most már le lehet húzni a wc-n...
crunchysubtól meg elõre félek (narutonál is inkább megvárom a taka féle verziót, minthogy azt a mocskot nézzem)
crunchysubtól meg elõre félek (narutonál is inkább megvárom a taka féle verziót, minthogy azt a mocskot nézzem)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
272. rész
A Bleach egyik legnagyobb mélypontja a szememben, pedig én aztán ritkán fakadok ki az ilyeneken.
Plusz az eheti manga fejezet után vártam animálva ezt, de elszúrták és csak sima szemet rajzoltak Ichigonak.<#falbav>#falbav>
A Bleach egyik legnagyobb mélypontja a szememben, pedig én aztán ritkán fakadok ki az ilyeneken.
Plusz az eheti manga fejezet után vártam animálva ezt, de elszúrták és csak sima szemet rajzoltak Ichigonak.<#falbav>#falbav>
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Vagyis gondolom Ichigo meg a faterja még nem hagyja annyiban a dolgot. Kérdés, ketten mire fognak menni... Aizen már megkapta a végsõ power up-ot...
Az FKT-arc azért ért véget, mert Aizenék leléptek onnan. A harcnak még nincs vége.
csak igy??? 1 fejezet es vege? es a tovabbiakrol mit lehet tudni?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Isshin Zanpakutoja...érdekes.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem hiányzott az alóla,csak manuálisan alá kellett rakni és így még epikusabb hatást keltett ez a rész 😄 De ez után már még jobban várós a Heat The Soul 7!!! ^^
Már nincs sok a harcból, a 351. fejezet vége volt a cliffhanger a végén.
A kérdésre:
De még így is messze az egyik legjobb rész volt az utóbbi idõkbõl.
A kérdésre:
Ez a rész egyik gyengepontja, nem lett megcsonkítva Ishida karja, csak eltört... Ja és Ichigo se karral dobálózott... 😄
De még így is messze az egyik legjobb rész volt az utóbbi idõkbõl.
lófaszt, besatírozták a kezét oszt csá😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Átváltozott már, meg volt harc is, vagy még csak
a Quincy lett megcsonkítva? Meg lett egyáltalán csonkítva? 😄
@
A 271. rész
Ritkán mondom Bleach részre azt hogy EPIC, de ez most kiérdemli tõlem.<#hawaii>#hawaii> Régen volt már ilyen ütõs rész szerintem. 😄
Ritkán mondom Bleach részre azt hogy EPIC, de ez most kiérdemli tõlem.<#hawaii>#hawaii> Régen volt már ilyen ütõs rész szerintem. 😄
Csak szerintem hasonlít Aizen kísértetiesen DeadPool-ra??? O.o
Spoiler kép