Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy az most tényleg jó, de amúgy ott se veri a színvonal az egeket...
Amúgy nem baj ha hosszú,csak legyen tartalmas , pl a naruto most nagyon jó
De a bleachnél, nekem már elegem van a x-edik istengyilkosból
Õrök idõkig nme lehet húzni !
Szóval felépít egy világot, és abban mehet a cselekmény arcokra osztva... Ott a Gintama... többnyire Slice of Life, különálló epizodikus történések, mégis vannak nagyszabásúbb dolgok, amik arcokba tömörülnek.
@
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
@
A halottak vagy Soul Society-be, vagy a Hueco Mundo-ba kerülnek.
(Itt jön be az a slusszpoén, hogy ha Ichigo egyszer meghal emberként, akkor a történetnek nem lesz vége, sõt...)
Viszont itt is öregszenek és meghalhatnak (egyszerûen eltûnnek), szóval ezek a létsíkok közel sem azok a tipikus örök vadászmezõk.
A pokol létezése pedig feltételezi egy mennyország-féle síkot a másik póluson is, ahol az út tényleg véget ér. (Ez talán pont az a hely lenne, ahová Aizen el akar jutni)
Na de majd a japók megmondják nekünk a frankót.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A vaizard belépõ nagyon gáz volt(sima statikus beállás, még a fan animációk is jobbak esküszöm), plusz utána a pendulum flashback meg a bevágások egyenként a szereplõkrõl, áááh...<#whatever>#whatever>
Viszont a belépõig tetszett a rész, az elõzetes és a golden meg egyszerûen ütött.<#vigyor>#vigyor>
Ha nem lenne ez a vaizardos FAIL a végén, 10/10-est megadnám a részre, de így csak 7/10 nálam.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A spoilerek szerint a láb tulajdonosa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Anime: Nem volt rossz rész az eheti, de annyira jó se.<#vigyor>#vigyor>
Jövõhéten
mivel nem sokan jöhetnek már számításba én így Tessai-ra tippelek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Regelj gyûjts pontokat és beválthatod értékes dolgokra
pl: telefonok, lap top, xbox, PS3, LCD TV.
Ja és ha már megmentõs rész, ott volt Gaara is, úgyhogy a Narutoban sincs kevesebb megmentõs rész, ennyit errõl. Milyen érdekes hogy a Narutoban mindig meg kell menteni egy fiút.<#idiota>#idiota>
(gondolok itt ara hogy milyen érdekes mindig meg kell menteni egy lányt )
Amúgy én nem hinném , hogy a narutoban meg hal naruto , talán inkább sasuke észhez tér és meg menti õt a végén és igy õ hal meg
Végülis neki már nagyon nincs hova visszatérnie
De a naruto története mé mindig csak a 3/4edénél art lesznek még ott dolgok
Amúgy meg naruto nem tanult semmit az anyától ,az max segített neki azzal hogy meg kötözte a foxot
Ezek után kushina úgy fog el tûnni ahogy jött ,max mond valamit narutonak mint anno itachi tette sasukeval a rejtet családi helyrõl
De ezek meg amiket más meg jósol csak találgatások , úgy is az lesz amit a kishi akar
Amúgy a mostanában a bleach is kezd jó lenni föleg miota ichigo faterja meg jelent , de nekem a SoulSociety részek jobban bejöttek azóta lényegesen vissza eset a sorozat !
Mert ez nem egy tipikus shounenes mozzanat és marha nehéz megjósolni...
Megjósolom, hogy lesz a Narutoban egy olyan rész, ahol majd edzenie kell Narutonak, mert egy sokkal erõsebb ellenféllel találkozik.
vagy...
Megjósolom, hogy lesz filler!
@
a lakotarsam azt josolja, hogy naruto meghal a vegen es sasuke eszhez ter es o viszi tovabb "naruto orokseget". amugy o megjosolta, hogy naruto az anyjatol fog tanulni valamit amitol eleg eros lesz hogy harcba szalljon sasukeval, es ugy ahogy bejott neki.
Én meg a Naruto-ért nem vagyok annyira oda, de legalább feljavult mióta nem a Sasuke b*zulás(bocs a kifejezésért, de ez fejezi ki legjobban) megy.
A bleach-et meg 2001ben ,nah meg naruto haja citrom sárga ichigo-é meg narancssárga , így egy kicsit eltérõ a két karakter kinézete , de még jellemüket nézve se hasonlítanak egymásra
Amúgy is , inkább kubora jellemzõ ,hogy erõ szeretettel használja fel más mangakák ötleteit , Kishi-re ez nem jellemzõ
Amúgy én a mostani mangákon , meg az animeket annyira unnom
Narutot hétrõl hétre várom , de a bleach meg általában egészben olvasok végig 10 fejezetet
Elegem van már a sokadik isten gyilkosból <#nyes>#nyes>
やられたらやり返す。倍返しだ!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF