Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
Sajnos ,nem sok mangát olvasok ,naruto vagy kateikyoushi Hitman Reborn ,az is jó , de csak most kezd izgalmas lenni !

Lelouch
A Naruton kívül mással nem tudsz példálózni? <#buck>

Amúgy az most tényleg jó, de amúgy ott se veri a színvonal az egeket...
Kövesdi A
Ki más ! <#nyes>
Amúgy nem baj ha hosszú,csak legyen tartalmas , pl a naruto most nagyon jó
De a bleachnél, nekem már elegem van a x-edik istengyilkosból

Lelouch
Kubo-sensei? LOL.<#vigyor>
Kövesdi A
Egyszer úgyis vége lesz ,max a sensej dobja fel a talpát <#eplus2>
Õrök idõkig nme lehet húzni !

armageddon666
Nem feltétlen, lehetne végtelen történetet is jól csinálni. Csak nem szabadna egy mûfajhoz ragaszkodni. Viszont ezt ugye nem lehet megtenni, mert jönne a pampogás hogy "Én shounent kezdtem el nézni, hogy lett romcom belõle?!".

Szóval felépít egy világot, és abban mehet a cselekmény arcokra osztva... Ott a Gintama... többnyire Slice of Life, különálló epizodikus történések, mégis vannak nagyszabásúbb dolgok, amik arcokba tömörülnek.

@

BEAST
Ha nem végtelen történetet szerettek volna ebbõl csinálni, hanem pár évadot 24/~50 résszel sokkal jobb lenne az egész, de ez már ilyen marad. :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

armageddon666
homályos? mondhati abszolút nincs fölépítve... semmi következetesség. Kubo néha a saját világának a szabályait is megszegi, menet közben módosítja a törvényeket, ahogy épp helyzet kívánja... szörnyû, pedig jó is lehetne...

@

0Fritz0
Az egész világ homályos.
A halottak vagy Soul Society-be, vagy a Hueco Mundo-ba kerülnek.
(Itt jön be az a slusszpoén, hogy ha Ichigo egyszer meghal emberként, akkor a történetnek nem lesz vége, sõt...)
Viszont itt is öregszenek és meghalhatnak (egyszerûen eltûnnek), szóval ezek a létsíkok közel sem azok a tipikus örök vadászmezõk.
A pokol létezése pedig feltételezi egy mennyország-féle síkot a másik póluson is, ahol az út tényleg véget ér. (Ez talán pont az a hely lenne, ahová Aizen el akar jutni)

Na de majd a japók megmondják nekünk a frankót.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Lelouch
A 4. movie középpontjában állítólag a pokol lesz. Kiváncsi leszek rá, mert a sztori eleje óta még csak említés szintjén se volt róla szó.
vixo
LOL:
"Kubo made aizen stronger then chuck norris"

😄 😄

Lelouch
278. rész

A vaizard belépõ nagyon gáz volt(sima statikus beállás, még a fan animációk is jobbak esküszöm), plusz utána a pendulum flashback meg a bevágások egyenként a szereplõkrõl, áááh...<#whatever>
Viszont a belépõig tetszett a rész, az elõzetes és a golden meg egyszerûen ütött.<#vigyor>

Ha nem lenne ez a vaizardos FAIL a végén, 10/10-est megadnám a részre, de így csak 7/10 nálam.
mosoporr
nagy fegyver a halálra röhögtetés 😊

NEOreg3
akkor Aizennek lõttek, majd teáskanállal kell összeszedni, ami maradt belõle<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Egek, nem hittem volna hogy ezt most meglépi Kubo...<#idiota>
A spoilerek szerint a láb tulajdonosa
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don Kanonji...
Lelouch
Nem kell félni, annyira azért nem vészes.
BEAST
Énis így tettem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

LeventeV
hat ennyi resz utan nem fogom csak ugy dobni. kivancsi vagyok mennyit romlott az anime. az elozo hsz-ek miatt felek egy kicsit.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

armageddon666
persze csak az Ulquiorrás részek után

@

armageddon666
drop it!

@

LeventeV
na akkor ideje nekilassak. mar a filler ota nem neztem egy reszt se belole. inkabb a mangat olvasom.

Lelouch
Szerintem is vagy õ, vagy Ishida faterja.

Anime: Nem volt rossz rész az eheti, de annyira jó se.<#vigyor>
Jövõhéten
szabadulnak ki Aizenék.
NEOreg3
kinek a lába lehet az?

mivel nem sokan jöhetnek már számításba én így Tessai-ra tippelek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
na most kivancsiva tettel. de mar nem kell sokat varni 😛

Lelouch
A spoilerben úgy írták, így hû akartam maradni hozzá.<#vigyor> Egyébként ahogy várható volt, õ is szépen megerõsödött...
LeventeV
na hat ugy mondjad... amugy kiraly (mindket ertelemben XD)

Lelouch
Ogichi vagy hollow Ichigo néven már ismerõs?<#falbav>
LeventeV
az ki az??? <#idiota>

Lelouch
manga spoiler:
Lesz Shirosaki<#vigyor>
Lelouch
Azért ezen a téren ott is voltak mostanában visszatérések...<#nyes>
Bucser
Talán komolyabb mûveket kéne nézni nem Shoneneket😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Count Adyn
A naruto a szememben annyival több, hogy megmerik húzni hogy meghaljon valaki😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://pontpark.eu/b_regisztracio/0f33cdaeed19d813e4fd8e929f1be3c2
Regelj gyûjts pontokat és beválthatod értékes dolgokra
pl: telefonok, lap top, xbox, PS3, LCD TV.
Lelouch
Érdekes hogy pont a megmentõs részt hozod fel, ami a Naruto egyik legnagyobb gyengéje szerintem. 😄 A történet fele óta tök feleslegesen próbálja jó útra téríteni Sasukét Naruto. Pedig már többször is kiderült, hogy "Sasuke's darkness is too strong".<#vigyor> Ez az egész megszállott üldözés teljesen elrontotta Naruto karakterét, aki egészen úgy viszonyul Sasukéhoz mint egy... Tudjátok mire gondolok. 😄 Plusz amúgy szerintem nem is voltak olyan nagy haverok a part1-ben se... Nem tudom honnan jön ez az egész legjobb barát dolog. Na mindegy, legalább mostanában valamennyire visszanyerte Naruto a régi önmagát.
Ja és ha már megmentõs rész, ott volt Gaara is, úgyhogy a Narutoban sincs kevesebb megmentõs rész, ennyit errõl. Milyen érdekes hogy a Narutoban mindig meg kell menteni egy fiút.<#idiota>
BEAST
A Naruto legalább olyan rossz mint a Bleach. Mindkettõben csak az elsõ ~50-60 rész volt jó, azóta pedig fokozatosan süllyed a zs kategória felé.

Kövesdi A
Hát szó mi szó a sasukes részeket én se nagyon szeretem , de még mindig jobb mint a bleach álando lassan folytonos kõrforgós sablon története
(gondolok itt ara hogy milyen érdekes mindig meg kell menteni egy lányt )

Amúgy én nem hinném , hogy a narutoban meg hal naruto , talán inkább sasuke észhez tér és meg menti õt a végén és igy õ hal meg
Végülis neki már nagyon nincs hova visszatérnie
De a naruto története mé mindig csak a 3/4edénél art lesznek még ott dolgok

Amúgy meg naruto nem tanult semmit az anyától ,az max segített neki azzal hogy meg kötözte a foxot
Ezek után kushina úgy fog el tûnni ahogy jött ,max mond valamit narutonak mint anno itachi tette sasukeval a rejtet családi helyrõl
De ezek meg amiket más meg jósol csak találgatások , úgy is az lesz amit a kishi akar

Amúgy a mostanában a bleach is kezd jó lenni föleg miota ichigo faterja meg jelent , de nekem a SoulSociety részek jobban bejöttek azóta lényegesen vissza eset a sorozat !

LeventeV
ezen felnevettem... teljesen igazad van.

armageddon666
"hogy naruto az anyjatol fog tanulni valamit amitol eleg eros lesz hogy harcba szalljon sasukeval"

Mert ez nem egy tipikus shounenes mozzanat és marha nehéz megjósolni...
Megjósolom, hogy lesz a Narutoban egy olyan rész, ahol majd edzenie kell Narutonak, mert egy sokkal erõsebb ellenféllel találkozik.
vagy...
Megjósolom, hogy lesz filler!

@

LeventeV
tudom ez nem fog bekovetkezni de en minden este azert imadkozok, hogy sasuke legyen vegul a fogonosz es muszaj legyen megolni.

a lakotarsam azt josolja, hogy naruto meghal a vegen es sasuke eszhez ter es o viszi tovabb "naruto orokseget". amugy o megjosolta, hogy naruto az anyjatol fog tanulni valamit amitol eleg eros lesz hogy harcba szalljon sasukeval, es ugy ahogy bejott neki.

Lelouch
LOL, nézd meg jobban hogy mire válaszolt Bucser. 😄

Én meg a Naruto-ért nem vagyok annyira oda, de legalább feljavult mióta nem a Sasuke b*zulás(bocs a kifejezésért, de ez fejezi ki legjobban) megy.
Kövesdi A
Szerintem ez egy kicsit téves ,mivel a narutot 1999 ben kezdték el kiadni
A bleach-et meg 2001ben ,nah meg naruto haja citrom sárga ichigo-é meg narancssárga , így egy kicsit eltérõ a két karakter kinézete , de még jellemüket nézve se hasonlítanak egymásra
Amúgy is , inkább kubora jellemzõ ,hogy erõ szeretettel használja fel más mangakák ötleteit , Kishi-re ez nem jellemzõ

Amúgy én a mostani mangákon , meg az animeket annyira unnom
Narutot hétrõl hétre várom , de a bleach meg általában egészben olvasok végig 10 fejezetet

Lelouch
Soifon bankai animálva még viccesebb...<#idiota>
Kövesdi A
Hát tényleg igaz , hogy Kubo más szerzõktõl is szívesen vesz ötleteket , ez a
200szor lassabban telik az idõ mint a kinti világban , elégé a dragon ball z re hajaz

Elegem van már a sokadik isten gyilkosból <#nyes>

Lelouch
Akkor nézd végig a többi mangaka Naruto/One Piece-s alkotását, hogy hányan rajzoltak hátteret.<#wow3> Itt azért úgyse azon volt a hangsúly, de mindegy.
Győri Devi
jah egyértelmûen Kubo hiszen nincs háttér XD

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Bucser
Szerintem Naruto 1-az 1-ben Ichigo lett csak kapott 3 bajszot meg egy fejpántot...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LeventeV
igazad van.

Lelouch
Mikor a hollow énje ellen harcolt Ichigo a vaizard training során, akkor nem jelent meg Zangetsu...
LeventeV
jo resz volt.
bar tensa zangetsu azt mondta hogy azert nez ki ugy, mert ichigo bankai formaban latogatta meg ot. de mikor legyozte hollow ichigot akkor is bankai formaba volt es mikor legyozte akkor az oreg zangetsu tert vissza, de akkor meg ichigo bankai-ba volt, nem?

Lelouch
Zangetsu nagyon érdekes lesz az eheti fejezetben...<#vigyor>