3291
-
#2451 kosz. -
#2450 Csak jövőhéten. -
#2449 szerdan lesz manga vagy csak jovoheten? -
#2448 már csak másfél :D -
#2447 Azért még ha most be is fejeznék, szerintem úgyis folytatnák idővel. Csak most olyan helyzet állt fel, hogy nem lenne érdemes fillerezni... Persze még sok függ attól, hogy Kubo mivel rukkol elő 2 hét múlva... -
#2446 hm... van valami abban amit mondasz... -
#2445 Az új OP-ban már benne van a hosszú hajú Ichigo is többek között... Remélem ez azt jelenti, hogy már nem szúrnak be hosszabb fillert az arc végéig. Amúgy van egy olyan megérzésem, hogy ahol a manga most áll, ott majd be fog fejeződni az anime... -
#2444 Az előbb még rosszul jött be... Na mindegy. -
#2443 Hoppá.
Final GT in Gintama? -
#2442 Final GT in Gintama? XD -
#2441 gondoltam, csak biztos ami biztos. -
#2440 Ezen a héten még lesz fejezet, azzal kapcsolatban írtam a spoilert. -
#2439 a heten es a jovoheten lesz a szunet vagy pedig a jovoheten es az azutani heten? -
#2438 manga spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy látszik Ichigo tényleg teljesen lenullázódott... Kiváncsi vagyok hogy lesz megint használhatóvá téve, de egyelőre nem túl optimistán nézek a dolgok elé.
És pont most lesz 2 hét szünet. -
#2437 Most elgondolkoztam, kit értesz "3 hollow testvér pár" alatt, de gondolom Nel bandáját. Szerintem nem miattuk kezdett el hanyatlani a Bleach, sőt Nel karaktere még elég jó húzás is volt Kubotól. :D Bár az tény, hogy néha már túl fárasztók voltak. -
#2436 one piece nél , pont hogy jók a fillerek , ha nem tudom , hogy azok azok
Simán , a eredeti történet szállnak , hitem volna őket
Én élveztem a bleach-et, addig míg az a 3 hollow testvér pár , fel nem búkant -
#2435 one piece-nek pont az első 20-30 része a szar, utána jó (kivéve a foxy arc, az borzalmas, na meg a fillerek) -
#2434 Az mehet az első 200-ig, utána talán Naruto az első 50-60ig... vagy egyszerűen mehet mind a kukába és Fairy Tail. :p -
knightbali #2433 Első 60 rész, utánna nézz One Piece-t. :) -
#2432 Reiatsu az.
-
#2431 A 'Reatsu'ra gondolsz ?
Remélem ichigo , tényleg valami fene új szintre lép majd ,de olyanra, hogy még a gotei 13 nak is le esik a álla
Ez a fejezett inkább csak egy híd volt , a következők lesznek jók -
#2430 igényszinttől függ... kezdd el, max abbahagyod! ha kihagyod a töltelékrészeket nem hiszem hogy lesz 100 résznél több. -
#2429 Sajnos azt kell mondanom, hogy nem érdemes... Csak ha nagyon sok felesleges szabadidőd van. -
vintage #2428 Érdemes elkezdeni nézni? Tegnap hallottam róla beszélgetni két ismerősömet, elég hosszas párbeszédet nyomtak le, aminek a felét sem értettem :D -
#2427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól szűrtem le nem bírja a "nyomást" ... már nem emlékszem hogy hívták :D -
#2426 kivancsi vagyok a kovetkezo reszre. -
#2425 Érdekesen zárult az eheti manga... -
#2424 húú vidáman jöttem ma haza edzésröl este 9kor, hogy ha már egész nap szenvedtem, legalább lesz egy jó kis manga.. hát nagyon tévedtem -
#2423 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azért jó lett volna látni aizen, urahara és 1-2 ember bankai-át még előtte -
#2422 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már túlságosan isteni szintűre lett emelve a hogyoku-erő, bár én se gondoltam ilyen megoldásra ellene, de én logikusnak találom ezt a kidou-pecsétet... Ha te nem, akkor hagyjuk a vitát. :) Az aktiválódás időzítése meg szerintem nem von le semmit a dolog logikusságából...
"Meg egyáltalán mi ez, hogy "pont most, csak neked, kifejlesztettem az új kidout!" ??"
De hiszen Uraharáról van szó. :) Mikor először feltűnt FKT-ban, én már akkor is tőle vártam valami speciális megoldást Aizen ellen. Éppen ezért nagy csalódás is volt számomra hogy akkor úgy nézett ki elbukott. De mégiscsak volt valami a tarsolyában, ez plusz pont nálam. -
#2421 Na ichigora gondoltam, és azért fogalmaztam így, mert annak idején ti hívtátok így. -
#2420 Ulquiorra azért mert voltak szarvai még nem vasto lord... egyébként jah, a bleach egyik legjobb része volt. -
#2419 Mármint az logikusabb, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor senki nem figyelt akkor egy ilyen delayed kidout nyom bele, ami pont jókor aktiválódik? Meg egyáltalán mi ez, hogy "pont most, csak neked, kifejlesztettem az új kidout!" ?? -
#2418 Logikusnak logikus, de nagyobb fightra számítottam. Eddig legjobban az Ulquiorrás fight tetszett, már az elejétől kezdve, amikor meg vasto lorde lett... Hát az csodás volt, bár tarthatott volna tovább :D -
#2417 "Ichigo eljátszik vele kicsit, aztán mikor Aizen azt hiszi nagyon kemény és nyert, akkor 1-hitteli ^^"
De hiszen majdnem pont ez történt... Én is ezt szerettem volna, de így utólag a mostani megoldás nekem logikusabbnak tűnik.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aizen sérülés-->regeneráció-->továbbfejlődés kombója ellen nem nagyon érhet semmit se akármilyen erős támadás... A hogyoku ugye elpusztíthatatlan... Urahara feltűnése és pecsétje szerintem így utólag sokkal logikusabb megoldás volt a helyzetre. És azért Ichigo támadása se volt teljesen értelmetlen, mert neki köszönhetően aktiválódott a pecsét. -
#2416 Minimum egy sablonos epic fight, vagy annyi, hogy Ichigo eljátszik vele kicsit, aztán mikor Aizen azt hiszi nagyon kemény és nyert, akkor 1-hitteli ^^
de nem így. -
#2415 Te hogy zártad volna le az arcot? Ha már Aizennel így alakultak a dolgok ahogy, szerintem sokkal jobb megoldás már nem sülhetett volna ki belőle. -
#2414 mi miatt lehetne jónak titulálni? Kubo egy dolgot tud: karakterdesign, karakterrajzolás. (Meg egyébként a Bleach alapötlete, meg 1-2 részlete is tetszik) Na ebben a fejezetben ez sem volt igazán kimagasló. Ez lenne az egész Arc csúcspontja. Sőt, az összes Arc ide vezetett. És mit kapunk? Semmit. Ez itt a klimax helye. Pont. És üresen hagyja. Szóval mi volt jó benne? -
#2413 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Isshin is visszaszerezte az erejét... Ichigonak meg úgyis minden sokkal hamarabb megy, így olyan sokat nem hiszem hogy jegelve lesz. De azért nem ártana a jövőben valami kiskaput találni, amivel nem veszti el az erejét ha használja a Final GT-t...
A hollow-erővel meg nem tudom mi lett, ha azt is elveszítette Ichigo, azt nem hiszem hogy már vissza tudná szerezni. :S Ha meg megmaradt, kiváncsi vagyok a shinigami-erő nélkül mit tudna kihozni belőle Ichigo. Mert ugye eddig amikor használta a hollow-erőt, azt csak kombinálta a shinigamival mint bankai megerősítés. -
#2412 Remélem vissza szerzi majd valahogy , mint a shimigami erejét ,mert ha nem , elég gáz lesz