Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Bár hátha részletezve lesz még...

Amúgy most tényleg nagyon durván feltûnõ volt a hátterek hiánya is, az egész fejezet olyan félkész hatást keltett rajzolás szempontjából is.
Lelouch
Jah.<#zavart2> Gin flashback is elég LOL, ha tényleg csak ennyi volt az indítéka.<#vigyor>
NEOreg3
Aizen egyre rondább

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
415. fejezet

Na ne már... Az rendben van, hogy volt bábállapot, de mi ez az új forma?<#zavart2>
Amúgy ilyen kevés szöveg és történés régen volt már. Az a kevés is... Ha az elõzõ fejezet egy lépés volt elõre, akkor ez kettõ vissza kb...
armageddon666
Szerintem az elõzõ invitálásodat már minden itt fórumozó látta, úgyhogy ha arra nem reagáltak, erre sem fognak. 😊

@

Halihó, nem akar valaki jönni játszani eredeti karaktert a Bleach szerepjátékba? Erõsen eredeti karakter-hiányban vagyunk, nincs olyan aki segíthetne a történetszál haladásán. 😊

Bleach szerepjáték
NeverwinterKING
azt már annyira megszoktam.nincs kedvem váltani 😄

\"You are fucking crazy people!\"

LeventeV
uraharashop.hu adja ki a leghamarabb. aztan a bleachhun.hu inkabb ezeket lapozgasd mint a gportalost.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

NeverwinterKING
nem halok bele ha 2-3 nappal megjelenés után olvasom el 😄

Lelouch
gportal?<#merges2> Ha magyar fordítással akarod nézni, máshol már találhatsz azt is.
NeverwinterKING
gportalon még nincs fenn, akkor várok még. köszi

Lelouch
Ja, sokkal jobb lett volna, ha Keigoék verik le Aizent, micsoda váratlan fordulat lett volna!!!!
Black Hawk
már megint egy "váratlan fordulat" ... 😄 éljen a manga

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

LeventeV
de van.

NeverwinterKING
a héten nincs manga?

LeventeV
nem vagyok jo a nevek megjegyzeseben, ami azert eleg nagy hatrany foleg, hogy a hobbim az animek es a filmek nezese, de viszont a lenyeget nagyon jol kitudom ragadni, a suliba is dicsertek, hogy jo vazlatokat keszitek. <#idiota>

armageddon666
Tényleg Yumichika.... de õ ráadásul duplán -.-

Ez a valódi alakja
Ez a valódi valódi alakja

@

Lelouch
Mert ugye egyik se kamuzott az erejével kapcsolatban. 😊 Ulquiorra is csak titkolta. Nekem csak Yumichika jut eszembe, aki kamuzik a képességével kapcsolatban.
Lelouch
Sztem nem igazán helytállóak ezek a példák.
armageddon666
Yammynál 10=0
Ulquiorránál segundo geci
aztán rémlik még valakinek a Bankaiánál is szinte szó szerint az a szöveg amit most eltolt... :\

@

Lelouch
Miért, hányszor lõtte már el ezt?
armageddon666
Kubo nem unja már ezt a "valójában nem is ez a képességem, hanem..." marhaságot? Mert én már eléggé ^^, Viszont most kíváncsi vagyok hogy folytatja...

@

Lelouch
<#merges2>

Kyōka Suigetsu
LeventeV
mi aizen kardjanak a neve? eloszor azt hittem az az istengyilkos.

armageddon666
erre azt hittem válaszoltam :C

Én vagyok a balansz 😊)

@

LeventeV
en is remelem.

NEOreg3
mostani manga után nagyon remélem, hogy Kubo nem fogja eljátszani 20-adszorra is a "végig illúzió volt" trükköt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Nocsak, a spoilerek alapján végre jó fejezet elé nézünk ezen a héten.<#gonosz1>
LeventeV
megis itt vagy <#nyes>

(harag nelkul <#idiota>)

armageddon666
True...

NNNOOOO AZ EGÉSZ BLEACH EGY KONSTANS TRAINING-ARC!!!!

😊 de már nem nézem XD

@

Lelouch
Ilyen elven az SS arc is az volt...<#whatever>
armageddon666
"ha legalább haladna Ichigo edzése is..."

Hopp, még egy training-arc! 😄 a shounenek lépfenéje...
másrészt, az egész hueco mundos rész training arc volt XD

@

Lelouch
Igazából nem lenne nagyobb bajom ezekkel a fejezetekkel se, ha legalább haladna Ichigo edzése is...
NEOreg3
dobálják meg Aizent papírgalacsinokkal

szerintem tuti megfekszik tõle!

LeventeV
jovoheten kiderul <#idiota>

vixo
úristön,tud még ennél is mélyebbre süllyedni a manga??? -.-

LeventeV
rossz volt az eheti manga (is). <#levele>

Igen, ez pont ilyen, csak nem követjük a történet szálait, szóval nincs kötelezõ ragaszkodjunk a történethez dolog... És régen nagyon jó társaságot sikerült összehoznom, csak sajnos az igazi játékig nem jutottunk el, mert kevés volt az ember és idõhiány miatt senki nem járt fel.. Most úgy gondoltam, hogy újraélesztem az egészet, hátha... Márcsak a megfelelõ emberek kellenének. Bár ezt a kielemzést...jézusmária, nem vállalnám, az 100%. Megfájdulna a fejem, mire kitölteném az összes plothole-t 😄
armageddon666
Ez ilyen, odamegyek, regelek, hasamra ütök, leszek mondjuk, Ulquiorra, és akkor a szerepjátszók tulajdonképpen alkotnak egy storyt a Bleach világát, karaktereit alapul véve? Minden játékos a karakterén keresztül reflektál más játékos cselekedeteire? Ezt mind szöveges formában.

Érdekesnek hangzik, komoly, kreatív, de mégis megfelelõen konzervatív emberekkel egész jó storyt lehetne csinálni... Talán jobbat, mint az eredeti 😄 Mondjuk egy ilyen játékot elõször úgy kezdenék, hogy kielemezném a Kubo által alkotott, ezer sebbõl vérzõ világot, és megpróbálnám ezeket a foltokat minél logikusabb módszerekkel betömni, réseket áthidalni, alkotni egy egészet a sok töredékbõl, a nem tökéletesen összeillõ elemeket összecsiszolnám, hogy tökéletesen passzoljanak, és kapnánk egy kidolgozott, csodás képet ebbõl a kirakósból.
Mert ugye az alapkoncepció, és több részlet nagyszerû a Bleachben, csak ha az egészet nézzük, akkor látjuk hogy.............

Egyébként sok idõt elvesznek ezek, a játékok, úgyhogy nem hiszem hogy érdekel.

@

A nagy morgolódás közepette valaki jelezne valamit a hozzászólásomra?😊
Lelouch
Azok után amit eljátszott FKT-ban, várható volt hogy itt is behoz majd Kubo annyi szereplõt amennyit csak lehetséges...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiváncsi vagyok hány hét múlva tûnik fel az elsõ olyan, aki tényleg fel tudja tartani Aizenéket.<#zavart2>
LeventeV
hat azert mar kezd elegem lenni... ez mar idohuzas.

Lelouch
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lesz Mizuiro, meg a végén ellõ Afro-san egy shikait. Ennyi a lényeg.

Elég szomorú, Kubo majd még biztos behozza Kon-t is néhány poénos jelenet kedvéért amivel elmegy majd a fejezetek fele.
LeventeV
hat mostmar kubo anyja p****... most pont olyan mintha filler lenne a mangaba...

NEOreg3

CharrDen
"de ááh" ez mit takar? szar lesz, tehát megint nem lesz kb semmi, vagy pedig remek lesz?

Sziasztok, érdekelne valakit egy fórum alapú Bleaches szerepjáték? Újraindulva.. Régen nagyon jó társaság volt! Légyszi akit érdekel, most jöjjön reggelni, még a karakterek 99%a szabad!!A szerepjáték címe:
Lelouch
Még csak pár mondatos spoiler van az új fejezetrõl, de áááh...<#szomoru1>
LeventeV
hat igen.

Lelouch
Hát ez a fejezet az utolsó két oldalt leszámítva a nagy semmirõl szólt kb.