3291
-
#2491 Kiváncsi lennék rá, hogy te mit vártál. Bár szinte semmi lényeges nem történt benne, szerintem jó fejezet volt. Kellett már nagyon ez a váltás. -
#2490 Erről jut eszembe, állítólag Kubo szerint a HM arc bukás volt. :D Pedig szerintem az még úgy ahogy jó is volt, inkább az FKT-arctól volt elég sok gáz momentum. :D -
#2489 Vagyis a legújabb után még 1 biztosan várható. -
#2488 De én már csak trollkodok itt mert az úgy szeretik <3 :) -
#2487 Kövesd az anime cselekményvonalát, keres következetességet benne. Szólj ha megvan. Várok. NINCS? Na nyugi, nem benned a hiba!
Arra célzok, hogy nem lehet megsaccolni sem meddig fog ez menni... Mivel nem megkötés, hogy következetes legyen, ezért bármi lehet benne. A lehetőségek száma divergál a végtelenbe. Szóval addig megy míg van rá igény. Ami valami furcsa módon lesz :DDD -
#2486 Úgy tudom, még 2 arc tuti lesz. -
#2485 Ehh,lol...Ez lesz az utolsó?V addig fog menni mig Kubo keze mozogni tud? -
#2484 Már elkezdődött az új arc. -
#2483 Nemv agyok nagy mangás,de hallottam h vége van ennek az arcnak..most akkor vége is lesz végleg,v új történet kezdődik? -
#2482 A lehetőség szerintem is megvan még a folytatásnak, csak szerintem ezen a ponton már tényleg értelmesebb lenne befejezni egy időre. -
#2481 Hát, nem túl darkos, de legalább van felírat. :) -
#2480 félreértés ne essék: Nem a Bleach folytatásáért érvelek, hanem hogy van lehetőségük a folytatásra... -
#2479 Oké, majd meglátjuk kinek lesz igaza. :D -
#2478 meglep, hogy olyanokat hozol fel ellenérveknek, amik már úgyis megtörténtek...
mármint felesleges filler
meg ami tönkrevág, ha nem is mindent, de sokmindent, ami sokmindenkivel, nem is történt, hanem van. -
#2477 A training arc totál értelmetlen lenne. A lényeges dolgok benne voltak a mangában, mást szerintem totál felesleges lenne mutatni. A másik ötlet is az lenne, mert tönkrevágna mindent, ami Ichigoval történt. De meglep, hogy pont te érvelsz az anime folytatása mellett. :) -
#2476 Miért? Mert nem illeszkedik a timelineba? Zanpakutos illeszkedett? Nemhogy a timelineba nem illett, még amúgyis közesincs az egészhez volt :D
Simán kiadnak egy fillert ahol megaüber formában szaladgál ichigo...
Vagy training arc :DDDD Az a nem tudom mennyi idő amit "időn kívül" töltött :D -
#2475 Vagyis értelmes hosszú filler eddig se volt, akkor most milyen lenne. XD -
#2474 Szerintem a legjobb döntés az lenne, ha befejeznék most az animét, aztán 2-3 év múlva folytatnák... Ichigo miatt most értelmes fillert úgyse lehetne összehozni. -
#2473 Adná az ég. Megfogyatkoznának rövid úton a Bleatardok conokon. De lehet, hogy akkor ismét eluralkodnak (a még mindig túl sokan levő, és ezáltal a diverzitást csökkentő) Narutardok.... hmmm... nagy dilemma... Bleachből általában jobbak a cosplayek... sőt, az összes Bleaches cosplay jobb -.- Sőt, könyökömön jön ki a sok, gyakorlatilag semmilyen, Naruto cosplay. Bleachnél legalább van egy nyamvadt fakard, és nem a bolti Akacukihacukában rohangálnak...
Na de ez csak egy kis kitérő volt :D
Igazából nem lehet ennek az animének már ártani :D Jöhet nyugodtan egy 100 részes közenincshozzá serious filler arc nyugodtan... sokan észre se vennék, meg szvsz eladásokon sem nagyon látszana meg... (vagy a nézettségen) -
#2472 Vagy rengeteg fillert fog nyújtani, vagy semmit, mert benne van a pakliban hogy befejezik az animét az arc után. -
#2471 Utolsó rész egész EPIC volt. :D
Kíváncsi leszek mit tud még nyújtani az anime ha majd legyőzik Aizent. :)
Mangát nem olvasok.
-
#2470 A legutóbbi részben volt a Yamamoto vs. Wonderweiss. -
technext #2469 ebben igazad van, inkább az animéhez kellett volna néznem a dolgokat :/
csak azt nem követem nyomon >.< az epicebb harcokat nézem csak, jelenleg nemtudom hogy hol tart pl :D -
#2468 És aki csak az animét nézi?
Nem fogja tudni WTF az a maszkos csóka...
meg azért egy Bleach logó jó lenne rá. Esetleg lehet darkosítani azt.
-
technext #2467 Üdv emberek, most néztem meg a legújabb mangát és a topicot. Elég régiesnek találtam a bannert ezért nagy unalmamban megpróbálkoztam egy újabbal.
Ő lenne az:
-
#2466 elég gyenge volt ez a mostani manga, gyenge filler felvezető szaga volt
tudtam, hogy nem lehet azonnal epikus csatákra számítani, de ez akkor sem tetszett :( -
#2465 17 hónap. -
#2464 Menyi az idő ugrás ,bocs rossz az angolom -
#2463 Elég elbaltázott húzás lett volna. Természetesen nem. -
#2462 mennyit? csak nem 20ezret :) -
#2461 köszi -
#2460 pl. itt -
#2459 Ezt hol nézed? -
#2458 Kaptunk egy kis időugrást a mangában. -
#2457 nem rossz. -
#2456 Bleach Movie 4. előzetes
-
#2455 100%ig egyetertek mindegyik ponttal. -
#2454 Ichigo esete ebben is nagyon rendhagyó, de szerintem teljes állású shinigami lenne. -
#2453 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hát igen , tényleg hülyeség egy halhatatlant 20,000-vagy 30000 évre be börtönözni , akkor már inkább életfogytiglanra
Ha már 20.000 év , mi lesz addigra a dolga a shimigamiknak , emberek vagy ki hallnak (akkor meg nem lesz több hollow se ) vagy tovább állnak a földről
Az az idő bőven elég ere !
Amúgy mi lenne ichigoval , ha mint ember meg halna ?
Normális halott lenne soul... vagy lehetne shimigami is ? -
#2452 Még nem is értékeltem a legutóbbi fejezetet. :D Azt hittem legalább a lezárás tisztességes lesz, de megint csalódnom kellett...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-20 ezer évre bezárni egy halhatatlant? Miután letölti a büntetést, megint garázdálkodhat Aizen vagy mi?
-Yamamoto cirkusza is nevetséges és egyben felesleges is volt...
-Hitsugaya persze most se maradhatott ki, majd tuti kap pár táp képességet a továbbiakban. :S A baj csak az, hogy a kutyát nem érdekli. Ellenben hogy mi történt mondjuk a Nel, Grimmjaw, Kensei hármassal arról nincs semmi...
-A fejezet csúcspontja meg a drámaian beállított búcsú volt. Mire való egy gigai?
Az egyetlen érdekes dolog, hogy Mayuri HM-be ment kutatni. Állítólag az anno még Szayel laborjában talált dolgoknak szerepe lesz a kövekező arc-ban.