Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a heten es a jovoheten lesz a szunet vagy pedig a jovoheten es az azutani heten?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
manga spoiler
Úgy látszik Ichigo tényleg teljesen lenullázódott... Kiváncsi vagyok hogy lesz megint használhatóvá téve, de egyelõre nem túl optimistán nézek a dolgok elé.
És pont most lesz 2 hét szünet.<#gonosz3>#gonosz3>
És pont most lesz 2 hét szünet.<#gonosz3>#gonosz3>
Most elgondolkoztam, kit értesz "3 hollow testvér pár" alatt, de gondolom Nel bandáját. Szerintem nem miattuk kezdett el hanyatlani a Bleach, sõt Nel karaktere még elég jó húzás is volt Kubotól. :D Bár az tény, hogy néha már túl fárasztók voltak.
one piece nél , pont hogy jók a fillerek , ha nem tudom , hogy azok azok
Simán , a eredeti történet szállnak , hitem volna õket
Én élveztem a bleach-et, addig míg az a 3 hollow testvér pár , fel nem búkant
Simán , a eredeti történet szállnak , hitem volna õket
Én élveztem a bleach-et, addig míg az a 3 hollow testvér pár , fel nem búkant
one piece-nek pont az elsõ 20-30 része a szar, utána jó (kivéve a foxy arc, az borzalmas, na meg a fillerek)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az mehet az elsõ 200-ig, utána talán Naruto az elsõ 50-60ig... vagy egyszerûen mehet mind a kukába és Fairy Tail. :p
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Elsõ 60 rész, utánna nézz One Piece-t. :)
A 'Reatsu'ra gondolsz ?
Remélem ichigo , tényleg valami fene új szintre lép majd ,de olyanra, hogy még a gotei 13 nak is le esik a álla <#idiota>#idiota>
Ez a fejezett inkább csak egy híd volt , a következõk lesznek jók
Remélem ichigo , tényleg valami fene új szintre lép majd ,de olyanra, hogy még a gotei 13 nak is le esik a álla <#idiota>#idiota>
Ez a fejezett inkább csak egy híd volt , a következõk lesznek jók
igényszinttõl függ... kezdd el, max abbahagyod! ha kihagyod a töltelékrészeket nem hiszem hogy lesz 100 résznél több.
@
Sajnos azt kell mondanom, hogy nem érdemes... Csak ha nagyon sok felesleges szabadidõd van.
Érdemes elkezdeni nézni? Tegnap hallottam róla beszélgetni két ismerõsömet, elég hosszas párbeszédet nyomtak le, aminek a felét sem értettem :D
húú vidáman jöttem ma haza edzésröl este 9kor, hogy ha már egész nap szenvedtem, legalább lesz egy jó kis manga.. hát nagyon tévedtem<#shakehead>#shakehead>
"Meg egyáltalán mi ez, hogy "pont most, csak neked, kifejlesztettem az új kidout!" ??"
De hiszen Uraharáról van szó. :) Mikor elõször feltûnt FKT-ban, én már akkor is tõle vártam valami speciális megoldást Aizen ellen. Éppen ezért nagy csalódás is volt számomra hogy akkor úgy nézett ki elbukott. De mégiscsak volt valami a tarsolyában, ez plusz pont nálam.
Na ichigora gondoltam, és azért fogalmaztam így, mert annak idején ti hívtátok így.<#vigyor>#vigyor>
Ulquiorra azért mert voltak szarvai még nem vasto lord... egyébként jah, a bleach egyik legjobb része volt.
@
Mármint az logikusabb, hogy
mikor senki nem figyelt akkor egy ilyen delayed kidout nyom bele, ami pont jókor aktiválódik? Meg egyáltalán mi ez, hogy "pont most, csak neked, kifejlesztettem az új kidout!" ??
@
Logikusnak logikus, de nagyobb fightra számítottam. Eddig legjobban az Ulquiorrás fight tetszett, már az elejétõl kezdve, amikor meg vasto lorde lett... Hát az csodás volt, bár tarthatott volna tovább :D
"Ichigo eljátszik vele kicsit, aztán mikor Aizen azt hiszi nagyon kemény és nyert, akkor 1-hitteli ^^"
De hiszen majdnem pont ez történt... Én is ezt szerettem volna, de így utólag a mostani megoldás nekem logikusabbnak tûnik.Aizen sérülés-->regeneráció-->továbbfejlõdés kombója ellen nem nagyon érhet semmit se akármilyen erõs támadás... A hogyoku ugye elpusztíthatatlan... Urahara feltûnése és pecsétje szerintem így utólag sokkal logikusabb megoldás volt a helyzetre. És azért Ichigo támadása se volt teljesen értelmetlen, mert neki köszönhetõen aktiválódott a pecsét.
De hiszen majdnem pont ez történt... Én is ezt szerettem volna, de így utólag a mostani megoldás nekem logikusabbnak tûnik.
Minimum egy sablonos epic fight, vagy annyi, hogy Ichigo eljátszik vele kicsit, aztán mikor Aizen azt hiszi nagyon kemény és nyert, akkor 1-hitteli ^^
de nem így.
de nem így.
@
Te hogy zártad volna le az arcot? Ha már Aizennel így alakultak a dolgok ahogy, szerintem sokkal jobb megoldás már nem sülhetett volna ki belõle.
mi miatt lehetne jónak titulálni? Kubo egy dolgot tud: karakterdesign, karakterrajzolás. (Meg egyébként a Bleach alapötlete, meg 1-2 részlete is tetszik) Na ebben a fejezetben ez sem volt igazán kimagasló. Ez lenne az egész Arc csúcspontja. Sõt, az összes Arc ide vezetett. És mit kapunk? Semmit. Ez itt a klimax helye. Pont. És üresen hagyja. Szóval mi volt jó benne?
@
A hollow-erõvel meg nem tudom mi lett, ha azt is elveszítette Ichigo, azt nem hiszem hogy már vissza tudná szerezni. :S Ha meg megmaradt, kiváncsi vagyok a shinigami-erõ nélkül mit tudna kihozni belõle Ichigo. Mert ugye eddig amikor használta a hollow-erõt, azt csak kombinálta a shinigamival mint bankai megerõsítés.
Remélem vissza szerzi majd valahogy , mint a shimigami erejét ,mert ha nem , elég gáz lesz
Nem tudom mit vártál, tökre egyértelmû volt hogy ez lesz vele. Sztem túlzás emiatt szarnak titulálni a fejezetet.
Ez szar chapter volt...
Mármint, oké ez az "elveszti erejét" cucc, de azt hittem helyette marad másik ereje vagy valami, de neeeem... és a király formáját is elvesztette...
Mármint, oké ez az "elveszti erejét" cucc, de azt hittem helyette marad másik ereje vagy valami, de neeeem... és a király formáját is elvesztette...
@
a bankai-ra azért kíváncsi lettem volna, de szerintem Kubo-nak sem volt ötlete
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Am ami az eheti animében volt Yammi-s rész az benne volt a mangában?O_o Mert én nem emlékszem rá,lehet átsiklottam felette és már régen is lehetett,de egyszerûen újnak hatott :D A legutolsó Yammis emlékem mangából,amikor Byakuya és Kenpachi "leugatja" Yammit,h útban van :D
Nem, mivel Muramasanak semmi köze a BLEACHhez. Õ a FILLER nevû sorozatban vállalt szerepet. A kettõ teljesen különálló, bárminemû hasonlóság... hát szerencsére nem sok van ^^ rossz-rosszabb :P
@
Húúú érdekes fejezet volt <#whatever>#whatever>
Engem inkább az érdekel , vajon mi lesz most ichigoval , most hogy shimigami ereje eltûnt <#csodalk>#csodalk>
Engem inkább az érdekel , vajon mi lesz most ichigoval ,
es kb ennyi az eheti manga. de lesz folytatas.
Aizent megutaltam a vegere. az elejen megfontolt volt, mindent okkal tett. de a vegere csak egy agyatlan eromanias szorny lett.
UraharaShop Spoiler:
Aizen túléli a csapást. Kiderül "megölhetetlen", és csak "bebörtönözni" lehet. Megjelenik Urahara és a korábban bemutatott Kidouval csapdába ejti.
Miért nem lepõdök meg ezen? :D
Miért nem lepõdök meg ezen? :D
szerintem lesznek még múltbeli részek, na meg még egyetlen vasto lordét sem láttunk, ha már új, erõs ellenség kéne
tenyleg... mi lesz ha aizen nem lesz tobbe. lezarja kubo a tortenetet vagy kitalal valami mast.
Érdekes lesz az eheti manga... Innen már remélem tényleg nincs sok hátra ebbõl az arc-ból.