3291
  • LeventeV
    juj de lassan halad a manga.
  • Lelouch
    2011-03-15
    313.
    The Man Who Takes Command of the 11th Division!

2011-03-22
    314.
    Secret of a Beautiful Office Lady

2011-03-29
    315.
    Yachiru's friend! The Shinigami of Justice Appears!

Újabb kikerült címek, hátha valakit azért érdekel. XD
  • Kövesdi A
    Nah akkor azt hiszem , egy ideig hanyagolni fogom a bleacht , ha tényleg ennyi filler jön
    Majd ha vissza tér a történet a normális kerékvágásba , be darálom az egész szemetet egy szere
  • Lelouch
    BA szerint 317-ig lesz epizódikus, azután jön egy hosszabb filler arc, valami "soul society invasion war".
  • Kövesdi A
    Hát az e heti anime (filler ) nagyon béna volt
    Amúgy most végig ilyen egy rész , egy történetes részek lesznek , vagy jön majd valami filler arc is ?

Manga : nagyon lassan épül fel , de én úgy látom mintha kezdene kibontakozni
    Csak győzük ki várni
  • Lelouch
    manga
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Remélem nem rabolják el megint Orihimét.. XD Ichigo meg gyorsan visszaszerezhetné a shinigami erejét, mert ez a fullbring cucc nagyon gyergya.
  • LeventeV
  • 0Fritz
    Az Espada-k a halál egy-egy aspektusának a megtestesítői, úgymint a magány, öregség, önfeláldozás, kétségbeesés, harag, stb.
    Ulquiorra-é a nihilizmus (A cselekvés hiábavalósága, a lét teljes értelmetlensége, az emberi haladás hiánya).
    Nem voltak érzései, "szíve".
    Halála pillanatában kezdett érezni és értette meg, hogy mit is jelent az összetartozás ereje (A japók ezt különösen kedvelik), a szeret és a bizalom.
    Egészen addig csak abban hitt, amit látott.

(Starrk is hasonlóképpen halt meg. Ő is a vég előtt jött rá, hogy nincs egyedül)
  • LeventeV
    csak az egesznek semmi ertelme. bar nem nagyon vagom az ilyen lelkizos dumakat, ugyhpgy lehet csak en nem ertem.
  • armageddon666
  • armageddon666
    drámai pillanat
  • LeventeV
    jobb dolgom hijan elkezdtem bepotolni a Bleach animet es van vaalmi amit nem ertek a 273. reszben

mikor legyozik Ulquiorat akkor megkerdezni orihimet, hogy felsz asszony? es akkor inoue mondja, hogy nem. erre ulquiora rajon, hogy orihime szive vegig a kezei kozt volt. mi is volt itt pontosan? mit jelent ez? mert mar nem emlekszem.
  • Lelouch
    A manga megint nem haladt valami sokat. :S Talán jövőhéten...
  • Lelouch
    Valahogy nem nagyon vágyom most ilyenre. Lehet dobom inkább az animét, mert a filleren kívül ezt a fullbring sztorit se nagyon lesz kedvem másodjára megnézni. :D Nem ér már annyit az egész sajnos... :S
  • armageddon666
    Nem az első ilyen karakter. Valószínűleg lesz valami random ellenfél, küzdenek, Ichigo odamegy imbán, aztán kritikus pillanatnál elmegy az ereje... esetleg előfordulhat olyan szitu hogy visszafelé sül el, ilyesmi :)
  • Lelouch
    Legalább az az értelmetlen "drámai" búcsúzás kimaradt a végéről. :D Plusz Urahara animés magyarázata szerint ugyanúgy már nem is nagyon lehet berakni később se, mint ahogy a mangában volt. :D

Amúgy egy hónap helyett csak 10 napig aludt Ichigo, lehet csak 20 napig lesz még ereje? :D De amúgyis kiváncsi vagyok mit akarnak kezdeni egy bizonytalan erejű Ichigóval... Nem sok jót remélek. :D
  • armageddon666
    Bár szar fillerhúzás, de szerintem mangában jobb lett volna így :D
  • Prof William
    Az csak a fillerkészítőktől függ. Na meg hogy meg legyen magyarázva hogy miért nem fog majd a fillerben minden ellent 1 vágásból legyőzni. :)
  • Klemice
    lesz az 2-3 is...
  • NEOreg3
    icsigó nem vesztette el még az erejét, hanem csak kurva instabil lett és akár 1 évig is tarthat, amíg elveszíti teljesen
  • Klemice
    pazmeg
  • armageddon666
    mi történt?
  • NEOreg3
    már az előzetesből is látni lehetett, hogy hulladék lesz...:\

majd szóljatok 2 év múlva, ha vége a fillernek
  • Lelouch
    OMG, elég szépen belenyúltak az arc lezárásába... Ezek után el tudom képzelni milyen csúcs filler lesz. XD
  • Lelouch
    A lényegi részét már mutatták, a többi meg nem nagyon számít.
  • LeventeV
    amit bevihettek volna az animebe, hogy feldobjak egy kicsit az az lett volna, hogy megmutassak, hogy Ichigo, hogy jutott hozza az erejehez.
    bar lehet, hogy Kubo a mangaban fel akarja majd hasznalni.
  • Lelouch
    Aizen már kb. 20 részen át "póverkodott", még jó hogy nem húzták mégtovább itt a végén. Elég unalmas lett volna, ha még ellő vagy 3-4 evolúciót itt a végén.
  • Ariakus
    Engem azért zavart, hogy ilyen hamar lezavarták ezt a végső küzdelmet. Jobb lett volna ha 6-7 részen keresztül "póverkodnak" egymás ellen. Így nem volt olyan epikus az egész. Annak idején a "berserk" Ichigo vs. Ulquiora fight sokkal jobb volt. Túl hamar lett lerendezve Aizen szerintem.
  • Lelouch
    Na egész jó volt a végső harc az animében. A következő rész viszont már nem nagyon izgat, mert elég volt a mangában megtapasztalni azt a gáz lezárást. :D
  • Lelouch
    Szerintem nem csak az a baj a mangával, hogy lassan halad...
  • Kövesdi A
    nekem semmi bajom a mangával , max annyi hogy , kicsit lassan halad az igaz
    És most így milyen filler lesz ?
    Mert ebben a harcban elveszti az erejét
    Elég hülyén venné ki magát , ha ezek után is a filler arcban , mint halálisten ugrálna
    Szerintem a kiesett időről simán lehet fillert csinálni
    Pl iscigo munkát keres
  • Klemice
    elég szar a manga, igen....
  • mosoporr
    bár amilyen iramban halad a manga lesz az kettő is,és idáig 1 rakás szarnak tűnik (a baba házba... a helyett h a pokolba vadászna főhősünk :))
  • mosoporr
    1év garantált :)
  • Lelouch
    Ja.
  • Klemice
    akkor már csak egy rész és utána végtelen filler?
  • davidka003
    Ez jó rész volt. :D
    Egyre betegebbül néznek ki. :)
  • armageddon666
    Nem :D nem követtem az Arcok elnevezését...
  • Lelouch
    Ja az.
    Amúgy Fake Karakura Town, bár gondolom amúgy tudtad magadtól is. :D
  • armageddon666
    FKT? Fuckyou Kubo Tite?