Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
gondoltam, csak biztos ami biztos.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Ezen a héten még lesz fejezet, azzal kapcsolatban írtam a spoilert.
LeventeV
a heten es a jovoheten lesz a szunet vagy pedig a jovoheten es az azutani heten?

Lelouch
manga spoiler

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Úgy látszik Ichigo tényleg teljesen lenullázódott... Kiváncsi vagyok hogy lesz megint használhatóvá téve, de egyelõre nem túl optimistán nézek a dolgok elé.

És pont most lesz 2 hét szünet.<#gonosz3>
Lelouch
Most elgondolkoztam, kit értesz "3 hollow testvér pár" alatt, de gondolom Nel bandáját. Szerintem nem miattuk kezdett el hanyatlani a Bleach, sõt Nel karaktere még elég jó húzás is volt Kubotól. 😄 Bár az tény, hogy néha már túl fárasztók voltak.
Kövesdi A
one piece nél , pont hogy jók a fillerek , ha nem tudom , hogy azok azok
Simán , a eredeti történet szállnak , hitem volna õket

Én élveztem a bleach-et, addig míg az a 3 hollow testvér pár , fel nem búkant

NEOreg3
one piece-nek pont az elsõ 20-30 része a szar, utána jó (kivéve a foxy arc, az borzalmas, na meg a fillerek)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

BEAST
Az mehet az elsõ 200-ig, utána talán Naruto az elsõ 50-60ig... vagy egyszerûen mehet mind a kukába és Fairy Tail. :p

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Elsõ 60 rész, utánna nézz One Piece-t. 😊

armageddon666
Reiatsu az.

@

Kövesdi A
A 'Reatsu'ra gondolsz ?
Remélem ichigo , tényleg valami fene új szintre lép majd ,de olyanra, hogy még a gotei 13 nak is le esik a álla <#idiota>
Ez a fejezett inkább csak egy híd volt , a következõk lesznek jók

armageddon666
igényszinttõl függ... kezdd el, max abbahagyod! ha kihagyod a töltelékrészeket nem hiszem hogy lesz 100 résznél több.

@

Lelouch
Sajnos azt kell mondanom, hogy nem érdemes... Csak ha nagyon sok felesleges szabadidõd van.
Érdemes elkezdeni nézni? Tegnap hallottam róla beszélgetni két ismerõsömet, elég hosszas párbeszédet nyomtak le, aminek a felét sem értettem 😄
armageddon666
Ha jól szûrtem le nem bírja a "nyomást" ... már nem emlékszem hogy hívták 😄

@

LeventeV
<#eljen> kivancsi vagyok a kovetkezo reszre.

Lelouch
Érdekesen zárult az eheti manga...
CharrDen
húú vidáman jöttem ma haza edzésröl este 9kor, hogy ha már egész nap szenvedtem, legalább lesz egy jó kis manga.. hát nagyon tévedtem<#shakehead>

CharrDen
azért jó lett volna látni aizen, urahara és 1-2 ember bankai-át még elõtte
<#shakehead>

Lelouch
Már túlságosan isteni szintûre lett emelve a hogyoku-erõ, bár én se gondoltam ilyen megoldásra ellene, de én logikusnak találom ezt a kidou-pecsétet... Ha te nem, akkor hagyjuk a vitát. 😊 Az aktiválódás idõzítése meg szerintem nem von le semmit a dolog logikusságából...

"Meg egyáltalán mi ez, hogy "pont most, csak neked, kifejlesztettem az új kidout!" ??"
De hiszen Uraharáról van szó. 😊 Mikor elõször feltûnt FKT-ban, én már akkor is tõle vártam valami speciális megoldást Aizen ellen. Éppen ezért nagy csalódás is volt számomra hogy akkor úgy nézett ki elbukott. De mégiscsak volt valami a tarsolyában, ez plusz pont nálam.
CharrDen
Na ichigora gondoltam, és azért fogalmaztam így, mert annak idején ti hívtátok így.<#vigyor>

armageddon666
Ulquiorra azért mert voltak szarvai még nem vasto lord... egyébként jah, a bleach egyik legjobb része volt.

@

armageddon666
Mármint az logikusabb, hogy

mikor senki nem figyelt akkor egy ilyen delayed kidout nyom bele, ami pont jókor aktiválódik? Meg egyáltalán mi ez, hogy "pont most, csak neked, kifejlesztettem az új kidout!" ??

@

CharrDen
Logikusnak logikus, de nagyobb fightra számítottam. Eddig legjobban az Ulquiorrás fight tetszett, már az elejétõl kezdve, amikor meg vasto lorde lett... Hát az csodás volt, bár tarthatott volna tovább 😄

Lelouch
"Ichigo eljátszik vele kicsit, aztán mikor Aizen azt hiszi nagyon kemény és nyert, akkor 1-hitteli ^^"

De hiszen majdnem pont ez történt... Én is ezt szerettem volna, de így utólag a mostani megoldás nekem logikusabbnak tûnik.
Aizen sérülés-->regeneráció-->továbbfejlõdés kombója ellen nem nagyon érhet semmit se akármilyen erõs támadás... A hogyoku ugye elpusztíthatatlan... Urahara feltûnése és pecsétje szerintem így utólag sokkal logikusabb megoldás volt a helyzetre. És azért Ichigo támadása se volt teljesen értelmetlen, mert neki köszönhetõen aktiválódott a pecsét.
armageddon666
Minimum egy sablonos epic fight, vagy annyi, hogy Ichigo eljátszik vele kicsit, aztán mikor Aizen azt hiszi nagyon kemény és nyert, akkor 1-hitteli ^^

de nem így.

@

Lelouch
Te hogy zártad volna le az arcot? Ha már Aizennel így alakultak a dolgok ahogy, szerintem sokkal jobb megoldás már nem sülhetett volna ki belõle.
armageddon666
mi miatt lehetne jónak titulálni? Kubo egy dolgot tud: karakterdesign, karakterrajzolás. (Meg egyébként a Bleach alapötlete, meg 1-2 részlete is tetszik) Na ebben a fejezetben ez sem volt igazán kimagasló. Ez lenne az egész Arc csúcspontja. Sõt, az összes Arc ide vezetett. És mit kapunk? Semmit. Ez itt a klimax helye. Pont. És üresen hagyja. Szóval mi volt jó benne?

@

Lelouch
Isshin is visszaszerezte az erejét... Ichigonak meg úgyis minden sokkal hamarabb megy, így olyan sokat nem hiszem hogy jegelve lesz. De azért nem ártana a jövõben valami kiskaput találni, amivel nem veszti el az erejét ha használja a Final GT-t...
A hollow-erõvel meg nem tudom mi lett, ha azt is elveszítette Ichigo, azt nem hiszem hogy már vissza tudná szerezni. :S Ha meg megmaradt, kiváncsi vagyok a shinigami-erõ nélkül mit tudna kihozni belõle Ichigo. Mert ugye eddig amikor használta a hollow-erõt, azt csak kombinálta a shinigamival mint bankai megerõsítés.
Kövesdi A
Remélem vissza szerzi majd valahogy , mint a shimigami erejét ,mert ha nem , elég gáz lesz

Lelouch
Nem tudom mit vártál, tökre egyértelmû volt hogy ez lesz vele. Sztem túlzás emiatt szarnak titulálni a fejezetet.
armageddon666
Ez szar chapter volt...
Mármint, oké ez az "elveszti erejét" cucc, de azt hittem helyette marad másik ereje vagy valami, de neeeem... és a király formáját is elvesztette...

@

Lelouch
Ha lett volna bankai is, akkor mégtovább húzódott volna az egész... Jó ez így.
Lelouch
Kubo twitteres üzenetére utaltam vissza. 😛
NEOreg3
a bankai-ra azért kíváncsi lettem volna, de szerintem Kubo-nak sem volt ötlete

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

armageddon666
Nem fér ki az oldalra, nem lapozok vissza 😞

@

Lelouch
vixo
Am ami az eheti animében volt Yammi-s rész az benne volt a mangában?O_o Mert én nem emlékszem rá,lehet átsiklottam felette és már régen is lehetett,de egyszerûen újnak hatott 😄 A legutolsó Yammis emlékem mangából,amikor Byakuya és Kenpachi "leugatja" Yammit,h útban van 😄

vixo
Igazából csak költõi kérdés volt némi iróniával fûszerezve,de köszönöm a fáradozást! 😄

armageddon666
Nem, mivel Muramasanak semmi köze a BLEACHhez. Õ a FILLER nevû sorozatban vállalt szerepet. A kettõ teljesen különálló, bárminemû hasonlóság... hát szerencsére nem sok van ^^ rossz-rosszabb 😛

@

Lelouch
Nem.
vixo
És vajon most Aizen Zanpakuto-ja fogja majd vmikor eljátszani azt,amit Muramasa annó? 😄

Kövesdi A
Húúú érdekes fejezet volt <#whatever>
Engem inkább az érdekel , vajon mi lesz most ichigoval ,
most hogy shimigami ereje eltûnt <#csodalk>

LeventeV
es kb ennyi az eheti manga. de lesz folytatas.

Aizent megutaltam a vegere. az elejen megfontolt volt, mindent okkal tett. de a vegere csak egy agyatlan eromanias szorny lett.

vixo
UraharaShop Spoiler:
Aizen túléli a csapást. Kiderül "megölhetetlen", és csak "bebörtönözni" lehet. Megjelenik Urahara és a korábban bemutatott Kidouval csapdába ejti.

Miért nem lepõdök meg ezen? 😄

Lelouch
Még minimum 2 lesz.
NEOreg3
szerintem lesznek még múltbeli részek, na meg még egyetlen vasto lordét sem láttunk, ha már új, erõs ellenség kéne

LeventeV
tenyleg... mi lesz ha aizen nem lesz tobbe. lezarja kubo a tortenetet vagy kitalal valami mast.

CharrDen
Lesz még több arc?

Lelouch
Érdekes lesz az eheti manga... Innen már remélem tényleg nincs sok hátra ebbõl az arc-ból.