3291
-
#2611 juj de lassan halad a manga. -
#2610 2011-03-15
313.
The Man Who Takes Command of the 11th Division!
2011-03-22
314.
Secret of a Beautiful Office Lady
2011-03-29
315.
Yachiru's friend! The Shinigami of Justice Appears!
Újabb kikerült címek, hátha valakit azért érdekel. XD -
#2609 Nah akkor azt hiszem , egy ideig hanyagolni fogom a bleacht , ha tényleg ennyi filler jön
Majd ha vissza tér a történet a normális kerékvágásba , be darálom az egész szemetet egy szere -
#2608 BA szerint 317-ig lesz epizódikus, azután jön egy hosszabb filler arc, valami "soul society invasion war".
-
#2607 Hát az e heti anime (filler ) nagyon béna volt
Amúgy most végig ilyen egy rész , egy történetes részek lesznek , vagy jön majd valami filler arc is ?
Manga : nagyon lassan épül fel , de én úgy látom mintha kezdene kibontakozni
Csak győzük ki várni -
#2606 manga
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem nem rabolják el megint Orihimét.. XD Ichigo meg gyorsan visszaszerezhetné a shinigami erejét, mert ez a fullbring cucc nagyon gyergya. -
#2605 -
#2604 Az Espada-k a halál egy-egy aspektusának a megtestesítői, úgymint a magány, öregség, önfeláldozás, kétségbeesés, harag, stb.
Ulquiorra-é a nihilizmus (A cselekvés hiábavalósága, a lét teljes értelmetlensége, az emberi haladás hiánya).
Nem voltak érzései, "szíve".
Halála pillanatában kezdett érezni és értette meg, hogy mit is jelent az összetartozás ereje (A japók ezt különösen kedvelik), a szeret és a bizalom.
Egészen addig csak abban hitt, amit látott.
(Starrk is hasonlóképpen halt meg. Ő is a vég előtt jött rá, hogy nincs egyedül)
-
#2603 csak az egesznek semmi ertelme. bar nem nagyon vagom az ilyen lelkizos dumakat, ugyhpgy lehet csak en nem ertem. -
#2602 -
#2601 drámai pillanat -
#2600 jobb dolgom hijan elkezdtem bepotolni a Bleach animet es van vaalmi amit nem ertek a 273. reszben
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor legyozik Ulquiorat akkor megkerdezni orihimet, hogy felsz asszony? es akkor inoue mondja, hogy nem. erre ulquiora rajon, hogy orihime szive vegig a kezei kozt volt. mi is volt itt pontosan? mit jelent ez? mert mar nem emlekszem. -
#2599 A manga megint nem haladt valami sokat. :S Talán jövőhéten... -
#2598 Valahogy nem nagyon vágyom most ilyenre. Lehet dobom inkább az animét, mert a filleren kívül ezt a fullbring sztorit se nagyon lesz kedvem másodjára megnézni. :D Nem ér már annyit az egész sajnos... :S -
#2597 Nem az első ilyen karakter. Valószínűleg lesz valami random ellenfél, küzdenek, Ichigo odamegy imbán, aztán kritikus pillanatnál elmegy az ereje... esetleg előfordulhat olyan szitu hogy visszafelé sül el, ilyesmi :) -
#2596 Legalább az az értelmetlen "drámai" búcsúzás kimaradt a végéről. :D Plusz Urahara animés magyarázata szerint ugyanúgy már nem is nagyon lehet berakni később se, mint ahogy a mangában volt. :D
Amúgy egy hónap helyett csak 10 napig aludt Ichigo, lehet csak 20 napig lesz még ereje? :D De amúgyis kiváncsi vagyok mit akarnak kezdeni egy bizonytalan erejű Ichigóval... Nem sok jót remélek. :D -
#2595 Bár szar fillerhúzás, de szerintem mangában jobb lett volna így :D -
Prof William #2594 Az csak a fillerkészítőktől függ. Na meg hogy meg legyen magyarázva hogy miért nem fog majd a fillerben minden ellent 1 vágásból legyőzni. :) -
#2593 lesz az 2-3 is... -
#2592 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!icsigó nem vesztette el még az erejét, hanem csak kurva instabil lett és akár 1 évig is tarthat, amíg elveszíti teljesen -
#2591 pazmeg -
#2590 mi történt? -
#2589 már az előzetesből is látni lehetett, hogy hulladék lesz...:\
majd szóljatok 2 év múlva, ha vége a fillernek -
#2588 OMG, elég szépen belenyúltak az arc lezárásába... Ezek után el tudom képzelni milyen csúcs filler lesz. XD -
#2587 A lényegi részét már mutatták, a többi meg nem nagyon számít. -
#2586 amit bevihettek volna az animebe, hogy feldobjak egy kicsit az az lett volna, hogy megmutassak, hogy Ichigo, hogy jutott hozza az erejehez.
bar lehet, hogy Kubo a mangaban fel akarja majd hasznalni. -
#2585 Aizen már kb. 20 részen át "póverkodott", még jó hogy nem húzták mégtovább itt a végén. Elég unalmas lett volna, ha még ellő vagy 3-4 evolúciót itt a végén. -
Ariakus #2584 Engem azért zavart, hogy ilyen hamar lezavarták ezt a végső küzdelmet. Jobb lett volna ha 6-7 részen keresztül "póverkodnak" egymás ellen. Így nem volt olyan epikus az egész. Annak idején a "berserk" Ichigo vs. Ulquiora fight sokkal jobb volt. Túl hamar lett lerendezve Aizen szerintem. -
#2583 Na egész jó volt a végső harc az animében. A következő rész viszont már nem nagyon izgat, mert elég volt a mangában megtapasztalni azt a gáz lezárást. :D -
#2582 Szerintem nem csak az a baj a mangával, hogy lassan halad... -
#2581 nekem semmi bajom a mangával , max annyi hogy , kicsit lassan halad az igaz
És most így milyen filler lesz ?
Mert ebben a harcban elveszti az erejét
Elég hülyén venné ki magát , ha ezek után is a filler arcban , mint halálisten ugrálna
Szerintem a kiesett időről simán lehet fillert csinálni
Pl iscigo munkát keres -
#2580 elég szar a manga, igen.... -
#2579 bár amilyen iramban halad a manga lesz az kettő is,és idáig 1 rakás szarnak tűnik (a baba házba... a helyett h a pokolba vadászna főhősünk :)) -
#2578 1év garantált :) -
#2577 Ja. -
#2576 akkor már csak egy rész és utána végtelen filler? -
#2575 Ez jó rész volt. :D
Egyre betegebbül néznek ki. :) -
#2574 Nem :D nem követtem az Arcok elnevezését... -
#2573 Ja az.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy Fake Karakura Town, bár gondolom amúgy tudtad magadtól is. :D -
#2572 FKT? Fuckyou Kubo Tite?