3291
-
#2651 Nem látod, miért nem veszi ki jól magát az, amilyen állapotban van most Ichigo a fillerben? -
Ariakus #2650 Egyébként mi az ami szerinted ebben az új arc-ban belepiszkítás?
Lelouch: De amit Ichigóval művelnek az már a fő történetvonal végén elkezdődött szóval nem a mostani filler arc hibája. -
#2649 Viszont ha ezt nem nézem, akkor egész jó eddig, legalább Yoruichi is szerepel. :D -
#2648 Nagyon szánalmas, amit Ichigóval művelnek. -
#2647 "ez az arc nem egy teljesen különálló maszlag a fő történetvonaltól"
Nem, ez egy canonba belepiszkító arc :) Ami szerintem rosszabb, mint ha egy nyilvánvalóan közenincshozzá fillert dobnak össze, amire utólag mondhatják hogy köze nincs hozzá... -
Ariakus #2646 Elég frankó volt az eheti anime rész. Jól meganimált fight-ok és igényes grafika, már majdnem Bleach movie szint. Nem tudom kikre bízták ebben az új arc-ban a rajzolást de jól csinálják. Az is jó pont, hogy visszautalnak az előzményekre (Aizen megemlítése), tehát ez az arc nem egy teljesen különálló maszlag a fő történetvonaltól. Külön piros pont jár azért is, hogy Ishida-t nem mint comic relief karaktert vették újra elő.
Érdekes egyébként, hogy a Naruto Shippuuden is nagyon jó mostanában hasonlóan a Bleach-hez. -
#2645 and this is just the beginning -
#2644 Bárcsak a háttér lenne a manga legnagyobb hibája... -
#2643 csak bántja a szemét a fehér képernyő -
#2642 Szerintem abba a heti 2 percbe nem roskadsz bele. :D Több időbe nem telik elolvasni egy fejezetet. -
#2641 plz kis összefoglalókat ilyenkor :D szeretnék up-to-date lenni, de semmi kedvem olvasni ezt :\ -
#2640 attomdurvajó volt a manga -
#2639 anime: egész jó ez a filler... :D Legalábbis az elvárható szinthez képest... :D
manga: tényleg alakul már a dolog -
#2638 Na megnéztem a filler első részét. Bejött amitől tartottam, Ichigóval nagyon szánalmas, amit csinálnak. Inkább ez is sztorin kívüli filler lett volna, mint a szőke lolis meg a Muramasás, és lenne egy ereje teljében lévő Ichigo...
Másrészt viszont érdekesnek tűnik a plot így elsőre, ez az idővel kavarás különösen bejön. Az art és az animáció meg ha tartja ezt a szintet, akkor nem lesz probléma. -
#2637 Ha így mondod akár még értelme is lehetne. De ez mégiscsak Bleach :D Egyébként nem nézem szal nemtom mi ez a fullbring, csak pont ma került szóba egy ismerősömnél :D Ő még olvassa. -
#2636 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem csak a ruha is a fullbringje része mint a csajnál akivel edzett, aztán kitudja
-
#2635 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most akkor ichigo fullbringje a shinigami erő? -
#2634 jaja, jó volt -
#2633 Végre volt valami haladás a mangában. -
#2632 Szerintem itt megint valami olyan dolog lesz mint egy vírus vagy képesség ami a shimigamik felet veszi át az irányítást
Azért lesz ennyi harc mert lesznek akik immunissak lesznek ellene
Vagy épen csak ichigo . de akit meg ver az észhez tér -
#2631 eddigi tapasztalatok alapján inkább várjuk ki a végét -
Ariakus #2630 Egyáltalán nem baj ha nem a mester fejéből pattan ki. Ha az openingben látott fight-ok mindegyike jelen lesz majd a későbbi részekben, akkor ez a filler arc még jobb is lehet mint a fő történetvonal. Aizen vs Ichigo harca úgy is túl rövid és semmintmondó volt, nem úgy mint az Ulquiorra vs Ichigo harc. Ráadásul ha jól láttam akkor elég sok shinigami lesz szerepeltetve a bunyókban (Zaraki FTW)úgyhogy most először nem keserű szájízzel fogadom ezt a fillert. -
#2629 Pont attól filler. -
#2628 ez nem is fillér :) max nem a mester fejéből pattant ki... -
#2627 Ja, ma jött ki az első része. -
#2626 úgy értem a hosszabb történetes... -
#2625 már a filler megy? -
#2624 Új opening
Az egyrészes marhaságokat nem néztem, de OP alapján ez a filler arc megér nekem egy próbát, ha már a mangában nincs semmi, legalább itt lássak pár komolyabb harcot. :D -
#2623 Ez egész pontosan mire értendő?
Engem elsősorban a magyar szinkronos verzió érdekelne, netán ennek a folytatása következik vagy az angol változaté? -
#2622 na még1hét és kezdődik a zúzás :) -
#2621 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előző mangában mondták, hogy Ichigo fullbringje át fog alakulni... Reménykedtem hogy lesz valami, de nem volt semmi, még csak meg sem változott.. -
#2620 akkor fail :P -
#2619 pazmeg -
#2618 ez a fejezet már a földrengés előtt készen volt -
#2617 ez a földrengés felrázta egy kicsit Kubot is. egész jó volt az eheti manga. -
#2616 most fejeztem be az anime potlast. 310nel jarok, kivancsi vagyok majd a filler arc-ra. lehet jo lesz. -
#2615 Nocsak, kezd egy kicsit érdekessé válni a manga.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orihimébe durván belevágott Tsukishima, de kérdés hová lett a sérülés? Valami hatása tuti lesz a dolognak, már most is volt ráutaló jel... -
#2614 293. resz nagyon jo volt. egyik legjobb resz szerintem. -
#2613 tulajdonkeppen eddig szinte semmi nem tortent benne. de ezt a "szinte"-t is nagy kinkeservesen irtam oda. -
#2612 Eddig sajnos nagyon gyenge ez az új arc. :(