Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Kiváncsi lennék rá, hogy te mit vártál. Bár szinte semmi lényeges nem történt benne, szerintem jó fejezet volt. Kellett már nagyon ez a váltás.
Lelouch
Errõl jut eszembe, állítólag Kubo szerint a HM arc bukás volt. 😄 Pedig szerintem az még úgy ahogy jó is volt, inkább az FKT-arctól volt elég sok gáz momentum. 😄
Lelouch
Vagyis a legújabb után még 1 biztosan várható.
armageddon666
De én már csak trollkodok itt mert az úgy szeretik <3 😊

@

armageddon666
Kövesd az anime cselekményvonalát, keres következetességet benne. Szólj ha megvan. Várok. NINCS? Na nyugi, nem benned a hiba!
Arra célzok, hogy nem lehet megsaccolni sem meddig fog ez menni... Mivel nem megkötés, hogy következetes legyen, ezért bármi lehet benne. A lehetõségek száma divergál a végtelenbe. Szóval addig megy míg van rá igény. Ami valami furcsa módon lesz 😄DD

@

Lelouch
Úgy tudom, még 2 arc tuti lesz.
berlinboy6329
Ehh,lol...Ez lesz az utolsó?V addig fog menni mig Kubo keze mozogni tud?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Már elkezdõdött az új arc.
berlinboy6329
Nemv agyok nagy mangás,de hallottam h vége van ennek az arcnak..most akkor vége is lesz végleg,v új történet kezdõdik?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
A lehetõség szerintem is megvan még a folytatásnak, csak szerintem ezen a ponton már tényleg értelmesebb lenne befejezni egy idõre.
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

armageddon666
félreértés ne essék: Nem a Bleach folytatásáért érvelek, hanem hogy van lehetõségük a folytatásra...

@

Lelouch
Oké, majd meglátjuk kinek lesz igaza. 😄
armageddon666
meglep, hogy olyanokat hozol fel ellenérveknek, amik már úgyis megtörténtek...

mármint felesleges filler
meg ami tönkrevág, ha nem is mindent, de sokmindent, ami sokmindenkivel, nem is történt, hanem van.

@

Lelouch
A training arc totál értelmetlen lenne. A lényeges dolgok benne voltak a mangában, mást szerintem totál felesleges lenne mutatni. A másik ötlet is az lenne, mert tönkrevágna mindent, ami Ichigoval történt. De meglep, hogy pont te érvelsz az anime folytatása mellett. 😊
armageddon666
Miért? Mert nem illeszkedik a timelineba? Zanpakutos illeszkedett? Nemhogy a timelineba nem illett, még amúgyis közesincs az egészhez volt 😄

Simán kiadnak egy fillert ahol megaüber formában szaladgál ichigo...

Vagy training arc 😄DDD Az a nem tudom mennyi idõ amit "idõn kívül" töltött 😄

@

Lelouch
Vagyis értelmes hosszú filler eddig se volt, akkor most milyen lenne. XD
Lelouch
Szerintem a legjobb döntés az lenne, ha befejeznék most az animét, aztán 2-3 év múlva folytatnák... Ichigo miatt most értelmes fillert úgyse lehetne összehozni.
armageddon666
Adná az ég. Megfogyatkoznának rövid úton a Bleatardok conokon. De lehet, hogy akkor ismét eluralkodnak (a még mindig túl sokan levõ, és ezáltal a diverzitást csökkentõ) Narutardok.... hmmm... nagy dilemma... Bleachbõl általában jobbak a cosplayek... sõt, az összes Bleaches cosplay jobb -.- Sõt, könyökömön jön ki a sok, gyakorlatilag semmilyen, Naruto cosplay. Bleachnél legalább van egy nyamvadt fakard, és nem a bolti Akacukihacukában rohangálnak...

Na de ez csak egy kis kitérõ volt 😄

Igazából nem lehet ennek az animének már ártani 😄 Jöhet nyugodtan egy 100 részes közenincshozzá serious filler arc nyugodtan... sokan észre se vennék, meg szvsz eladásokon sem nagyon látszana meg... (vagy a nézettségen)

@

Lelouch
Vagy rengeteg fillert fog nyújtani, vagy semmit, mert benne van a pakliban hogy befejezik az animét az arc után.
davidka003
Utolsó rész egész EPIC volt. 😄
Kíváncsi leszek mit tud még nyújtani az anime ha majd legyõzik Aizent. 😊
Mangát nem olvasok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Lelouch
A legutóbbi részben volt a Yamamoto vs. Wonderweiss.
ebben igazad van, inkább az animéhez kellett volna néznem a dolgokat :/
csak azt nem követem nyomon >.< az epicebb harcokat nézem csak, jelenleg nemtudom hogy hol tart pl 😄

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

armageddon666
És aki csak az animét nézi?
Nem fogja tudni WTF az a maszkos csóka...

meg azért egy Bleach logó jó lenne rá. Esetleg lehet darkosítani azt.

@

Üdv emberek, most néztem meg a legújabb mangát és a topicot. Elég régiesnek találtam a bannert ezért nagy unalmamban megpróbálkoztam egy újabbal.
Õ lenne az:

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

NEOreg3
elég gyenge volt ez a mostani manga, gyenge filler felvezetõ szaga volt

tudtam, hogy nem lehet azonnal epikus csatákra számítani, de ez akkor sem tetszett 😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
17 hónap.
Kövesdi A
Menyi az idõ ugrás ,bocs rossz az angolom

Lelouch
Elég elbaltázott húzás lett volna. Természetesen nem.
mosoporr
mennyit? csak nem 20ezret 😊

CharrDen
köszi

Lelouch
CharrDen
Ezt hol nézed?

Lelouch
Kaptunk egy kis idõugrást a mangában.
XenHai
nem rossz.
Lelouch
Bleach Movie 4. elõzetes
LeventeV
100%ig egyetertek mindegyik ponttal.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Ichigo esete ebben is nagyon rendhagyó, de szerintem teljes állású shinigami lenne.
Kövesdi A
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát igen , tényleg hülyeség egy halhatatlant 20,000-vagy 30000 évre be börtönözni , akkor már inkább életfogytiglanra

Ha már 20.000 év , mi lesz addigra a dolga a shimigamiknak , emberek vagy ki hallnak (akkor meg nem lesz több hollow se ) vagy tovább állnak a földrõl
Az az idõ bõven elég ere !
Amúgy mi lenne ichigoval , ha mint ember meg halna ?
Normális halott lenne soul... vagy lehetne shimigami is ?

Lelouch
Még nem is értékeltem a legutóbbi fejezetet. 😄 Azt hittem legalább a lezárás tisztességes lesz, de megint csalódnom kellett...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

-20 ezer évre bezárni egy halhatatlant? Miután letölti a büntetést, megint garázdálkodhat Aizen vagy mi?
-Yamamoto cirkusza is nevetséges és egyben felesleges is volt...
-Hitsugaya persze most se maradhatott ki, majd tuti kap pár táp képességet a továbbiakban. :S A baj csak az, hogy a kutyát nem érdekli. Ellenben hogy mi történt mondjuk a Nel, Grimmjaw, Kensei hármassal arról nincs semmi...
-A fejezet csúcspontja meg a drámaian beállított búcsú volt. Mire való egy gigai?

Az egyetlen érdekes dolog, hogy Mayuri HM-be ment kutatni. Állítólag az anno még Szayel laborjában talált dolgoknak szerepe lesz a kövekezõ arc-ban.

LeventeV
kosz.

Lelouch
Csak jövõhéten.
LeventeV
szerdan lesz manga vagy csak jovoheten?

nyirog
már csak másfél 😄

Lelouch
Azért még ha most be is fejeznék, szerintem úgyis folytatnák idõvel. Csak most olyan helyzet állt fel, hogy nem lenne érdemes fillerezni... Persze még sok függ attól, hogy Kubo mivel rukkol elõ 2 hét múlva...
LeventeV
hm... van valami abban amit mondasz...

Lelouch
Az új OP-ban már benne van a hosszú hajú Ichigo is többek között... Remélem ez azt jelenti, hogy már nem szúrnak be hosszabb fillert az arc végéig. Amúgy van egy olyan megérzésem, hogy ahol a manga most áll, ott majd be fog fejezõdni az anime...
Lelouch
Az elõbb még rosszul jött be... Na mindegy.
Lelouch
Hoppá.<#buck>

Final GT in Gintama?
Lelouch