Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CharrDen
Azt nem mondtad hogy magyar is legyen.<#zavart2>

de ez nem magyar
CharrDen
bleachget.com

csö tudtok egy hejet ahonnan meg tudom nézni a részeket elöröl
CharrDen
Sajnos az ilyen játékokkal én azért nem játszom, mert nem lehet olyan szinten játszani (olyan gyorsan, látványos stb) mint ahogy az animébe megy<#vigyor>

LeventeV
tamogatom az otleted. a helyzet csak az, hogy a naruto sokkal jobban el van terjedve, foleg amerikaban.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

vixo
Nekem is nagyon bejön ichigo új formája,csupán megjegyeztem,h mennyit változott 😊 Remélem a következõ heat the soul-ban benne lesz ez a formája 😄 Meg kiadhatnának már egy hd konzolos játékot belõle,egyszerûen nem értem,hogy miért nem csináltak még eddig...
Pedig egy ultimate ninja storm minõségû bleach játék nagyon jó lenne már!

CharrDen
Nekem tetszik ichigo új "alakja"<#vigyor>

Lelouch
Várható a mangában is. Egy Kubo-interjú során volt szó ilyesmirõl.
vixo
Azért megnéznék egy olyan fillert,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amiben kitérnek arra,hogy Isshin ki ellen használta a final GT-t,ha a mangában esetleg nem térnének majd ki rá. Azért brutál,hogy Ichi mennyi átalakuláson ment már át,hát még Aizen,Sztem Kubo direkt a Heat The Soul sorozat miatt csinál ennyi formát a karaktereknek XD

CharrDen
Lehet, hogy csak a reiatsuja veszik el, minden más megmarad (fizikai erõ, kard, stb). De ez majd hamarosan (remélhetõleg) kiderül.

Lelouch
Ez oké, de én nem örülök annak,
hogy Ichigo megint használhatatlan lesz egy jódarabig... Túl sok jót nem vetít elõ az se, hogy ha a legerõsebb technikáját használja, akkor kimerül az ereje, ha meg nem használja akkor meg nem ér semmit... :S
CharrDen
Lehet hogy egy régi részben azért szólt uryu apja ichigo apjának hogy "Hé, visszatért már az erõd?".. Akkor volt ha jól emlékszem amikor elmentek hueco mondoba megmenteni orihime-t

Lelouch
Szerintem messze nem biztos, hogy Aizen tisztában lenne Ichigo mostani erejével kapcsolatban. 😊 Én inkább csak találgatásnak nevezném a részérõl. Amúgyis,
ha feláldozta volna a szellemi erejét, akkor hogy tudná használni a Final GT-t? 😊
LeventeV
szerintem is.
bar aizen azt mondta, hogy ichigo elcserelte a szellemi erejet fizikaira. en azt hittem a hollow erejet is akkor

Lelouch
Ha Aizen nem kínálja fel aranytálcán az edzés lehetõségét Ichigonak, akkor Isshin szvsz használta volna a Final GT-t. De így, mivel Ichigo erejét megdobja egy belsõ hollow is, így talán abban hitt Isshin, hogy Ichigonál nagyobb hatást érhet el a technika, nagyobb eséllyel nyerhetne... Plusz ott volt az is, hogy Ichigo érezte Aizen reiatsuját, Isshin meg már nem. 😛
LeventeV
harmadik verzio.

NEOreg3
de akkor 2 lehetõség áll fent: vagy csak egyetlen egyszer lehet használni egész életében, vagy soha nem is tudta, különben Aizen ellen bevetette volna, vagy esetleg az elcsépelt harmadik verzió, hogy "azt akartam hogy a fiam gyõzze le, hogy a faszom tízszeresére duzzadjon a büszkeségtõl"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Mit linkeljünk? Akit érdekel a spoiler, az tudja hol kell nézni. BA, Mangahelpers, stb...
Lelouch
De azért rövidebb idõbe is telhetne majd a "feltöltõdés." 😄
LeventeV
szerintem Isshinel is ez tortent, es akkor ez csak ideiglenes.

armageddon666
Szóval akár ilyeneket linkelhetnétek is...

bannerbe: aktuális chapter, aktuális spoiler.

@

armageddon666
fingom sincs, mert nem találom ezt a szart... google nem segít.

@

Lelouch
Akkor miért nem akarták megtanítani neki a technikát?
armageddon666
Vagy éppen egy magasabb szintre emelkedik ami már nem az...

@

Lelouch
Az elsõben variációban reménykedek én is.
NEOreg3
de lehet, hogy csak ideiglenes lesz, mert annyira kimeríti

vagy az lesz mint Ishidánál és van valami módszer a visszaszerzésre

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
manga spoiler:

Ichigo: "Once I use this technique... I will lose all my abilities as a shinigami..."

Ne már.<#gonosz3> Olvastam ilyen teóriákat, de reméltem hogy nem fog bejönni... Ha ez lenne az utolsó arc akkor azt mondanám oké, de így hogy 2 még biztos lesz... :S
armageddon666
Ichigo nagyon menõn néz ki így az új cool styleban...
Meg Aizen zombie-face sem rossz...

Kubo Tite elmehetne karakterrajzolónak... csak a storyírást meg a háttereket adja át másnak 😄

@

vixo
Persze lesz majd neki egy
Final - Final GT, de ha az sem jönne be,akkor majd egy Final - Final - Final GT és így tovább...

LeventeV
emlekszel dragon ball-ba mikor buu-t kellett legyozni akkor Vegito tudta csak megverni. aztan buu-bol kid buu lett, elvileg erosebb lett sokkal de ahhoz mar goku ssj3-as atvaltozasa is eleg volt.

Lelouch
Azért kiváncsi vagyok rá, hogy
Ichigo tarsolyában lesz-e még valami, ha esetleg tényleg nem mûködne majd a Final GT.
LeventeV
ez mar kezd unalmas lenni...

Lelouch
manga spoiler

Aizen egyre szebb. 😄 De hányszor fogja még ezt a továbbfejlõdést eljátszani? Már kezd nagyon unalmas lenni. Gondolom majd a Final GT se fog érni szinte semmit ellene. :S
Lelouch
Nekem bejön, hogy végre bukott Aizen elképzelése. Már túl sok volt a "just as planned".
NEOreg3
kiegyenlített küzdelmet vártam, nem azt, hogy Ichigo unott fapofával bealázza

Lelouch
Most mit vártál amúgy? Hogy Ichigot megint péppé verik azonnal?
Lelouch
Ez mikor volt?
armageddon666
itt megjegyzem, hogy mikor anno ezt megemlítettem, akkor le lettem hurrogva egyesek által (nem tudom kik, nem is számít), hogy mekkora hülyeség ez.

@

CharrDen
Hát azért az animébe legalábbis elég durván elrepítette ichigot azzal, hogy mellé csapott kardal

Lelouch
Szerintem meg menne.
CharrDen
Emlékszel, amikor ichigo bankai nélkül verte el kenpachi-t? Most maszkal és bankai-al nem menne neki.

NEOreg3
részrõl részre borulnak az erõviszonyok, már tiszta dragon ball...

CharrDen
Jah, fõleg amikor perceken keresztül csak ezt hallotam...

LeventeV
az animebe mar irritalo volt.

NEOreg3
KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN KUROSAKI-KUN

Timbo
<#eljen>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

armageddon666
Story? What story?

@

berlinboy6329
Na én meg azt modntam h elkezdem a mangát ha most filler elsz,jó sokáig..De igy ugy néz ki nem..:C Hacsak késõbb nem lesz egy hosszabb,akkor tuti...

Eddig azé' nem olvastam mer nem akarom lelõni a poénokat elõre...Ha már ismerem a sztorit már nem olyan jó nézni az animét,mer' tom mi lesz:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Lelouch
Egy részes lesz.