3291
-
#2571 Sokat nem veszítettél. -
#2570 én a fillerek 90-95%-át kihagytam -
#2569 A rendezés tényleg elég gagyi volt a zanpakuto-s fillernél, de legalább jó volt az animáció. Legalábbis jobb, mint az FKT-arc során. -
#2568 Jaaa...
Hát azt viszont a cenzúrától eltekintve szerintem többnyire eltalálták. Kivéve mikor filler volt, mert akkor katasztrofális volt a rendezés. -
#2567 Jó, de most a minőség nem a sztorira vonatkozott, hanem az anime megvalósítására. -
#2566 manga>anime általában, itt végképp
mangát tovább olvastam ulqiorránál
manga meghalt ulquiorrával
anime meghalt ulquiorrával
-
#2565 Nem azt mondtad, hogy Ulquiorra óta már nem nézed az animét? -
#2564 Inkább a Pendulum volt egy minőség, illetve utána 1-2 rész, de kb. Ulqiorrával meghalt a sorozat is ^^ -
#2563 Egy tipp: a fillerek közül csak a 299. részt érdemes megnézni, de azt nagyon ajánlott. -
#2562 nekem csak a cenzuraval. bar mar isten tudja hanyadik resznel tartok...
272. a Mal listam szerint. van azert mit behozni. -
#2561 Nekem azért volt bajom bőven... :D -
#2560 nekem a fillereken kivul nem volt bajom az animevel. -
#2559 Azért a Pendulum óta hoz egy jó átlagot a minőség szerintem... -
#2558 Ja, csak utána lesz filler. Ahogy nézem két rész alatt befejezik az arc-ot, azátn 311-től jönnek a fillerek.
2011-03-01
311.
The Soul Detective・Karakuraizer Takes Off Again!
2011-03-08
312.
Inauguration! The Brand New 2nd Division Captain!
-
#2557 Marha jó rész volt.
De most akkor Aizen-t még legyőzik ugye és csak utána lesz filler? -
#2556 fasza mint 6 éve :) -
#2555 Inkább hagynák a faszba és gyűjtenék a pénzt h ha majd újrakezdik,megint fsaza legyen a minőség. -
#2554 Nem nézek ilyen igénytelen, butító, trágya műsorokat, szóval nekem nem tűnt fel. -
#2553 csak nekem tűnt fel a mai valóvilágba a bleaches soundtrack? :D -
#2552 de most tenyleg. miert kell fillerezni? el akarjak jatszani azt mint a narutonal, hogy mutatnak majd 100 resz fillert? inkabb szuneteltessek. az lenne a legjobb mindenkinek. -
#2551 oh no... WHY??? -
#2550 Már tárgytalan a hozzászólásom... Most nézem már biztos lesz filler az arc után. -
#2549 Már csak 5 fejezetnyire van az anime az arc végétől. Még 2-3 rész, és kiderül befejezik-e az animét, vagy jön egy nagyon hosszú filler... -
#2548 Én már nem is tudom mit gondoljak a mostani helyzetről... :D -
#2547 mostani fejezet után kezdem elveszíteni a reményt:(
ha annyira kell az ereje, kérdezze meg az apját, gondolom ő nem plüssjátékkal szerezte vissza -
#2546 Ami eddig a Bleachből volt, az csak a prológusa a rendes történetnek!
-
#2545 maganak meg kozel sincs vege, hanem az anime utoleri az aizenes arcot es azutan befejezik.
Lelouch: pontosan, kicsit a bountokra emlekeztetnek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezzel a kardkihuzassal, meg a lelek manipulacioval. csak annyi, hogy nincs szemelyisege a fegyveruknek (eddig). -
#2544 Eh ezek a fillerek nagyon rosszak... Mikor lesz vége? Mangának is majdnem vége, legalább odáig el lehetne jutni.. -
#2543 Még lesz idő javulni az elkövetkező 10 év során. :D -
#2542 na ja, kb mintha egy közepes filler lenne -
#2541 Hát igen, addig volt jó az új arc míg nem derültek kifele a dolgok, különleges képességű emberek, fullbring stb... :D -
#2540 amen.
a manga se nyugoz le mostansag. -
#2539 Ez alapján írtam. -
#2538 hogyhogy, a mai is filler volt nem? -
#2537 Na, mostmár szinte 100% hogy véget fog érni az anime. -
#2536 Uh, rosszabbak voltak, mint a Bountosak :D canonnak próbálták eladni azt ami több ponton ellentmond az eredetinek :D -
#2535 nem lesz több fillér :( nekem a zampaktus részek tök bejöttek...
-
#2534 A fillereknek egyre kevesebb köze van a Bleachhez. Már a Zanpakutósnál is csak a shinigamik voltak azok mint a Bleachben. A zanpakutól már csak névben hasonlítottak. Lassan tényleg külön kéne szedni a Bleacht és a Bleach-fillereket. Mikor vége a főcímdalnak és megjelenik a Bleach logó (egy ideje már nem nézem, de minden főcímdalnál ott a logó), annak így át kéne fordulnia, és azt kéne írnia: FILLER. vagy valami. -
#2533 ????
-
#2532 Mondjuk igaz, a filler nem mindig igazodik a szereplők képességeihez