Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Hát igen, addig volt jó az új arc míg nem derültek kifele a dolgok, különleges képességû emberek, fullbring stb... 😄
LeventeV
amen.

a manga se nyugoz le mostansag.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Klemice
hogyhogy, a mai is filler volt nem?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Lelouch
Na, mostmár szinte 100% hogy véget fog érni az anime.
armageddon666
Uh, rosszabbak voltak, mint a Bountosak 😄 canonnak próbálták eladni azt ami több ponton ellentmond az eredetinek 😄

@

mosoporr
nem lesz több fillér 😞 nekem a zampaktus részek tök bejöttek...

armageddon666
A fillereknek egyre kevesebb köze van a Bleachhez. Már a Zanpakutósnál is csak a shinigamik voltak azok mint a Bleachben. A zanpakutól már csak névben hasonlítottak. Lassan tényleg külön kéne szedni a Bleacht és a Bleach-fillereket. Mikor vége a fõcímdalnak és megjelenik a Bleach logó (egy ideje már nem nézem, de minden fõcímdalnál ott a logó), annak így át kéne fordulnia, és azt kéne írnia: FILLER. vagy valami.

@

Lelouch
????
Klemice
Mondjuk igaz, a filler nem mindig igazodik a szereplõk képességeihez

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Lelouch
Mibõl gondolod?
Klemice
szerintem még elõtte jön filler

Lelouch
Az belefér még, de ha Aizen után nem függesztik fel az animét, akkor vagy 2 éves filler jönne.
Klemice
következõ rész alapból filler :\

LeventeV
kivancsi vagyok, hogy mi lesz par resz mulva. abbahagyjak vagy filler?

armageddon666
hú már ott tart a zanime?

@

davidka003
Én is arra gondoltam de, hogy az majd mit tud kezdeni Aizen-el, érdekes lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lelouch
Don Kanonji
Klemice
ez egyértelmû, a szellemírtós pasas

davidka003
Szerintetek a 302-es rész végén ki a szemüveges alak?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Lelouch
Pótoltam egy nagy hiányosságot, és megnéztem a 2. movie-t. Nagyon gyenge volt szerintem.<#whatever>
RAZOR27
a 3. film is pontosan a dvd megjelenés napján került fel, szóval fellehet készülni, hogy egy ideig még nemlátjuk a filmet xS

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Lelouch
Nem, még vannak fillerek.
Klemice
Hello 167-ig leszedtem az animét, az lenne a kérdésem, úgy olvastam hogy 64-109ig filler az egész. Csak az a két évad filler ebbõl az intervallumból?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lelouch
A 299. rész nekem nagyon bejött. 😮 Jó kedvcsináló volt a movie-hoz, ez a poklos téma nagyon érdekesnek ígérkezik.
Kövesdi A
nem kamu
DVD Megjelenés: 2011. szeptember (Ekkor lehet majd netrõl letölteni, és ekkor lesz hozzá magyar felirat!)

Lelouch
Tuti nem lesz fent 5-én.
mosoporr
odabaszós volt a mostani "fillér rész"

mi ez a kamu h hozzánk csak 1év múlva jön a movie 4, beszarnék ha dec 5ödikén nem lenne fent...

LeventeV
kivancsi vagyok mit hoznak ki ebbol az arcbol. erdekesen indul, aztan meglatjuk.

Lelouch
Megint készült speciális OP és ED az aktuális movie miatt.

armageddon666
De egyébként tudod, hogy itt csak szítom a hangulatot 😄 Annyira leülepedett a topic, kicsit meg kell kavarni! 😄

@

armageddon666
féligmeddig...

gondoltam ránézek az új mangára...

YOROZUYA ICCHAN!

baaazzzz kreatív.... de nem szóltam volna meg ha kussban marad. Master Troll Kubo

@

Lelouch
Ezt most komolyan gondoltad?
armageddon666
Bleach mióta lett Gintama ripoff? 😄DD bazz és Kubo leszólta a moeblob cuccokat, hogy ugyanolyanok xD

@

mire gondolsz pontosan?

Egy csapat egy szív, Hala Real Madrid. 00\' Windows XP - Ubuntu // Samsung s5230 Poker player

csö jol sejtem hogy a bleachnak töb verzioja is van vagy csak tévedek
0Fritz0
Ha jól sejtem, akkor csak az anime-t nézed, mert ez esetben lesz még részed meglepetésben a Kenpachi-Byakuya duótól, szóval fel a fejjel. 😊
(Az espada-s harcok alapján a fõparancsnok után õk a legerõsebb kapitányok)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

NEOreg3
Bleach-ben nem szabad logikát keresni

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Akkor is abszurdum.
Kenpachinak ki kellett volna kapnia az 5-ös espadatól.
0Fritz0
Ichigo+Shiaki+elszántság az egyik oldalon, Kenpachi önerõbõl és marhulva a másikon.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De akkor ichigo hogy "verhette" el bankai nélkül?
LeventeV
ne feledd kenpachi anno 2 kapitanyt levert. nem gyenge o, csak nem veszi mindig komolyan.

0Fritz0
1. Kenpachi nem teljes erõvel harcolt Ichigo ellen, hiszen pl. nem használta ellene a "két kézzel fogom a kardom" idiótaságot.
Eddig amikor Kenpachi igazán komolyan vette a harcot, akkor ott bizony mindenki megdöglött, a vöröskével meg csak mulatott egy jót.
2. A kis vöröst Byakuya anno simán leverte (illetve saját magát merítette ki a bankai-al) és csak a benne lakó hollow-nak köszönhette a túlélését és paraszthajszálnyi gyõzelmét.

armageddon666
>Grinjo
>Biakuya

😊))

gondolom edzettek õk is, meg nem is voltak teljesen komolyak, meg mittomén...
Ezaz! Mekkora ötlet az animének! Flashback Captain Training Arc!!!! 😄DDD

@

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ELég felháborító dolgok vannak a mesében.
Az milyen már ,hogy Kenpachi partiban van az 5. espadaval mikor Ichigo bankai nélkül anno leverte Kenpachit?Abszurdum! Ráadásul Grinjotól (6-os espada)egy szinttel gyengébb espadat meg Rukya bátya mondhatjuk hogy egész könnyen leveri.Mikor egyértelmû hogy Ichigo meg maszk nélkül verte le Biakuyat régebben.
CharrDen
Nekem szörnyû volt, pont a régi miatt... Annyira untam, hogy ugyanazokat a jeleneteket adják le már 5ödszörre, megmutatják eddig mi történt...

Lelouch
Azért volt ilyen képarány a régi jeleneteknél, mert csak simán bevágták a régi 4:3-as felbontású anyagokat a mostani 16:9-esbe. Nem kerülhetett túl sok pénzbe és fáradtságba az eheti rész... 😄
davidka003
295-ös rész nem is volt annyira szörnyû.
Csak az zavar, hogy attól, hogy vannak benne régi jelenetek még nem kéne ilyen nyomorék képaránnyal adni.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

NEOreg3
nem tudom, hogy mit vártam

de ezen az arc-on már most azt érzem, hogy erõltetett lesz

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(