3291
-
#2691 Nem a Sunrise csinálja... -
#2690 Csak egy tipp: Sztem Gin fog visszatérni,nah az lenne csak igazán wtf :D :D
Remélem a heti mangába kiderül -
#2689 Jó az új banner, nekem tetszik. -
#2688 Jó az, tegyétek be, mostanit úgyse lehet látni. -
#2687 nekem se -
#2686 Nekem se, azért jöttem elő az új banner ötletével... :D -
#2685 nekem a mostani bannert be se hozza -
#2684 Na akkor mi a helyzet a bannerrel? Eddig 1 igen és 1 nem szavazat van. -
#2683 tegnap este adták le a 166-167-et :D -
#2682 Addig van magyar szinkron, a 167. részig. -
#2681 akkor bele kell húzni
am meddig van szinkronizálva? mert nekem most kb 167 rész van meg régről. -
#2680 A 323. résznél -
#2679 +fav
újra elkezdtem nézni a sorozatot :D régebben félbehagytam, de most megint nekiestek :P Most tartok a kb 108. résznél (Ichigo vs Kariya)
___
hányadik résznél tartunk most? -
#2678 Úgy értem, én is nagyon jól tisztában vagyok Riruka hajszínével, de szerintem ez simán belefér a fényviszonynak köszönhetően. -
#2677 És? -
#2676 -
#2675 Nem szeretnék kötözködni, de pont a mai heti mangában is mutatták, hogy a kiscsaj haja rózsaszín. -
#2674 Új logo?
-
#2673 Na a múltheti fejezet lévén lévő láb SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem derül ki hogy kié! Kubo ismét trollkodik... -
#2672 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is csak néztem, hogy ez mi volt... :D Már egy kicsit bánom is, hogy behoztam a lemaradásomat. Bár a kis tsundere Nozomit birom, kíváncsi vagyok ki vagy mi ő. -
#2671 Az új anime rész nagyon lol volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hű a nagy reigai-ok, akikkel eddig alig lehetett bírni, most a nullán lévő Ichigo egymaga lenyomott 6(!)-ot egyszerre... :O -
#2670 De, ez volt közvetlenül utána a második gondolatom :) -
#2669 shinigami, de nem kapitány. vagy karin vált shinigamivá, bár kétlem, vagy egy új szereplő. ezen kívül rukia és renji a két legesélyesebb. -
#2668 Lehet becsapós a perspektíva, de ez nem tűnik túl magasnak Rukiához képest? -
#2667 Nekem is Rukia ugrott be. -
#2666 Szerintem tuti nem Rukia... -
#2665 nekem is ő jutott az eszembe.
de az durva lesz ha Afro-san lesz az, Karakura kijelölt shinigamija. -
#2664 sztem rukia lesz, de fogadni nem mernék -
#2663 Én speciel az animére gondoltam. :D De hogy ki lehet az a manga végén? Jó kérdés, de ha már a találgatásoknál járunk, én olyakat is olvastam, hogy Karin vagy Ikumi... XD Én passzolom, Kubo már trollkodott Aizennél ezzel a lábas cliffhangerrel, és akkor Don Kanonji lett belőle. -
#2662 na vajon kiaz a végén?
páran azt mondták Aizen, erre:
"My thoughts exactly when I got to this page
Does it make sense for Aizen to show up here?
No.
Therefore, it has to be Aizen."
ezen nevettem -
#2661 Az eheti se volt jobb, de legalább jó volt a cliffhanger a végén. -
#2660 Igaz, de szerintem ez most így rendjén van úgy ahogy... :D A zanpakuto-s filler jóval illogikusabb volt. -
#2659 Szerintem már a canonban is vannak ellentmondások, fillerben ez már szinte elvárt. -
#2658 Szerintem jól van ez így. A másolatnak természetes, hogy ugyanolyan az ereje, mint az eredetinek. -
#2657 Én nem egészen értem ezeket az új filler részeket.
Elvileg minden zanpakuto ereje egyedi, amit ráadásul évekig tanulnak hogy kapitányi szinten használhasák őket. Szerintem ezek az új részek ennek ellent mondanak. -
#2656 Az új rész elég gyenge volt... -
#2655 Nem nézem, csak 260 rész filler tapasztalata :D meg úgy általában ha csak az elvről beszélünk. -
Ariakus #2654 Igazad van, ezzel egyet is értek. -
#2653 Segítek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Final GT lényege az volt, hogy miután használják, egyből elveszíti az erejét a használója. A fillerben meg mi van? Akár évekig is megmaradhat az ereje még, hiába állítják be instabilnak... FAIL az egész. -
Ariakus #2652 Nem tudom pontosan mire gondolsz igazából, max az lehet a problémád, hogy Ichigo most eléggé "csapágyas" és nem tud úgy harcolni ahogy eddig. Engem egyébként sem Ichigo érdekel a legjobban még akkor is ha ő a főszereplő. Vannak nála számomra érdekesebb karakterek is. Szánalmasabb volt annak idején amikor Ishida-ból comic relief karaktert csináltak (pedig nem vagyok Ishida fan). Ez a filler sztem eddig jobb mint a Bounto vagy a bosszuálló "taichou".
Ha minden animében minimum ilyen fillerek lennének mint most ami a Bleach-ben megy akkor egy boldogabb világban élnénk. Soha rosszabat.