Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
majd szóljatok 2 év múlva, ha vége a fillernek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
bar lehet, hogy Kubo a mangaban fel akarja majd hasznalni.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
És most így milyen filler lesz ?
Mert ebben a harcban elveszti az erejét <#whatever>#whatever>
Elég hülyén venné ki magát , ha ezek után is a filler arcban , mint halálisten ugrálna
Szerintem a kiesett idõrõl simán lehet fillert csinálni
Pl iscigo munkát keres <#eplus2>#eplus2>
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Egyre betegebbül néznek ki. 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát azt viszont a cenzúrától eltekintve szerintem többnyire eltalálták. Kivéve mikor filler volt, mert akkor katasztrofális volt a rendezés.
@
mangát tovább olvastam ulqiorránál
manga meghalt ulquiorrával
anime meghalt ulquiorrával
@
@
272. a Mal listam szerint. van azert mit behozni.
2011-03-01
311.
The Soul Detective・Karakuraizer Takes Off Again!
2011-03-08
312.
Inauguration! The Brand New 2nd Division Captain!
De most akkor Aizen-t még legyõzik ugye és csak utána lesz filler?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
ha annyira kell az ereje, kérdezze meg az apját, gondolom õ nem plüssjátékkal szerezte vissza
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Lelouch: pontosan, kicsit a bountokra emlekeztetnek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)