3291
-
#2731 Csak nem 4chan? Én is most akartam berakni... XD -
#2730 kubo'd
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.kephost.com/images4/2011/6/3/p1xe8jhnuj0l3vcmb7vh.jpg -
#2729 "Ki mondta, hogy csak 0-ig vannak számozva az arrancarok?" -
#2728 Lehet még fontos szerephez jut.
Mondjuk kiderül hogy a számot úgy kell értelmezni, hogy kivonod a másodikat az elsőből. És a kutya a -2. arrancar!! Lehet, hogy erősebb mint Aizen. -
#2727 Mert teljesen lényegtelen? -
#2726 Ezt miért nem raktad spoilerbe? :D -
#2725 Jól van na, én csak kiszűrtem a fontosabb infókat. :D Az olyanok, mint hogy Yammi kutyája a 35. számú arrancar, tényleg semmilyen hatással nincs a mangára... :D -
#2724 Grimmjow sorsa a mangából mindössze abból fog kiderülni, hogy szerepel-e még, vagy sem. Vagy megjelenik hirtelen, vagy elfelejtik. De nem lesz utalás, hogy "emlékszel még Grimmjowra aki meghalt?". Max valami filler arcban :D
A plothole szerves része a Bleachnek ^^ a databookban levő foltok nem. Szerintem. -
#2723 Néhány mangabeli plothole-t ott válaszol meg Kubo, ez akárhogy is nézem szerves része a mangának. Az már más kérdés, hogy egy databook nem pont erre való eredetileg. Grimmjow sorsát, akire meg sokan kiváncsiak jobbnak tartottam spoilerbe tenni, még ha nem is biztos még. -
#2722 Databook infó. Gondolom ezek mangától függetlenül mennek. Valószínűleg a mangaolvasók 80%-a nem is tudja hogy van ilyen. Továbbá az ebben szereplő infóknak valószínűleg nem nagyon lesz szerepük a mangában. Szóval az említett 80% nem is tudná meg soha :)
+ nem is biztos a forrás. -
#2721 Erre csak kérdéssel tudok válaszolni: miért ne kellett volna spoilerbe tenni? -
#2720 Ezt minek spoilerbe? :D -
#2719 Nem tudom mennyire hiteles az újabb databook spoiler, amit olvastam, de úgy néz ki, hogy Grimmjow SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!halott -
#2718 A jelenlegi plot-ba nehezen lennének visszailleszthetőek. Elég gigantikus helyzetnek kellene előállnia ahhoz, hogy újra megmozgassa az összes elfeledett karakterekt Kubo. De a manga jelenlegi menetében ez nem mostanában fog megtörténni. -
#2717 ha már Nelileről volt szó az elmúlt nap.
-
#2716 akkor gondolom a visszatérések felejtősek (espada élő tagjai, vaizardok) -
#2715 Valószínüleg semmi, ha már nem a mangában, hanem csak egy data book-ban tér ki ezekre. -
#2714 kiváncsi vagyok ebből mi fog kisűlni... -
#2713 Kerültek ki néhány spoiler a legújabb databook-ból. Röviden:
Van benne egy rövid Ulquiorra-flashback, az eredeti alakja így nézett ki.
Orihime meg hozta a formáját benne, "Ulquiorra-kun"...
Harribel hollow lyuka a méhében volt.(WTF?)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Harribel él, Orihime meggyógyította, majd vissza lett küldve HM-be. -
#2712 Amúgy kiváncsi vagyok, ebből a fullbringer bandából később mi fog maradni, biztos majd mennek ők is a süllyesztőbe... :D -
#2711 Ja, a vaizardok jó nagy csalódások voltak... Egyedül Hacchi tudott felmutatni valami érdemlegeset. Kubo eléggé eltolta az erőviszonyokat. -
#2710 Am Vaizardokkal is elbaszta, túl sok volt. Meg ahhoz képest hogyan voltak beállítva: csináltak valami érdemlegeset? :\ Mármint kapitányok is, aztán még át is változtak, hűdeimbák, ilyesmi, aztán semmit nem produkáltak :D -
#2709 Jaaa, szóval sehogy nem lettek kiírva, csak egyszerűen nem szerepelnek, és Kubo reméli, hogy elfelejtjük őket! (Ganju, check :D am nem is baj, nem bírtam) -
#2708 -
#2707 Ki az a Ganju és hogy lettek kiírva? xD -
#2706 Igen ez a legrosszabb hogy a főtörténetszálban lévőkről is megfeletkeznek mintha nem is lettek volna:( -
#2705 mangahead, mangareader kettősön már fent van -
#2704 Hol nézed már ilyenkor? O.o -
#2703 Az új fejezet nem volt valami nagy szám, a végén kívül semmi említésre méltó nem történt. -
#2702 Unohana harc az animében? Bár biztos majd off-screen lesz lerendezve a lényegi része... -
#2701 mármint, hogy nem használtam a tageket. -
#2700 Nel kell nekünk.
bocs a nem spoilerért :( -
#2699 A Bount már ki lett írva végérvényesen, elvégre csak egy filler karakter volt az animéban. -
#2698 Adult Nel meg Grimmjow tényleg jöhetne még... vagy akire még kíváncsi lennék az a Bount akit anno életben hagytak. :o -
#2697 Nel lehet gagyi volt, adult formában viszont már nem annyira... :D Kár volt a kötelékét megszakítani Ichigóval, kb. úgy lett kiírva mint Ganju vagy most a vaizardok. -
#2696 Nel gagyi volt. De Ha Grimmjow visszatérne... :DDDD -
#2695 Kár hogy semmi esély rá, pedig jó lenne újra látni őket. :D Sajnos Kubo már nem emlékszik rájuk. -
#2694 szerintem Nel lesz, vagy Grimmjow -
#2693 Azért ez spoilerbe is mehetett volna. -
#2692 de ő meghalt.