Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem a heti mangába kiderül
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
am meddig van szinkronizálva? mert nekem most kb 167 rész van meg régrõl.
All hail the double x!
újra elkezdtem nézni a sorozatot 😄 régebben félbehagytam, de most megint nekiestek 😛 Most tartok a kb 108. résznél (Ichigo vs Kariya)
___
hányadik résznél tartunk most? <#vigyor5>#vigyor5>
All hail the double x!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
de az durva lesz ha Afro-san lesz az, Karakura kijelölt shinigamija.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
páran azt mondták Aizen, erre:
"My thoughts exactly when I got to this page
Does it make sense for Aizen to show up here?
No.
Therefore, it has to be Aizen."
ezen nevettem
help
Elvileg minden zanpakuto ereje egyedi, amit ráadásul évekig tanulnak hogy kapitányi szinten használhasák õket. Szerintem ezek az új részek ennek ellent mondanak.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ha minden animében minimum ilyen fillerek lennének mint most ami a Bleach-ben megy akkor egy boldogabb világban élnénk. Soha rosszabat.
Lelouch: De amit Ichigóval mûvelnek az már a fõ történetvonal végén elkezdõdött szóval nem a mostani filler arc hibája.
Nem, ez egy canonba belepiszkító arc 😊 Ami szerintem rosszabb, mint ha egy nyilvánvalóan közenincshozzá fillert dobnak össze, amire utólag mondhatják hogy köze nincs hozzá...
@
Érdekes egyébként, hogy a Naruto Shippuuden is nagyon jó mostanában hasonlóan a Bleach-hez.
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!