Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Nem a Sunrise csinálja...

@

vixo
Csak egy tipp: Sztem Gin fog visszatérni,nah az lenne csak igazán wtf 😄 😄
Remélem a heti mangába kiderül

xblades
Jó az új banner, nekem tetszik.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

CharrDen
Jó az, tegyétek be, mostanit úgyse lehet látni.

mosoporr
nekem se

Lelouch
Nekem se, azért jöttem elõ az új banner ötletével... 😄
LeventeV
nekem a mostani bannert be se hozza <#nemtudom>

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Na akkor mi a helyzet a bannerrel? Eddig 1 igen és 1 nem szavazat van.
Klemice
tegnap este adták le a 166-167-et 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Lelouch
Addig van magyar szinkron, a 167. részig.
pxxl
<#idiota> akkor bele kell húzni <#hehe>

am meddig van szinkronizálva? mert nekem most kb 167 rész van meg régrõl.

All hail the double x!

Lelouch
A 323. résznél
pxxl
<#wave> +fav

újra elkezdtem nézni a sorozatot 😄 régebben félbehagytam, de most megint nekiestek 😛 Most tartok a kb 108. résznél (Ichigo vs Kariya)
___

hányadik résznél tartunk most? <#vigyor5>

All hail the double x!

Lelouch
Úgy értem, én is nagyon jól tisztában vagyok Riruka hajszínével, de szerintem ez simán belefér a fényviszonynak köszönhetõen.
Lelouch
És?
LeventeV
<#eljen>

CharrDen
Nem szeretnék kötözködni, de pont a mai heti mangában is mutatták, hogy a kiscsaj haja rózsaszín.

Lelouch
Új logo?
Lelouch
Na a múltheti fejezet lévén lévõ láb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem derül ki hogy kié! Kubo ismét trollkodik...<#falbav>
BEAST
Én is csak néztem, hogy ez mi volt... 😄 Már egy kicsit bánom is, hogy behoztam a lemaradásomat. Bár a kis tsundere Nozomit birom, kíváncsi vagyok ki vagy mi õ.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Az új anime rész nagyon lol volt.
Hû a nagy reigai-ok, akikkel eddig alig lehetett bírni, most a nullán lévõ Ichigo egymaga lenyomott 6(!)-ot egyszerre... 😮
armageddon666
De, ez volt közvetlenül utána a második gondolatom 😊

@

LeventeV
shinigami, de nem kapitány. vagy karin vált shinigamivá, bár kétlem, vagy egy új szereplõ. ezen kívül rukia és renji a két legesélyesebb.

Lelouch
Lehet becsapós a perspektíva, de ez nem tûnik túl magasnak Rukiához képest?
armageddon666
Nekem is Rukia ugrott be.

@

Lelouch
Szerintem tuti nem Rukia...
LeventeV
nekem is õ jutott az eszembe.

de az durva lesz ha Afro-san lesz az, Karakura kijelölt shinigamija.

RAZOR27
sztem rukia lesz, de fogadni nem mernék

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Lelouch
Én speciel az animére gondoltam. 😄 De hogy ki lehet az a manga végén? Jó kérdés, de ha már a találgatásoknál járunk, én olyakat is olvastam, hogy Karin vagy Ikumi... XD Én passzolom, Kubo már trollkodott Aizennél ezzel a lábas cliffhangerrel, és akkor Don Kanonji lett belõle.<#idiota>
Drephis
na vajon kiaz a végén?
páran azt mondták Aizen, erre:

"My thoughts exactly when I got to this page

Does it make sense for Aizen to show up here?
No.
Therefore, it has to be Aizen."

ezen nevettem

help

Lelouch
Az eheti se volt jobb, de legalább jó volt a cliffhanger a végén.
Lelouch
Igaz, de szerintem ez most így rendjén van úgy ahogy... 😄 A zanpakuto-s filler jóval illogikusabb volt.
armageddon666
Szerintem már a canonban is vannak ellentmondások, fillerben ez már szinte elvárt.

@

Lelouch
Szerintem jól van ez így. A másolatnak természetes, hogy ugyanolyan az ereje, mint az eredetinek.
xblades
Én nem egészen értem ezeket az új filler részeket.
Elvileg minden zanpakuto ereje egyedi, amit ráadásul évekig tanulnak hogy kapitányi szinten használhasák õket. Szerintem ezek az új részek ennek ellent mondanak.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
Az új rész elég gyenge volt...
armageddon666
Nem nézem, csak 260 rész filler tapasztalata 😄 meg úgy általában ha csak az elvrõl beszélünk.

@

Igazad van, ezzel egyet is értek.

Lelouch
Segítek
A Final GT lényege az volt, hogy miután használják, egybõl elveszíti az erejét a használója. A fillerben meg mi van? Akár évekig is megmaradhat az ereje még, hiába állítják be instabilnak... FAIL az egész.
Nem tudom pontosan mire gondolsz igazából, max az lehet a problémád, hogy Ichigo most eléggé "csapágyas" és nem tud úgy harcolni ahogy eddig. Engem egyébként sem Ichigo érdekel a legjobban még akkor is ha õ a fõszereplõ. Vannak nála számomra érdekesebb karakterek is. Szánalmasabb volt annak idején amikor Ishida-ból comic relief karaktert csináltak (pedig nem vagyok Ishida fan). Ez a filler sztem eddig jobb mint a Bounto vagy a bosszuálló "taichou".

Ha minden animében minimum ilyen fillerek lennének mint most ami a Bleach-ben megy akkor egy boldogabb világban élnénk. Soha rosszabat.

Lelouch
Nem látod, miért nem veszi ki jól magát az, amilyen állapotban van most Ichigo a fillerben?
Egyébként mi az ami szerinted ebben az új arc-ban belepiszkítás?

Lelouch: De amit Ichigóval mûvelnek az már a fõ történetvonal végén elkezdõdött szóval nem a mostani filler arc hibája.

Lelouch
Viszont ha ezt nem nézem, akkor egész jó eddig, legalább Yoruichi is szerepel. 😄
Lelouch
Nagyon szánalmas, amit Ichigóval mûvelnek.
armageddon666
"ez az arc nem egy teljesen különálló maszlag a fõ történetvonaltól"

Nem, ez egy canonba belepiszkító arc 😊 Ami szerintem rosszabb, mint ha egy nyilvánvalóan közenincshozzá fillert dobnak össze, amire utólag mondhatják hogy köze nincs hozzá...

@

Elég frankó volt az eheti anime rész. Jól meganimált fight-ok és igényes grafika, már majdnem Bleach movie szint. Nem tudom kikre bízták ebben az új arc-ban a rajzolást de jól csinálják. Az is jó pont, hogy visszautalnak az elõzményekre (Aizen megemlítése), tehát ez az arc nem egy teljesen különálló maszlag a fõ történetvonaltól. Külön piros pont jár azért is, hogy Ishida-t nem mint comic relief karaktert vették újra elõ.

Érdekes egyébként, hogy a Naruto Shippuuden is nagyon jó mostanában hasonlóan a Bleach-hez.

Győri Devi
and this is just the beginning

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Bárcsak a háttér lenne a manga legnagyobb hibája...
Győri Devi
csak bántja a szemét a fehér képernyõ

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Lelouch
Szerintem abba a heti 2 percbe nem roskadsz bele. 😄 Több idõbe nem telik elolvasni egy fejezetet.