3291
-
#2811 Egészben az egészet?? Nem ajánlom. :D -
#2810 Húúúú
Ha tényleg enyire szörnyű az új filler történet ,akkor jól tetem hogy nem kezdtem el nézni
Majd egészben , az egészet :) -
#2809 Hu nem tudom de már akkora szenvedés ez a filler, hogy elég volt csak ezt a részt megnéznem hogy ne is akarjam a többi előző részét megnézni. -
#2808 Már sajnálom, hogy esélyt adtam a mostani anime fillernek. Alig várom hogy véget érjen, de a legújabb infók szerint erre még októberig várni kell. -
#2807 Nem. -
Dili Doki #2806 Vajon az új bankai-t is meglátjuk köv mangában?
-
#2805 Mondjuk én ezek után várnék majd némi magyarázatot is... -
#2804 na most aztán eperke megint odabasz :) -
#2803 RAW alapján ütős lesz az új fejezet. -
#2802 Az összes utalás ellenére, én nem hittem volna, hogy ilyet fog lépni Kubo. :D Így azt kell mondanom, elég jól fel lett építve ez az arc. -
#2801 Uuuuu, ilyenkor de nagyon sajnálom hogy nincs több oldal :( -
#2800 ok, eltaláltam, nem mintha sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből -
#2799 Szerintem ütős fejezet volt. Kubo most tényleg elismerést érdemel. :D -
#2798 úristen, milyen chapter! maximum trolling -
#2797 Úgy néz ki, hogy szeptemberben véget ér a filler az animében, és jön a fullbring arc. -
#2796 Aizen után egy újabb training arc kezdődött el Ichigo számára, meg feltűnt egy újabb rossz arc, aki ellen most megy a végső küzdelem. -
#2795 Hello
A mangában már alakul az új főszáll?
Vagy mi lesz most Aizen után, leginkább Ichigo erejével? -
#2794 Úgy látszik bejött az Ishidás tippem. Ichigo meg egyre rosszabb helyzetben van. -
#2793 Rájuk én nem nagyon számítok most. -
#2792 jó lenne, ha a vizardok megjelennének, shinji kb. oneshotolná az összes fullbringert :D -
#2791 Ez a Tsukishima már kezd nagyon idegesíteni... Mi a fene a célja ezzel? Valaki meg tényleg beugorhatna már segíteni. -
#2790 Jah. -
#2789 az amelyik a pokolról szól, igaz? -
#2788 Augusztus 24-én jön ki a 4. movie DVD-n. -
#2787 Tökmindegy, mert szinte minden támadása hatástalan. :D -
#2786 engem inkább az zavar hogy Hitsugaya eddig bemutatott összes bankai támadását elsüti shikaiba ráadásul játszi könnyedséggel
(pl a senne hyorou eredetileg bankaiban van, ráadásul sok időt vesz igénybe a felállítása, erre minden tetves filler-beli harcában instant benyomja shikaiba, van hogy többször... a többi támadásról meg még szó se volt... wtf) -
#2785 Én nem így látom, de oké, legyen igazad. -
#2784 az is mélyponton van történet ügyileg a háború kezdete óta, de még mindig köröket ver erre az egész filler szintű fullbring arc-ra -
#2783 Ja, az most is látszódik... -
#2782 Szerintem meg sokkal rosszabb, ami nem kis teljesítmény. :D -
#2781 történetileg összeszedettebb -
#2780 Én azt hallottam Naruto jobb, mint a Bleach, de valahogy nem vonz. -
#2779 Ha már a fikázásról van szó, a manga a Jump-ban már a bottom 3 tagja... Azért ennyire nem sz*r, főleg hogy ilyen Naruto-Toriko féle hulladékok első háromban vannak mindig... -
#2778 Téglákat szartam az aktualitásától :D -
#2777 Gintoki a Bleach-ben is megállná a helyét. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Final GT... :D -
#2776 Gintamánál nincs ilyen gond. Ott Gintoki erősebb mindenkinél. Ennyi. :D Nem próbálják hitegetni az embereket, hogy nem így van, nincsenek training arcok, néha jön valami kemény ellenfél, aztán el van picsázva :)) -
#2775 Nemtom, nem olvasom igazából, néha mikor írtok, akkor ránézek, hogy tudjam fikázni :D Még nem történt meg a ránézés. Tapasztalatból fikázom xDDD (tudom hogy élvezed) -
#2774 Azt én se tagadom, hogy eléggé elcseszett az egész. :D De a mostani mangabeli konfliktushoz, amit felvetettem, nem tudom mi köze van ennek az erőegyensúly témának. -
#2773 Ettől függetlenül az erő-egyensúly minden részben másként van. -
#2772 Nem csak döntetlen volt Kenpachi ellen? És mikor harcolt ellene bankai-al?