Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lelouch
Nem gond.<#smile>
LeventeV
nem ismerem õket. egy linket kérhetek ha nem gond?

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Lelouch
Nincs, de ajánlom a BA-fórumot, ott vannak infók, bescannelt oldalak, fordítások...
LeventeV
megvan az egész databook egyben valahol?

Lelouch
Egy databook nem arra való, hogy a történet réseit befoltozza... :] Az eddigi információk vannak benne összegyûjtve, néhány dologgal kiegészítve.
Amúgy egy újabb érdekes oldal belõle.
Úgy látszik, Yama-jii se vette olyan szigorúan a dolgokat... :]
LeventeV
csak a karakterekkel kapcsolatban tartalmaz információkat, vagy pedig a történet réseit is befoldozza? megjelenésérõl mit tudni?

Lelouch
Jah.
LeventeV
kubo által kiadott, hivatalos iromány?

Lelouch
Benne van a nevében.
LeventeV
ez a databook mi is valójában?

Lelouch
Csak nem 4chan? Én is most akartam berakni... XD
Systore
kubo'd

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.kephost.com/images4/2011/6/3/p1xe8jhnuj0l3vcmb7vh.jpg
Lelouch
"Ki mondta, hogy csak 0-ig vannak számozva az arrancarok?"<#hawaii><#idiota>
armageddon666
Lehet még fontos szerephez jut.
Mondjuk kiderül hogy a számot úgy kell értelmezni, hogy kivonod a másodikat az elsõbõl. És a kutya a -2. arrancar!! Lehet, hogy erõsebb mint Aizen.

@

Lelouch
Mert teljesen lényegtelen?
armageddon666
Ezt miért nem raktad spoilerbe? 😄

@

Lelouch
Jól van na, én csak kiszûrtem a fontosabb infókat. 😄 Az olyanok, mint hogy Yammi kutyája a 35. számú arrancar, tényleg semmilyen hatással nincs a mangára... 😄
armageddon666
Grimmjow sorsa a mangából mindössze abból fog kiderülni, hogy szerepel-e még, vagy sem. Vagy megjelenik hirtelen, vagy elfelejtik. De nem lesz utalás, hogy "emlékszel még Grimmjowra aki meghalt?". Max valami filler arcban 😄

A plothole szerves része a Bleachnek ^^ a databookban levõ foltok nem. Szerintem.

@

Lelouch
Néhány mangabeli plothole-t ott válaszol meg Kubo, ez akárhogy is nézem szerves része a mangának. Az már más kérdés, hogy egy databook nem pont erre való eredetileg. Grimmjow sorsát, akire meg sokan kiváncsiak jobbnak tartottam spoilerbe tenni, még ha nem is biztos még.
armageddon666
Databook infó. Gondolom ezek mangától függetlenül mennek. Valószínûleg a mangaolvasók 80%-a nem is tudja hogy van ilyen. Továbbá az ebben szereplõ infóknak valószínûleg nem nagyon lesz szerepük a mangában. Szóval az említett 80% nem is tudná meg soha 😊

+ nem is biztos a forrás.

@

Lelouch
Erre csak kérdéssel tudok válaszolni: miért ne kellett volna spoilerbe tenni?
armageddon666
Ezt minek spoilerbe? 😄

@

Lelouch
Nem tudom mennyire hiteles az újabb databook spoiler, amit olvastam, de úgy néz ki, hogy Grimmjow
halott
Lelouch
A jelenlegi plot-ba nehezen lennének visszailleszthetõek. Elég gigantikus helyzetnek kellene elõállnia ahhoz, hogy újra megmozgassa az összes elfeledett karakterekt Kubo. De a manga jelenlegi menetében ez nem mostanában fog megtörténni.
LeventeV
ha már Nelilerõl volt szó az elmúlt nap.

LeventeV
akkor gondolom a visszatérések felejtõsek (espada élõ tagjai, vaizardok)

Lelouch
Valószínüleg semmi, ha már nem a mangában, hanem csak egy data book-ban tér ki ezekre.
LeventeV
kiváncsi vagyok ebbõl mi fog kisûlni...

Lelouch
Kerültek ki néhány spoiler a legújabb databook-ból. Röviden:
Van benne egy rövid Ulquiorra-flashback, az eredeti alakja így nézett ki.
Orihime meg hozta a formáját benne, "Ulquiorra-kun"...<#falbav>
Harribel hollow lyuka a méhében volt.(WTF?)
Harribel él, Orihime meggyógyította, majd vissza lett küldve HM-be.
Lelouch
Amúgy kiváncsi vagyok, ebbõl a fullbringer bandából késõbb mi fog maradni, biztos majd mennek õk is a süllyesztõbe... 😄
Lelouch
Ja, a vaizardok jó nagy csalódások voltak... Egyedül Hacchi tudott felmutatni valami érdemlegeset. Kubo eléggé eltolta az erõviszonyokat.
armageddon666
Am Vaizardokkal is elbaszta, túl sok volt. Meg ahhoz képest hogyan voltak beállítva: csináltak valami érdemlegeset? :\ Mármint kapitányok is, aztán még át is változtak, hûdeimbák, ilyesmi, aztán semmit nem produkáltak 😄

@

armageddon666
Jaaa, szóval sehogy nem lettek kiírva, csak egyszerûen nem szerepelnek, és Kubo reméli, hogy elfelejtjük õket! (Ganju, check 😄 am nem is baj, nem bírtam)

@

Lelouch
armageddon666
Ki az a Ganju és hogy lettek kiírva? xD

@

xblades
Igen ez a legrosszabb hogy a fõtörténetszálban lévõkrõl is megfeletkeznek mintha nem is lettek volna😞

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Lelouch
mangahead, mangareader kettõsön már fent van
armageddon666
Hol nézed már ilyenkor? O.o

@

Lelouch
Az új fejezet nem volt valami nagy szám, a végén kívül semmi említésre méltó nem történt.
Lelouch
Unohana harc az animében? Bár biztos majd off-screen lesz lerendezve a lényegi része...
LeventeV
mármint, hogy nem használtam a tageket.

LeventeV
Nel kell nekünk.

bocs a nem spoilerért 😞

Lelouch
A Bount már ki lett írva végérvényesen, elvégre csak egy filler karakter volt az animéban.
BEAST
Adult Nel meg Grimmjow tényleg jöhetne még... vagy akire még kíváncsi lennék az a Bount akit anno életben hagytak. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lelouch
Nel lehet gagyi volt, adult formában viszont már nem annyira... 😄 Kár volt a kötelékét megszakítani Ichigóval, kb. úgy lett kiírva mint Ganju vagy most a vaizardok.
armageddon666
Nel gagyi volt. De Ha Grimmjow visszatérne... 😄DDD

@

Lelouch
Kár hogy semmi esély rá, pedig jó lenne újra látni õket. 😄 Sajnos Kubo már nem emlékszik rájuk.<#idiota>
NEOreg3
szerintem Nel lesz, vagy Grimmjow

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lelouch
Azért ez spoilerbe is mehetett volna.
LeventeV
de õ meghalt.