Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem gond.<#smile>#smile>
Egy databook nem arra való, hogy a történet réseit befoltozza... :] Az eddigi információk vannak benne összegyûjtve, néhány dologgal kiegészítve.
Amúgy egy újabb érdekes oldal belõle.
Úgy látszik, Yama-jii se vette olyan szigorúan a dolgokat... :]
Amúgy egy újabb érdekes oldal belõle.
Úgy látszik, Yama-jii se vette olyan szigorúan a dolgokat... :]
csak a karakterekkel kapcsolatban tartalmaz információkat, vagy pedig a történet réseit is befoldozza? megjelenésérõl mit tudni?
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
kubo'd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.kephost.com/images4/2011/6/3/p1xe8jhnuj0l3vcmb7vh.jpg
Lehet még fontos szerephez jut.
Mondjuk kiderül hogy a számot úgy kell értelmezni, hogy kivonod a másodikat az elsõbõl. És a kutya a -2. arrancar!! Lehet, hogy erõsebb mint Aizen.
Mondjuk kiderül hogy a számot úgy kell értelmezni, hogy kivonod a másodikat az elsõbõl. És a kutya a -2. arrancar!! Lehet, hogy erõsebb mint Aizen.
@
Jól van na, én csak kiszûrtem a fontosabb infókat. 😄 Az olyanok, mint hogy Yammi kutyája a 35. számú arrancar, tényleg semmilyen hatással nincs a mangára... 😄
Grimmjow sorsa a mangából mindössze abból fog kiderülni, hogy szerepel-e még, vagy sem. Vagy megjelenik hirtelen, vagy elfelejtik. De nem lesz utalás, hogy "emlékszel még Grimmjowra aki meghalt?". Max valami filler arcban 😄
A plothole szerves része a Bleachnek ^^ a databookban levõ foltok nem. Szerintem.
A plothole szerves része a Bleachnek ^^ a databookban levõ foltok nem. Szerintem.
@
Néhány mangabeli plothole-t ott válaszol meg Kubo, ez akárhogy is nézem szerves része a mangának. Az már más kérdés, hogy egy databook nem pont erre való eredetileg. Grimmjow sorsát, akire meg sokan kiváncsiak jobbnak tartottam spoilerbe tenni, még ha nem is biztos még.
Databook infó. Gondolom ezek mangától függetlenül mennek. Valószínûleg a mangaolvasók 80%-a nem is tudja hogy van ilyen. Továbbá az ebben szereplõ infóknak valószínûleg nem nagyon lesz szerepük a mangában. Szóval az említett 80% nem is tudná meg soha 😊
+ nem is biztos a forrás.
+ nem is biztos a forrás.
@
Nem tudom mennyire hiteles az újabb databook spoiler, amit olvastam, de úgy néz ki, hogy Grimmjow
halott
A jelenlegi plot-ba nehezen lennének visszailleszthetõek. Elég gigantikus helyzetnek kellene elõállnia ahhoz, hogy újra megmozgassa az összes elfeledett karakterekt Kubo. De a manga jelenlegi menetében ez nem mostanában fog megtörténni.
akkor gondolom a visszatérések felejtõsek (espada élõ tagjai, vaizardok)
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Kerültek ki néhány spoiler a legújabb databook-ból. Röviden:
Van benne egy rövid Ulquiorra-flashback, az eredeti alakja így nézett ki.
Orihime meg hozta a formáját benne, "Ulquiorra-kun"...<#falbav>#falbav>
Harribel hollow lyuka a méhében volt.(WTF?)
Van benne egy rövid Ulquiorra-flashback, az eredeti alakja így nézett ki.
Orihime meg hozta a formáját benne, "Ulquiorra-kun"...<#falbav>#falbav>
Harribel hollow lyuka a méhében volt.(WTF?)
Harribel él, Orihime meggyógyította, majd vissza lett küldve HM-be.
Amúgy kiváncsi vagyok, ebbõl a fullbringer bandából késõbb mi fog maradni, biztos majd mennek õk is a süllyesztõbe... 😄
Ja, a vaizardok jó nagy csalódások voltak... Egyedül Hacchi tudott felmutatni valami érdemlegeset. Kubo eléggé eltolta az erõviszonyokat.
Am Vaizardokkal is elbaszta, túl sok volt. Meg ahhoz képest hogyan voltak beállítva: csináltak valami érdemlegeset? :\ Mármint kapitányok is, aztán még át is változtak, hûdeimbák, ilyesmi, aztán semmit nem produkáltak 😄
@
Jaaa, szóval sehogy nem lettek kiírva, csak egyszerûen nem szerepelnek, és Kubo reméli, hogy elfelejtjük õket! (Ganju, check 😄 am nem is baj, nem bírtam)
@
Igen ez a legrosszabb hogy a fõtörténetszálban lévõkrõl is megfeletkeznek mintha nem is lettek volna😞
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Adult Nel meg Grimmjow tényleg jöhetne még... vagy akire még kíváncsi lennék az a Bount akit anno életben hagytak. :o
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Nel lehet gagyi volt, adult formában viszont már nem annyira... 😄 Kár volt a kötelékét megszakítani Ichigóval, kb. úgy lett kiírva mint Ganju vagy most a vaizardok.
Kár hogy semmi esély rá, pedig jó lenne újra látni õket. 😄 Sajnos Kubo már nem emlékszik rájuk.<#idiota>#idiota>
szerintem Nel lesz, vagy Grimmjow
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(