Bleach
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
manga: tényleg alakul már a dolog
Másrészt viszont érdekesnek tûnik a plot így elsõre, ez az idõvel kavarás különösen bejön. Az art és az animáció meg ha tartja ezt a szintet, akkor nem lesz probléma.
@
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Azért lesz ennyi harc mert lesznek akik immunissak lesznek ellene
Vagy épen csak ichigo . de akit meg ver az észhez tér <#idiota>#idiota>
Az egyrészes marhaságokat nem néztem, de OP alapján ez a filler arc megér nekem egy próbát, ha már a mangában nincs semmi, legalább itt lássak pár komolyabb harcot. 😄
Engem elsõsorban a magyar szinkronos verzió érdekelne, netán ennek a folytatása következik vagy az angol változaté?
Scientia potentia est.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
313.
The Man Who Takes Command of the 11th Division!
2011-03-22
314.
Secret of a Beautiful Office Lady
2011-03-29
315.
Yachiru's friend! The Shinigami of Justice Appears!
Újabb kikerült címek, hátha valakit azért érdekel. XD
Majd ha vissza tér a történet a normális kerékvágásba , be darálom az egész szemetet egy szere <#idiota>#idiota>
Amúgy most végig ilyen egy rész , egy történetes részek lesznek , vagy jön majd valami filler arc is ?
Manga : nagyon lassan épül fel , de én úgy látom mintha kezdene kibontakozni <#papakacsint>#papakacsint>
Csak gyõzük ki várni <#duma>#duma>
Ulquiorra-é a nihilizmus (A cselekvés hiábavalósága, a lét teljes értelmetlensége, az emberi haladás hiánya).
Nem voltak érzései, "szíve".
Halála pillanatában kezdett érezni és értette meg, hogy mit is jelent az összetartozás ereje (A japók ezt különösen kedvelik), a szeret és a bizalom.
Egészen addig csak abban hitt, amit látott.
(Starrk is hasonlóképpen halt meg. Õ is a vég elõtt jött rá, hogy nincs egyedül)
@
Amúgy egy hónap helyett csak 10 napig aludt Ichigo, lehet csak 20 napig lesz még ereje? 😄 De amúgyis kiváncsi vagyok mit akarnak kezdeni egy bizonytalan erejû Ichigóval... Nem sok jót remélek. 😄