Bleach

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
plz kis összefoglalókat ilyenkor 😄 szeretnék up-to-date lenni, de semmi kedvem olvasni ezt :\

@

Klemice
attomdurvajó volt a manga

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Lelouch
anime: egész jó ez a filler... 😄 Legalábbis az elvárható szinthez képest... 😄

manga: tényleg alakul már a dolog
Lelouch
Na megnéztem a filler elsõ részét. Bejött amitõl tartottam, Ichigóval nagyon szánalmas, amit csinálnak. Inkább ez is sztorin kívüli filler lett volna, mint a szõke lolis meg a Muramasás, és lenne egy ereje teljében lévõ Ichigo...
Másrészt viszont érdekesnek tûnik a plot így elsõre, ez az idõvel kavarás különösen bejön. Az art és az animáció meg ha tartja ezt a szintet, akkor nem lesz probléma.
armageddon666
Ha így mondod akár még értelme is lehetne. De ez mégiscsak Bleach 😄 Egyébként nem nézem szal nemtom mi ez a fullbring, csak pont ma került szóba egy ismerõsömnél 😄 Õ még olvassa.

@

RAZOR27
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerintem csak a ruha is a fullbringje része mint a csajnál akivel edzett, aztán kitudja

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Drephis
most akkor ichigo fullbringje a shinigami erõ?

help

CharrDen
jaja, jó volt

Lelouch
Végre volt valami haladás a mangában.
Kövesdi A
Szerintem itt megint valami olyan dolog lesz mint egy vírus vagy képesség ami a shimigamik felet veszi át az irányítást
Azért lesz ennyi harc mert lesznek akik immunissak lesznek ellene
Vagy épen csak ichigo . de akit meg ver az észhez tér <#idiota>

LeventeV
eddigi tapasztalatok alapján inkább várjuk ki a végét

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Egyáltalán nem baj ha nem a mester fejébõl pattan ki. Ha az openingben látott fight-ok mindegyike jelen lesz majd a késõbbi részekben, akkor ez a filler arc még jobb is lehet mint a fõ történetvonal. Aizen vs Ichigo harca úgy is túl rövid és semmintmondó volt, nem úgy mint az Ulquiorra vs Ichigo harc. Ráadásul ha jól láttam akkor elég sok shinigami lesz szerepeltetve a bunyókban (Zaraki FTW)úgyhogy most elõször nem keserû szájízzel fogadom ezt a fillert.

Lelouch
Pont attól filler.
mosoporr
ez nem is fillér 😊 max nem a mester fejébõl pattant ki...

Lelouch
Ja, ma jött ki az elsõ része.
LeventeV
úgy értem a hosszabb történetes...

LeventeV
már a filler megy?

Lelouch
Új opening

Az egyrészes marhaságokat nem néztem, de OP alapján ez a filler arc megér nekem egy próbát, ha már a mangában nincs semmi, legalább itt lássak pár komolyabb harcot. 😄
Kly
Ez egész pontosan mire értendõ?
Engem elsõsorban a magyar szinkronos verzió érdekelne, netán ennek a folytatása következik vagy az angol változaté?

Scientia potentia est.

mosoporr
na még1hét és kezdõdik a zúzás 😊

CharrDen
Elõzõ mangában mondták, hogy Ichigo fullbringje át fog alakulni... Reménykedtem hogy lesz valami, de nem volt semmi, még csak meg sem változott..

LeventeV
akkor fail 😛

Klemice
pazmeg

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

NEOreg3
ez a fejezet már a földrengés elõtt készen volt

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

LeventeV
ez a földrengés felrázta egy kicsit Kubot is. egész jó volt az eheti manga.

LeventeV
most fejeztem be az anime potlast. 310nel jarok, kivancsi vagyok majd a filler arc-ra. lehet jo lesz.

Lelouch
Nocsak, kezd egy kicsit érdekessé válni a manga.
Orihimébe durván belevágott Tsukishima, de kérdés hová lett a sérülés? Valami hatása tuti lesz a dolognak, már most is volt ráutaló jel...
LeventeV
293. resz nagyon jo volt. egyik legjobb resz szerintem.

LeventeV
tulajdonkeppen eddig szinte semmi nem tortent benne. de ezt a "szinte"-t is nagy kinkeservesen irtam oda.

Lelouch
Eddig sajnos nagyon gyenge ez az új arc. 😞
LeventeV
juj de lassan halad a manga.

Lelouch
2011-03-15
313.
The Man Who Takes Command of the 11th Division!

2011-03-22
314.
Secret of a Beautiful Office Lady

2011-03-29
315.
Yachiru's friend! The Shinigami of Justice Appears!

Újabb kikerült címek, hátha valakit azért érdekel. XD
Kövesdi A
Nah akkor azt hiszem , egy ideig hanyagolni fogom a bleacht , ha tényleg ennyi filler jön
Majd ha vissza tér a történet a normális kerékvágásba , be darálom az egész szemetet egy szere <#idiota>

Lelouch
BA szerint 317-ig lesz epizódikus, azután jön egy hosszabb filler arc, valami "soul society invasion war".
Kövesdi A
Hát az e heti anime (filler ) nagyon béna volt <#idiota>
Amúgy most végig ilyen egy rész , egy történetes részek lesznek , vagy jön majd valami filler arc is ?

Manga : nagyon lassan épül fel , de én úgy látom mintha kezdene kibontakozni <#papakacsint>
Csak gyõzük ki várni <#duma>

Lelouch
manga
Remélem nem rabolják el megint Orihimét.. XD Ichigo meg gyorsan visszaszerezhetné a shinigami erejét, mert ez a fullbring cucc nagyon gyergya.
LeventeV
<#eljen>

0Fritz
Az Espada-k a halál egy-egy aspektusának a megtestesítõi, úgymint a magány, öregség, önfeláldozás, kétségbeesés, harag, stb.
Ulquiorra-é a nihilizmus (A cselekvés hiábavalósága, a lét teljes értelmetlensége, az emberi haladás hiánya).
Nem voltak érzései, "szíve".
Halála pillanatában kezdett érezni és értette meg, hogy mit is jelent az összetartozás ereje (A japók ezt különösen kedvelik), a szeret és a bizalom.
Egészen addig csak abban hitt, amit látott.

(Starrk is hasonlóképpen halt meg. Õ is a vég elõtt jött rá, hogy nincs egyedül)
LeventeV
csak az egesznek semmi ertelme. bar nem nagyon vagom az ilyen lelkizos dumakat, ugyhpgy lehet csak en nem ertem.

armageddon666

@

armageddon666
drámai pillanat

@

LeventeV
jobb dolgom hijan elkezdtem bepotolni a Bleach animet es van vaalmi amit nem ertek a 273. reszben

mikor legyozik Ulquiorat akkor megkerdezni orihimet, hogy felsz asszony? es akkor inoue mondja, hogy nem. erre ulquiora rajon, hogy orihime szive vegig a kezei kozt volt. mi is volt itt pontosan? mit jelent ez? mert mar nem emlekszem.

Lelouch
A manga megint nem haladt valami sokat. :S Talán jövõhéten...
Lelouch
Valahogy nem nagyon vágyom most ilyenre. Lehet dobom inkább az animét, mert a filleren kívül ezt a fullbring sztorit se nagyon lesz kedvem másodjára megnézni. 😄 Nem ér már annyit az egész sajnos... :S
armageddon666
Nem az elsõ ilyen karakter. Valószínûleg lesz valami random ellenfél, küzdenek, Ichigo odamegy imbán, aztán kritikus pillanatnál elmegy az ereje... esetleg elõfordulhat olyan szitu hogy visszafelé sül el, ilyesmi 😊

@

Lelouch
Legalább az az értelmetlen "drámai" búcsúzás kimaradt a végérõl. 😄 Plusz Urahara animés magyarázata szerint ugyanúgy már nem is nagyon lehet berakni késõbb se, mint ahogy a mangában volt. 😄

Amúgy egy hónap helyett csak 10 napig aludt Ichigo, lehet csak 20 napig lesz még ereje? 😄 De amúgyis kiváncsi vagyok mit akarnak kezdeni egy bizonytalan erejû Ichigóval... Nem sok jót remélek. 😄
armageddon666
Bár szar fillerhúzás, de szerintem mangában jobb lett volna így 😄

@

Az csak a fillerkészítõktõl függ. Na meg hogy meg legyen magyarázva hogy miért nem fog majd a fillerben minden ellent 1 vágásból legyõzni. 😊
Klemice
lesz az 2-3 is...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

NEOreg3
icsigó nem vesztette el még az erejét, hanem csak kurva instabil lett és akár 1 évig is tarthat, amíg elveszíti teljesen<#wow3>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(