3291
-
#2771 Pontosan, de ez csak addig tart, míg a főhős nem szerez valami új erőt, amivel agyonveri. De ez érdekes: régen Ichigo shikai-val legyőzte Kenpachi-t, azt majd bankai-al alig bírt vele. Tehát ez az erő-egyensúly minden részben másként van. -
#2770 Úgy csinálsz, mintha ez nem lenne igaz a Bleach-en kívül a mangák/animék 90%-ára. :D
Amúgy még befuthat Ishida is, kérdés hogy rá is hatással van-e ez az emlékmódosítás, mert ő ugye máshogy lett megtámadva... -
#2769 #2768 -
#2768 Ez Bleach. Itt minden ami illogikus, vagy lehetetlen, az 10 chapteren/részen belül megtörténik. -
#2767 Kint az új fejezet. Húha, a végén már majdnem én is olyan arcot vágtam, mint Ichigo az elmúlt pár fejezetben. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orihime nagy erősítés Tsukishimának... Ichigoék szénája nem áll túl jól, főleg ha mindenki egyszerre rájuk támad. Erősítés nélkül kétlem hogy megúsznák a dolgot, de ki segíthetne rajtuk? Ha jönnének Uraharáék, az kb. csöbörből vödörbe helyzet lenne. -
#2766 Az animében nem estek kissé túlzásba Kageroza oldalát illetően? A legyőzésük kb. lehetetlennek látszik most. Amúgy kár, hogy előzetes alapján a következő rész "filler a fillerben" lesz. -
#2765 Az eheti fejezet is tetszett, csak így tovább. -
#2764 Valóban az volt, de picit rövid :D -
#2763 tényleg jó fejezet volt -
#2762 szóval ez a Tsukishima gyerek mindenkinek átmosta az agyát...
szerintem Ginjou-ét is, sőt már a legeslegelejétől fogva át volt mosva az agya az összes fullbringernek
de az is lehet, hogy a fullbringerek összejátszanak az elejétől fogva Tsukishimával és soha nem volt az ellenségük -
#2761 A legújabb fejezet kicsit ütött. -
#2760 Gondolj bele, mi mindent fog még kitalálni Kubo a 10 év során... :D -
#2759 Nagyon kavarják a lélekvilágot meg a rendes világot. Ezt nem szeretem. De mikor már elején a Chad meg Orihime meg ilyenek bekerültek, már ott gáznak tartottam :\ -
#2758 -
#2757 nem emlékeztem erre -
#2756 Például erre? -
#2755 mire gondolsz? -
#2754 Már nem emlékszel az arc elejére? -
#2753 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor remélem megváltzotatják, mert nem valami ütős. a régi maszkos jobban tetszett. meg nem nagyon lenne logikus, hogy ha fullbring erőt emberek használják, akkor halálistenként nem kéne rendelkezzen vele. ez most csak ilyen lélekenergiaujraélesztés kéne legyen, míg nem tud ismét átváltozni. vagyis a fullbring következő szintje a shinigami erő kéne legyen. -
#2752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fullbring az szerintem maradni fog, szvsz az lesz Ichigo új kiegészítő ereje a belső hollow helyett. -
#2751 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elméletileg arra gyúrnak, hogy visszanyerje az eredeti alakját és ez a fullbringesdi csak átmeneti, legalábbis remélem. a fehér része vajon a hollow alak miatt van? -
#2750 Go go power rangers! Naaaaaaa naaaa naaa naa na. Go go power rangers! -
#2749 Én is így vagyok vele, remélem csak átmeneti. -
#2748 ez a mostani manga...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most először nem tetszik Ichi új alakja,nagyon rosszul néz ki :S -
#2747 Vannak jó pillanatai, de annyira azért nem jó... :D -
#2746 neki kéne lássak a fillernek akkor :D -
#2745 A 326. rész egyszerűen brilliáns volt. :D Akárcsak az előző epizódban, tetszik ahogy Hitsugayát kezelik... :D -
#2744 Az espadával kapcsolatban...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"It looks like all the Espada have kanji for death except Harribel and Grimmjaw."
Hell yeah. :D -
#2743 Kubo mindig meg tud lepni, most olvastam hogy Szayel hollow lyuka hol volt... XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!glans penis
True story. -
#2742 -
#2741 Nem gond. -
#2740 nem ismerem őket. egy linket kérhetek ha nem gond? -
#2739 Nincs, de ajánlom a BA-fórumot, ott vannak infók, bescannelt oldalak, fordítások... -
#2738 megvan az egész databook egyben valahol? -
#2737 Egy databook nem arra való, hogy a történet réseit befoltozza... :] Az eddigi információk vannak benne összegyűjtve, néhány dologgal kiegészítve.
Amúgy egy újabb érdekes oldal belőle.
Úgy látszik, Yama-jii se vette olyan szigorúan a dolgokat... :] -
#2736 csak a karakterekkel kapcsolatban tartalmaz információkat, vagy pedig a történet réseit is befoldozza? megjelenéséről mit tudni? -
#2735 Jah. -
#2734 kubo által kiadott, hivatalos iromány? -
#2733 Benne van a nevében. -
#2732 ez a databook mi is valójában?