Készülõben egy újabb PlayStation 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor esetleg nyisd ki a szemed. LOL. Akinek kellett, annak már van? Akkor ki a fene veszi megjelenése óta növekvõ ütemben? Biztos semmit sem számít nekik 100 dolcsi ide vagy oda, ugye ha már fizetni kell, akkor olyan mindegy. <#vigyor2>#vigyor2>
xbox360+komputer
LOL, és te nem vagy elfogult!? :P
Öregem, te aztán vagy egy arcz!
Van vagy 100 PS-es ismerõsöm, de talán 1X-hallottam hogy valakinek rossz volt a gépe, vagy csak PS-es körökben nem szokás dicsekedni, mint az RRoD-vel? Lehet!;)
Ja azért voltak rosszak mert nem volt konkurenciájuk?
PS konkurenciái: N64, Saturn, 3DO, Amiga32, Jaguar, pippin stb
PS2 konkurenciái: DC, GC, Xbox
Wazze, vagy akkor ezexerint még is csak jógépek voltak?;)))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A PS3-nak kevesebb mint 1% a meghibasodasi aranya, az X-nek 33%. Ezert fogok PS3-al kezdeni, amig az MS ki nem javitja az XBOX hibait. Pedig a Halo 3 nagyon baban nez ki :o)
Sufni gepnek meg azert nem hivan egyiket sem teljesitmeny szempontjabol.
Y
Ennyi.
Hát ez az, azért nem hallottál róla, mert senki sem vesz PS3-at:)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért mert nem veszek konzolt, még nem jelenti azt, hogy nem tájékozódom.
De azért a PS még mindig szar:)
Ez jó!
Biztos azért adtak neki EISA díjat is!
Marhára nagy rálátásod van a konzolbiznicre mint felhasználó, ha SNES volt az utolsó géped!;))) Csak mondom azóta volt 3 generáció is.
Én is marha elfogulatlan ítéletet tudok mondani pl a gyémánt üzletrõl, asszem 2 éve vettem a barátnõmnek egy gyûrût, amiben volt gyémánt, és láttam a Dikaprió filmet is, szal kapja be mindenki aki a gyémántbizniszben dolgozik, ja és az égszerészek is.<#nyes>#nyes>
Mondjuk azt sem tudom, ennek mi köze ahhoz, hogy valaki indulatos-e vagy sem. :P
És? Ha így folytatódnak az eladások, mint most (azaz párhuzamosan emelkednek), akkor pár év múlva az lesz, hogy az egyikbõl lesz mondjuk 50 millió, és a másikból 55. Ez aztán tuti befutás...
És akkor még nem vontuk le az Xbox360-nál a rengeteg tönrement gépet!!! Azaz már most sincs 5 millióval több mûködõ példány a piacon... Állítólag vagy 30% a hibaarány (és úgy tûnik, ez az új pót-hûtõbordával sem sokat csökkent).
(PS3-nál egy darabról sem hallottam még, hogy elromlott.)
"A Sony-nak csengettek"
LOLLER. Szépek a tollaid, kis papagáj! :P
"de hát ha neked is van egy ilyen sufni-géped"
LOL, ha valamelyikre azt lehet mondani, hogy sufni-gép, az inkább az Xbox360... Lásd túlmelegedés, RRoD, házibarkács kinézetû hûtõborda-pótlás, amatõr nyáktervezés, stb.
Jelen esetre vetítve a tuti befutó az, aki a legtöbb konzolt adja el, hiszen az szerzi meg a piac, arányaiban nagyobb részét is.
A Sony-nak csengettek, de hát ha neked is van egy ilyen sufni-géped, akkor már értem, miért kardoskodsz itt.
Y
A másik, hogy adott idõszak alatt átlagosan ugyanannyi PS3 fogy, mint X360. Az egy dolog, hogy az X360-nak van egy év elõnye, de az ebbõl adódó különbség folyamatosan csökken.
Ezek után azt mondani, hogy a PS3 bukás, egyszerûen hazugság.
Ízlések és pofonok, másrészt van aki szerint pl a Linux is egy rakás, persze aki szart sem ért hozzá, annak a kezében valóban az is.;)
Az új verzióról kiszsivárgott infók szerint 1-2 dolgot fejlesztettek benne, (hálózat, Wifi), ráadásul kb 10%-kal fogyaszt kevesebbet, mint a jelenlegi típusok, és valszeg az elõállítása is lényegesen kevesebbe fog kerülni a Sonynak. Vásárló szempntjából, meg az elsõ bekezdés miatt van rá szükség, hogy többen vegyék meg.
A pletyi szerint okt 12-én jelentik be hivatalosan.
A te értelmezésedben mi a atuti befutó amúgy: üzletileg rentábilis, vagy sok profitot is hozó, vagy a piac jelentõs részét birtokló, vagy a piacon monopol szintet képviselõ? Szerinted melyiket célozta meg a Sony, vagy szerinted melyiket kellett volna megcéloznia?
Amúgy köszi, már lassan féléve van egy, de jó ötlet valszeg karácsonyra meglepem egyel az öcsémet, amúgy meg nem tiplizek odébb!!!;)))
Arrol nem is beszelve, hogy itt Eszak Amerikaban eleg gyengen all a Sony... itt az XBOX-nak nagyobb piaca van (mas kultura, erosebben nyomjak az akcio-lovoldozos jatekokat, kevesebb a japan stilusu, Final Fantasy fele jatek, stb).
Igazsag szerint most mindeki mondhatja a magaet, te is meg en is, de az igazi verseny csak a mostani karacsonyi szezonban fog elkezdodni. Jovo ev vegere mar tobbet fogunk tudni. Es addigra eleg olcso lesz mindketto, hogy meg lehessen oket venni anelkul, hogy az ember masodik kolcsont venne fel a hazara...
En a 360 minosegi problemai miatt valoszinuleg PS3-al fogok kezdeni es amikor kijon a 65nm alapu XBOX (CPU _es_ GPU) akkor veszek azt is... remelhetoleg addigra megoldjak a RRoD problemakat.
Y
Y
Egyet magyartázz meg! Minek akar a Sony most megint egy újabb PS-verziót piacra dobni, ha tudják úgyis majd tuti befutó lesz?
De egyébként is, minek pattogsz itt ennyit, fõleg ilyen indulatosan? Nem olyan mindegy neked, kinek mi a véleménye a PS-rõl?
Ha Te annyira oda vagy érte, akkor vedd meg, aztán tiplizz odébb.
"ezt a újgenerációs konzolháborút az Xbox360 fogja megnyerni!"
vs.
"ezért el fogják veszíteni azt a hegemóniát amit a ps2-vel birtokoltak."
Te nem látsz itt némi eltérést? :) Szóval az mitõl is olyan világos, hogy az X fog nyerni, sõt a Sony épp hogy csak talpon marad?
Azokra a játékokra nem lesz jó hatással a megosztottság, amiket eleve úgy fejlesztenek, hogy mind a kettõre, sõt PC-vel együtt mind a három platformra kihozzanak...
(A Halo 3-ról nem nyilatkozom, engem spec. nem érdekel, mint ahogy egyik FPS sem.)
Mitõl világos...?? Attól ,hogy a sony egyértelmûen rossz üzlti stratégiát alakított ki a ps3 piacradobása kapcsán...,egy sor rossz döntést hoztak,és ezért el fogják veszíteni azt a hegemóniát amit a ps2-vel birtokoltak.
Én ennek örülök is egy kicsit,a vásárlók jobban járnak ha nem egy cég dominál egy területen.
A HALO 3 megjelenése egyébként óriási jelentõséggel bír,hiszen ps-re sohasem fog megjelenni egy ehhez fogható játék!
Jelen állás szerint éppenhogy úgy néz ki, hogy tök egálban lesz a két konzol. Mivelhogy a heti eladások átlaga egyforma, és így a kezdeti különbség (hogy az x elõbb indult) elenyészõvé válik.
"2. 1 db legyártott ps3 után mennyi minusza is lesz a sonynak? (Ha olcsóbb lesz még több minusz)?"
Ez is a régi mondóka. Valójában ezév végén már egálban lesz, és utána már nyereséget is termel még a hw is.
(Közben a MS meg a milliárd dollár fölötti tervezési hibából adódó pluszkiadáson füstölög.)
Na most gyak a M$ nem csinál mást mint rombolja a brandet, gyakorlatilag nem épít saját stúdiókat, nem ír alá hosszútávú szerzõdéseket, nem hossszú-hosszú fejlesztéseket támogat, hanem a játékiparbn még mindíg eszméletlen pénznek számító 10 milliókkal dobálózik.
A cégek meg nem fogják fel, hogy OK hallgathatnak a pénz szavára, de ugye ha gyengébben sikerül a termék, akkor egy olyan multi piacon kell megmérettetniük, amivel lehet nem bírnak el, mert nem fogja az exkluzivitás védeni õket. Aztán egy haldokló címnek már nem biztos hogy lesz még egy dobása, kezdhetnek megint új brandet felépíteni.
A M$ láthatóan nem is erölteti, hogy túl sok fejlesztõ stúdiót hosszútávra magához kössön, ergo ha a M$ kerül fölénybe majd mindenki versenyezhet az M$ kegyeiér egy sokkal erõsebb versenyhelyzetben.
xbox360+komputer
ameddig nem tudni, hogy mibõl állnak majd a DLC-k, szerintem ezt ne jelentsd ki
xbox360+komputer
xbox360+komputer
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
xbox360+komputer
Kb 4 Killzone2 pálya rá is fér;)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyiknek sem lesz olyan piacreszesedese mint a PS2-nek az elozo generacioban es szerintem erre mondjak, hogy a PS3 egy bukas (valsz mindenki arra vart, hogy ebbol is tobb mint 100 milliot adnak majd el). A PS3 eladasok szepen lassan el fogjak erni a 30-40 milliot ugyanugy mint az X360 es utana jon a kovetkezo generaciovaltas.
Tobb mint valoszinu, hogy kb 50-50 lesz a reszesedes es szinte minden jatek ki fog jonni mindket platformra.
En a PS3 mellett fogom lerakni a voksomat, mert nem kell a hardver megbizhatosaga miatt aggodnom, es nincs akkora hangja mint egy tehervonatnak (ami fontos amikor valaki a nappaliba teszi...).
Szerintem az XBOX meg ket harom evig, a Sony 5-6 evig teljesen jo lesz. A X nem fogja sokaig birni az alap DVD lejatszojaval a jobb jatekok merete miatt, de lehet, hogy nagyot tevedek.
Y
1-2 játék nekem is teccik X-en, de amíg van mivel jáccanom, addig nem gondolkodom komolyan egy ilyen gép beszerzésén. Nekem a PS3 exkluzívjai jobban bejönnek, (Haze/Killzone vs. Halo, vagy GT vs. PGR/Forza) és szerencsére a multik közül is elég jól sikerültek azok amiket megvettem (pl. Oblivion). Lehet, hogy másnak az X-es dolgok jobban bejönnek, van ilyen.
A konzolháborúval kapcsolatban meg érdekes a szitu, mert nekem meg az jön le, hogy marhára nem akar beindulni a generáció váltás. A Nintendo egy jó esetben 1.5 generációs GC-vel (Wii) vezeti az eladásokat, és ha azt nézzük hogy a PS2 is még jól tartja magát, akkor valóban a M$ adta fel egyedül teljesen az elzõ generációt. Kérdés,hogy ezzel már meg is nyerte-e a háborút? Szerintem nem. Amcsiban jól áll, EU-ban PS3-mal egál, japóban meg ne részletezzük.
Még kb 10X ennyi gépet fognak a gyõztes masinából eladni, mint eddig.
A tömeg még hallgat, még nem döntött!
Én nem vagyok semilyen 'fanboy' (legalábbis nem konzol viszonylatban)...,viszont ismerek olyan PS fanboy-t,aki azt mondta hogy xboxot fog venni hamarosan,mert a Sony Ps3 csalódást okozott neki!
Szerintem már minimum egy éve világos,hogy ezt a újgenerációs konzolháborút az Xbox360 fogja megnyerni! De a Sony is talpon tud maradni jóesetben!